• secret love <-- de link (:

    Als Bellatrix Lestrange besluit dat het tijd wordt dat haar dochter, Rosaly Lestrange, zich aansluit bij de deatheaters, geeft de Heer van de Duister haar een gevaarlijke en belangrijke opdracht: Harry Potters vertrouwen winnen en hem zo naar zijn dood lokken...


    ik heb nodig:
    - deatheaters 5-10
    - Slytherin vrienden 3
    - jongens die als een schoothondje achter haar lopen 2-4

    wat je invullen:

    volledige naam:
    leeftijd: (in geval van deatheaters, zij moeten 25+ zijn)
    foto: (+ eventuele beschrijving)
    korte karakterschets:

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 19:18 ]


    life's a roller coaster, you can either scream every time you hit a bump or you can throw your hands up and enjoy it.

    Slytherin Vriend(Beste vriendin Rosaly)
    Naam: Caitlynn NightWish
    Leeftijd: 16
    Foto: Caitlynn Nightwish
    Korte karakterschets: Caitlynn is een spontane meid die wel van een geintje houd. ze is zeker niet om haar mond gevallen, en komt altijd voor haar vrienden op. Verder is Caitlynn erg nieuwsgierig.

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 17:41 ]

    DOODDOENER
    Volledige naam: Daisy Clarkson
    Leeftijd: 30 jaar.
    Foto: (+ eventuele beschrijving) Daisy heeft wild zwart haar en donkerbruine ogen die voor vele zwart lijken. Ze heeft een ijsbleke huid, zalmroze lippen die vaak in een gemene grijns staan. Ze is klein en heeft een slank tot mager postuur. Daisy kan heel onschuldig kijken waardoor mensen vaak in haar gemene valkuilen vallen. Vaak denken mensen dat ze een zus van Bellatrix is.
    Korte karakterschets: Kim is er arrogant en minderwaardig over andere mensen. Ze heeft zelf in Zwadderich gezeten en is een duister persoon. Ze geniet ervan om andere te zien pijn leiden. Ze heeft altijd al een oogje gehad op Severus Snape. Ze is bijdehand en brutaal en alleen trouw voor de oppermachtigst: Voldemort.


    Remember my name, you'll be screaming it later <3

    deatheater

    volledige naam:Avery Jordans
    leeftijd:26
    foto: Avery is 1m75 zwarte haren en donker bruine ogen.
    korte karakterschets:Avery is een kattig persoontje. Ze heeft een hekel aan alle vrolijke dingen en Voldemort is haar leven. Ze is dol op mensen dwars te zitten en modderbloedjes koelbloediguit te moorden.

    Kan je me laten weten of ik de rol heb of niet ? :')
    Het lijkt me een leuke storie

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 18:30 ]


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Slytherin vriendin

    volledige naam: Joy Chase
    leeftijd: Even oud als Bellatrix
    foto: Joy Heeft dik halflang, stijl bruinhaar. Ze heeft een pony die soms voor haar ogen zit. Ze heeft bruine ogen en doet altijd veel make-up rond haar ogen zodat die beter uitkomen. Ze heeft een gemiddelde lengte van 1.70. Ze is slank en past haar kleren aan op haar figuur.
    korte karakterschets: Joy haat haar naam, het betekend vreugde. Haar ouders zaten vroeger allebei op Gryffindor dus waren ze ervan overtijgt dat Joy ook op Gryffindor zou komen. Niets was minderwaar. Joy is een echt voorbeeld van hoe een Slytherin is.

    Staat het verhaal al online? Lijkt me leuk!


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Rol: Vriendin uit Slytherin
    Volledige naam: Phoebe Young
    leeftijd: even oud als de hoofdrolspeelster
    foto: Phoebe is een leuk meisje om te zien, met haar lange donkerbruine haren en helderblauwe ogen. Phoebe is rond de 1.75 en weegt ongeveer 55 kilo, wat haar een slank postuur geeft. Phoebe heeft krullend haar maar omdat ze daar een hekel aanheeft stijlt ze het elke ochtend, waardoor er aan het eind van de middag veel slag inzit. Phoebe zie je trouwens niet rondlopen zonder vel gekleurde nagels.
    korte karakterschets: Phoebe is redelijk arrogant en ze vindt het geweldig als ze alle belangstelling krijgt. Ook wilt ze vaak dat alles naar haar zin gaat, wat niet altijd lijkt te gebeuren. Phoebe heeft een hekel aan modderbloedjes en weigert het dan ook om met hun samen te werken. Buiten al die dingen is Phoebe erg zorgzaam voor haar vrienden en als ze iemand op het oog heeft kan ze erg romantisch zijn. Ook is ze behoorlijk sportief.

    Waarschuw je me wanneer je begint?

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 19:21 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Dooddoener
    volledige naam: Eliabeth Flig
    leeftijd: 26 jaar
    foto: http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.mijndate.be/foto/a/d/d/2601_o_add32234caac9ecdca230a5cd6202050.jpg&imgrefurl=http://www.mijndate.be/Roxanne&usg=__g5m7bqZrmaf33UoCTm41v_KOiI8=&h=494&w=393&sz=66&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=de34vJEFtmmrPM:&tbnh=110&tbnw=92&prev=/images%3Fq%3Dvrouw%2B28%2Bjaar%26hl%3Dnl%26biw%3D1362%26bih%3D583%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=187&ei=NpEXTa6uBYqeOoiJzZQJ&oei=LJEXTaHNCMqX8QOF0tmFBw&esq=3&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:19,s:0&tx=40&ty=93
    korte karakterschets: Elisabeth is nog niet zo lang een dooddoener, en heeft nog een beetje moeite met het moorden. Ze heeft toen ze op Zweinstein zat in Ravenklauw gezeten. Elisabeth heeft nooit een hekel gehad aan dreuzels of kinderen van dreuzels, en heeft eigenlijk geen idee waarom ze een nog volgeling van Voldemort is. Zelf heeft ze er niet voor gekozen om een dooddoener te worden, maar haar ouders zijn het ook, en hat werd van haar verwacht dat ze in de voetsporen van haar ouders zou treden. Ze is van zichzelf erg verlegen en terughoudend.


    First things first, but not necessarily in that order

    Schoothondje

    volledige naam: Martin Sylvester
    leeftijd: 14 (even oud als de hoofdrolspeelster)
    foto: Ondanks dat Martin best knap is, is hij het trouwste schoothondje van Rosaly. Hij is een goede vriend van Draco Malfoy. Zijn lievelingskleuren zijn rood, groen en blauw en hij draagt dan ook niks anders (op het uniform van Slytherin na)
    korte karakterschets: Martin is best verlegen, maar hij kan ook erg gemeen zijn. Hij is erg trouw aan zijn vrienden, maar gevaarlijk voor zijn vijanden. Zijn favoriete bezigheid is Quidditch, daar is hij al jaren verliefd op. Aan liefde voor meisjes doet hij niet, behalve voor Rosaly, want daar is hij stiekem verliefd op.

    Laat me horen wat je ervan vindt.


    Our perspective only changes when we change our position.

    Schoothondje
    volledige naam: Christiaan Kraster
    leeftijd: Even oud als Rosaly
    foto: http://www.triple-m-music.de/www/html/content/kuenstler/us5/media/bio/richie_xl.jpg
    korte karakterschets: Christiaan zit in Ravenklauw en is erg goedgelovig. Zo gelooft hij ook dat Rosaly hem echt leuk vind en doet alles voor haar. Hij gelooft haar helemaal en heeft niet door dat hij gebruikt wordt. Hij durft haar niet tegen te spreken en is zoals de meeste mensen uit Ravenklauw erg trouw.

    Wil je laten weten wanneer je het vehaal online zet?


    Be yourself, life is too short, to be somebody else...