• [ bericht aangepast op 24 juni 2021 - 23:16 ]

    Toekomstige vriendin Bojan
    Naam: Malena Diarté
    Leeftijd: 19
    Karakter: Malena is een sociaal en vrolijk type, hoewel ze nog maar sinds dit jaar nieuw is op school kan ze het al met vele mensen goed vinden. Er komt meer, maar mijn vingers doen pijn (:
    Instrument/sport: Kunstschaatsen
    Nieuw op school of niet: Ja, sinds dit jaar
    Hobby's: Malena schaatst als sinds ze zes is. Ze is al vijf keer wereldkampioen geweest.
    Bijzonderheden?: Op haar twaalfste heeft Malena heel hard aan anorexia geleden omdat alle andere kunstschaatsers veel magerder dan haar waren. Eentje van hen had haar wijs gemaakt dat ze veel sneller zou schaatsen als ze minstens 20 afviel, en ze woog maar amper 42 kilo. Op haar dertiende heeft ze een pauzejaar ingelast om haar ziekte te overwinnen en op 14 en een half jaar is ze terug begonnen. Malena heeft nog soms de gewoonte om maaltijden over te slaan of haar eten te verstoppen of aan de hond te geven..

    [ bericht aangepast op 15 april 2011 - 18:13 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Toekomstige vriendin Jack Wilshere!
    Naam: Alexis Montgomery.
    Leeftijd: 18
    Karakter: Alexis is een heel spontane meid met veel gevoel voor humor. Ze is aardig, lief, behulpzaam en slim. Soms kan ze koppig overkomen, maar dat gaat snel over. Alexis is ook soms koppig.
    Instrument/sport: Ze speelt al vier jaar piano. En naast piano, doet ze ook aan badminton.
    Nieuw op school of niet: Sinds vorig jaar. Dus ze zit al 2 jaar op deze school.
    Hobby's: Badminton, piano en tekenen.
    Bijzonderheden?: Ze is een getalenteerde pianospeler. Piano is haar grootste passie. Alexis speelt wel elke dag op haar piano. Als ze op haar piano speelt, voelt ze zich rustig. Het geluid geeft haar een goed gevoel.

    [ bericht aangepast op 15 april 2011 - 20:17 ]


    Fighting for peace is like fucking for virginity.

    Ik ga Aaron invullen.:9~


    The best things in life aren't things.

    Toekomstige vriendin Aaron.
    Naam: Grace Lively
    Leeftijd: 18
    Karakter: Grace is een heel lieve meid met een gevoel voor humor. Ze is een echte kabaal maker en is altijd een heel actief iemand geweest. Als je je niet goed voelt zal ze altijd de eerste zijn om jou op te vrolijken. Op haar school staat ze gekend voor haar katte kwaad die ze altijd uithaalt, maar ze word bijna nooit betrapt. Ze is een heel sociaal iemand dus ze kent bijna de hele school, ook heeft ze wat haters, maar daar trekt ze zich niets van aan. Grace is misschien een kleine blondine, maar ze kan best overal haar mannetje staan en kan haar overal uitkletsen.
    Instrument/sport: Basketball.
    Nieuw op school of niet: Zit al 5 jaar op die school.
    Hobby's: Grace heeft echt een passie voor haar sport,maar heeft ook typische meisjesachtige hobby’s. Ze houdt van shoppen en uitgaan, ook word ze vaak gevraagd om te poseren als model voor verschillende kledingsmerken.
    Bijzonderheden?: Grace is ook een model, ze heeft een zeer groot voordeel als model met haar lengte 1m78 en voor het basket is dat ook zeer handig.


    The best things in life aren't things.