• Er zijn jaren voorbij gegaan na al die vrees voor meer gevaar, de 2e Tovenaars Oorlog is al jaren voorbij en we zitten nu in het jaar 2022. Hogwarts, Hermosa Palos, Develixe & Erola durven de strijd opnieuw aan te gaan in een Toverschool Toernooi. Vele leerlingen geven zich op, maar uiteindelijk blijven er 4 over. Sofia, Amber, Miller & Samantha zijn de Toverschool kampioenen en zullen moeten strijden tegen elkaar voor de eeuwige roem.

    Maar wat als het blijkt dat er meer kwaad is dan alleen heer Voldemort en dat hij roet in het eten probeert te gooien? Dat de opdrachten zwaarder blijken te zijn dan dat de kampioenen hadden gedacht, dat ze hun leven letterlijk riskeren. Wat gebeurd er als Sofia verliefd word op een onmogelijk persoon, moet ze hiervoor de eeuwige roem opofferen of toch doorgaan?



    Weer een nieuw idee en weer heb ik er behoorlijk wat rollen voor nodig, dus ik dacht dat jullie me misschien konden helpen?

    In dit verhaal komen in ieder geval de kinderen van Draco, Hermoine en Harry voor en dan natuurlijk de door mij en jullie verzonnen rollen. (:


    Wat heb ik nodig?
    # 1 Toverschool kampioen van Hogwarts, Nice
    # 2 Toverschool kampioenen van andere scholen, Quarterback & Courtesan
    # Leerlingen, ik deel dus zelf in op welke school hij/zij komt. (:
    - Hislover (2x), Nice, JumbieBill, Apasionado, Courtesan
    # Beste vriendin Sofia, Jynx
    # Zusje Sofia, Quarterback

    VOOR ALLE DUIDELIJKHEID; Sofia zit ingedeeld bij Gryffindor!


    Om in te vullen. *Alleen voor toverschool kampioenen.

    Rol:
    Roepnaam:
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd + Schooljaar:
    Bloedsoort: Niet alleen volbloed, halfbloed en mudbloods zijn ook meer dan welkom!
    Afdeling + Rede:
    [Persoonlijkheid: Het liefst zo uitgebreid mogelijk!
    Uiterlijk: Graag een foto erbij plus de naam van de persoon. (:
    Toverstok & Patronus:
    Extra: Vertel hier al het nodige wat je nog wilt vertellen, zoals huisdier, beste schoolvak, iets over de familie van het personage enzovoort!


    Het zou fijn zijn als er ook jongens worden ingevuld en niet alleen meisjes by the way! (:

    Er mogen meerdere rollen worden ingevuld door 1 persoon! Alvast bedankt en onthoud;
    Ik kies niet de eerste, maar de beste!

    [ bericht aangepast op 30 jan 2011 - 18:33 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Toverkampioen Billarang (toverschool in Australie)
    Roepnaam: Ian
    Naam: Fortian Helbert
    Achternaam: Hannaver
    Leeftijd + Schooljaar: 17 laatste jaar
    Bloedsoort: volbloed
    School*: Billarang, een toverschool in een afgelegen stuk van Australie. Het schoolhoofd heet Galysiander Gomholft. Een man met een grote neus en een bewegende tattoo op zijn gezicht die soms verdwijnt. Zijn blonde haar is heel kort geknipt en hij draagt een modern brilletje Net als Hogwarts een toverschool maar ze zijn meer bezig in sporten. Niet alleen Zwerkbal maar ook Billyhoppen (een ingewikkelde sport waar bij je zo hoog mogelijk op je handen staat). De school heeft een groot stuk grond en ded lokalen staan nogal laag met een gigantische hoge toren. Er is een stuk gebergte in de buurt waar twee draken leven (Hiffa en Jedy)
    Afdeling + rede: Hyndalyn Hopper. Deze afdeling staat voor atleten. Je hebt ook Cuplaw Graver(voor de meest intiligente) en Festaw Hyde (voor de meest standvaste)
    Schooluniform*: lange zwarte broeken voor de jongens en korte grijze broeken voor de meisjes. Omdat het altijd heet is in Australie dragen ze donkerblauwe tanktops maar hebben een rood vest aan omdat het koud is in Hogwarts. Het schoolembleem staat er op en het lijkt net op een Jock vest (met witte acsenten)
    Rede voor deelname aan het toernooi*: hij staat steeds in de schaduw van zijn broer (Kylo) en zijn tweelingzus (Gwendlyn). Hij is van zijn school de beste in Zwerkbal en is heel slim.

    Persoonlijkheid: Hij vergeeft snel en is nogal een feestbeest. Hij lijkt bot en dom over te komen maar is werkelijk hyper inteligent. Zijn vader was een gerespecteerde tovenaar en zijn moeder is gedood door een Bultrug draak, waardoor hij furieus is op draken. Hij is een geliefd leerling op zijn school maar het schoolhoofd probeerd vaak de aandacht van hem weg te trekken en dat vind hij best.
    Uiterlijk: donkerblond met groen/bruine ogen. Hij heeft een lidteken op zijn schouder van toen hij zijn moeder probeerde te beschermen van de draak die haar aanviel. Ook heeft hij een verblindende lach.
    Toverstok & Patronus: Berkenhout 28,8 cm (ironisch genoeg) drakenharten bloed, patronus is een kangaroo
    Extra: De school heeft een mascotte meegenomen. Een Koala Wibby genoemt. Ian zelf heeft een eigen hond (Jasy), want je mag andere soort dieren op zijn school houden dan in Hogwarts (toegestaan zijn: Honden, Uilen, slangen, hagedissen en havikken) Ian's vader mocht mee en zijn zus Gwendlyn word al snel geliefd door jongens van haar leeftijd maar heeft het nooit in de gaten. Hij heeft een tattoage op zijn been van een bewegende spreeuw. Hij laat de meeste mensen denken dat hij dom is, alleen zijn vrienden en familie weten hoe slim hij werkelijk is.


    Btw, ik weet niet hoe je foto's moet plaatsen :X

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 21:48 ]


    Ordo ab Chao

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 21:14 ]


    Ordo ab Chao

    Rol: toverschool kampioen andere school
    Roepnaam:Jun
    Naam: May June April
    Achternaam: McRosaline
    Leeftijd + Schooljaar: 17 6de (klopt toch hé?)
    Bloedsoort:modderbloedje
    School*: Grundewaltinstituut foto school schoolhoofd : Professor Jonason. De school ligt in Duitsland.
    Afdeling + rede: afdelingen: 1. vossen oog; Als je hier zit ben je sluw, een beetje te vergelijken met zwadderich. 2. Rowa; hier komen de slimmere leerlingen te vergelijken met ravenclaw. 3. Reven: te vergelijken met Griffoendor, hier komen de moedige leerlingen. 4. Linder ; te vergelijken met huffelpuf.
    Ze zit in Rowa omdat ze een slimme leerlinge is die zonder moeite 10'en haalt.
    Schooluniform*: een grijze rok met een zwarte kousenbroek onder. Een zwarte T-shirt/ lange blouse. De jongens dragen een grijze broek
    Rede voor deelname aan het toernooi*: Ze wou aantonen dat ze meer is als een Rowa, velen zien haar als een zwakkeling en dat wil ze aanvechten.

    Persoonlijkheid: June kan haar wil sterk doordrijven maar is lichtgeraakt en kan soms niet tegen kritiek. Ze houdt er van haar vriendinnen te plagen en kan dan ook altijd een tegenaanval verwachten. Zelf is ze ambitieus.
    Uiterlijk: June(Demi Lovato) ze heeft lange bruine haren gecombineert met bruine ogen. Ze is 1 m 70 en 50 kilo zwaar.
    Toverstok & Patronus: berkenhout + hartenbloed van een draak. & een wolf
    Extra: June heeft een jongere broer (11) Jackson en een zusje van 2 genaamd Ella

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 21:01 ]


    "we are definetely four good reasons not to have children" - Bill Kaulitz

    Rol: Leerling
    Roepnaam:Lysa
    Naam: Lysandra Allison
    achternaam: Johnsen
    Leeftijd + Schooljaar: 15 , 5de jaar
    Bloedsoort: Volbloed

    School*:/
    Afdeling + rede: Slytherin , wegens haar sluwheid en valsheid .
    Schooluniform*:
    Rede voor deelname aan het toernooi*: Doet niet mee aan het toernooi

    Persoonlijkheid: Lysa is een sluwe en valse meid . Voor buitenstaanders en vijanden , is ze zo vals als een kat . Dan kan je haar best niet in vertrouwen nemen en haar niet uitdagen . Ze is ook heel listig , ze verzint vaak plannetjes om de leerkrachten te irriteren , maar krijgt nooit de schuld . Tegenover vrienden is ze een lief en aardig meisje . Ze laat hun nooit in de steek en schenkt ze volledig haar vertrouwen aan hen . Maar eenmaal je dat vertrouwen breekt is dat voor altijd .
    Uiterlijk: Lysa is een slanke meid van 1.65 meter . Ze heeft lichte blonde haren en blauwe ogen . Ze heeft ook een piercing in haar lip zoals te zien op de foto .
    Toverstok & Patronus: 18,5 Cm , Taxushout . Kern , drakenhartbloed . Haar patronus is een vos .
    Extra: Ze houdt van natuur , dieren en muziek . Ze speelt al 4 jaar gitaar . Haar huisdier is een kat , Mitsu . Lysa is familie van de Potters en Malfidussen . Haar beste school vakken zijn : Verweer tegen de zwarte kunst en toverdranken en Fabeldieren verzorging .


    "Fifty shades of fucked up" ~ Christian Grey

    Rol: Toverschool kampioen van Hogwarts.
    Roepnaam: Gewoon Amber of Ambie. Haar vrienden noemen haar wel eens Ambie omdat ze weten dat Amber die bijnaam echt niet leuk vindt.
    Naam: Amber Alice May
    Achternaam: Moors
    Leeftijd + Schooljaar: 17 Jaar, schooljaar 7.
    Bloedsoort: Mudblood
    School*: Hogwarts, met als schoolhoofd Mischa Lowan
    Afdeling + rede: Gryffindor, Amber is door haar moed in Gryffindor gekomen. Haar hele bloed zit vol met moed. Dat heeft ze al van jongs af aan gehad. Ze komt altijd op voor de zwakkere en minderen. Dit maakt haar de perfecte Gryffindor.
    Schooluniform*: Gewoon het Hogwarts Uniform
    Rede voor deelname aan het toernooi*: Amber werd altijd gezien als een schattig meisje. Iedereen hielp haar en nam het ook altijd voor haar op. Hoewel dit nooit hoefde. Niemand verwachte dat Amber mee ging doen aan het toverschool toernooi maar ze heeft het tegendeel bewezen. En ze wil laten zien dat een Mudblood ook een heel krachtige heks kan zijn.
    Persoonlijkheid: Amber is een van de leukere meisjes op Hogwarts. Ze is erg vrolijk en ze komt vaak erg schattig over bij de meeste mensen. Ze kan ontzettend goed leren, daarom was het nog wel even twijfelen dat er niet een klein kansje was dat ze bij Ravenclaw kwam te zitten. De meeste merken op dat Amber zichzelf alles behalve je van het vindt. Ze is niet onzeker, ze haat het gewoon als mensen over zichzelf gaan opscheppen. Zelf geeft ze liever complimentjes aan andere dan aan haar zelf. Amber is ook erg grappig en daarom mogen de meeste mensen haar wel. Ze maakt vaak droge opmerkingen als het helemaal stil is in de klas. Als ze daarna dan strafwerk krijgt, dat maakt haar niks uit. Ze accepteert de gevolgen en maakt netjes haar strafwerk. Maar met een beetje Amber erdoorheen. Ze versiert het blaadje dan helemaal en stopt het in een envelop. Dat doet ze vooral om te laten zien dat strafwerk haar toch niks uit maakt. Maar zeker niet om te slijmen. Ze kan het goed vinden met bijna alle Gryffindors. De leerlingen van Ravenclaw en Hufflepuf vergeet ze ook zeker niet. Alleen met Slytherin wacht ze meestal af. Ze woont zeker of ze hun kan vertrouwen of achterdochtig moet zijn. Ze staat vaak open voor nieuwe mensen en nieuwe vrienden. Ze gaat vaak het eerste op ze af. Ze haat het ook om in de spotlight te staan. Meestal wil ze gewoon lekker bij haar vrienden zijn en dan heeft ze alles wat ze wil.
    Uiterlijk: Amber heeft prachtig, witblond golvend haar. Haar gezicht is prachtig in evenwicht met haar helder, blauwe ogen.Ze maakt haar ogen meestal op met wat mascara en oogschaduw. Ze heeft een fijne neus en mooie, roze lippen. Ze heeft afgelijnde kaakbeenderen en een afstekende scherpe kin, maar dat maakt haar gezicht alleen nog maar mooier. Haar lichaam is slank, maar ze heeft nog steeds de vrouwelijke vormen waardoor ze een mooi zandloper figuur verkrijgt. Op school draagt ze altijd netjes haar uniform. Maar buiten de muren van Hogwarts doet ze meestal kleding aan die zij vooral schattig vindt. Ze houdt niet van ruige kleding, of van die kleding die in alle mode bladen staat. Ze heeft haar eigen steil en dat laat ze merken ook
    Toverstok & Patronus: Haar Patronus is een gevleugeld paard. Ze heeft een toverstok van eikenhout en is 23,6 cm lang. Met de kern van feniks haar.
    Extra: Ze heeft een kat, Luna Verder heeft ze een vader en moeder die in the Muggle wonen.

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 21:25 ]


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Rol: Toverschool kampioen
    Roepnaam: Miller
    Naam: Miller Lina Charlie Turner
    Achternaam: Turner
    Leeftijd + Schooljaar: Zestien, vijfde leerjaar
    Bloedsoort: Miller is een bekende, jonge heks in de toverwereld en zeker in Roemenië, Bulgarije, Rusland en Servië, oost-europa. Haar ouders zijn namelijk Agness en Kay Turner, de stichters van Develixe hoge toverkunst school. Ze zijn allebij krachtige tovernaars en ze bezitten veel stuk grond. Ze zijn daarmee ook erg rijk en ze hebben veel te maken met het ministerie.
    School*: Develixe is de toverschool in Roemenië, waar ook Bulgaarse, Serviëse en Russische kinderen heen gaan. De school is een groot, oud kasteel met ontzettende hoge torens, waar veel lokalen zich bevinden. De school heeft zelfs een grote kerkzaal in het midden, waar de leerlingen elke dag bij de maaltijden bidden. Het is namelijk een van de regels die Agness en Kay Turner verzonnen hebben, omdat ze zelf erg streng, christelijke gelovig zijn. Kay en Agness zijn allebei de schoolhoofden, maar daarmee geen leerlingen. Ze zijn zelf bijna nooit aanwezig opschool, en ze worden opgevolgd door Diarté Dimpf, een zeer slimme en machtige vrouw. De school is voor jongens én meiden, maar alleen jongens en meiden met een volbloeds afkomst.
    Afdeling + rede: Op Develixe hebben ze vier afdelingen, plus één afdeling voor de echte belangrijke leerlingen, zoals Miller en haar broer Mitchell. De gewone afdelingen zijn: Miezul-nopţii, de afdeling voor de meest sluwe en achterdochtige leerlingen. Deze naam staat voor middernacht. Soare is de afdeling voor de slimme leerlingen met ontzettend veel doorzettingsvermogen, ongeveer gelijk aan Ravenclaw. De naam staat voor zon, en vaak worden de meest stralende leerlingen ingedeeld bij Soare. Zbura is de afdeling voor de meest zweverige leerlingen, die niet erg opletten bij de les en vaak de meest onopvallende leerlingen van ze allemaal zijn. Zbura betekent dan ook vliegend. Mandrie is afdeling die het meest lijkt op Gryffindor, leerlingen met humor, liefde voor de medemens en veel intelligentie in zich. Mandrie staat dan ook voor trots, omdat Develixe bijna het trotste op deze leerlingen is. Nobilime is dé afdeling voor de meest rijke, krachtige en mooiste leerlingen van de school. Miller en Mitchell Turner zitten er allebij in, met nog meer leerlingen. Het staat voor adel, waar de leerlingen allen vandaan komen.
    Schooluniform*: De meisjes van Develixe dragen blauwe jurkjes. De jongens dragen zwarte uniformen, met een donkerrode stropdas. Meisjes zoals Miller dragen zwarte jurkjes.
    Rede voor deelname aan het toernooi*: Zelf wilde Miller niet mee doen, maar van haar ouders moest ze. Haar ouders wilde hun familie nog bekender maken en dat zou pas lukken als Miller mee zou doen aan het toernooi, en zou winnen.

    Persoonlijkheid: Miller is geen leuk of gezellig meisje, waarschijnlijk het totaal tegenovergestelde ervan. Ze is iemand die niet veel praat, maar mensen wel uitgebreid observeerd. Ze denkt vaak na over dingen en ze zegt bijna niets. Mensen zijn gauw bang voor haar, omdat ze ontzettend mysterieus is. Miller heeft het juist erg moeilijk en vandaar is ze niet het meisje dat je graag om je heen wilt hebben. Haar ouders bevelen haar altijd om iets te doen, terwijl ze het liefste een gewone leerling zou zijn, die niets per se hoeft te doen. Miller is een van de slimste leerlingen van Develixe, en dat moest ook wel zo zijn. Ze is daardoor ook erg bijdehand aangelegd en ze loopt mensen vaak te commanderen, als ze even iets doen wat Miller niet leuk vindt.
    Uiterlijk: Aan Miller is het duidelijk te zien dat ze uit Oost-Europa komt, en dan met name uit Roemenië. Haar getinte huid komt van haar verre overgroot ouders, aangezien zij slechts zigeuners waren. Haar ouders hebben de huid ook nog lichtelijk, maar bij Miller is hij toch weer even wat opvallender terug gekomen. Haar ogen zijn bruin, niet erg groot, maar ze staan wel mooi bij haar huid. Ze vallen meestal redelijk erg op, omdat ze er mensen erg lang mee aan kan staren, waardoor mensen zich snel ongemakkelijk voelen. Miller heeft lange zwarte haren met mooie pijpenkrullen erin. Ze glanzen mooi, vanwege de weekelijkse, uitgebreidde wasbeurt. Ze worden dan helemaal gekamd en tot in de puntjes perfect verzorgd. Miller heeft redelijk dikke lippen die redelijk licht van kleur zijn, die ze bijna gekopieërd van haar vader heeft. Miller is lang en slank, en daarmee vooral haar armen en benen. Ze heeft vrijwel altijd haar zwarte jurkje aan en haar haren opgestoken, zodat ze geen last van haar haren heeft als ze aan het toveren is. Miller heeft altijd een mooie amulet om, die ze van haar verre oma geërfd heeft. Het is een amulet die alle krachten van Agness, Kay, Mitchell en Miller bezit. Miller kan hier makkelijk gebruik van maken als ze in de problemen zit en haar eigen kracht het allemaal niet aan kan. Het is een zilveren amulel met een kleine vogel als hangertje.
    Toverstok & Patronus: Een 24 1/4 centimeter lange toverstok, gesneden uit eikenhout en gevuld met een hyppogrief veer. Erg handig bij het laten groeien van planten en het temmen van hyppogrieven. Een leeuw.
    Extra: Als huisdier heeft Miller een klein tijgertje, genaamd Drizzle.

    [ bericht aangepast op 30 jan 2011 - 10:04 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste Vriendin Sofia
    Roepnaam: Das (D voor Destiny, A voor August, S voor Star ;))
    Naam: Destiny August
    Achternaam: Star
    Leeftijd + Schooljaar: 16 5de schooljaar
    Bloedsoort: Volbloed.
    School*: Alleen in te vullen voor Toverschool kampioenen, wees hierbij origineel, gebruik foto’s van de school en zijn omgeving en inrichting. Verzin bijvoorbeeld een naam voor het schoolhoofd, waar ligt in de school en wat voor een soort school is het? Al deze informatie hoeft dus niet te worden ingevuld door de Hogwarts kampioen, alhoewel een schoolhoofd wel handig zou zijn!
    Afdeling + rede: Slytherin, haar ouders waren beide Slytherins. Zelf is ze hartstikke lief, maar ook sluw en soms een tikkeltje arrogant. Ze weet zichzelf goed staant te houden en is totaal niet onzeker.
    Schooluniform*: Alleen voor de Toverschool kampioenen, gebruik hier bijvoorbeeld een site voor zoals Polyvore.
    Rede voor deelname aan het toernooi*:

    Persoonlijkheid: Ze is hartikke lief en aardig voor haar vrienden. Maar ben je een persoon die ze niet mag? Dan heb je foute boel. Ze kan een beetje snel op haar teentjes zijn getrapt. Verder is ze heel sluw en ze weet haar plaats heel goed. Ze is populair en daar maakt ze slim gebruik van. Als iemand haar wat aandoet toont ze geen genade en doet ze het 10x zo erg terug.
    Uiterlijk: Klik Maar Hier.
    Toverstok & Patronus: 26 cm lange stok, gesneden uit hulst hout, Gevuld met haar van een eenhoornhengst, Haar patronus is een Fret
    Extra: Ze heeft 2 Dassen als huisdieren en een Aparte roofvogel inplaats van een uil om de post te bezorgen. De Dassen heten, Meddie en Eddie (een meisje en een jongen) en haar vogel heet Redlight. Verder kan ze heel mooi zingen en doet ze het ook graag, ook houd ze van keyboarden (en piano spelen) en gitaar spelen. Ze houd van de natuur en rust om zich heen. Maar tijdens school, en in school is ze super gek en druk, altijd Hyper.

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 23:23 ]


    Give Me A Rose For Every Player In The World And I Would Have A Whole Bunch Of Roses For You <3

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 23:24 ]


    Give Me A Rose For Every Player In The World And I Would Have A Whole Bunch Of Roses For You <3

    Rol: Toverschoolkampioen
    Roepnaam: Samantha/Sam
    Naam: Samantha Aurora Milla
    Achternaam: Asikainen
    Leeftijd + Schooljaar: 17, schooljaar 7
    Bloedsoort: Halfbloed.
    School: Erola (bedenk er even witte muren bij) is een eeuwenoude toverschool, waar de magie van de antieken nog steeds in de stenen te voelen is. De school is gelegen in de wouden van Finland en is het huis voor heksen vanuit heel Scandinavië. Het is een meisjesschool, maar op geen gigantische afstand staat ook een jongensschool. Maar daar hebben we het niet over, de jongensschool is sowieso niet erg in het maken van contacten met scholen buiten Scandinavië.

    De buitenkant van het kasteel straalt kracht uit, de magie spoelt er van af, waardoor dreuzels het sowieso liever vermijden. De binnenkant bestaat uit prachtige marmeren pilaren en muren. Het is is stijvol ingericht, redelijk klassiek, maar eens in de 5 jaar verandert het interieur. De eetzaal bevat zich op een centrale plek. Aan de ene kant bestaat deze uit grote ramen, waar aan de bovenkanten en zijkanten zich glas in lood bevind. Hierop zijn witte lelies afgebeeld met väki's. Staat bij Folk and power. Deze wezens worden hier aangeduidt als menselijke figuren, vaak vrouwen. De väki van de bergen samen met de lelie vormen het schild van de school. De achtergrond van het schild is zwart, de lelie en de väki zijn er op gestikt in alle kleuren van de afdelingen, steek per steek een andere kleur (zilver, goud, rood en paars)

    Erola bezit de grootste en meest complete bibliotheek van alle toverscholen. Dit is dan ook de grote trots van schoolhoofd Maria Mustonen, een wijze oude vrouw, die al zo lang op de school verblijft, dat het gerucht bij de leerlingen rondgaat dat ze een vampier is.

    De slaapvertrekken van de leerlingen zijn net als op Zweinstein verdeelt over het gehele gebouw. Hier zitten ook de zitgedeelte van de afhankelijke afdelingen verdeelt. De indeling van de slaapzalen ziet er bij elke afdeling echter hetzelfde uit. Witte hemelbedden, met zwarte ornamenten. De gordijnen zijn van zwart satijn en het logo van de school zit er in geborduurd in het zilver. De zit gedeeltes zijn inricht naar kleuren van de afdelingen.

    Het kasteel zelf ligt aan de monding van een rivier. Hij gaat hier over van een meer in een rivier. Klik Klik Klik

    Honden zijn toegestaan op Erola, alleen moeten ze, als ze een bepaalde lengte bereikt hebben naar de hondenverblijven. In de winter is het vaak moeilijk om naar de omringende dorpjes te komen, waar de leerlingen op zich in weekenden heen mogen, en dan wordt er vaak gebruik gemaakt van hondensleeën van de school.

    Afdeling + reden: Erola kent 4 afdelingen, net als Zweinstein.
    De eerste is Autio. Deze afdeling draagt de kleuren rood en zwart. Het teken is een woudväki. Deze afdeling staat voor samenhang en sociale banden. Gelijkend is dus Huffelpuf. Als vriendelijkheid centraal staat in de karakter, dan wordt je hier ingedeeld. Het is een afdeling van vriendschap, samenhang, sociale banden, gelach en talent.

    De twee afdeling is Laine Deze afdeling draagt de kleuren zilver en zwart. Het teken is een luchtväki. Deze afdeling staat voor wijsheid en ontbloeing. Hij gelijkt Ravenklauw, maar staat voor meer. De slimste jonge geesten worden hier ingedeeld. Het is een afdeling van dromen, wijsheid, ontbloeing en creativiteit.

    Afdeling drie is Utrio. Deze afdeling draagt de kleuren paars en zwart. Het teken is een ijzerväki. Deze afdeling staat voor valsheid en geniepigheid. Zwadderich, zou je dus kunnen zeggen. Als je zo sluw als een vos bent dan kom je hier in. Bloed maakt echter niet uit. Het is een afdeling van sluwheid, valsheid, geniepigheid, maar ook van vindingrijkheid.

    Afdeling vier is Sola. Deze afdeling draagt de kleuren zwart en goud. Het teken is een vuurväki. Deze afdeling staat voor moed en opoffering. Zit dicht in de buurt van Griffoendor. De moedigen van hart worden hier ingedeeld. Het is een afdeling van moed, opoffering, gewilligheid en behulpzaamheid.

    Samantha die zit in Laine. Ze is een slim meisje, en dat is dan ook te zien aan haar behaalde resultaten. Ook is ze erg goed in tekenen, ze schets er op een gemiddelde dag dan ook wat op af. Ze tekent al van jongs af aan. Ook is Samantha een echte dromer. Allemaal factoren die overheersen bij haar, waardoor ze in Laine ingedeeld is.
    Schooluniform: De uniformen zijn modern. een simpele zwarte skinny jeans, gecombineerd met een simpele witte blouse en een zwart, stijlvol vest is een combinatie die gedragen kan worden. Ook kan er in plaats van een broek gekozen worden voor een zwarte rok, of een zwart jurkje. Dit mag op zich met alles gecombineerd worden. Het vest valt echter wel onder het schooluniform, maar hoeft natuurlijk niet altijd gedragen te worden. Op elk individueel kledingstuk zijn de emblemen van de desbetreffende afdeling gebordeerd.

    De mantels zijn voor buiten. De buitenkant is standaard zwart. De binnenkant draagt de kleur van de afdeling. Voor Laine (waar Samantha in zit) is dit dus zilver, voor Sola is het goed, voor Utrio is dit paars en voor Autio is dit rood.
    Reden voor deelname aan het toernooi: Eerlijk? Ze heeft een weddenschap verloren met haar vrienden, waardoor ze eindigde met haar naam in de beker te gooien. Nooit had ze durven dromen dat haar naam uit de beker zou komen, ze had gegokt op iemand uit Sola.

    Persoonlijkheid: Samantha is een aardig, maar verlegen meisje. Ze is geen sociale vlinder, maar ook geen afgesloten, ontoereikbaar persoon. Ze kijkt meestal de kat een beetje uit de boom en wacht totdat ze aangesproken wordt. Als ze namelijk zelf op iemand af stap, begint ze te blozen en komt ze niet goed uit haar woorden. Ze probeert mensen altijd op hun gemak te stellen, dat is belangrijk voor haar. Ook heeft ze een licht minderwaardigsheidscomplex. Ze wuift altijd alle complimenten weg, doet alsof anderen beter zijn en vind hem moeilijk te geloven dat mensen ook maar jaloers op haar zouden kunnen zijn. Gelukkig heeft ze mensen in haar leven die haar constant duidelijk maken, dat haar minderwaarheidscomplex nergens op slaat. Ze wil wel altijd dat mensen haar aardig vinden. Ze is erg slim en oplettend en is meestal een beetje het stille muisje. Maar als ze eenmaal zich in een gesprek mengt of als je haar het gesprek in sleurt, dan kan ze goed meepraten en praat soms zelfs te veel. Als ze zenuwachtig is of als ze zich niet op haar gemak voelt dan begint ze veel en vooral snel te praten, vaak over dingen die er helemaal niet toe doen. Het is ook erg makkelijk om haar aan het blozen te krijgen.

    Met suiker op of energiedrank verdwijnt dat verlegen stille meisje echter compleet en stuitert ze alle kanten op. Ze heeft van zichzelf een hele droge humor die niet iedereen altijd snapt. Ze geeft zeer veel om familie en vrienden en zou daar dan ook voor door het vuur gaan. Ondanks haar stille kant, zal ze altijd opkomen voor zichzelf en voor mensen die het nodig hebben, ze kan namelijk niet tegen onrecht. Ze is goed met woorden en kan iemand in een discussie dan ook al snel laten zwijgen. Verder is ze een echt knuffelkonijn.

    Ze kan ietwat onhandig zijn en is vrij chaotisch. Ze kan vaak dingen niet terugvinden, maar als ze even stilstaat en gaat denken heeft ze het al vrij snel in haar handen. Dit stilstaan en even denken doet ze echter niet snel uit zichzelf. Verder is ze een echte dromer. Ze kan zich helemaal onderdompelen in haar eigen wereldje van magie en avontuur.

    Uiterlijk: Sam is een mooi meisje, met donkerbruine, krullende haren, die tot net onder haar borsten komen. Ze heeft het in laagjes, maar heeft er verder niks aan laten doen. Het is voor haar prima zo. Ze heeft grijs/bruine ogen die omringt zijn met lange, lichtbruine winpers. Haar gezicht is mooi gebalanceerd en haar lippen zijn niet al te vol, maar wel mooi lichtroze. Ze is trots op haar witte, rechte gebid. Ze heeft er dan ook vanaf haar 11e tot haar 14e een beugel voor moeten dragen. Ze is rond 1.76 meter en heeft een mooi figuur. Ze heeft lange, slanke benen. Nog een foto Het model is Emily DiDonato.
    Toverstok & Patronus: 27 1/2 cm, gemaakt van kersenhout, met een kern van terzielerbloed en de haar van een eenhoornhengst. Haar patronus is die van een tijger.
    Extra: Sam heeft een Siberische husky pup, die ze Stark heeft genoemd. Het is een schatje en erg aanhankelijk. Hij zou haar het liefst constant volgen.

    -ik heb hier'heel veel tijd aan besteed, damn O.o-

    Oh, en ik wil je verhaal sowieso lezen :Y)

    [ bericht aangepast op 30 jan 2011 - 18:48 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Toverschool kampioenen zijn geworden;

    - Hogwarts, Amber Alice May Moors - Nice
    - Develixe, Miller Lina Charlie Turner - Quarterback
    - Erola, Samantha Aurora Milla - Courtesan


    (: Ik heb trouwens nog veel rollen nodig!

    [ bericht aangepast op 30 jan 2011 - 12:16 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Bedaaaaaaaaaaaaankt voor de rol! :Y)

    Ik ga straks nog wel het zusje van Sofia invullen.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Quarterback schreef:
    Bedaaaaaaaaaaaaankt voor de rol! :Y)

    Ik ga straks nog wel het zusje van Sofia invullen.


    Oké en geen dank!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Leerling
    Roepnaam: Gewoon Taylor
    Naam: Taylor Jennifer
    Achternaam: Barton
    Leeftijd + Schooljaar: Ze is 16 en zit in leerjaar 6
    Bloedsoort: Volbloed
    Afdeling + Rede: Ravenclaw. Taylor heeft veel creativiteit door haar bloed lopen. Overal weet ze wel iets op te verzinnen. Of het nou om een plan gaat, of gewoon een bijdehand antwoord. Ze is slim en is erg leergierig. Ze wilt altijd wel iets nieuws leren.
    Persoonlijkheid: Taylor is heel creatief. In haar vrije tijd schildert of tekent ze dan ook graag. Dan zit ze meestal buiten tegen een boom aan met haar tekenblok en tekent ze de natuur na. Dit kan heel rustgevend voor haar zijn. Dan kan ze al haar gedachten weer even op een rij zetten. Taylor is -tot verbazing van andere Ravenclawers- best wel brutaal. Ze roept door de klas en is nooit stil. Ze moet vaak strafwerk maken, maar dat maakt haar niks uit. Meestal zit er wel nog iemand en dan maakt ze er weer een gezellige boel van. Maar toch is ze erg leergierig. Ze zit vaak in de bibliotheek en leest daar graag. Maar als iemand haar komt halen voor een geintje zegt ze daar geen nee tegen. Ze kan het goed vinden met de Slytherins. Daar zitten ook de meeste van haar vriendinnen bij. Ze is de schrik van de meeste leraren maar met sommige kan ze het ook weer heel goed vinden. Al heeft ze geen uiterlijk voor een 'bad girl' ze is het wel. Ze heeft juist een heel lief en zorgzaam uiterlijk. Daarom zeggen sommige mensen waarmee ze dan wel eens ruzie heeft dat ze een duiveltje is in een engelen pakje. Omdat ze zo is was het even een probleem of ze niet bij Slytherin zou komen. Maar haar enorme leergierigheid wint het van haar rebelse gedrag. Maar al met al is het echt wel een lieve meid als je vriendinnen met haar bent. Ook is ze opeens heel anders als je alleen met haar bent. Dan is ze opeens ook heel lief en rustig.
    Uiterlijk: Taylor is een mooi slank meisje. Ze heeft een mooi slank figuur maar is niet té mager. Ze heeft een normale lengte. (1.72) Ze heeft mooi, bruin, golvend haar dat tot onder haar oksels komt. Als er les is heeft ze haar haren meestal in een staart. Maar buiten de lessen heeft ze, ze gewoon lekker los hangen. Ze heeft bruine ogen die ze meestal met een beetje mascara opmaakt. Ze is een héél klein beetje getint maar in de zomer kan ze toch aardig bruin worden. Ze houdt van accessoires en nagellak. Op school draagt ze altijd netjes haar uniform maar buiten school draagt ze vooral skinny jeans en strakke topjes.
    Toverstok & Patronus: Haar toverstok is 23,2 cm lang van wilgenhout en bevat engelenhaar in het midden. Haar Patronus is een vos.
    Extra: Taylor is de beuker van Ravenclaw.


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Rol: Beste vriendin Sofiaa.
    Roepnaam: Mimi
    Naam: Myrthe
    Achternaam: Jawn
    Leeftijd + Schooljaar: Ze zit in het 6de leerjaar en is 16 jaartjes.
    Bloedsoort: Mublood.
    Afdeling + Rede: Gryffindor. Myrthe is van kinds af aan al moedig, ookal was het maar om de koekjesdoos stiekem af te pakken. In haar eerste jaren op Hogwarts was er onduidelijkheid, omdat Myrthe zo begaafd leek dat ze bij Ravenclaw ingedeeld had moeten worden, maar nadat ze een vriend van haar van een Dementorkus gered heeft door in haar derde leerjaar een Patronus op te roepen, waren die twijfels meteen weg.
    Persoonlijkheid: Myrthe heeft een grote mond en is allesbehalve bang, voor niets. Ze is dapper, deinst dus nergens voor terug. Haar enige zwakke plek zijn dieren. Soms is ze een tikkeltje arrogant, maar vrienden en familie kennen haar alleen maar als bijzonder behulpzaam en lief. Tegenover Professoren kan Myrthe nog wel eens verlegen overkomen, maar dit is alleen maar een dekmantel om het lievelingetje te worden. Myrthe is er nogal op gebrand goede cijfers te halen, en doet alles om dit voor elkaar te krijgen.
    Uiterlijk: -AshleyTisdale Myrthe heeft van nature lichtblonde haren en chocoladebruine ogen, maar voor de verandering wilt ze ook nog wel eens lichtblauwe contactlenzen indoen of haar haren bruin verfen. Myrthe is slank en haar huid ligt tussen lichtblank en wit in. Omdat Myrthe Muggle's als ouders heeft, is ze verslaafd aan de vrije tijd kleding. Ze draagt meestal korte spijkerbroekjes met geraffelde pijpen en daarover heen een zomershirtje. Myrthe draagt bijna uitsluitend naturale makeup, en anders juist heel kleurrijk.
    Toverstok & Patronus: Haar toverstok is 25,3 centimeter lang, van vurehout en de kern is een haar uit de staart van een eenhoorn. Haar Patronus is een varkentje.
    Extra: Myrthe heeft twee katten: Yin & Yang , en een uiltje genaamd Miss Piggy . Myrthe heeft aan geen enkel vak een hekel, maar haar beste vak is Verzorging van Fabeldieren, omdat dit het makkelijkste vak is. Myrthe heeft nog een klein broertje, Adam , die volgend jaar ook naar Hogwarts gaat.

    [ bericht aangepast op 30 jan 2011 - 11:23 ]


    Wear a necklace of rope, side by side with me

    Beste Vriendin: Myrthe "Mimi" Jawn - Jynx
    Leerling Develixe: Lysandra "Lysa" Allison - HisLover
    Leerling Hogwarts: Taylor Jennifer Barton - Nice

    Ik zoek nog een aantal rollen, het liefst ook echt een paar jongens!
    Dankjewel alvast, (H)

    [ bericht aangepast op 30 jan 2011 - 11:47 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.