• Een aantal spelers van Arsenal FC en hun WAG besluiten dit jaar samen op vakantie naar Griekenland te gaan. Door een fout komen ze in een appartement met nog 6 andere meiden. De meiden vertrouwen die anderen niet maar weten ook niet waarom. Als ze na een nacht stappen terug komen word hun gevoel bevestigd. Worden de problemen opgelost?


    Rollen:

    - WAG Cesc Fàbregas - CxFàbregas
    - WAG Samir Nasri - FxTORRES
    - WAG Nicklas Bendtner - Francesc
    - WAG Marouane Chamakh - xsavannahh
    - WAG Theo Walcott - BURRITO
    - WAG Robin van Persie - RvanPersie
    - WAG Aaron Ramsey - Splendour

    - 7 meiden die al in het appartement zitten
    ~ Peanutxhead - Cesc Fàbregas
    ~ Tango - Robin van Persie
    ~ Caribbean - Aaron Ramsey
    ~ Peanutxhead - Nicklas Bendtner
    ~ Floodlight - Samir Nasri
    ~ Calypso - Marouane Chamakh
    ~

    - Dit heb ik nodig:

    ~ Rol:
    ~ Naam + Achternaam:
    ~ Leeftijd:
    ~ Karakter:
    ~ Uiterlijk + Foto:
    ~ Relatie (alleen voor WAG’s):
    ~ Extra:
    ~ Voetballer (Voor meiden in het appartement):

    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 18:09 ]


    ~

    Ja, Nicklas is van mij MUAHA. Oeh mijn titel :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik ga Theo invullen!(krul)


    all I want is the taste that your lips allow

    ~ Rol: een van de 6 meiden
    ~ Naam + Achternaam: Chavelle Roderiguez
    ~ Leeftijd: 22 jaar.
    ~ Karakter: lief, aardig, sportief, bitchy.
    ~ Uiterlijk + Foto: lichtblond haar, blauwe ogen en een blanke huid
    ~ Relatie (alleen voor WAG’s):
    ~ Extra: houd zelf ook van voetballen en is erg sportief, heeft ook een tatoeage van een voetbal.
    ~ Voetballer (Voor meiden in het appartement): Robin van Persie


    Numai Tu.

    ~ Rol: WAG Robin van Persie
    ~ Naam + Achternaam: Megan Alyss Schipper
    ~ Leeftijd: Twintig
    ~ Karakter: Megan is een spontaan meisje, ze is altijd heel opgewekt en probeert met iedereen bevriend te worden. Ze is heel gezellig en zit altijd wel vol met ideetjes. Ze kan soms behoorlijk druk zijn en zegt soms dingen die ze beter niet had kunnen zeggen. Ze heeft een hekel aan geweld omdat ze vroeger door haar vader mishandeld is. Haar zus is haar beste vriendin omdat ze samen al heel veel hebben meegemaakt. Ze zit vol met humor en kan dus echt niet tegen mensen die veel te serieus zijn. Megan, is ook een meisje dat heel snel verlegen is en zich veel aantrekt van wat mensen over haar zeggen. Ze is dus ook heel erg onzeker. Megan houd heel erg veel van gitaar spelen en uit daar ook haar gevoelens mee. Ze kan niet zonder haar fotolijstje waar een foto inzit van haar moeder en zus en neemt die dus ook overal mee naar toe. Megan is niet snel boos te krijgen waardoor sommige mensen nogal snel van haar profiteren. Verder is ze te vertrouwen en een goede gesprekspartner.
    ~Uiterlijk+Foto:

    Augustina heeft lang blond golvend haar met onderen wat bruine plukjes. Verder is ze heel erg klein en draagt daarom het liefst hakken om zich groter te voelen. Ze heeft een lichtgebruinde huid doordat haar moeder uit Indonesië komt. Verder heeft ze blauwe ogen die zo helder zijn als de hemel met in het midden een bruin vlekje. Ze heeft een slank postuur en draagt ook het liefst rokjes of jurkjes. Ze houd niet van lange broeken en shirten. Verder heeft ze in de zomer sproeten rond haar neus en in de winter zijn ze iets minder zichtbaar. Ze heeft lichtroze lippen maar maakt ze altijd feller door er lipgloss op te smeren.
    ~ Relatie (alleen voor WAG’s): Megan en Robin hebben elkaar ongeveer drie jaar geleden op de kermis ontmoet. Megan deed een paar pogingen om een knuffel uit de grijpautomaat te halen wat niet lukte en gaf het toen op. Robin zag dat en probeerde het knuffeltje te pakken wat na een paar mislukte pogingen ook lukte. Maar toen Robin het knuffeltje aan haar wou geven was ze weg. Twee dagen later kwamen ze elkaar weer tegen gewoon op straat en Robin gaf haar de knuffel. Ze werden na een tijd beste vrienden en hadden gezworen om nooit verliefd op elkaar te worden. Toch sprong de vonk twee jaar laten toch over en hebben ze nu al een jaar een professionele en passievolle relatie. Met soms ook ups en downs.
    ~ Extra: Megan heeft een tongpiercing en een navelpiercing en een klein roosje op haar rechterschouderblad met haar moeders naam eronder. Ze wil later ook nog een roosje op haar linkerschouderblad met de naam van haar zus erop. Vroeger speelde Megan ook voetbal maar door een operatie aan haar been doet ze het niet meer. Maar ze vind het fijn om Robin te steunen!
    ~ Voetballer (Voor meiden in het appartement):

    [ bericht aangepast op 24 maart 2011 - 21:52 ]


    |Robin van Persie|

    ~ Rol: Theo's wag.
    ~ Naam + Achternaam: Zoë Ljubijankic.
    ~ Leeftijd: 19.
    ~ Karakter: Zoë is een hele, verstandige meid die al sinds kinds af aan haar eigen verantwoordelijkheid heeft. Haar ouders hebben nooit naar haar om gekeken en zij moest voor zichzelf en haar klein broertje zorgen. Zoë is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Zoë dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Zoë die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Zoë is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Zoë stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Zoë straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, door haar andere haar enzo, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is zoeë vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder 0, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Zoë ook best een grote mond hebben.
    ~ Uiterlijk + Foto:

    Zoë heeft mooie, goudblonde lokken die altijd perfect gestijld rond haar schouders slingeren. Soms zijn ze zoals op de foto met die vlecht, maar meestal hangen ze gewoon los of in een slordige knot. Ze heeft een goudbruine, mooie, egale huid waar amper een puistje op te vinden en soms een heel dun laagje make-up. Haar ogen zijn altijd opgemaakt met smokey eyes waardoor een goude, caramel kleur mooi uitkomt. Van kledij draagt ze vaak kleedjes, of skinny's met hakken, die ze door haar lengte kan dragen (1m59).
    ~ Relatie (alleen voor WAG’s): Theo en Zoë zijn al een jaar of 2 een stel, en velen dachten door hun leeftijd, Theo (21) Zoë (19) dat het een prille liefde zou zijn, maar nu na twee jaar zijn ze nog steeds even gelukkig en passioneel al ter voren. Ze hebben weinige ruzie's en verstaan elkaar als de beste. Ze zijn niet alleen een mooi koppel, maar ergens zijn ze ook elkaars beste vrienden. Ze hebben elkaar leren kennen op een avondtje uit met vrienden, heel cliché, maar ze vonden het persoonelijk wel romatisch aangezien het op het strand was en samen zonsopgang hebben gezien.
    ~ Extra: Ik weet even niets.


    all I want is the taste that your lips allow

    Maar mag je als andere meid uit het appartement ook een totaal andere voetballer zijn of moet het een voetballer zijn die een WAG heeft.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    ~ Rol:een van de 6 meiden
    ~ Naam + Achternaam: Chris Bell
    ~ Leeftijd: 18
    ~ Karakter: Chris is eigenlijk een best verlegen meisje ondanks haar mooie uiterlijk. Ze is eigenlijk alleen erg spraakzaam tegen haar vrienden en niet tegen mensen die ze niet goed kent, waardoor ze erg schattig over kan komen.
    Jongens willen haar maar vaak denkt ze juist van niet.
    ~ Uiterlijk + Foto:



    Ze heeft een slank postuur, ze is 1.74 lang. Haar rode loken zijn van haar zelf en maken haar uniek.
    ~ Relatie (alleen voor WAG’s):
    ~ Extra: Ze kan ontzettend goed voetballen ze zat ook op voetbal maar moest stoppen omdat haar ouders het niet meer konden betalen. Ze heeft uiteindelijk haar liefde voor voetbal verborgen bang dat ze er mee gepest werd.
    ~ Voetballer (Voor meiden in het appartement):Cesc Fàbregas

    [ bericht aangepast op 26 maart 2011 - 13:45 ]


    =

    Rol: Meisje uit het appartement
    Naam + achternaam: Kim Zuidveld
    Leeftijd: 25 jaar
    Karakter: Een leuke en gezellige meid, zo beschrijven vele mensen Kim. Ze houd van humor, en vind dat ook één van de belangrijkste dingen in het leven. Ze maakt vaak grapjes waar andere hard om kunnen lachen maar beledigd iemand nooit. Kim is een vriendelijke meid die graag nieuwe mensen leert kennen en graag bij haar vrienden en vriendinnen is. Kim is vrijwel altijd spontaan behalve bij jongens die ze echt leuk vind, dan begint ze zenuwachtig te worden. Kim helpt andere graag en dat maakt haar behulpzaam. Kim kan over haar dierbaren zoals haar vrienden en familie, nogal overbezorgd zijn en dan word Kim ook meestal paniekerig en gestrest. Kim houd van sporten en is altijd sportief genoeg om andere te helpen met de dingen die moeilijk vinden. Kim kan slecht tegen haar verlies, dat wel, dan is ze de grootste trut die mensen kennen. Kim kan nogal koppig zijn en gaat meestal altijd tegen het advies van andere in.
    Uiterlijk + foto: Een schitterende meid is ze zeker, die Kim. Ze heeft een blanke huid die in de zomer door aanraking van zonnestralen erg gebruind is. Kim heeft een slank tot mager postuur en oogt best lang door haar lange dunnen benen. Kim heeft donkerbruin tot zwart haar wat meestal in een lang en stijlvol model zit. Vaak heeft ze een spijkerbroek of een rok aan met daarop een hemdje en een loszittend vest. Ze heeft lichtbruine ogen en zalmroze lippen wat haar een natuurlijke maar mooie uitstraling geeft.
    Relatie: Vrijgezel maar vind profvoetballer Robin van Persie wel erg interessant.
    Extra: Kim werkt als fysiotherapeute en houd erg van sporten.
    Voetballer: Robin van Persie

    [ bericht aangepast op 24 maart 2011 - 21:21 ]


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    ~ Rol: WAG Nicklas Bendtner.
    ~ Naam + Achternaam: Raquel Love Bröalez
    ~ Leeftijd: Twintig.
    ~ Karakter: Raquel is een meisje met verschillende kanten. Ze kan arrogant zijn, vriendelijk, maar ook weer een verlegen typ. Naar de meeste mensen is ze hartstikke sociaal en kan ze goed mee praten. Soms is ze ook een echte roddeltante maar zegt ze tegen zichzelf dat ze beter haar mond kan houden. Raquel is vooral een bitch als iemand anders aan haar vent zit, dan kan ze die gene wel wurgen.
    ~ Uiterlijk + Foto:

    Raquel heeft blond halflang haar en grijs blauwe ogen. Ze heeft een slank postuur, en is 1,70 cm lang. Ze moet daarom altijd op haar tenen staan als ze Nicklas wilt zoenen. Ze heeft een navelpiercing, en een tattoo op haar enkel met een hangend roosje. Zomers draagt ze altijd vrolijke kleding en vooral hotpants spijkershorts met een gatenpanty eronder en blauwe, rode of zwarte pumps.
    ~ Relatie: Raquel is Deens, en leerde Nicklas in Denemarken kennen. Ze werkt in het ziekenhuis in Kopenhagen waar hij is geboren. Nicklas kreeg een blessure met het Deense NT en werd naar het ziekenhuis gebracht. En omdat het druk was moest Raquel zijn enkel verzorgen, niet wetend dat ze aan een profvoetballer zat. Nicklas maakte steeds complimenten en maakte hints om een keer wat te drinken wat ze twee dagen daarna ook deden. Simon Kjaer van het Deense NT duwde Nicklas haar kantoor binnen omdat Nicklas alleen nog maar over Raquel kon praten. Hij uitte zijn gevoelens en met dichte (van die gordijnen ofzo?) kuste Nicklas Raquel. Na een maand trok ze ook gauw bij hem in in Londen en maakte ze kennis met de andere Arsenal WAG's. Ze zijn nu twee jaar verder, en nog steeds dol gelukkig.
    ~ Extra: Raquel werkt nu bij een Dierenasiel en heeft een puppy geadopteerd. Raquel en Nicklas zien de pup als hun eigen baby, maar voor Nicklas wilt hij liever een echte baby, maar Raquel wilt liever nog even wachten.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol:WAG Marouane Chamakh
    ~ Naam + Achternaam: Cathy Benoit
    ~ Leeftijd: 23
    ~ Karakter: Cathy is een vrolijke dame. Ze staat positief in het leven en bekijkt alles van de zonnige kant. Ze heeft een lichte vorm van ADHD waardoor ze actief en hyper kan zijn. Ze kan mensen de oren van het hoofd praten en heeft een goed gevoel voor humor. Verder lacht ze erg veel. Cathy is erg sociaal en spontaan. Ze is aardig tegen iedereen en probeert ook met iedereen bevriend te zijn. Daarnaast is ze erg betrouwbaar, als mensen haar een geheim toevertrouwen dan blijft dat geheim ook geheim. Ook is ze hulpvaardig, als iemand hulp nodig heeft en ze kan wat doen, dan doet ze dat ook.
    ~ Uiterlijk + Foto:


    Cathy heeft een lengte van 1,68 m en een slank postuur. Doordat ze vaak buiten is heeft ze een zon gebruinde huid. Haar ogen hebben een donker bruine kleur en er is altijd een vrolijke glinster in te zien. Haar blonde haren zijn lang en hebben een mooie slag
    ~ Relatie (alleen voor WAG’s): Cathy kent Marouane eigenlijk al van jongst af aan. Ze woonden naast elkaar en voetbalden samen op het grasveldje voor hun huis. Naar mate ze ouder werden gingen ze steeds minder met elkaar om, omdat Cathy niet meer met de jongens wilde voetballen omdat het spel steeds groffer werd gespeeld. Het contact verwaterde verder en een aantal jaren later verhuisde Cathy naar een andere plaats. Vijf jaar later (toen Cathy 20 was) kwamen ze elkaar toevallig tegen tijdens het uitgaan en raakte zo weer aan de praat. Van het één kwam het ander en de volgende ochtend werd Cathy bij hem in bed wakker. 's Ochtends wilde ze er snel vandoor voordat Marouane wakker zou worden maar die bleek al wakker te zijn. Hij haalde haar over om in ieder geval nog samen met hem te ontbijten of eigenlijk te lunchen. Samen lunchen liep uit tot samen dineren in de stad en daarna vertrok Cathy weer naar huis maar wel met de afspraak hem twee dagen later weer te zien. Binnen twee weken waren ze officieel samen en nu, drie jaar later, zijn ze verloofd.
    ~ Extra: -


    -

    Rol: Meisje uit het appartement
    Naam: Caroline
    Achternaam: Savarin
    Leeftijd: Eenentwintig
    Karakter: Caroline is een trut, een rasechte trut. Ze doet alles alleen maar als er iets in zit voor haar en ze is pas aardig tegen mensen wanneer zij haar iets kunnen bieden. Ze vindt zichzelf het toppunt van geweldigheid, hilarischheid en alles wat positief is. Ze is erg gemeen en ze doet er alles aan zodat zíj alles krijgt wat ze nodig heeft. Ze werkt haar plannetjes altijd volledig uit, zo goed dat ze mensen helemaal neer kan halen. Hieruit blijkt wel dat het een slim meid is. Ze is niet verlegen en ze trekt gemakkelijk haar mond open om ook maar iets gemeens tegen een ander te zeggen. Het doet haar dan ook werkelijk niets als iemand zegt dat ze een trut is, daar kan ze meeleven.
    Uiterlijk:


    Oké Caroline is dan ook niet lelijk, maar jammer genoeg weet ze dat zelf ook maar al te goed. Ze is er trots op dat ze zichzelf een Latina kan noemen, natuurlijk. Ze heeft zwarte, golvende haren die vaak los zitten of in een staart. Ze heeft bruine ogen die mooi kleuren bij haar huid en haren. Ze zijn omringd door lange, zwarte wimpers, waar ze meestal een likje mascara opdraagt. Ze heeft het perfecte, slanke lichaam die velen meisjes wel zouden willen hebben. Ze eet dan ook bijna niets en ze beweegt ontzettend veel. Ze draagt gewaagde kleding met een lieve uitstraling.
    Extra: Wat iedereen mag weten is het feit dat Caroline ontzettend goed kan zingen. Ze heeft talent, maar jammer genoeg drijft ze er zelf te veel in door. Hierdoor wil niemand met haar werken en zijn haar kansen verspild op een toekomst als zangeres.
    Voetballer: Aaron Ramsey

    [ bericht aangepast op 26 maart 2011 - 9:07 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik heb em veranderd naar Cesc Fàbregas ^^


    =

    ~ Rol: one of the seven girls =D
    ~ Naam + Achternaam: Fay Galileo
    ~ Leeftijd: 19
    ~ Karakter: Fay is niet bepaald de aardigste, ze is soms echt een trut.
    Ze is ook nog eens heel ijdel en kan soms echt heel irritant zijn.
    Maar als je haar goed leert kennen zie je dat dat allemaal maar een masker is. Ze kan ontzettend zorgzaam zijn en begrijpt mensen ook al te goed.
    Ze is ook nog eens een echte flirt.
    Maar als het op wraak acties aan komt is zei de beste. :'')
    ~ Uiterlijk + Foto:



    Fay heeft een slank postuur maar met rondingen ze is 1.72 lang.
    Haar blonde haren heeft ze van haar oma want iedereen in het gezin
    heeft bruin haar.
    ~ Relatie (alleen voor WAG’s):
    ~ Extra: Ze durft heel veel behalve zingen in het openbaar. Wat ze juist heel goed kan.
    ~ Voetballer (Voor meiden in het appartement):Nicklas Bendtner

    [ bericht aangepast op 26 maart 2011 - 13:59 ]


    =

    THANKYOU DARLING :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus


    Rol: Appartementsmens
    Naam + Achternaam: Julie McAdams
    Leeftijd: 24
    Karakter: Julie is een lief, vrolijk meisje. Ze houdt van lachen en plezier maken en doet daarom maar wat haar hart haar ingeeft, maar pas nadien begint ze na te denken, nadien beseft ze pas dat sommige dingen misschien toch niet zo goed waren als ze eerst dacht.
    Ze probeert anderen vaak op te vrolijken en luistert daardoor ook vaak naar anderen, maar ze kan niet echt serieus blijven, en daarom is ze niet meteen de beste vriendin die er is. Maar ze kan er mee door, en zeker om even al je gedachten opzij te schuiven en je te vermaken.
    Als ze in een relatie zit, heeft ze het soms moeilijk met haar partner te geven wat hij van haar verlangt. Ze kan zich meestal niet beperken tot één iemand, vooral omdat ze zich dan zo vastgebonden voelt. Ze wilt vrij zijn, als een vogel, om te kunnen doen wat ze wilt. Maar ze houdt van liefde krijgen, én van liefde geven, en daarom gaat ze wel altijd op zoek naar een relatie. Die loopt meestal niet al te goed af.
    Uiterlijk: Schouderlang, goudblond haar. Donkerbruine ogen. Bleke huid, redelijk lang en tenger. Ze verbrandt moeilijk, en heeft lichte sproetjes in haar gezicht als het zomer is. Ze draagt graag kleren met lichte kleurtjes, jurkjes en panties zijn het overgrote deel van haar klerenkast. En ze heeft een obsessie met schoenen, dus daar heeft ze er wel wat van. Ze is niet echt een juwelen-meisje, maar besteedt toch wel aandacht aan haar accesoires, en dat zijn dan meestal riemen en zonnebrillen.
    Extra: Ze heeft een kleine zwaluw op haar onderrug getattooeerd staan. Ze is allergisch voor dieren met lange haren. Ze houdt van lange wandelingen, steden bezoeken, winkelen (vooral voor schoenen), foto's maken van mensen die gelukkig zijn.
    Voetballer: Samir Nasri

    [ bericht aangepast op 26 maart 2011 - 20:50 ]


    Don't walk away and leave without a reason.