• Heey ik heb een nieuwe story genaamd Designlove~ Justin Bieber
    ik heb al 3 hfdstken maar daar komen nog niet echt andere rollen in voor als de hoofdpersonages dus zoek ik nog een paar rollen:


    ~De nieuwe Beste vriendin van de hoofdpersonage Melissamiss0cat~Een Jaloers meisje die er alles aan doet om Justin voor zich te winnenJonasTurtle
    ~De ex van Justin
    ~Melissa's oude beste vriend/vriendin
    ~De zus van Melissa
    ~De vriendin van het jaloerse meisje

    als je een rol wil vul dit lijstje dan even in:

    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk + Foto als je die hebt:
    Rol:
    Hobby's:
    Eigenschappen:

    als je de rol hebt hoor je het vanzelf wel kijk op mijn pf als je de story wil lezen want ik kan nu ff geen link erin zetten ;)

    Xxx-Jes Melissa

    [ bericht aangepast op 21 jan 2011 - 16:53 ]


    Believe.

    Naam: Samantha Elena Williams.
    Uiterlijk+foto: Samantha heeft lang stijl blond haar. Ze krult hier en daar een beetje, maar dat weet ze te voorkomen door het te stijlen. Ze heeft groene ogen en door haar dikke wimpers komen die goed uit. Ze heeft een slank figuur en ze is trots op haar benen. Ze draagt het liefst leuke jurkjes met sandalen (met kleine hakjes) eronder.#Foto2
    Rol: Een vriendin die er alles aan doet om Justin voor zich te winnen.
    Hobby`s: Feesten, jongens spotten, shoppen en voor de camera poseren.
    Eigenschappen: Samantha houd van feesten. Het liefst gaat ze naar elk feest wat er is. Haar ouders zijn ook heel rijk. Als Samantha iets wilt hoeft ze het alleen maar te vragen en dan kan ze het krijgen. Ze is best close met haar grote zus en ze gaat dan ook soms samen met haar naar clubs om jongens te spotten. Ze houd ervan om naar jongens te kijken en heeft dan ook heel vaak een ander vriendje. Haar langste relatie was 2 maanden, Riley. Het is toen uitgegaan omdat ze vreemd ging met zijn beste vriend. Ze is best snel op haar teentjes getrapt en ze vertrouwt mensen niet zo snel. Ze is niet bang om gekwetst te worden, maar ze kan er niet tegen als ze iemand niet kent. Ze weet dan nooit of diegene vrienden met haar wil zijn om haar geld of omdat ze haar echt aardig vinden. Ze is geknipt als model en doet soms fotoshoots.
    Ze doet er echt alles voor om Justin te krijgen. Ze gaat naar zowat elk concert en zal hem zelfs tegen zijn wil in zoenen voor de camera. Allemaal voor de aandacht van Justin en de paparazzi.

    [ bericht aangepast op 14 jan 2011 - 18:37 ]

    Naam:cat valentina
    Leeftijd:14jaar
    Uiterlijk + Foto als je die hebt:rood haar groote ogen en redelijk kleinhttp://www.fanpop.com/spots/ariana-grande/images/14243782/title/ariana-grande-photo
    Rol:nieuwe vriendin melisa
    Hobby's:dansen zingen gek doen
    Eigenschappen lief grappig kan niet goed liegen maar kan heel boos worden als je haar echt kwetst


    don't rush into love, because even in fairy tales ,the happy ending takes place on the last page

    Naam: Haley Smith - Hales voor de vrienden.
    Leeftijd: 19 jaar.
    Uiterlijk + Foto als je die hebt: http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6555586/tumblr_lfgpba4QH11qf5v6jo1_400_large.jpg?1295878771
    Hales heeft lang bruin golvend haar, bruine ogen. Ze draagt graag shortjes en een neutraal shirtje erboven.
    Rol: Zus van Melissa.
    Hobby's: Uitgaan, zingen onder de douche, wat piano spelen, tekenen, lezen.
    Eigenschappen: Hales is een positief in het leven staand meisje. Ze kan ook een enorme flapuit zijn en praten aan een stuk door. She's one of the boys. De meeste van haar vrienden zijn jongens. Ze komt heel zelfzeker over en wilt ieders vriend zijn. Alleen lukt dat op de een of andere manier niet met meisjes. Dit kan komen doordat vele meisjes jaloers zijn op haar omdat zo goed als alle jongens haar mogen. Maar voor Hales zit daar niets meer achter.

    Hoop dat je er wat aan hebt (;


    Forlife.

    hihi


    Jannaaaaaaa

    Naam: Shirley Val.
    Leeftijd: 15
    Uiterlijk + Foto als je die hebt: Shirley heeft lang bruin haar en een rechte pony. Ze heeft ook bruine ogen en een brede lach. Ze is lang en slank.
    Rol: De ex van Justin
    Hobby's: Shoppen,dansen,zingen en muziek luisteren.
    Eigenschappen: Lief,grappig,lacht vaak en behulpzaam.

    laat j e het weten als ik de rol heb en wanneer het begint? (A)

    [ bericht aangepast op 25 jan 2011 - 16:55 ]

    Naam: Ashlee Marilyn Endwood.
    Leeftijd: 17Jaar
    Uiterlijk + Foto als je die hebt: Ashlee heeft blond krullend haar, ze heeft groen-grijze ogen, Ze is slank maar niet erg lang.
    Rol: De vriendin van het jaloerse meisje
    Hobby's: Feesten met Samantha, Jongens, Dansen, Tekenen.
    Eigenschappen: Ashlee is heel lief, ze staat altijd voor Samantha klaar, ze is ook heel behulpzaam. Als ze mensen niet mag is ze afstandelijk en erg bitchy, Ashlee feest er nog al op los en geniet er van. Als ze boos is kun je dan ook beter uit der buurt blijven.

    [ bericht aangepast op 26 jan 2011 - 20:18 ]


    Never. Lose. Hope. | Quser: 2009-Heden