• Alice Moors is één van de talentvolle heksen op Hogwarts. Dit jaar blinken de beste van de beste wel erg uit. Want er gaan geruchten dat Voldemort een dochter zou hebben. Die dochter zou alle toverscholen willen vernietigen. Maar dat kan ze niet alleen. Het gerucht gaat ook. Dat op iedere school, een verrader zit. Die in het geheim alles verteld aan de dochter van Voldemort. Niemand weet of dit waar is maar Dumbledore kan geen risico's nemen. De machtigste heksen en tovenaars roept hij bij een om goed uit te kijken en zo nu en dan een beetje over de leerlingen van Hogwarts te waken. Het komt dan ook als een schok aan als de verrader één van de machtigste -heks of tovenaar- is.


    Ik kies zelf wie die verrader zal zijn. Om het ook voor jullie spannend te laten zijn.


    Ik heb dus die machtige tovenaars en heksen nodig. Maakt niet uit welke leeftijd, afdeling en leerjaar ze zitten.
    Rugzak,

    Voornaam:
    Achternaam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Afdeling:
    Relatie met Alice*:
    Karakter, uitgebreid:
    Uiterlijk + foto:
    Toverstok:
    Patronus:
    Huisdier:
    Crush**:
    Hobby's:
    Extra?:


    *= Kent jou rol Alice? En zo ja hoe dan en zijn ze vrienden of niet. WEES ORIGINEEL
    VB: [Naam] en Alice zijn al vanaf het eerste jaar beste vriendinnen
    **= Ik zeg niet dat je ook iets met diegene krijgt

    [ bericht aangepast op 12 jan 2011 - 21:50 ]


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Voornaam: Sarita Achternaam:
    Bijnaam: Schneider
    Leeftijd: 16
    Afdeling: Griffoendor
    Relatie met Alice*: Ze kent Alice vaagjes maar als ze samen met haar het kasteel moet verdigen worden ze goeie vriendinnen.
    Karakter, uitgebreid: Sarita is een nuchtere spontane meid die je niet zo snel gestrest kan krijgen. Haar motto is dna ook: ik zie morgen wel. Sarita raakt niet zo snel in paniek maar kan wel heel snel afgeleid worden. Ze heeft niet zoveel angsten maar 3. Vuur, grote honden en dat er mensen van wie ze houd dood gaat. Sarita is niet leergierig en eigenlijk boeit school haa rniet ook begrijpt ze dat het later nodigt heeft. Sarita houd er van om lekker met haar nagels bezig te zijn en heeft daarom ook 70 verschillende kleuren nagellak. Sarita is nogal chaotisch waardoor ze best snel dingen vergeet. Maar Sarita barst van het zelfvertrouwen en heeft overal een bijdehand woord op. Ze wilt altijd het laatste woord hebben tot ergenissen van degene met wie ze ruzie heeft. Ze is niet snel uit te dissen. Sarita kan af en toe dom over komen maar zo dom is ze helemaal niet, eigenlijk is ze best slim maar dat laat ze nooit merken. Sarita lijkt misschien niet zo gevoellig maar dat is ze heel diep van binnen wel. Dat laat ze alleen nooit zien. Ze vind het vreselijk om zielig gevonden te worden daarom huilt ze eigenlijk nooit.
    Uiterlijk + foto: Sarita heeft lang blond haar en altijd mascara op. Ze heeft ook altijd nagellak. Ze is klein voor haar leeftijd.
    Toverstok: 19 cm. eiken. haar van een meermin
    Patronus: een fee
    Huisdier: heeft ze niet
    Crush**: Fred wemel
    Hobby's: Shoppen, zwerkbal, nagelslakken, hyper doen
    Extra?: Ze heeft een snul als zusje


    "Ignite, my love. Ignite."

    mag ik even snel weten, in welke afdeling alice zit., [a]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Rugzak schreef:
    mag ik even snel weten, in welke afdeling alice zit., [a]

    Gryffindor, ze is 16 en zit in het 6e jaar


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Nice schreef:
    (...)
    Gryffindor, ze is 16 en zit in het 6e jaar

    oke dankje., dan ga ik hem nu infullen ;]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Voornaam:Purslane Cassidy Scarlett
    Achternaam:Noway
    Bijnaam:Pursy
    Leeftijd:17
    Afdeling:Zwadderich
    Relatie met Alice*:Heeft wel eens van horen zeggen. Purslane bemoeit zich alleen nooit met andere afdelingen en al hellemaal niet ment mensen die een leerjaar lager zitten als haar.
    Karakter, uitgebreid:Purslane is een meisje waar veel mensen bang voor zijn. Ze straalt dan ook niet bepaalt vriendelijkheid uit. integendeel zelfs. Purlane heeft meestal een ''aan de kant, of ik vermoord je'' uitdrukking op haar gezicht staan. Purslane is erig op zichzelf, maar heeft wel gewoon vrienden. Bijna iedereen kent haar wel, omdat ze vaak de aandacht trekt, zonder dat ze het doorheeft. zo heeft ze snel de neiging te gillen als iets niet meezit of zonder pardon eerstejaars om te beuken waardoor iedereen haar aanstaart.
    Purlane is een meisje dat altijd haar zin moet hebben en zo niet kan ze je wel vermoorden. ja Pusrlane is erg moordlusti, maar dat komt omdat ze heel snel op haar teentjes in getrapt en gewoonweg nergens tegen kan.
    Uiterlijk + foto:Purslaneis een klein meisje van 1.62 en heeft een dun postuur. Ergens heeft ze een heel onschuldige en vrolijke uitstraling. Maar schijn bedriegt. Purslane heeft haar haar ooit blond geverft maar de uigroei is enorm.
    Toverstok:Walnood toverstok, met een kern van puur drakenbloed. 23.2 cm lang.
    Patronus:Poolvos
    Huisdier:een sneeuwuil, Shagrath en een Fred, Sjors. Sjors gaat het liefst overal mee naartoe in Purslane haar capision en is enorm trouw.
    Crush**: Draco Malfoy
    Hobby's: Purslane houd van muziek. muziek is iets waar ze zichzelf mee kan afsluiten en tot rust kan komen. ze houd ook enorm van zingen, maar dat weet niemand van der.
    Extra?:Purslane haar ouders, zijn bijde dooddoeners. Het staat dus eignelijk al vast, dat Purslane ook een volgeling word, van voldemord.

    [ bericht aangepast op 12 jan 2011 - 21:44 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Voornaam: Emily
    Achternaam: Rosedale
    Bijnaam: Emmy
    Leeftijd: 16
    Afdeling: Gryffindor
    Relatie met Alice*: Ze kent Alice al vanaf het eerste jaar, toen ze over iets struikelde en Alice haar hielp met haar spullen. Sinds dat moment kunnen ze het goed met elkaar vinden en zijn ze niet te scheiden.
    Karakter, uitgebreid: Ze is bijna altijd vrolijk en is heel behulpzaam, behalve voor Slyterins natuurlijk. Verder is ze een beetje eigenwijs en komt ze heel zelfverzekerd over, terwijl ze vanbinnen best wel onzeker over haarzelf is (ze denkt dat ze te dik is enz.).
    Emily heeft wel een zwake plek; praten over haar vader. Haar vader is voor haar neus vermoord door Dooddoeners toen ze nog maar 4 jaar oud was.
    Ze houdt er ook van om af en toe een grapje uit te halen met leraren, met behulp van Fred & George natuurlijk.
    Ze maakt ook heel snel en makkelijk vrienden, omdat ze zo vriendelijk overkomt. Snel bang is ze ook niet, maar ze blijft maar last hebben van een hele vage droom, of eerder gezegt; nachtmerrie.
    Emily heeft natuurlijk ook een verslaving; shoppen! En ze speelt al vanaf haar 8e gitaar en wil er ook totaal niet mee stoppen.
    Uiterlijk + foto: http://www.vivagoal.com/2009/09/taylor-swift-wallpaper-10/ Emily heeft lang krullend haar en lichte ogen. Verder draagt ze bijna altijd sneakers, en dan vooral all stars. Ze draagt aan make up alleen mascara en soms ook eye liner. Ze draagt altijd accesoires.
    Toverstok: Ebbenhout en Feniksveer
    Patronus: wolf
    Huisdier: kat
    Crush**: Fred Weasley
    Hobby's: gitaar spelen, muziek luisteren, praten, shoppen

    [ bericht aangepast op 28 feb 2011 - 9:13 ]


    Nothing happens until you make it happen

    Voornaam: Avalon
    Achternaam: Lambrechts
    Bijnaam: Avi
    Leeftijd: 16
    Afdeling: Gryffindor
    Relatie met Alice*: Avalon kent Alice een beetje, ze vind haar wel aardig en praat af en toe wel eens met haar. Soms lopen ze ook weleens naar een les samen.
    Karakter, uitgebreid: Avalon is een kalm en rustig meisje, ze kan goed naar je luisteren als je haar iets te vertellen heeft. Ze is vaak verlegen, maar kan tegerlijkertijd ook heel vrolijk zijn. Het ligt er maar net aan met wat voor een humeur ze rond loopt. Ook is Avalin heel slim, ze maakt haar huiswerk elke week heel braaf, en soms word ze daarmee gepest door haar een betweter te noemen, maar Avalon trekt hier zich niets vanaan. Ze is ook heel eerlijk tegenover haar vrienden, liegen is haar nog nooit gelukt. Dan krijgt ze rode wangen, en knikende knieën, wie met haar omgaat weet dat maar al te goed.
    Uiterlijk + foto: Avalon heeft heel donkerbruin tot zwart haar dat ongeveer tot over haar schouders komt. Ze heeft mooie dun tot dikke wenkbrauwen. Haar ogen zijn donkerbruin, en haar lippen zijn best vol. haar lippen zijn lichtroze. Avalon draagt meestal, als ze haar uniform niet hoeft te dragen, skinny's met daarboven gewoon een vrolijk t-shirt. Avalon draagt meestal Nikes of Sneaker eronder.
    Toverstok: 35.4 centimeter, wilgenhout met een kern van feniksveer.
    Patronus: Een witte tijger.
    Huisdier: Avalon heeft een paarse Ukkepuk. En een uil die de naam Mimi bevadt.
    Crush**: Ron Weasley.
    Hobby's: Zwerkbal, met vrienden omgaan, muziek luisteren.
    Extra?: ...

    Wil je me het laten weten als ik de rol heb? :)

    [ bericht aangepast op 28 feb 2011 - 11:00 ]


    They were never in fact homeless

    Voornaam: Lily
    Achternaam: Snape
    Bijnaam: The cat
    Leeftijd: 15
    Afdeling: Slytherin/Zwadderich.
    Relatie met Alice*: Lily is een ontzettend slim meisje. Bijna net zo machtig en slim als Alice, daarom zijn deze twee heksen aan elkaar gewaagd.
    Karakter, uitgebreid: Lily is een ontzettend nors meisje, dat veel weg heeft van haar vader, Severus. Desondanks kan ze soms toch nog wel eens lachen. Haar vrienden accepteren haar zoals ze is. Dat is ook de reden waarom ze trouw is aan haar vrienden. Ze zou echt alles doen voor haar vrienden. Zelfs al zouden ze gepest worden zou ze voor hen opkomen. Van de andere kant is Lily niet op haar mondje gevallen en is ze ontzettend slim. En ze is niet bang om dat te laten blijken. Bovendien heeft ze iedere keer wel binnen een paar seconden een sluw plannetje klaar voor benarde situaties.
    Uiterlijk + foto: Lily heeft halflange zwarte haren en fel blauwe ogen, die je btw niet op de foto ziet. Bovendien heeft ze altijd lange nagels, meestal bloedrood gelakt. Bovendien beweegt ze zich altijd heel soepel als een kat.
    Klik.
    Toverstok: Soepel wilgenhout met een kern van drakenbloed.
    Patronus: Een hinde, gebaseerd op Heathcliff.
    Huisdier: Een kat, peridoot. Peridoot is zo zwart als de nacht. En heeft fel groene oen. Dat maakt dat Lily op haar kat lijkt.
    Crush**: Heathcliff.
    Hobby's: Ze houd ervan om het bos in te gaan en haar agressie kwijt te kunnen.
    Extra?: Eh. Severus is haar vader?
    Draco is goed bevriend met Lily en Heathcliff

    Voornaam: Heathcliff
    Achternaam: Vaine
    Bijnaam: Mister Mysterious.
    Leeftijd: 16
    Afdeling: Slytherin
    Relatie met Alice*: Heathcliff komt Alice wel eens tegen op de gang of tijdens de les, maar het liefst vermijden ze elkaar, door de aanvaringen die Alice heeft met Lily
    Karakter, uitgebreid: Heathcliff is een heel stille jongen, die een tikkeltje verlegen is. Zijn verlegenheid is niet de reden dat hij stil is, hij heeft gewoon geen nood om iets te melden. Maar van de andere kant heeft Heathcliff ook een speciale eigenschap dat hij bepaalde mensen blij kan maken zonder dat hij zelf dubbel ligt van het lachen. Zo is hij ook een van de weinige die Lily aan het lachen kan krijgen.
    Maar als hij ruzie heeft met iemand of als een van zijn vrienden ruzie heeft me iemand, kan hij best agressief en kwaad worden. Bovendien is hij ontzettend sluw, waardoor de tegenstander vaak niet door heeft wat hij van plan is.
    Uiterlijk + foto: Heathcliff heeft zijn haren langer laten groeien dan een normale jongen, waardoor hij er een beetje uitziet als een gipsy. Zijn houding is een beetje in elkaar gedoken. Maar hij heeft wel mooie felle groene ogen.
    Klik
    Klik
    Toverstok: Kersenhout en feniksveer.
    Patronus: Een kanarievogel.
    Huisdier: Een salamander, Geppo
    Crush**: Lily
    Hobby's: Lezen. Zich terug trekken en filosoferen.
    Extra?: Niets??


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Kun je even melden als ze erbij zitten of als je begint?


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Voornaam: Phoebe Courtney Scarlett
    Achternaam: Wright
    Bijnaam: Phoe
    Leeftijd: 15 jaar
    Afdeling: Zwadderich
    Relatie met Alice*: Ze mag Alice niet. Ze zijn al vanaf het begin vijanden. Dat komt omdat Alice Phoebe gemeen hoorde praten over een jongen van Griffioendor en Alice daar wat van zei. Ze proberen nu elkaars leven zuur te maken.
    Karakter: Phoebe is een stoer meisje. Ze weet precies hoe alles moet. Ze is ook heel brutaal en heeft altijd haar woordje klaar. Ze is populair op school. Eigenlijk kent iedereen haar. Phoebe mag je wel of helemaal niet. Als ze je niet mag probeert ze je het leven zuur te maken. Phoebe heeft veel vrienden en trek daar ook veel mee op. Phoebe is niet veel met haar uiterlijk bezig. Ze doet wat make-up op en kamt haar haar, dat vindt ze genoeg. Phoebe is redelijk zelfverzekerd. Ze weet waar ze goed in is. Ze kan heel arrogant en kattig uit de hoek komen maar dat is alleen als je over haar vrienden praat.
    Uiterlijk + foto: Phoebe is een mooi meisje. Haar ouders komen uit het zuiden. Ze heeft lange bruine haren met krullen. Haar ogen zijn bruin en haar roze lippen omlijsten haar witte gebit prachtig. Ze heeft een getinte huid. Ze is heel dun. Sommige mensen maken zich zorgen over haar maar Phoebe vindt dat onzin. Ze is 1.72 lang. Phoebe draagt veel jurkjes, skinny jeans en shirtjes.
    Toverstok: 23,8 cm, kersenhout met als kern 3 hoofdharen van een glamourgana
    Patronus: een panter
    Huisdier: een oude zwarte kat Muffin en 2 kleine muisjes Mimu en Mino.Chaira zit niet achter de muisjes aan, ze zijn zelfs een soort vriendjes.
    Crush**: Phoebe krijgt veel aandacht van de jongens. Ze vindt Draco Malfoy leuk omdat hij haar geen enkele aandacht schenkt. Ze gaat altijd voor het onbereikbare.
    Hobby's: Phoebe is goed in zwerkbal. Ze oefent haast elke dag. Verder zingt ze en speelt ze piano.
    Extra?: Phoebe heeft een hele slechte band met haar familie. Haar ouders gebruiken haar als slaafje. Ze is nu vooral nog bij haar oom Sirius Zwarts. Ze weet nu 2 jaar dat hij haar oom is. Sirius heeft haar veel verteld over dooddoeners. Phoebe doet nu haar best om als een van de jongste leden van de Orde te worden.

    wil je het laten weten als ik de rol heb?


    You don't know what you got until is gone

    Dankje voor de rol! =D
    en wil je het melden als het verhaal online staaT?
    ben nieuwschierig ^^
    -Laat maar, je bent niet meer actief zo te zien.,

    [ bericht aangepast op 28 feb 2011 - 17:16 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Hey, misschien kunnen we met z'n alle beginnen aan het verhaal. Dan maken we er zo'n RPG van.


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    PrincesSnape schreef:
    Hey, misschien kunnen we met z'n alle beginnen aan het verhaal. Dan maken we er zo'n RPG van.
    dat kan je niet maken.
    het was Return's idee, en dat word dan gejat ofzo., o.O

    [ bericht aangepast op 28 feb 2011 - 17:58 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Rugzak schreef:
    (...)dat kan je niet maken.
    het was haar idee, en dat word dan gejat ofzo., o.O


    Eh, waarom plaatst ze dan dit topic als ze weet dat ze niet meer actief is...


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    PrincesSnape schreef:
    Hey, misschien kunnen we met z'n alle beginnen aan het verhaal. Dan maken we er zo'n RPG van.


    Als je dat doet, wil ik graag een geschreven toestemming van Return zien. Anders valt dit onder plagiaat.


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.