• Flicka - Sergio Ramos
    Serena McTaylotr is een twintigjarig meisjes dat studeert en thuis op een ranch leeft. Sergio Ramos is een vierentwintigjarige jongen die voetbalt en in een droomwereld leeft. Op een dag heeft Sergio schoon genoeg van zijn leven en besluit om op vakantie te gaan. Ergens waar de paparazzi hem niet kunnen vinden. De Never Summer Mountains van Wyoming. Sergio is er helemaal alleen. Hij kent er niemand en niemand kent hem. Tot hij op een dag in het grasveld ligt en er een meisje op haar paard komt rijden. Het meisje maakt een lelijke val en het paard is weg. Sergio twijfelt geen minuut en brengt het bewusteloze meisje naar het ziekenhuis. Vanaf dat moment kan Sergio aan niemand anders meer denken dan aan Serena maar Serena is kwaad op Sergio. Zij vind dat hij haar paard had moeten zoeken in plaats van haar naar het ziekenhuis te brengen..


    Rollen:
    1. Beste vriendin Serena (heeft ook een ranch/vriendinnetje S' broer)
    2. Oudere broer Serena
    3. Twee meisjes die op Serena's ranch werken.

    Informatie:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Extra's:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Beste vriendin Serena, die ook een ranch heeft en het vriendinnetje van Serena's broer.
    Naam: Santana Eden Grice.
    Leeftijd: Tweeënwtwintig.
    Uiterlijk: Santana.
    Santana heeft een nog jong gezicht, met een zachte en egale huid. Ze wordt snel bruin, maar ze is niet zoals haar vader ál getint. Ze heeft vaak kleine rode wangetjes, vaak komt dat door de kou of juist de warmte. Ze heeft lange bruine haren, met een pony er in. Haar pony zit vaak wat nonchalant en vooral niet netjes gekamt, omdat het vaak verwaaid. Ze heeft redelijk donkere en dikke wenkbrouwen, maar ze heeft haar pony expres wat langer gelaten om haar wenkbrouwen te kunnen bedekken. Santana's ogen, de kleur ervan valt niet erg op, maar ze zijn wel groot en rond. Ze draagt er het liefste niet veel make-up rondom. Ze heeft graag simpele kleding aan, zoals een geruite té grote blouse, met daaroverheen een spijker overal, en haar haren in een lange vlecht. Ze is namelijk vaak aan het werken op de ranch van haar vader, en dan kan ze niet aankomen in een casual jurkje.
    Karakter: Santana kan vaak erg simpel overkomen. Ze is dan wel zeer intelligent, en ze lag altijd met haar kennis al voor de op de meeste mensen, en dan ook altijd op Serena. Ze kwam vaak nog slimmer over, maar daarmee niet per se leuker, door haar bijdehandte opmerkingen. Ze leek daardoor arrogant, maar dat is ze heus ook wel van zichzelf, zonder al die bijdehandte opmerkingen. Ze is vaak bezig met het werken op de ranch, en ze houdt er zeker niet van om de hele dag binnen te zitten. Als dingen niet lopen zoals zij het had geplanned, kan ze erg hysterisch worden want alles moet zoals zij het had geplanned. Ze is namelijk erg geordend en ze kan zich snel irriteren aan de dingen die anders gaan, dan haar perfecte planning. Ze heeft een mega erge nonchalante instelling, en als je haar in haar overal zou zien en met haar haren wat lossig, zou je denken dat de wereld haar niks zou schelen. Ze gebruikt vaak straattaal en ze komt afentoe erg jongensachtig over. Ze is nooit te bekennen met make-up op haar gezicht, hakjes aan en dansend in de rondte. Ze zou nog liever gaan liggen rollebollen in de modder, want dat is ook precies de opvoeding van haar ouders. Ze is ook zeker niet iemand die graag de hele dag binnen zit, en ze vindt zichzelf een zekere krachtige vrouw. Ze komt altijd voor zichzelf op, want ze kan niet tegen de mening van een ander, want zij is niet makkelijk van haar mening af te brengen. Ze heeft nog nooit ruzie gehad met Serena, maar met Mitchell -de broer van Serena- al vaker dan één keer. Vele mensen vinden dat ze een mega attitude heeft, maar ze is dan ook zeker niet onzeker over zichzelf. Ze is zeker niet helemaal tevreden over zichzelf, maar het uiterlijk zal haar helemaal niks schelen.
    Extra's: Santana had nooit echt een crush op de broer van Serena, Mitchell. -Of je moet al een naam hebben!- Hij leek haar wel te zien zitten, maar Serena stond het niet toe dat haar broer op haar beste vriendin verliefd was. Ze probeerde ze een beetje uit elkaar te houden, maar Mitchell probeerde altijd wel contact te zoeken met Santana.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 15:29 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Die film is zo mooi :3
    Ik ben niet zo goed in rollen, maar als je story online staat, wil je het me dan laten weten?


    Ik ben gemeen xoxo

    Ik ga een meisje op de ranch invullen. :9~


    Hope goes lost but never dies.

    Rol: Ranch-meisje
    Naam: Annabeth Gravehart.
    Leeftijd: 22 ?
    Uiterlijk: Annabeth is een typische 'alto'. Ze heeft lang koperrood, stijl haar en grote grijze ogen. Ze is heel lang en draagt nooit make-up. Haar lijf heeft vrij rare verhoudingen, haar bovenlijf is langer dan normaal waardoor haar benen korter zijn, maar alleen als je goed kijkt zie je het. Maar dit maakt wel dat ze een hele rechte, elegante houding heeft, vooral met paardrijden. Ze draagt áltijd een jeans met een shirtje of slobbertrui en All-stars of haar chaps.
    Karakter: Annabeth is een schat van een kind. Ze kan het zowel met mensen als paarden vanaf het eerste moment goed vinden en is loyaal tegenover haar vrienden. Ze luistert graag naar powerpop muziek als Nevershoutnever! en Owl City, waardoor ze een drukke persoonlijkheid heeft. Als je ruzie met haar hebt is Annabeth heel direct- als ze fout zat geeft ze het toe, anders moet jij het goedmaken. Ten slotte heeft zij dan niks gedaan. Verder is ze het zonnetje van de ranch, en kan je alles bij haar kwijt. Geheimen bewaren is haar sterke punt, evenals met ingenieuze plannen komen als er iets fout gaat. Daarom is Annabeth ook heel sterk in endurance-wedstrijden die ze dan ook vaak wint.
    Extra's: Annabeth rijd dus paard, en meestal op de gitzwarte hengst King. Hij is al sinds het begin haar rijdier en samen doen ze mee aan vele endurance-wedstrijden waarbij ze vaak winnen, maar ook in het buitenland of in andere staten. Daarom is Annabeth niet altijd op de ranch, maar áls ze er is werkt ze vooral aan het trainen van de jonge paarden, o.a. met het wennen aan het zadel en het inrijden.


    Hope goes lost but never dies.