• Harry Potter en Seamus Finigan Zijn al bezet


    Aimee Hope Acampora is al sinds haar eerste jaar Hogwarts vrienden met Harry Potter.
    Als Aimee dit jaar een Relatie gekregen met Harry is ze dan ook dol gelukkig.
    Maar alles verandert als Amimee's ouders in de zomervakantie worden vermoord door Deaht Eathers en,Harry op de eerste school dag ziet zoenen met Cho.






    Nodig;

    Veel Hogwarts leerlingen Ravenclaw,Huffelpuf,Slytherin,Gryffindor;

    Familie leden;

    Vijanden;

    Overenige rollen;

    Jongens;



    Invullen graag;


    Rol:
    Naam:
    Afdeling+waarom:
    Leeftijd:
    Jaar:
    Uiterlijk (foto+beschrijving):
    Innerlijk (uitgebreid):
    Hobby's:
    Huisdier:
    Patronus:
    Toverstok;
    Relatie met:
    Angst:
    Bloed:
    Geheim:
    Extra informatie;







    Aimee zit in het derde leer jaar en is dertien jaar

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 17:27 ]


    You keep breathing, that doesn’t mean you’re alive - TABLO (Tommorrow)

    Rol: Leerling van Hogwarts
    Naam: Santana Agness Charlie Delgado
    Afdeling+waarom: Gryffindor. Santana is een van de slimste leerlingen van Hogwarts, maar dat zou haar naar Ravenclaw leiden. Ze is ontzettend moedig en ze staat altijd klaar voor haar vrienden. Ze zit vol met flauwe humor, en dat bracht haar toch overduidelijk naar Gryffindor.
    Leeftijd: Even oud als Aimee.
    Jaar: Dezelfde als Aimee.
    Uiterlijk: Santana ziet er ietwat ouder uit dan ze werkelijk is. Ze heeft een getinte huid, omdat ze tenslotte een halfbloeds Colombiaanse is. Ze heeft prachtige zwarte haren met veel slag erin tot ongeveer net onder haar schouders. Haar bruine ogen maken het setje compleet. Ze heeft precies een buitenlands uiterlijk. Ze is redelijk lang, ongeveer 1.70 M, maar ze is wel erg slank.
    Ze heeft buiten school vaak mooie jurkjes aan en dure kleding. De kleding wordt speciaal voor haar op maat gemaakt, omdat haar ouders erg rijk zijn en ze hun dochter graag in mooie kleding zien lopen. Ze draagt vaak kleding van de duurste tovermerken. Ze heeft ook graag mooie sieraden aan en met name mooie kettingen.
    Innerlijk: Santana is een gezellig en intelligente jonge heks. Ze trekt vaak de aandacht met haar uiterlijk en haar vrolijke babbeltjes. Ze heeft elk moment wel wat te vertellen en ook altijd een nieuw nieuwtje. Ze is de roddelmachine van Hogwarts. Ze kan wel ontzettend goed leren en vele mensen denken dat ze hoogbegaafd is. Ze is erg nieuwsgierig en leergierig aangelegd dus dat ligt allemaal wel goed. Ze kan erg gemeen worden wanneer je iets bij haar fout hebt gedaan en dan zal al erg vaak tegen komen. Ze heeft niet zo'n leuke houding die erg op zichzelf is gesteld en vaak ook erg nonchalant over kan komen. Ze is niet echt een teamspeler, dat is bijvoorbeeld goed te zien bij het Zwerkbal. Ze gaat er vaak alleen met de Slurk vandoor, om de eer voor zichzelf te houden.
    Hobby's: Santana houdt erg van Zwerkballen, ookal is ze niet erg goed en kan ze niet zo goed in een team spelen. Ze is de jager sinds vorig jaar, maar ze heeft bij het team wel erg veel nieuwe vrienden gemaakt. Ze houdt ervan om samen met de andere leerlingen te babbelen over andere leerlingen.
    Huisdier: Ze heeft een bruine kitten die erg knuffelig is, genaamd Drizzle.
    Patronus: Een leeuw, vanwege haar intelligentie en prachtige uiterlijk.
    Toverstok; Een 26 1/3 Centimeter, beukenhout, gevuld met een Hyppogriefveer.
    Relatie met: Ron(ald) Weasley.
    Angst: Ze heeft erg snel last van oververhitting, dus haar angst ligt bij het verbranden en vuur.
    Bloed: Volbloed
    Geheim: Ze heeft een broertje die niet kan toveren. Haar ouders wilde hem niet hebben, dus hebben ze hem naar haar oom en tante gestuurd die allebei Muggles zijn.
    Extra informatie; Even denken hoor. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Meisje op Hogwarts
    Naam: Bella Rosalie McLaughin
    Afdeling+waarom: Ravenclaw. Bella is werkelijk een wandelende bibliotheek
    Leeftijd: Zeventien
    Jaar: Zevende
    Uiterlijk (foto+beschrijving): Bella Rosalie McLaughin
    Innerlijk (uitgebreid): komt direct
    Hobby's: De meeste zouden denken dat Bella's hobby's leren zijn maar dat is niet zo. Bella hoeft niet eens te leren. Als ontspanning gaat ze altijd in haar eentje naar het Zwerkbalveld. Met haar toverstok maakt ze een Wachter en zelf speelt ze dan voor Jager. Drie jaar geleden bood Oliver Wood voor de eerste keer aan om haar Wachter te vervangen en drie jaar later doet hij dat nog steeds.
    Huisdier: Een wit, speels wolfje, Diesel
    Patronus: Een mooi, gevleugeld paard
    Toverstok; Wijnstok, 26.8 cm met als kern een staarthaar van een gevleugeld paard
    Relatie met: Oliver Wood. Al zo'n twee jaar en een half.
    Angst: Bella's beide ouders en drie broers zijn Dreuzels. Ze is verschrikkelijk bang dat er hen iets overkomt doordat zij de enigste heks in de familie is en Voldemort op vrije voeten rondloopt.
    Bloed: Dreuzeltelg
    Geheim: Bella kan stukjes uit de toekomst zien. Soms, zonder enige aanleiding ziet ze een klein stukje dat zich zal gaan afpreken. Soms onnuttig zoals Seamus Finigan die weer eens iets opblaast, of iets levensbelangrijk
    Extra informatie; Effie denken (:

    [ bericht aangepast op 5 jan 2011 - 11:35 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: zusje van Aimee + vriendin van Draco Malfoy
    Naam: Shanice Ray Acampora
    Afdeling+waarom: Hufflepuff,Shanice is een trouw en geduldig persoon.Ze wacht altijd netjes af en ze is een meisje die je door en door kunt vertrouwen.Ze kan ook hard werken maar alleen als ze écht moet,maar voor haar eerlijke persoonlijkheid kwam ze alsnóg bij hufflepuff
    Leeftijd: 15(ligt er aan hoe oud Aimee is)
    Jaar: vijfde(maar ligt er natuurlijk aan in welk jaar Aimee zit)
    Uiterlijk (foto+beschrijving): Shanice heeft een getinte huid en mooie groen-blauwige ogen.Ze heeft een lief en een wat kinderlijk gezicht,Verder heeft zo ook een bos met bruine lange haren,die ze vaak los laat of haar schuine lok vast ze met klemmetjes.Als ze geen schooluniform aan heeft,kleed ze zich vaak trendy of ander dreuzel kleding.Verder is ze rond de 1.67 en heeft ze best lange benen voor haar lengte.Ook lijkt ze niet écht veel op haar zus(je).
    Shanice
    Innerlijk (uitgebreid): Shanice wordt gaak Ray genoemd,omdat ze érg op haar vader lijkt.Zowel uiterlijk als innerlijk,ze is een echt gezelligheids mens met een goed gevoel voor humor.Ze staat voor iedereen klaar maar wel op voorwaarde dat die mensen het verdienen,want Shanice heeft mensen niet snel een tweede kans en vertrouwd mensen niet zo snel.Daardoor is ze sneller terug getrokken in dingen en houdt ze wijs haar mond.Maar als ze voelt dat het allemaal oké is,is ze een drukke meid die altijd wel wat te vertellen heeft.Ze zit niet net als Aimee op de zelfde afdeling maar ze zit namelijk in Hufflepuff.Om eerlijk te zeggen,wou ze graag naar Gryffindor maar daar werdt ze niet voor uitgekozen.Ze was niet te dapper genoeg en zou niet snel de moed en willen laten zien en is snel bang en trekt zich dan terug omdat ze het gewoonweg niet aan kan.Maar ze is wel goed bevriend met een paar uit Gryffindor en zit vaak in de pauzes of ontbijt/avondmaal bij ze aan tafel(ookal wordt ze soms terug naar haar eigen afdeling gestuurd).Verder heeft ze ook een vast vriendengroepje en kan niet echt tegen veranderingen.Maar voor haar vrienden gaat ze door het vuur,want dan zet ze haar angsten opzij en komt ze voor het goede op.Ook zal ze Aimee nóóit in de steek laten,want ze hebben een best goede band.Op school doet Shanice het over het algemeen wel goed.Ze kent de meeste spreuken wel uit der hoofd maar voor examens of toetsen leren doet ze meestal niet.Ze kan het wel,maar ze is érg lui en stelt veel dingen uit.Dat is één van haar slechte eigenschappen,ook kan ze niet echt tegen kritiek en als die gegeven wordt doet ze net of het haar niks kan schelen,terwijl er soms echt op haar ziel wordt getrapt.Verder houdt ze zich ook niet echt vaak aan de afspraken en zet ze soms twee afspraken op de zelfde tijd.Verder is ze ook een kluns in liefdes en heeft ze ooit één keer een relatie van iemand anders kapot gemaakt!Ze zegt dan verkeerde dingen en dan rollen er dingen uit waar ze later spijt van heeft.Maar haar familie en vrienden zijn haar nummer 1 en die laat ze niet zomaar afpakken!
    Hobby's: Lezen,Nieuwe spreuken uitproberen,Grappen maken of uithalen bij andere,Vliegen op haar nieuwe bezemsteel,toverschaken,dreuzeldingen doen.
    Huisdier: heeft een eenvoudige sneeuwuil genaamd 'snooki' dat kwam omdat ze niet kon kiezen en daar ouders maar hebben gekozen voor een uil.Zij is erg gehoorzaam en ze brengt meestal de post goed weg of door.
    Patronus: Haar patronus is een adelaar,net zoals haar vader.
    Toverstok; 23,5 cm lang,Iepen hout,met haar van een eenhoorn en een vleugelstuk van een adelaar.Met een druppel hertenbloed als topping.
    Relatie met: Draco Malfoy
    Angst: is vreselijk bang om alleen te vechten met het duister of het kwaad,Hoogtes,Iedereen verliezen van wie ze houd.
    Bloed: Wat is Aimee?
    Geheim: Shanice kan Terzielers zien,En dat kan je alleen maar zien als er iemand sterft onder jou ogen.Shanice heeft namelijk toen ze 13 jaar was en ze weg liep van huis,een man vrouw en hun kinderen zien martelen en daarna gedood door de heer van het duister.Niemand weet dat,en sindsdien is ze erg bang voor Voldemort en dooddoeners.
    Extra informatie; Sinds 3 weken zijn Draco en Shanice een stelletje.En niet iedereen stelde dat op prijs,Het kon namelijk niet vonden ze.Een lief meisje die het beste met iedereen voor had met een kwal zoals Malfoy.Maar ze leerde elkaar pas écht kennen toen Draco haar jurk onder kotsen op het kerstbal een paar maanden terug.Niet echt een romantische ontmoeting zou je wel denken,en dat was het ook niet.Iedereen dacht namelijk dat hij het expres deed en zo ook Shanice die huilend de zaal verlaten.Maar wonder boven wonder kwam een zieke Draco achter haar aan.Hij heeft haar jurk schoon getoverd met een spreuk die ze niet kende en Shanice is bij hem gebleven in de jongenswc.Ze begonnen elkaar aardig te vinden en spraken in het geheim af.Toen Aimee en Shanice' ouders overleed wist Shanice niet wat ze moest doen.Ze zag Draco echt zitten maar zijn ouders waren ook dooddoeners en hun ouders waren immers gedood door dooddoeners,wie weet wel door zíjn ouders.Maar Draco wist haar over te halen dat het niet zo was en hij steunde haar.Sindsdien zijn ze een stelletje en doen veel dingen met elkaar,voor ergenis van hun vrienden en Aimee.Aimee en Shanice zijn zusjes,dat wist iedereen.Alleen schelen ze een paar maanden en zijn ze best verschillend qua uiterlijk maar qua innerlijk verschillen ze niet zo heel erg en houden ze erg veel van elkaar.


    genoeg zo ?of goed zo?
    xxx

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 21:07 ]


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Aimee is 13 jaar,dus zijn harry en draco en zo ook 13?


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Invullen graag;
    Rol: meisje
    Naam:Isabella (bella) di Loreno
    Afdeling+waarom:Griffoendor: ze is niet zo zeer moedig maar ze kan wel heel goed duelleren en ze geeft veel om haar vrienden (Harry, Ron, Hermelien).
    Leeftijd:14
    Jaar:4
    Uiterlijk (foto+beschrijving):http://s.bebo.com/app-image/6327500995/6327443187/PROFILE/i.idlestudios.com/img/q/u/08/03/30/19031587E0.jpg
    Innerlijk (uitgebreid):Ze houd er niet heel erg van om in de spotlights te staan, ze is spontaan en kan met iedereen omgaan, ze heeft alleen wel een heel wisselend humeur.
    Hobby's:paardrijden, tekenen, lezen
    Huisdier:steen uil
    Patronus:eenhoorn
    Toverstok;wilgen hout, robijn schilfers, draken bloed
    Relatie met:harry
    Angst:weerwolven en vampiers
    Bloed:Ze is half haar vader is een dreuzel (vandaar paardrijden) en haar moeder een heks.
    Geheim:ze is ooit gebeten door een weerwolf waardoor ze bij volle maan net als lupos naar het krijsende krot wordt gebracht door madame pleister.
    Extra informatie; Ze is erg populair bij de jongens en het voorbeeld voor de meisjes. Ze is enig kind. Stiekem haat ze Draco helemaal niet ze vind hem zelfs aandig maar dat mag ze niet laten merken.
    ze is niet erg groot 1.60. Rita Pulpers vindt het erg leuk om over Harry en haar te roddelen en ze kunnen geen stap zetten of het staat in de krant.


    God is fair. He gave me looks, brain and knowledge. So of course I wouldn’t have a good temper.

    Rol: Vijand
    Naam: Alina Faith Blur
    Afdeling+waarom: Slytherin, ze is een hele sluwe Bitch.
    Leeftijd: 14
    Jaar:4
    Uiterlijk (foto+beschrijving): Alina Heeft lang blond haar en donker groene (Kille) ogen. Perfect geëpileerde wenkbrauwen, ze is 1.72 lang, slank en heeft een egale huid, ze draagt vanalles zolang het maar in de mode is.
    Innerlijk (uitgebreid): Alina heeft altijd iets te zeggen, staat nooit met haar mond vol tanden, haar stem is erg kil net zoals haar blik. Ze kijkt je aan en je weet dat het al fout zit, Alina is erg sluw als je niet doet wat zij wil haalt ze je achter je rug om onderuit. Als ze je op een of andere manier niet mag pest ze je helemaal weg. Ze is niet klein te krijgen en in een ruzie valt er gewoon niet van haar te winnen. Alleen tegen andere Slytherin leerlingen is ze een schatje.
    Hobby's: Mensen bang maken, dingen met vriendinnen doen, shoppen, met gwen haar kat spelen
    Huisdier: Gwen is haar verwende kat die alleen haar en haar vriendinnen mag.
    Patronus: Een vos
    Toverstok; 30 cm, wilgenhout, drakenhartenbloed
    Relatie met: Niemand
    Angst: Van haar troon als bitch-koningin gestoten worden
    Bloed: Volbloed
    Geheim: Ze is harstikke verliefd op Darco Malfoy
    Extra informatie; Ze is de bitch-koningin van de school en is razend populair in slytherin


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: Leerling op Hogwarts
    Naam: Claire Hélène Ramos
    Afdeling+waarom: Ravenclaw, ze is slim en creatief, ook al laat ze dat niet vaak merken.
    Leeftijd: 16
    Jaar: 6
    Uiterlijk (foto+beschrijving): Claire heeft redelijk lang, donkerbruin haar, en bruine ogen.
    Claire.
    Innerlijk (uitgebreid): Ze doet heel bitchy, ook al is ze dat eigenlijk niet. Ze is vroeger heel erg gepest, en dat wou ze nooit meer meemaken, dus pest ze nu zelf. Ze heeft een grote mond tegen iedereen en is niet bang magie te gebruiken tegen de regels.
    Ze is heel erg slim, maar doet geen moeite voor haar cijfers en doet alsof ze dom is en alsof cijfers haar niks kunnen schelen, omdat dit de reden was dat ze gepest werd.
    Verder kan ze aardig zijn als ze je vertrouwt. Ze heeft een traumatisch verleden, haar ouders gebruikten onvergeeflijke vloeken op haar en lieten haar kijken wanneer ze dreuzels en halfbloeden vermoordden en martelden.
    Ze glimlacht zelden, maar als ze naar je glimlacht is dat een teken dat ze je echt mag.
    Haar beste vriendin is/was Manon, maar ze gaat niet heel vaak meer met haar om, sinds ze zo bitchy is geworden.
    Ze zegt altijd dat haar beste vriendin Lena is, met wie ze altijd loopt te klieren, maar eigenlijk haat ze haar, het is een leeghoofd.
    Manon.
    Lena.
    Hobby's: Ze is gek op shoppen, waardoor ze altijd in de laatste mode loopt, maar wel blut is. Ze krijgt zakgeld van haar ouders.
    Verder houdt ze van lezen, ze heeft Romeo&Julia zo vaak uitgelezen dat het boek van ellende uit elkaar valt. Ze zou waarschijnlijk de helft van het boek uit haar hoofd kunnen citeren.
    Huisdier: Een kat, Meagan, waar ze dol op is. Claire noemt haar ook wel eens Meg of Meggie. Meg is een nieuwsgierig beest die als haar levende wekker werkt, stipt om 6 uur gaat ze keihard miauwen en over haar heen lopen.
    Meagan.
    Patronus: Een cheetah.
    Toverstok; 27,3 cm, eikenhout, bloed van een hippogrief.
    Relatiestatus: Single.
    Angst: Haar ouders, slangen, bloed en het donker.
    Bloed: Volbloed.
    Geheim: Dat haar ouders Death Eaters zijn.
    Extra informatie; Ze is geadopteerd.

    [ bericht aangepast op 5 jan 2011 - 11:42 ]


    Great minds think alike.

    Rol: leerling van hogwarts en vriendin aimee uiteindelijk
    Naam: michelle lilla hillarie McLaren
    Afdeling+waarom: zwadderich- ze is heel sluw en moet altijd haar doel bereiken ze heeft ook een lieve kant maar die zie je niet vaak, verder zijn haar ouders volgelingen van voldemort alleen weet michelle dat niet
    Leeftijd: 14
    Jaar:4
    Uiterlijk (foto+beschrijving): michelle heeft lange bruine haren en grijs blauwe ogen verder heeft ze een slank figguur en amandelvormige ogen
    Innerlijk (uitgebreid): zo'n beetje hetzelfde als bij afdeling
    Hobby's: dansen zwerkballen herrieschoppen
    Huisdier: grijze uil en heet missie
    Patronus: vos
    Toverstok; 13.5 cm hertenbloedhart wilg
    Relatie met: ze is een flirt en vind fred wemel wel leuk
    Angst: haar familie kwijtraken
    Bloed:volbloed
    Geheim: michelle kan vliegen zonder bezem en probeert dat te verbergen want het is altijd handig als je wilt ontsnappen
    Extra informatie; michelle zit in het zwerrkbalteam als jager

    wil je alten weten als ie online staat en als ik rol heb
    xx

    [ bericht aangepast op 6 jan 2011 - 21:38 ]


    Be yourself, before you forget who that is.

    Rol: Meisje uit Slytherin
    Naam: Lysandra Morena Snape
    Afdeling+waarom: Slytherin , Haar visie op dreuzels en haar karakter.
    Leeftijd: 16 jaar
    Jaar: 5de
    Uiterlijk (foto+beschrijving): Lysandra heeft blonde - zwarte haren en blauwe ogen . Ze is heel bleek van huidskleur . Ze is 1.65 en is slank gebouwd .
    Innerlijk (uitgebreid): Lysandra ziet is lief en schattig uit , maar is dat niet altijd . Bij haar vrienden en familie is ze echt een schat. Ze doet alles voor hen en komt vaak over beschermend over . Ze kan er niet tegen als iemand iets slecht over haar vrienden en familie zegt en zeker niet als het over haar vader , severus Snape , gaat . Dat kan ze als een kat uit de hoek schieten . Op school kennen ze haar als een ingetrokken persoon die niet zoveel zegt . En word daarom ook veel gepest . Ze kan er niet tegen want ze word Secretus genoemd en zo werd haar vader vroeger ook genoemd toen hij jong was .Secretus betekend geheimzinnig en afgezonderd .
    Hobby's: Gitaar spelen en bezig houden met zwarte kunst .
    Huisdier: Death haar kitten van 2 maand oud .
    Patronus: een slang
    Toverstok; 18,5 Cm , Taxushout . Kern , drakenhartbloed.
    Relatie met: niemand , maar is wel verliefd op Cedric Diggory
    Angst: Spinnen
    Bloed: Volbloed
    Geheim: Lysandra heeft verschillende geheimen . de 1ste is dat ze terzielers ziet wegens toen ze 14 was haar moeder voor haar ogen vermoordt werd door de dooddoener Zita . 2de geheim is dat beide haar ouders dooddoeners waren . Het 3de geheim is dat voldemort wilt dat ze zich aansluit bij hem en dat doet ze ook want op haar 14 weigerde ze het en het gevolg was dat hij haar moeder liet vermoorden en nu wil ze haar vader niet kwijt .
    Extra informatie; Lysandra is heel erg gehecht aan haar vader en zou niet willen dat hem iets over komt . Ze is ook heel goed bevriend met Draco malfidus die ook dooddoener is / wordt . Ze speelt graag gitaar en zwerkbal . De reden dat ze zo geheim is , is omdat voldemort vaak met haar praat via telephatie in gedachten .


    You make my life perfect ! <3

    Rol: Vijand
    Naam: Kim Watson
    Afdeling + waarom: Slytherin. Door haar sadisme, gemeenheid en sluwheid.
    Leeftijd: 13 jaar
    Jaar: leerjaar drie
    Uiterlijk: Een mooie meid is Kim zeker weten. Kim heeft donkere, ronde en glinsterende groene ogen en witblond haar. Haar haar krult en is moeilijk steil te krijgen, maar het is erg mooi omdat het zo lang is. Ze heeft een vierkant en smal gezicht wat erg egaal en mooi is en zonder oneffenheden. Ze heeft een scherpe kin wat haar toch een wijze uitstraling geeft. Haar kleding is van de beste kwaliteit en alleen gemaakt door de beste ontwerpers. Op school draagt ze trouw haar schooluniform, en buiten school draagt ze vaak lange donkergroene jurken en witte hoedjes met bijpassende handschoenen.
    Innerlijk: Serieus, Dit is absoluut een slechte eigenschap, want Kim is af en toe zo serieus dat ze de leukheid van een simpele grap niet eens ziet. Arrogant, Kim kan af en toe zeer arrogant uit de hoek komen, wat kan te maken hebben met dat ze in het verleden tot op de grond toe verwent is. Ze is vaak heel minderwaardig over andere mensen. Gierig, Kim deelt niet graag spullen uit. Ze is het niet gewend dat ze dingen moet delen en heeft dat dus ook nooit goed geleerd. Beterweter, Kim weet dat ze slim is en denkt daarom ook gelijk dat ze alles veel beter weet voor een ander, hiermee drijft ze anderen soms tot waanzin. Zakelijk en afstandelijk, Kim denkt altijd na over geld, en ziet alles soms té zakelijk in. Mocht Kim een Dreuzel zijn geweest dan was ze waarschijnlijk terecht gekomen in de rechtse politiek of een bank. Kim is erg afstandelijk en laat niet gauw iemand toe in haar hart.
    Hobby's: Lezen, andere mensen pesten, zwerkbal wedstrijden kijken en saboteren.
    Huisdier: Een witte kat genaamd Snowy. Kim wist geen originele naam op het moment dat ze hem kreeg en daarom heeft ze hem zo genoemd, aangezien de kat opvallend wit is en grasgroene ogen heeft. De kat is erg ongeduldig en kan zomaar uithalen.
    Patronus: Slang
    Toverstok; Kim heeft een mooie toverstok die erg exclusief uitziet. Het is een lange zwarte toverstok met als handvat een zilveren slangenkop. Bij gevaar gaan de groene diamanten ogen op haar toverstok licht geven. Op het handvat staat een slang gegraveerd, wat ook haar vaders patronus is. De houtsoort is palissander, wat een erg edele houtsoort is. De kern is een haar uit de staart van een zwarte eenhoornhengst. De toverstok is 22 cm lang en bijna onbreekbaar en dus ook keihard. De toverstok heeft een zilveren kleur die prachtig schittert in het maanlicht. De toverstok is erg goed in duistere spreuken.
    Relatie met: Draco Malfoy
    Angst: Vampieren, bloed, alleen zijn
    Bloed: Volbloed
    Geheim: Heel stiekem is ze een verre afstammeling van Salazar Slyterin
    Extra informatie: Ze woont in een herenhuis op het platteland van Engeland, en haar familie is erg rijk.

    [ bericht aangepast op 8 jan 2011 - 14:40 ]


    Ieder meisje is van binnen wel een bitch.