• Catalina-Rosalie dos Mujers Souza en Ricardo Kaká hebben in hun tienerjaren samen een relatie. Ricardo voetbalde toen al erg hoog. Natuurlijk zou er een dag komen dat hij zou vertrekken, maar Catalina-Rosalie wist niet dat die al zo snel zou komen. Ricardo ging zonder afscheid te nemen, dat was het einde van hun 2 jarige relatie. Nu, 7 jaar verder, hebben ze allebei een carièrre opgebouwd. Zij als sportjournaliste, hij als voetballer. Als ze in verband met werk elkaar weer tegen komen herkent hij haar niet meer. Zonder dat hij het weet word ze weer smoorverliefd op hem en als ze hem vertelt wie ze is word hij ook weer verliefd op haar. Maar Ricardo heeft een vriendin. Catalina-Rosalie wil vechten voor Ricardo wat tot erge ruzie leid met zijn vriendin. Ze word ontslagen wegens slecht gedrag en keert terug naar Brazilië. Houden zij en Ricardo contact?



    Ik zoek nog:
    Vriendinnen van spelers van Spanje
    Vooral een voor Fernando.
    Een beste vriendin + relatie met bekend voetballer
    Ricardo's vriendin
    Cristiano Ronaldo's vriendin


    Dit heb ik nodig;

    Naam;
    Achternaam;
    Uiterlijk + foto;
    Karakter;
    Relatiebeschrijving;


    Ik kies de beste, niet de eerste.


    Vriendin Fernando Torres; Villalicious
    Een beste vriendin + relatie met bekend voetballer; Francesc
    Vriendin Cesc Fàbregas; iWeasley

    [ bericht aangepast op 13 maart 2011 - 17:27 ]


    'Memories go where we go, they're like a suitcase you never lose. -'

    Pssst,

    het is fairytale :Y)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    > Ik heb ook even je titel aangepast ^^


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Ik vul later - ik zit nu namelijk op de Ps3 - de vriendin van Cesc Fabregas!:9~

    Ik vul straks BF en Bendtner in =)


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol; Beste vriendin + Verloofde Nicklas Bendtner
    Naam; Roseline Nia
    Achternaam; di Aveiro
    Uiterlijk + foto; Roseline is een jonge vrouw met blonde krullen tot haar schouderbladen. Zomers hangen ze altijd wild over haar schouders en ze lacht altijd met een spierwitte glimlach. Ze ziet eruit als ze zo uit een sprookje kan stappen. Roseline is 1 meter 65 lang, heeft lange benen, slank. Ze draagt vaak pumps in allerlei kleuren, oorbellen met een bloem, jurkjes met stippen of bloemen en een ketting met een medaillon van haar overleden oma.
    Karakter; Roseline is een sociaal en vriendelijke jonge vrouw, die soms bitchy uit de hoek kan komen.
    Relatiebeschrijving; Roseline leerde Nicklas kennen op de koude nacht van December. Roseline stond in de sneeuw, de IJskoude, vrieskou te wachten op een taxi tot dat Nicklas haar zag staan aan de weg. Bevroren stapte ze in zijn auto. Roseline woonde niet in de buurt, ze is schots, en wou de taxi nemen naar het vliegveld om terug te vliegen. Nicklas bood haar onderdak aan zodat zij zich kon opwarmen. Ze vond het gezellig bij hem, en is langer blijven logeren. Op oudjaarsavond toen alle Arsenal spelers vertrokken hadden Roseline en Nicklas nog een sneeuwballen gevecht gehad en viel Roseline bovenop hem. Zij ving zijn ademwolkjes op, en vervolgens hield ze zijn lippen warm. Ze lagen wel een kwartier in de koude sneeuw, in elkaar verwikkeld, in een zachte zoen vol passie. Ze bleven door zoenen toen er schitterend sier vuurwerk boven hun los barstte. Vanaf die avond, 31 december op 1 januari, waren ze toch enorm verliefd geworden. Een halfjaar later kocht Nicklas een vriendschaps ring, een soort "verlovings" ring als betekenis dat hij super veel van haar houd. Dat jaar daarop, de volgende 31 december, vierden ze oud en nieuw in Verona, Italië en ging Nicklas op het balkon onder het siervuurwerk op zijn knieën voor Roseline. Ze hebben besloten om in de lente te gaan trouwen.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Vriendin Fernando Torres
    Naam; Myrthe
    Achternaam; Jones
    Uiterlijk + foto; Myrthe is niet heel lang, wel heeft ze een goed figuur. Haar blonde haar is lang, en vaak draagt ze het in een losse staart. Ze heeft blauwe ogen. De make-up is voor haar meestal natural, een beetje lipgloss en mascara en niet meer. Behalve met feesten. Het lukt haar om de meest lelijke kleding in stijl te dragen.
    Karakter; Myrthe is een lieverdje, ze is behulpzaam en staat echt achter je als je haar nodig hebt. Ze is slim en heeft een volledig eigen wil. Ze lijkt harteloos te zijn omdat ze nooit huilt, maar ze durft niet toe te geven aan haar gevoelens. Verder geeft Myrthe mensen een kans, en is ze niet zo van het roddelen. Myrthe houd van humor en heeft ook een zeer aanstekelijke lach.
    Relatiebeschrijving; Myrthe komt uit Amerika en is dan naar Spanje op vakantie gegaan, ze ontmoette Fernando in een parkje. Hij was aan het voetballen met zijn vrienden en zij aan het praten met haar vriendinnen. Wanneer ze elkaar zagen leek het liefde op het eerste gezicht, maar geen van beide durfde een eerste stap te zetten. Hun eigen vrienden hadden het allang door en hebben ze met elkaar gekoppeld, waar ze tot het heden nog altijd blij mee zijn. Fernando en Myrthe zijn nu een halfjaar samen.

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 10:15 ]


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Naam; Mercedes Gloria
    Achternaam; Sánchez
    Uiterlijk + foto; Mercedes heeft lange donkerbruine/zwarte haren die altijd vrolijk over haar schouders liggen. Ook heeft ze twee prachtige donkerbruine ogen met een kleine twinkeling, waar iedere jongen in verdinkt. Ze is ook nog eens lang en slank gebouwd en Mercedes heeft mooie lichtroze lippen en witte tanden. Cesc is gek op haar glimlach, haar huid is lichtbruin getinte en ze draagt het liefst van al witte kleedjes, ze heeft er wel duizenden hangen in haar kleedkast.
    Karakter; Mercedes is een vrolijke en spontane meid. Ze is heel vrijgevige en kan zich soms echt laten meeslepen in voetbalwedstrijd. Ze heeft een heel aparte mening en kropt nooit iets op, ze gaat het juist rond vertellen. Mercedes trekt zich niks aan van wat andere mensen denken van haar en doet waarin ze zin heeft, al is er wel een grens en dat begrijpt ze ook.
    Relatiebeschrijving; Mercedes en Cesc leerden elkaar kennen op een benefiet voor Haïti. Haar vader werkt als jeugdcoördinator bij de jeugd van Spanje en organiseerde een benefiet. Mercedes wilde kost wat het kost meehelpen en organiseerde een hoop activiteiten voor het goede doel. Eén van die activiteiten was latje trap en daar kon iedereen tegen een voetballer van de eerste ploeg spelen. Wie het meest tegen de daklat trapte won, ze werd door Cesc gedwongen om ook mee te doen, omdat ze het georganiseerd had. Tuurlijk had Cesc gewonnen en Mercedes begon hem na hun spelletje leuk te vinden, zonder aarzelen vroeg ze zijn nummer en spraken ze af, gewoon als vrienden. Cesc kreeg ook gevoelens voor haar en nu zijn ze 1 jaar samen.

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 11:18 ]

    Mag ik Gerard Piqué en Xavi invullen?


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Maak es wat bekend! ;D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Dude. Marjolien relax. Er zijn nog maar drie rollen ingevuld..


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Carbonero schreef:
    Dude. Marjolien relax. Er zijn nog maar drie rollen ingevuld..


    Ik wil weten of ik de rol heb, kan toch :')


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Een beste vriendin + relatie met Mesut Özil
    Naam; Line
    Achternaam; Brøke
    Uiterlijk + foto; Line heeft blond haar en groene ogen.. voor de rest; -ziefoto- http://94.100.118.168/1256950001-1257000000/1256967301-1256967400/1256967312_6_pSNI.jpeg
    Karakter; Line is een meisje die erg van feesten houd en niets of niemand echt serieus neemt. Ze is echt iemand waar je ontzettend mee kan lachen, maar waar je ook, ondanks haar ongeïnteresseerde houding, naar toe kan komen als je iets dwars zit.
    Line heeft als klein meisje nooit veel aandacht gekregen van haar vader en is daar door erg hard geworden omdat ze die aandacht gewoon mist. Haar moeder was er echter wel altijd voor haar maar toch miste ze die vaderliefde, die al haar vriendinnen wel kregen.
    Voor de rest is Line echt een spontaan, vrolijk meisje die het liefst feestend door het leven gaat.
    Ook is Line behoorlijk sportief, ze doet aan verschillende sporten waar onder voetbal, paardrijden, tennis, shoppen en hardlopen.
    Relatiebeschrijving; Soms is het gewoon een wonder dat Mesut bij Line kan blijven. Ze kan namelijk behoorlijk roekeloos zijn, maar op 1 of andere manier weet hij hier goed mee om te gaan en vind hij het ook wel spannend en ziet het als een uitdagende opdracht. Mesut en Line kennen elkaar van een feestje en er was gelijk een klik tussen de 2. Line was op dat moment nog maar 15 jaar terwijl ze zei dat ze 16 was, Mesut was op dat moment 20. Ondertussen hebben ze al 3 jaar een relatie en wonen nu net samen. Ook zitten de 2 nu in de stres aangezien Line over tijd is, dus de kans dat ze zwanger is, is erg groot.
    extra; Line heeft een Noorse vader en een Franse moeder, ze spreekt 5 talen vloeiend; Noors, Frans, Engels, Duits en Spaans. Op 6 jarige leeftijd verhuisde ze uit Frankrijk naar Duitsland en op haar 17de is ze met Mesut mee gegaan naar Spanje en doet ze een thuis-opleiding; Toerisme. Ondanks al het gefeest heeft ze altijd goede cijfers gehaald.

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 20:34 ]


    It’s LeviOsa, not LevioSAR.