• Mijn verhaal heet 'The passion between us is just like fire' en het verhaal gaat voornamelijk over de populaire Spaanse voetballer David Villa. Dus misschien vind je het wel leuk?

    Maria Esmeralda Rodriquez is het buurmeisje van Vincente del Bosque, ook wel de bondscoach van het Spaanse voetbalelftal. Vroeger toen Maria nog klein was, was Vincente haar oppas. Vincente en Maria weten alles van elkaar. Maria vind sporten geweldig. Ze kan goed voetballen en is de beste tango danseres van Spanje. Omdat Vincente weet dat Maria sporten zo geweldig vind, neemt hij haar mee naar Zuid-Afrika waar het WK Voetbal 2010 zich afspeelt. Alle voetballers zijn helemaal weg van Maria maar Maria blijkt hier maar weinig van te merken. Maria heeft namelijk alleen maar oog voor David Villa en David ook voor haar. David is getrouwd, maar is vastbesloten alles te verbreken..zolang hij maar bij Maria in de buurt kan zijn. En hoe loopt alles als het WK voetbal voorbij is?

    In het begin kan het wat tegenvallen want ik moet even in het verhaal komen, maar later zal het gegarandeerd een goed verhaal zijn! En het is in algemeen en beschaafd Nederlands geschreven.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.