• Kaiya woont samen met haar tweelingbroer en hun moeder in het oude centrum van een verder moderne stad. Beiden zijn kleine relschoppers, die er regelmatig voor zorgen dat vele toeristen in hun omgeving plotseling zonder geld zitten of hun dure sieraden kwijt zijn. Hierdoor moeten zij regelmatig op de vlucht slaan voor de politie, wat de nodige spanning en adrenaline met zich mee brengt.
    Ook naderhand als het afgelopen is, maar dat is iets dat vervolgens in de coffeeshop of discotheken opgelost wordt. Iedere keer brengen ze braaf een deel van het geld naar hun moeder, die niet wil dat ze zo leven, maar het geld te hard kan gebruiken in het huishouden om te weigeren het aan te nemen.
    Op zich vermaken de twee zich samen prima zo, gehard door het grotendeels opgroeien op de straat. Dan komt de wereld echter op zijn kop te staan; Als op een dag Dave plotseling verdwijnt tijdens het vluchten voor de politie en hij nergens meer te vinden lijkt te zijn.
    Of toch niet?
    Veel tijd is er niet en voor Kaiya staat een groter avontuur te wachten dan ze zichzelf ooit had kunnen, of willen, indenken.





    And this ladies and gentlemen, will be my newest story to tell.
    Neem hier alvast een abonnement als het je wat lijkt, ik begin vanavond waarschijnlijk al. ^^

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 16:14 ]


    The two best teachers are love and pain. - Andrea Haskell

    Deel 1 ^^


    The two best teachers are love and pain. - Andrea Haskell

    Ik zal eens kijken ^^