• Beste mensen,

    Ik ben weer actief op Quizlet en wil met een schone lei aan een nieuw verhaal beginnen. Ik heb al zó veel verloren verhalen geschreven, maar heb geen zin ze allemaal weer te zoeken. Daarom heb ik jullie hulp nodig en verwacht ik een aantal rollen, om weer een grootse story te creëeren.

    Legend


    Naam:
    Voornaam:
    Bijna(a)m(en):
    Beschrijving uiterlijk(DETAILS):
    Beschrijving innerlijk(DETAILS):


    Afdeling op Hogwarts:
    Huisdier:
    Afkomst+bloed+uitleg familie:
    Geslacht:
    Kant(Orde v/d feniks, dooddoeners, neutraal, verrader,...):
    Leeftijd:
    Gave(n):
    Vriendenkring:
    (Extra's:)

    Naam: Carter
    Voornaam: Meaghan
    Bijna(a)m(en): May
    Beschrijving uiterlijk(DETAILS): May heeft lange witblonde haren tot aan haar middel. Er ligt een zachte krul in. Meestal draagt ze haar haren los,omdat ze het gevoel van een staart niet kan uitstaan.
    Ze heeft donkergroene ogen die 's nachts het licht reflecteren. Ze doet er meestal een dikke laag zwarte makeup aan zodat ze extra hard opvallen.
    Ze heeft lange slanke benen die ze meestal benadrukt door korte rokjes en jurkjes te dragen.
    Haar nagels lakt ze altijd in het heel donkerrood,zwart of donkerpaars. Ze draagt immens veel armbanden,oorbellen en kettingen. Elke dag heeft ze wel een ander paar aan.
    Ze heeft een heel rocky stijl,met soms wat vrouwelijke toetsen in. Rokjes en jurkjes combineert ze met stoere laarzen en een stoere legerbroek vult ze dan weer aan met een stel torenhoge naaldhakken.
    Op haar linkeronderarm heeft ze een enorm litteken van waar haar vader ooit zijn woede op heeft uitgewerkt met een zakmes. Ze schaamt zich er enorm hard voor en draagt dan ook altijd lange mouwen,winter en zomer. Ze heeft nog maar één keer iets zonder lange mouwen aangetrokken en dat was voor het Yule Ball in het vierde jaar.
    Op haar onderrug heeft ze een tattoo met de woorden Dreams are reality waiting to happen
    Beschrijving innerlijk(DETAILS): May is een echte lastpak. Ze houdt ervan de leerkrachten op stang te jagen door stomme grappen uit te halen of hen uit te dagen. Zo is de ooit de verjaardag van Snape te weten gekomen en ze heeft hem op die dag een fles shampoo cadeau gedaan.
    Ze is enorm opvliegerig,waardoor ze meer dan eens in een gevecht terechtkomt. Ze is redelijk bedreven in het schoppen,slaan en krabben van andere mensen.
    Als ze haar zin niet krijgt,kan ze je soms zo het elven zuur maken dat je gewoon moet toegeven.
    Maar aan de andere kant is ze enorm onzeker over haar eigen lichaam,vooral over haar litteken. Ze haat het als mensen het zien en zal het dan ook zoveel mogelijk verstoppen. Ook heeft ze aan bijna niemand vertelt waar ze het vandaan heeft. Alleen haar allerbeste vriend ever,Ron Weasley,weet ervan af.
    May is ook heel perfectionistisch. Vaak herschrijft ze haar hele opstel nog de avond voor ze het moet inleveren. Nooit is iets goed genoeg,zeker niet als iemand anders het doet.
    Ze maakt,ondanks haar vervelende eigenschappen,redelijk snel vrienden. Iedereen kijkt naar haar op omdat ze zoveel durft. Ze is supervriendelijk tegen iedereen die haar aanstaat. Maar owee als je haar niet aanstaat.
    Ze haat de Slytherins. En het komt niet enkel door het feit dat ze in Gryffindor zit,maar omdat de meeste van die leerlingen kinderen zijn van Death Eaters. En dat zijn dan weer de mensen die haar grootouders vermoord hebben.
    Haar grootouders waren haar steun en toeverlaat. Ze is door hen opgevoed omdat haar ouders haar mishandelden. Sinds ze vermoord zijn door een groep Death Eaters,heeft ze gezworden hun moordenaars eigenhandig naar de andere wereld te helpen.
    Tegenover de mensen die ze écht graag ziet,is ze enorm beschermend. Een verkeerde blik naar hen is al genoeg om je de woede van May op de hals te halen.
    Afdeling op Hogwarts: Gryffindor
    Huisdier: ~Het ijsbeertje,Polar
    Afkomst+bloed+uitleg familie: May is een Mudblood. haar ouders waren allebei Muggles. Toen ze ontdekten dat May een heks was,op haar 5 jaar,zijn haar beginnen mishandelen omdat ze er niet mee om konden. Haar grootouders hebben haar toen in huis genomen en haar verder opgevoed. Die zijn dan uiteindelijk vorig jaar vermoord door een groep Death Eaters. Nu gaat ze in de zomer altijd mee met Ron naar The Burrow.
    Etnisch gezien is ze half Engels-half Russisch.
    Geslacht: Meisje
    Kant(Orde v/d feniks, dooddoeners, neutraal, verrader,...): Ze is geen officieel lid van de Order of the Phoenix,maar ze helpt wel eens een handje. Ze hoopt via die weg haar belofte om de moordenaars van haar grootouders te doden waar te kunnen maken
    Leeftijd: 16,in oktober wordt ze 17
    Gave(n): May heeft de vreemde gave om te kunnen zien wanneer je liegt. Het is niet echt zo dat het een magische gave is,ze kan het gewoon. Ze kan zien aan je gezicht of je de waarheid spreekt of niet. Wat wel eens problemen kan opleveren.
    Vriendenkring: Ze hangt altijd rond bij de Weasley's. Ze zijn haar tweede familie geworden sinds Molly Weasley tegen haar heeft gezegd dat ze wel bij hun mocht wonen na de dood van haar grootouders.
    Haar beste vriend is absoluut Ron. Ze vertellen elkaar alles.
    Haar dagen slijt ze meestal met proefkonijn spelen voor Fred & George's nieuwe speeltjes en Quidditch spelen met hen.
    Stiekem heeft ze een enorme crush op Fred,maar ze durft het niet op te biechten omdat ze denkt dat hij haar toch niet zal willen en ze wil hun vriendschap niet verpesten. Ron weet hiervan af maar zwijgt omdat ze het hem gevraagd heeft.
    Ze heeft ook een redelijke close band met Ginny,die ze regelmatig stijladvies geeft.
    Op school kan ze het ook goed vinden met Hermoine en Harry. Eigenlijk is heel Gryffindor haar vriendengroep.
    (Extra's): Ze draagt dag en nacht een oud kettinkje dat ze van haar grootmoeder heeft gekregen vlak voor ze stierf. Er zit een piepklein sleuteltje in. Ze heeft geen idee voor wat het sleuteltje dient. Het enige wat haar grootmoeder nog kon zeggen was "Het is voor als je je Ware ontmoet. Open er dan je hart mee."

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 19:05 ]


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Naam: Ilona
    Voornaam: Rodriguez
    Bijna(a)m(en): /
    Beschrijving uiterlijk(DETAILS): komt
    Beschrijving innerlijk(DETAILS): komt


    Afdeling op Hogwarts: Ravenklauw
    Huisdier: Een prachtige perzische kat, Ydelana
    Afkomst+bloed+uitleg familie: Komt
    Geslacht: Vrouw
    Kant(Orde v/d feniks, dooddoeners, neutraal, verrader,...): komt
    Leeftijd: 16 jaar
    Gave(n): komt
    Vriendenkring: Ilona haar beste vriendin uit Ravenklauw is Cho Chang, daar brengt ze dus meestal al haar tijd mee door. Ook loopt ze af en toe bij Padma Patil. Buiten haar eigen afdeling is haar beste vriend Cédric Diggory. Ze kennen elkaar al sinds ze kinderen waren, dus hun band is onbreekbaar. Niemand komt tussen hen beide, zelfs haar beste vriendin Cho niet.

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 18:46 ]


    Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right

    Naam: Yazz Quinn Johnson
    Voornaam:Yazz
    Bijna(a)m(en): Yazz,John
    Beschrijving uiterlijk(DETAILS):
    Yazz heeft lange zwart.bruine haren. Haar haren zijn steil en hangen vaak een beetje slordig over haar schouders. Alleen bij belangrijke gelegenheden heeft ze haar haar opgestoken of in een staart. ze heeft bijna zwarte ogen. Ze maakt zich altijd donker op. Vooral onder ogen. Ze houdt van donkere kleuren. Ze is heel slank. Bijna te dun. Ze heeft haar nagels meestal zwart gelakt. Ze draagt veel accessoires zoals ringen en kettingen. Ze houdt niet van tassen. Ze snapt niet wat iedereen erin stopt. Ze heeft een stoere stijl met veel leer en zwart. Ze draagt ook wel jurkjes maar niet te vaak. Ze heeft verschillende tatoeages. Ze heeft vlinders op haar onderarm, diamanten op haar pols, bloemen op haar voet en tekst op haar schouderblad.
    Beschrijving innerlijk(DETAILS):
    Yazz is een stoere meid die niet snel over zich heen laat lopen. Ze heeft altijd haar woordje klaar. Ze is lekker brutaal op een leuke manier en weet goede geplaatste opmerkingen maken. Ze probeert niemand te kwetsen maar dat vind ze wel moeilijk. Yazz doet eerst en denkt daarna pas. Dit komt haar vaak duur te staan. Yazz is een zelfverzekerd type zonder arrogant te zijn. Ze is sociaal en kent iedereen op school. Iedereen kent haar ook. Ze kan snel boos worden maar vergeeft makkelijk. Ze komt soms kattig uit de hoek komen. Ze zegt alles wat ze denkt en heeft daarna veel spijt. Yazz doet niet veel aan huiswerk en ze schrijft het vaak over. Ze is een lekker chaotisch type en kan soms dommig overkomen. Ze is aardig tegen iedereen en eigenlijk vindt iedereen haar wel aardig. Veel mensen hebben een hekel aan Slytherin maar Yazz niet. Ze vindt dat de kinderen er niks aan kunnen doen dat hun ouders death eaters zijn.
    Afdeling op Hogwarts: Gryffindor
    Huisdier: een Kat Yade
    Afkomst+bloed+uitleg familie: Yazz is halfbloed. Haar moeder is bloedzuiver en haar vader is mudblood. Ze is opgevoed door vrienden van haar ouders die volbloed zijn. Haar moeder is namelijk bloedverrader en is twee maanden na Yazz 4e verjaardag vermoord. Ze komt nu eigenlijk nog maar weinig bij haar voogden. Ze is in de vakanties nu vaak bij vrienden. Haar vader en moeder komen uit Engeland en haar oma is Indiaans. Vandaar het zwarte haar.
    Geslacht:Meisje
    Kant(Orde v/d feniks, dooddoeners, neutraal, verrader,...):Ze is fel tegen Voldemort. Ze vind Death Eaters vooral zielige figuren zonder leven en is dan ook niet bang voor ze. Ze is een van de jongste leden van de Orde. Veel mensen twijfelen aan haar omdat ze iets met Draco Malfoy heeft. Ze moet zich echt bewijzen tegenover de groep.
    Leeftijd: 15 jaar
    Gave(n):Yazz kan precies zien wie er van haar houden en wie niet. Dit is erg confronterend voor haar en ze is er niet erg blij mee. Yazz is ook goed is waarzeggerij.
    Vriendenkring:Yazz is vaak te vinden bij Hermoine en Harry. Met Ron heeft ze het iets minder. Ze vindt dat hij zich aanstelt en vaak overdreven doet. Ook Loena Leeflang is een goede vriendin net als Ginny. Ze heeft iets met Draco Malfoy, dit wordt door haar vrienden geaccepteerd maar ze zijn er niet erg blij mee. Verder is Yazz heel populair op school en ze krijgt veel aandacht van jongens.
    Extra's: Yazz is faunaat. Ze veranderd in een wolf.

    [ bericht aangepast op 27 feb 2011 - 21:09 ]


    You don't know what you got until is gone

    Zo goed???

    [ bericht aangepast op 27 feb 2011 - 21:08 ]


    You don't know what you got until is gone

    Naam: Charlotte Cycra
    Voornaam: Charlotte
    Bijna(a)m(en): Char(lie)
    Beschrijving uiterlijk(DETAILS): Charlotte heeft mooi bruin haar en bruine ogen ze houd van los haar. haar huid is niet heel wit maar ook neit getint ergens tussen in. hier een foto

    Beschrijving innerlijk(DETAILS): Charlotte is behoorlijk verlegen, ze is slim, levendig, avontuurlijk, nieuwsgierig en heel erg koppig.


    Afdeling op Hogwarts: Slytherin
    Huisdier: Een uil Dexter
    Afkomst+bloed+uitleg familie: Puur bloed. haar moeder werkt in het st. hollisto en haar vader werk op het ministerie op de afdeling ongepast spreuk gebruik.
    Geslacht: Vrouw
    Kant(Orde v/d feniks, dooddoeners, neutraal, verrader,...): Nu nog neutraal heeft nog geen kant gekozen
    Leeftijd: 16
    Gave(n): Als ze echt heel boos is kan ze mensen pijn laten voelen. Je ziet die niet maar geloof me je voelt het wel.
    Vriendenkring: Nog niet?
    (Extra's . haar oudere broer verzette zich tegen voldemord en is 1 jaar geleden vermoord. Ze wil graag weten wie het gedaan heeft maar wraak nemen doet ze niet.