• Ik moet toegeven dat dit waarschijnlijk niet de titel wordt!

    Jana Fernànez is juist bevallen van haar eerste dochtertje [.]. Jana zit met een klein probleem. Ze weet niet of ze [.] haar eigen achternaam moet geven of die van haar biologische vader. Per slot van rekening, weet de wereldberoemde voetballer niet eens dat Jana zwanger was van hem. Met haar beste vriendin en tevens meter van haar dochter reizen ze Francesc Fàbregas Soler achterna naar het rumoerige Zuid-Afrika. Cesc moét en zal te weten komen dat hij een dochter heeft. Maar dan stuit Jana op de harde waarheid dat Cesc weer een nieuwe vriendin heeft en de twee verloofd zijn. Jana's hart breekt voor de tweede keer en ze overweegt om terug naar huis te gaan. Maar haar nieuwe vrienden houden haar hoe dan ook tegen. De voetballers zullen er alles aan doen om Cesc van zijn nieuwste verovering te zetten -wie ze allemaal niet moeten hebben- en er voor te zorgen dat Jana en Cesc terug bij elkaar komen. Deze keer voor altijd..
    .


    Rollen;
    - Beste vriendin Jana
    Amoureux & Toyfriend
    - Vriendinnetjes van Spaanse voetballers (geen Torres, sorry, ik vind Olalla geweldig x])
    - Vriendin Cesc Fàbregas (liefst iets wat bitcherig)
    Arsenal
    - Zelf verzonnen rollen

    Info;
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Foto:
    Karakter:
    Beroep:
    Extra:
    Naam Jana's dochter:
    Titel?:

    Als er in de karakter van de GF van Cesc staat: 'Bitchy maar ook lief' of in die stijl ga ik werkelijk flippen en krijg je de rol niet!

    [ bericht aangepast op 2 sep 2010 - 16:13 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Beste vriendin Jana
    Naam: Alexandra Marylle Whendelz.
    Leeftijd: 21
    Foto: Alexandra
    Karakter: Alexandra schiet heel goed op met nieuwe mensen. Haar vrienden komen samen met haar familie op de eerste plaats. Ze laat nooit een vriendin in de steek en staat altijd klaar voor hen. Alexandra is lief, behulpzaam én grappig. Ze weet mensen altijd te troostten als er iets is en ze steunt haar vrienden altijd in goede of slechte tijden.
    Beroep: Model
    Extra: Alexandra kan voetballen (:
    Naam Jana's dochter: Ilyana ?
    Titel?: I'll be forever yours ?

    [ bericht aangepast op 31 aug 2010 - 21:31 ]


    Fighting for peace is like fucking for virginity.

    Rol: Vriendin Cesc Fàbregas, haha. -Later van Navas?
    Naam: Roseline Nora Bonderaz
    Leeftijd: 22
    Foto: Roseline
    Karakter: Roseline kan arrogant overkomen en mensen zien haar vooral als een bitch. Ze weet niet hoe ze er mee moet omgaan en blijft maar gewoon arrogant. Ze is slim, een door zetter en zegt wat ze denkt.
    Beroep: Ze rijd paard, en hockeyt.
    Extra: Roseline leerde Cesc kennen op het hockey veld toen hij daar plots moest trainen omdat zijn eigen veld bezet was door een cheerteam. Ze heeft sinds kort haar moeder verloren, en schrijft het vooral van haar af. Ze rijd motor, en draagt meestal piloot zonnebrillen.
    Naam Jana's dochter: Vlinder. (:
    Titel?: Daddy's little girl. (:


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Beste vriendin Jana
    Naam: Stefanie Juana Fuentez
    Leeftijd: 22
    Foto: Stefanie
    Karakter: Stefanie geeft erg veel om de mensen om haar heen. Als er iets is kan je altijd bij haar terrecht. Zelf praat ze niet graag over haar gevoels en kropt meestal alles op. Als ze ergens mee zit kun je het gelijk aan haar zien. Ze is altijd vrolijk en probeert alles vanaf de positieve kant te bekijken, wat overigens niet altijd lukt. Op jongensgebied is ze wat terughoudener, ze wacht liever af totdat een jongen de eerste stap zet en gaat er daarom dus ook meteen van uit dat een jongen haar als een vriend ziet. Ze lijkt erg stil en rustig, maar als je haar écht leert kennen kom je erachter dat ze juist erg luidruchtig is en heel hyper kan doen. Vooral als ze weer eens teveel chocola heeft gegeten. Verder is ze heel slim, maar dat valt niet op omdat ze soms erg domme uitspraken heeft. Ook is ze heel lief en is is dol op dieren. Vooral aparte, dus niet een hond of een kat.
    Beroep: Dierenverzorgster in het dierenasiel
    Extra: Ze zat van haar 10e tot haar 16e op voetbal en is zelfs aanvoerder van een jongensteam geweest. Ze is single en erg hecht met haar oudere broer die haar altijd 'beschermt'.
    Naam Jana's dochter:
    Emily
    Sophia
    Natalie
    Ella
    Kayla
    Evelyn
    Maya
    Isabelle
    Diana
    Ava
    Camilla
    Dayana
    Elsa
    Titel?: gewoon houden? (:
    of Cesc' Little Girl
    haha.


    No guts no glory.

    Titel;

    s.o.s i have a daughter.
    hi dad, i'm your daughter.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Wat jij erbij vindt passen (:
    Naam: Sem Swan
    Leeftijd: 19
    Foto: Sem heeft lange haren, tot bijna de helft van haar rug. Ze zijn bruinig met een mooie slag erin, vorig jaar had ze een pony maar de heeft ze laten aangroeien. Nou doet ze ‘m met een speldje nonchalant naar achter en het kan haar eigenlijk niet veel schelen hoe haar haren zitten.
    Karakter: Sem is een vrolijk meisje met een grote mond, ze laat graag merken dat ze er is met haar stomme en flauwe opmerkingen. Ze geniet van leed vermaak en ze kan zelf veel te flauwe grappen maken. Sem is een levensgenieter, het maakt haar niet uit of ze voorschut staat of niet want ze doet alles. Ze gaat graag weddenschappen aan en verliest dan ook meestal, dan moet ze midden in de stad iets schreeuwen of een stom dansje doen. Het zal haar een zorg wezen, zolang iedereen maar van haar houdt is het goed. Sem is ook heel erg knuffelbaar, ze is schattig en knuffelt heel erg veel. Sem is lief en kan heel goed tegen haar verlies, dat moet ze ook wel met haar weddenschappen die ze altijd verliest. Sem is wel een ruzie maker, ze heeft vaak ruzie met de arrogante meisjes die zichzelf dan beter vinden. Sem gaat er dan op in en dan krijgen ze ruzie, een slechte eigenschap van haar.
    Beroep: Sem werkt als serveerster in een restaurant, dat wordt natuurlijk niet haar beroep maar omdat ze nog studeert heeft ze een bijbaantje.
    Extra: sem haar leven loopt ook niet op rolletjes, ze woont bij haar oma omdat haar vader en moeder overleden zijn in een auto ongeluk. Het gebeurde toen Sem tien jaar oud was, en ze zit er nog steeds mee. Sem houdt sindsdien een dagboek bij, waar ze graag tekeningen in maakt van hoe ze haar ouders herinnert. Ze kan niet ontzettend goed tekenen, maar het is een mooi gezicht hoe ze haar ouders tekent. Sem kan het goed met haar oma vinden, omdat haar opa ook overleden is. Beide snappen ze wat ze bedoelen en daarom praten ze vaak met elkaar.
    Naam Jana's dochter: Jenna, Anna, Lente
    Titel?: houden (:

    [ bericht aangepast op 3 sep 2010 - 13:30 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking