• Geslacht
    Naam
    Leeftijd
    Likes en dislikes
    Persoonlijkheid (Kort verhaaltje)
    Plaatje van hoe diegene eruitziet. (Voor inspiratie en nieuwe cover)
    En wat die persoon misschien wel heeft/krijgt met de personen die al in het verhaal zitten.


    Er zijn al genoeg rollen. Bedankt mensen die een rol wilden nemen (:
    xxxx
    LionQueen

    [ bericht aangepast op 8 maart 2011 - 16:04 ]


    26 - 02 - '16

    Geslacht: Meisjes

    Naam: Rebecca Clark.

    Leeftijd: 16

    Likes: Knappe acteurs, Chocola, haar laptop, haar IPhone, haar vriendje<333, M&M's, uren onder de douche staan, Make-Up

    dislikes: Players, Zonder snoep zitten, zonder laptop/IPhone zitten, mensen die denken dat ze alles zijn..

    Persoonlijkheid (Kort verhaaltje): Rebecca is een lieve meid, die soms echt heel hyper en druk kan zijn.. ze houd echt van haar vrienden, en zal ze ook voor alles proberen te beschermen.. ze is al van een aantal scholen getrapt>> omdat ze nogal graag mensen in elkaar slaat, want ze is best wel sterkt voor iemand van haar leeftijd, ze zit op: Karate, Judo, Paardrijden, Freerunnen en Kung Fu.. daaruit kun je al opmaken hoe ze is. ze woont bij haar vriendje, die het niet erg vind om iedere keer te verhuizen als Rebecca weer iemand in elkaar geslagen heeft.. maar desondanks, houden haar vrienden wel van haar, want ze spring uit haar vel, als iemand haar vrienden pijn doet, jongens of meisjes.. ze is ook een actrice, en speelt samen met haar vriendje in Films, waardoor ze soms ook naar Amerika moet..

    Plaatje van hoe diegene eruitziet.Rebecca (Voor inspiratie en nieuwe cover)

    En wat die persoon misschien wel heeft/krijgt met de personen die al in het verhaal zitten: Taylor Lautner >> hij woont nu Nederland in het plaatsje waar de personen ook wonen xD!!<<


    "Because I'm with you until the end of the line." - Stucky

    Geslacht: Meisje
    Naam: Caterine 'Cat' Valentine
    Leeftijd: 12
    Likes: Snoep, Eten, Laptop/pc, Zingen, Dansen, Knuffelen xD
    Dislikes: Zonder eten zitten, Zonder Laptop/pc zitten, zonder Familie
    Persoonlijkheid (Kort Verhaaltje): Caterine is een opvallend meisje met Bruine ogen en rood haar. Ze is snel afgeleid met snoep en eten. Haar hobby's zijn praten, snoep eten, zwemmen. Caterine word meer 'Cat' genoemd omdat Caterine daarop lijkt. Ze word daar ook meer mee aangesproken en ze vind dat niet erg want zo noemt ze zichzelf ook. Ze vind praten heel leuk, ze kan zich niet stilhouden. Cat is best wel vaak hyper, maar niet heel erg.

    Plaatje van hoe diegene eruitziet: -Ik weet helaas niet hoe dat moet maar kennen jullie Victorious? doe maar Cat Victorious in zoekbalk schrijven :)-(Voor inspiratie en nieuwe cover)

    En wat die persoon misschien wel heeft/krijgt met de personen die al in het verhaal zitten: Liefheid :)

    ____________________________________________________________________________
    Accepteer me zoals ik ben, dan accepteer ik jou ook. (Ik weet half van VampireGirl1 gepkt maar dat zou ik ook zeggen :))


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Gelacht: Meisje
    Naam: Evaline (nickname: Eva)
    leeftijd: 18
    likes: Zoenen, uitgaan, kinderen, jongens, mobiele telefoonabbonement met internet.
    Dislikes: Vreemdgaan, Grote tatoeages, Lelijke piercingen(alleen oorbellen en navelpiercings, soms neuspiercing) en haar irritante broertje die haar steeds haar crushes wegjaagd.
    persoonlijkheid: Houd van uitgaan, graag bij haar vriendinnen, altijd in geldnood, is graag dronken en is helemaal gek op knappe jongens met enorm gespierde lichamen. Ze wordt de oppas voor Damain en Kevin en is een super goede en lieve en al snel wordt ze een vriendin van Daylani.

    http://us.123rf.com/400wm/400/400/podlesnova/podlesnova0911/podlesnova091100004/5818706-jong-meisje-slapen-op-groen-gras.jpg

    Ze wordt nieuwsgierig na de vader, gaat Daylani erover vragen, zoekt contact met hem en krijgt een stille relatie met hem, voor zo lang het duurt!


    Zou je me willen sturen of ik (mijn personage) erin komt of niet?:$

    Geslacht: Jongen
    Naam: Cory James
    Leeftijd: 20
    Likes: Het spel en mensen het leven zuur maken
    dislikes: mensen die niet meer meedoen aan het spel
    Persoonlijkheid (Kort verhaaltje): Cory speelt al jaren het spel, Samen met de anderen wilt hij Dalani haal leven zuur maken. Maar wat als hij Kevin eens tegen komt en hem een leuke jongen vind? Zoals een broertje??? Cory is een wisselvallig typen. hij laat zich snel beïnvloeden maar met de tijd zal hij wel prottesteren. Kikboxen is zijn sport.
    Plaatje van hoe diegene eruitziet:http://www.google.be/imgres?imgurl=http://www.haartrends.net/photos/uncategorized/2007/05/09/kapsels_man.jpg&imgrefurl=http://www.haartrends.net/haarmode/2007/05/&usg=__eLXVTOMOQcfYX7jDfulE1ql3NHg=&h=319&w=470&sz=56&hl=nl&start=0&sig2=u4HlxdLQxb566He6lMWCJQ&zoom=1&tbnid=668mTlC29lpqDM:&tbnh=110&tbnw=161&ei=h7doTZD1D4a4hAeu2NWvDQ&prev=/images%3Fq%3Dman%26hl%3Dnl%26biw%3D1229%26bih%3D521%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C72&itbs=1&iact=rc&dur=1057&oei=h7doTZD1D4a4hAeu2NWvDQ&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:23,s:0&tx=11&ty=60&biw=1229&bih=521
    tis wel de linkse gast
    En wat die persoon misschien wel heeft/krijgt met de personen die al in het verhaal zitten: Bevriend met Kevin (als zijn kleine broertje) en mss met Tim?


    If I had a wish, I'll give it to you. Use the magic words to make your dreams come true.

    Geslacht: Meisje
    Naa: Marley Dunsons
    Leeftijd:
    Likes: Vrienden lezen, shoppen
    dislikes: Arrogante mensen clowns jongens die denken dat ze heel wat zijn, macho's
    Persoonlijkheid: marley is een vrolijk meisje, vroeger werd ze altijd gepest om haar uiterlijk, toen ze tiener werd vernaderde ze heel veel, ze is erg lief en vetrouwt alleen haar beste vriendinnen, ze kan heel rustig zijn en ze is best onzeker over haar zelf. Ze is niet op haar mond gevallen, en geeft alijd de mening, en ze houdt totaal niet van liegen, dan krijgt ze te veel schuldgevoelens.
    Plaatje van hoe diegene eruitziet: Marley
    Marley heeft een vriend Maarten, hij is 22 jaar, hij is lief en zorgzaam voor haar. Maar hij is wel te snel jaloers, maar toch houdt ze van hem.
    Maarten

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 16:45 ]


    What is youre favo scary movie?

    Geslacht: Vrouw
    Naam: Charlotte Gryfter
    Leeftijd: 15
    Likes: Vrienden, muziek, muziek, muziek, muziek (A) en fotografie.
    dislikes: Sneeuw, ijs, kou.. vervelende mensen die zich zelf heel goed vinden
    Persoonlijkheid: Charlotte is een vrolijk optimistich meisje met een goed instinkt, ze weet precies welke mensen ze dat ene geheimpje wel kan vertellen en wie niet. Verder is ze behoorlijk koppig en nieuwsgierig, thuis is ze het zonnetje in huis.
    Plaatje van hoe diegene eruitziet. foto 1 foto 2 foto 3.
    En wat die persoon misschien wel heeft/krijgt met de personen die al in het verhaal zitten: uhm bedenk maar iemand ben daar niet zo goed in maar mag hij er dan wel zo uitzien?? (A)

    hier een foto van hun samen: foto en nog een: foto

    xoxo

    - Geslacht: Vrouw
    - Naam: Keira Eve Smith
    - Leeftijd: 20
    - Likes: Knappe jongens, zoenen, uitgaan, films kijken, acteren, IPhone, laptop, lekker eten, uit eten gaan, romantiek
    - Dislikes: botte mensen, arrogante mensen, tomaten, kou
    - Persoonlijkheid: Keira houdt van feesten. Ze kan als ze eenmaal bezig is dan ook niet meer stoppen. Ze komt dan ook regelmatig dronken thuis. Keira heeft moeit om trouw te zijn. Ze probeert het en het lukt meestal ook wel. Gelukkig heeft haar vriendje er wel een soort van begrip voor. Keira is een sympathiek en lief persoon. Ze kan zich alleen niet goed in andere inleven en daarmee wordt ze vaak geconfronteerd. Ze is een vrolijk en eigenwijs meisje. Ze heeft veel vrienden en is erg populair. Keira is een meisje die doet wat ze zelf wilt zonder de gevolgen daarvan in te zien. Keira is een slim meisje en houdt van haar vrienden en familie. Ze is daar erg beschermend naar. Ze probeert altijd alles goed te doen maar dat wil niet altijd lukken.Daar raakt ze erg gefrustreerd van.
    - Plaatje van hoe diegene eruitziet. foto 1 foto 2 foto 3
    - En wat die persoon misschien wel heeft/krijgt met de personen die al in het verhaal zitten.
    Keira is goede vriendinnen met Emma Watson. Ze kennen elkaar van de basisschool. Keira heeft een vriendje, Will.


    You don't know what you got until is gone

    Geslacht- meisje.
    Naam-row.
    Leeftijd-bijna 16.
    Likes en dislikes-uitgaan en shoppen.
    Persoonlijkheid (Kort verhaaltje)-row is een meisje dat doet wat ze niet kan laten. maar 1 ding doet ze niet,wat dat heeft ze haar moeder belooft toe ze stierf: haar maagdelijkheid nooit af laten nemen.
    dat doet ze ook hoe moeilijk het ook is. het is ook wel moeilijk want ze gaat elke keer uit en komt dronken terug.
    Plaatje van hoe diegene eruitziet. (Voor inspiratie en nieuwe cover)
    En wat die persoon misschien wel heeft/krijgt met de personen die al in het verhaal zitten.-http://gossipteen.com/2010/01/13/nina-dobrev-self-magazine/nina-dobrev-cutie-self-magazine-photos/


    van liefde, krijg je liefde.