• One forbidden love.
    Nia Mourinho, is negentien en weg van voetbal. Niet zo gek met een vader als José Mourinho, dé Coach van Real Madrid. Ze is elke wedstrijd en training aanwezig. Ze kan goed overweg met het team en soms mag ze zich dan ook graag eens lekker uitleven tijdens een training. De band met haar vader is dan ook uiterst goed, de zoveelste El classico loopt ze toevallig Bojan Krkic tegen het lijf, ze kunnen het meteen goed vinden en spreken vaak af ondanks de afstand. Ook al weet ze dat haar vader het nooit goedkeurt als ze verteld dat ze met een ‘’barçajongetje’’ om gaat, de liefde voor Bojan blijft groeien. En dit moet dan ook maar geheim blijven voor haar vader. Dit alles loopt perfect tot dat hun hele verhaal in de roddelbladen verschijnt.

    NODIG:
    vriendinnetjes van Barça spelers.
    vriendinnetjes van Real Madrid spelers.
    Beste vriendinnen Nia.


    Rol:
    Volledige naam:
    Afkomst:
    Leeftijd:
    Uiterlijk, foto + complete beschrijving:
    Innerlijk:
    Extra:



    Beste vriendinnen Nia: Dionysos, Blaugrana, FlyEmirates, Quarterback
    Vriendin Cristiano Ronaldo: TunisAngel
    Verloofde Lionel: Wallflower.
    Vriendin David Villa: FlyEmirates.
    Toekomstige vriendin Cesc Fabregas: Blaugrana
    Vriendin Gerard Pique: Marauderette

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 10:15 ]


    Everything is worse without music.

    hes du mien zwien ook zien?
    oke ik ga ff invullen quapo.

    [ bericht aangepast op 31 dec 2010 - 10:35 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: toekomstige vriendin van seks fàbregas, - die aan barça wordt verkocht, buh -
    Volledige naam: Isabelle Romana Livera
    Afkomst: Italië
    Leeftijd: 22.
    Uiterlijk, foto + complete beschrijving: Isabelle heeft blond lang haar en af en toe een roze of zwarte pluk er tussen. Ze maakt haar ogen meestal op met smokey eyes, en is zo'n 1 zeventig meter lang. Ze draagt het liefst vaak knalrode of knalroze pumps, en draagt meestal dure merkkleding.
    Innerlijk: Isabelle is een meisje dat wel van feesten houd, ze houd ervan om naar een club te gaan waar ze vaak goeie rock draaien en dan kan ze daar goed op los gaan. Isabelle houd soms wel van veel drinken, en stiekem een sigaret er bij opsteken. Isabelle is soms gewoon ruig, en dat stopt niemand, tenminste, ze had niet gedacht om Cesc te ontmoeten die haar altijd van de bar moet trekken, haar peuk op de grond moet gooien, en soms voor haar moet zorgen.
    Extra: Isabelle is goed bevriend met de Barça spelers, en ook met Cesc, maar wat ze niet weet is dat hij al vanaf de eerste dag dat hij haar zag diepe gevoelens heeft.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vriendin Gerard Piqué en dochter Pep Guardiola
    Volledige naam: Núria Blair Guardiola
    Afkomst: Catalaans-Colombiaans. Núria's vader is volbloed Catalaans en Núria's moeder is een volbloed Colombiaanse
    Leeftijd: 20
    Uiterlijk: Núria Blair Guardiola Núria bezit twee van de zeven schoonheden. Haar gezicht, dat een zeer lichte huidkleur heeft ondanks haar afkomst, staat vol lieve, lichtbruine sproetjes rond haar neus en wangen. Als ze lacht verschijnen er kuiltjes in haar lichtroze wangen. Núria heeft redelijk dunne lippen die een leuke rode kleur hebben en ze heeft twee rijen kaarsrechte, spierwitte tanden als ze lacht. Haar haren zijn lang en bruin en komen tot ongeveer iets onder haar schouders. Er zitten en paar slagen in en ze heeft ze meestal los hangen. Ze heeft dunne wenkbrauwen en haar wimpers zijn van natura al donker en vol. Núria heeft grote, lichtbruine ogen die volzitten met pretlichtjes. Haar vrienden zeggen vaak dat ze de sterren uit het heelal heeft ontvoert en ze in haar ogen verborgen houdt. Núria is een accessoire-griet. Ze heeft altijd een ketting aan, of oorbellen, of armbanden of eender wat dan ook. Núria's favoriete accessoire is en blijven beenverwarmers. Ze heeft ze in alle kleuren, maten en stoffen. Núria heeft een hekel aan broeken, of het moet een joggingsbroek zijn van Gerard of een zeer kort shortje. Ze draagt constant kleedjes en als ze al eens een broek draagt zal het een boyfriend-broek zijn, van Gerard natuurlijk, geconbineert met een tshirt en een dikke trui. Núria draagt gewoon het liefst van al kleedjes. Ze voelt zich veel vrouwelijker daardoor en vind het gewoon leuker. Ze draagt ze altijd, ook in de winter. Ze draagt er meestal pumps onder zodat ze niet zo klein lijkt tegenover Gerard.
    Innerlijk: Núria is het tegenovergestelde van haar -wereldberoemde- vader. Pep is een zeer rustig type en dat is Núria absoluut niet. Ze houdt van praten en het liefst aan één stuk door, dat is waarom mediamensen haar graag intervieuwen. Núria heeft een leuke stem om naar te luisteren. Als ze aan een intervieuw begint ligt iedereen aan haar voeten te luisteren. Núria is ook een zeer positief en optimistisch persoon. Ze ziet in alles wel iets goed en ze houdt ervan om te lachen. Als zij lacht is er niemand die niet meelacht, gewoon omdat haar lach aanstekelijk is. Núria loopt altijd met een glimlach op haar gezicht door de straten en mensen worden ook gewoon spontaan vrolijk als ze in haar buurt komen. Verder is Núria -dan weer wel als haar vader- een zeer gedreven persoon. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en als ze ergens aan begonnen is zal ze het afmaken ook. Núria heeft haar school nooit afgemaakt omdat ze mode maakte en vaak voor bekende merken mocht poseren voor fotoshoots. Ze stopte op haar achttiende, na vier jaar model te zijn geweest- als fulltime model toen ze haar passie vond in zingen en haar emoties op muziek naar buiten te brengen.
    Extra: Núria is de dochter van Barça-coach Pep Gaurdiola en supermodel Meredith Ripoll. Núria heeft sinds drie jaar een relatie met verdediger Gerard Piqué. Haar hobby's zijn kleren ontwerpen. Daarom wordt ze vaak door haar vader gevraagt om de voetbalkleren van de jongens te ontwerpen. Zo heeft ze Gerard ook leren kennen. Ze waren de enigste twee nog in de kleedkamers en Núria moest zijn maten nog opmeten. Núria zou graag zangeres worden. Ze zingt dag en nacht, iedere minuut, overal!

    [ bericht aangepast op 31 dec 2010 - 11:14 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: verloofde Leo Messi.
    Volledige naam: Juliet Isabelle Santiago
    Afkomst: Spaanse
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk: [url=
    http://userserve-ak.last.fm/serve/_/14116861/Gregory+and+the+Hawk+884.jpg]Foto[/url] - beschrijving komt-
    Innerlijk: -komt-
    Extra: -komt-

    [ bericht aangepast op 31 dec 2010 - 19:32 ]


    Hope goes lost but never dies.

    Rol: Vriendin David Villa
    Volledige naam: Rostia Julita Pász
    Afkomst: Spanje
    Leeftijd: 24
    Uiterlijk, foto + complete beschrijving: Rostia heeft lang donkerblond/bruin haar. Rosita heeft twee van de zeven schoonheden. Een spleetje tussen haar tanden, en als ze lacht vormen er kuiltjes in haar wangen. Ze draagt graag jurkjes, het liefst in effen kleuren, en het liefst van een duur merk. Onder de jurkjes draagt ze graag sandaaltjes of jimmy choo's. Ze houd ook erg van accessoires, handtas favoriet, gevolgd door de armbanden en kettingen.
    Innerlijk: Rosita kan niet tegen stiltes, ze praat de oren van iedereens hoofd. Bij Rosita is het glas altijd halfvol en ze ziet het beste in iedereen. Ze houd van lachen, en mensen die in haar buurt komen, lachen gelijk mee.
    Extra: Ze heeft net haar opleiding mode afgemaakt, en ze is vaak te vinden in Camp Nou, waar ze soms als schoonmaakster werkt


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    oh, ik wil ook beste vriendin zijn. =D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: vriendin Cristiano Ronaldo(Ibrahim Affelay kan ook xd)
    Volledige naam: Rosalinda Camila Armania
    Afkomst: half spaans, half frans
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Rosalinda
    Innerlijk: komt ook nog, want ik moet nu gaan:$
    Extra: goede vriendin van David Villa

    [ bericht aangepast op 1 jan 2011 - 2:10 ]


    Een dag niet aan Torres gedacht,is een dag niet geleefd

    Woah, ik wil ook beste vriendin zijn :d


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Blaugrana schreef:
    oh, ik wil ook beste vriendin zijn. =D


    FlyEmirates schreef:
    Woah, ik wil ook beste vriendin zijn :d


    Nou maak maar rollen =D


    Everything is worse without music.

    Rol: Beste vriendin
    Volledige naam: Santana Agness Turner
    Afkomst: Santana's moeder komt uit Colombia en haar vader uit Engeland. Ze is dus een halfbloedje Colombiaans en Engels.
    Leeftijd: Tweeëntwintig
    Uiterlijk: Santana.
    Ze heeft donkere bruine, bijna zwarte, wilde haren. Ze vallen tot ver over haar schouders en afentoe zitten ze alsof ze door een zware storm heeft gefietst, wat haar extra nonchalant maakt. Haar ogen zijn felblauw en ze kunnen je aanstaren als je regelrecht je graf in moet verdwijnen. Ze is redelijk lang, ongeveer 1.77 M, en ze is erg slank. Ze draagt vaak spijkerbroek en gewone t-shirten, omdat ze totaal niet van jurkjes of rokjes houdt. Ze heeft ook vaak blousen aan met een spijkerbroek, als ze geen zin heeft om zichzelf helemaal mooi op te maken, aangezien er dan toch niemand langs komt óf als ze niet eens weg hoeft.
    Innerlijk: Santana is een vrolijke en lieve meid. Ze is behoorlijk intelligent en zelfs hoogbegaafd. Ze heeft daarom vaak bijdehandte opmerkingen, omdat ze er niet tegen kan wanneer een mens een helemaal foute opmerking maakt. Ze zeurt ook altijd door totdat ze haar gelijk krijgt, want ze kan er nog slechter tegen als ze haar gelijk niet krijgt. Ze zit toch vol met flauwe humor en er staat bijna altijd een glimlach op haar gezicht. Ze houdt er bijvoorbeeld ook erg van om andere mensen te zien lachen, en dat is ook een van haar doelen. Ze kan het gauw met andere mensen vinden, omdat ze een van de gezelligste personen is die men leert kennen. Ze is wel een verschrikkelijke kattekop wanneer je ruzie met haar hebt óf als zij denkt dat ze ruzie met je heeft. Ze werkt altidj goed mee in de lessen en daarom mogen ook veel leraren haar. Ze is iemand die gauw met mensen op kan schieten, omdat ze is opgegroeid in een huis met nog 4 broers en 3 zussen. Ze is daarom makkelijk in omgang met andere mensen, omdat ze gewend is om te delen.
    Extra: Ze heeft een zwarte kat, die er afentoe bijna hetzelfde als haar uitziet, genaamd Drizzle.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste Vriendin Nia (crush op ricadrdo kaka)
    Volledige naam: Quinta Rosana Gonzales
    Afkomst: Vader komt uit Italië, moeder uit Spanje
    Leeftijd: 20
    Uiterlijk, foto + complete beschrijving: Quinta heeft lang bruin haar, dat ze het liefst los draagt, een staart kan ook wel. Ze heeft groene ogen en is best klein; 1,60 -goh zo klein ben ik ook- Vandaar dat ze vaak op hakken loopt. Ze gaat met de mode mee, maar ze geeft een eigen draai aan de mode. Ze houdt van make-up, maar niet te veel.
    Innerlijk: Ze is heel aardig, maar als ze iemand niet mag, laat ze dat blijken. Ze heeft vwo gedaan, maar soms kan je dat niet zeggen. Ze maakt de domste acties en is erg onhandig. Verder is ze echt een regenboogjes en zonnetjestype. Ze ziet het beste in iedereen.
    Extra: Is net afgestudeerd aan een opleiding fotografie

    [ bericht aangepast op 1 jan 2011 - 13:34 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Ik vul zo in. Even mijn haar doen en een shirt zoeken. :]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Beste vriendin met crush op Ibrahim Afellay.
    Volledige naam: Lorena Iszecson dos santos leite.
    Afkomst: Braziliaans.
    Leeftijd: 19.
    Uiterlijk, foto + complete beschrijving: Lorena heeft lang bruin stijl haar, bruine ogen, en zalm roze lippen. Ze heeft een lichte donkere tint en een spierwitte glimlach. Ze is zo'n 1.65 meter lang en slank.
    Innerlijk: Lorena is het zusje van Ricardo Kaká, en heeft een heel ander innerlijk dan haar grote broer. Vergeleken met Ricardo is Lorena een stil en verlegen meisje die niet gauw haar gevoelens durft te uiten. Vooral niet gauw bij jongens. Lorena houd wel van uitgaan, maar blijft ook vaak niet te lang. Ze kan wel goed praten met vriendinnen, maar helemaal niet tegen jongens, dan valt ze stil.
    Extra: Ze is dus het zusje van Ricardo Kaká, en ze is stiekem smoor op Ibrahim Afellay. Lorena zit met het zelfde probleem als Nia, haar grote broer voetbalt bij Real Madrid, terwijl haar grote liefde bij Barça voetbalt.


    EN NU BEKEND MAKEN! =D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol:Beste vriendinnen Nia
    Volledige naam: Abigail Isra Lotus Marrit(lekker lang ghehehe)
    Afkomst:vader komt uit india en moeder komt uit servié
    Leeftijd:16
    Uiterlijk, foto + complete beschrijving:deze meid en deze plukblond haar met blauwe ogen en een paarse pluk in haar haar.
    Innerlijk:een beetje bitchie, denkt dat ze heel mooi is.
    Extra:ze heeft altijd wel een vriendje
    kun je me pb als ik de rol heb? .


    You can't not look cool with a crossbow.

    Ik krijg Ibi wel èh _O_


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus