• VOL!

    De titel is volgens mij al duidelijk.
    Kort over de story;

    Nikki en Roosje zijn het raarste duo van de hele planeet. Met hun grandioze waslijst met dingen die op die dag gedaan moeten worden blijven ze uiterst populair, maar als Roosje van zaterdag-voetbaldag maakt is dat voor Nikki het begin van een nieuwe wereld...


    Klik hier voor de story: Oops, I love you...[Cesc Fabregas]

    De rollen die ik nodig heb;
    Vriendin Fernando TorresElLieno
    Vriendin David VillaFabregas
    Toekomstige vriendin Sergio Ramosmillenium
    Vriendin Iker CasillasBeatThatBeat
    Vriendin Xabi AlonsoJustlikeU
    Vul in;
    Rol;
    Naam;
    Achternaam;
    Uiterlijk;[ het liefste foto. ]
    Karakter
    Extra;



    Niet de snelste; maar de beste.

    [ bericht aangepast op 19 aug 2010 - 13:07 ]


    You are the only boy worth drawing stupid hearts all over my notebook <3

    Vul in;
    Rol; De vriendin van David Villa, maar valt eigenlijk als een blok voor Sergio Ramos. Ze houdt het lang vol met David, totdat hij haar een keer betrapt met Sergio. [en de elende kan beginnen]
    Naam; Valerie.
    Achternaam; Quinto
    Uiterlijk; Bruine lange haren, draagt sportieve kleren
    Karakter: Erg aardig maar kan goed liegen. De jongens vertrouwen haar wel, maar eigenlijk is ze dat niet.
    Extra; --[dat verzin jy maar:$]


    the walls start breathing, my minds unwaving.

    Rol; Vriendin Sergio Ramos :9~
    Naam; Roxanne -beter bekend als Rox-
    Achternaam; Mcara
    Uiterlijk; Rox heeft bruine haren, er zit slag in maar soms stijlt ze het omdat de slag dan juist helemaal niet zit. ze heeft felle groene ogen en lange wimpers, hare geheime wapen om alle jongensharten te stelen.
    Karakter; Rox is een lief maar buitengewoon slim meisje, omdat ze zo slim is laat ze mensen altijd merken dat ze er is met bijdehandte opmerkingen. Rox kan overkomen als een altijd-beter-dan-iedereen superbitch, maar dat is ze zeer zeker niet. Rox is gewoon erg tevreden met zichzelf en ze is ook zeker niet onzeker over haar uiterlijk, logisch want alle jongens liggen aan haar voeten. Rox kan zich soms erg laten gaan als het gaat om feesten. ze wil graag een echte relatie met iemand opbouwen, maar haar relatie lopen altijd uit op niks. Rox heeft al veel jongens gehad, maar die waren haar niet waard zeiden veel mensen. Rox is een populaire meid, vanwege haar droge humor en haar aanstekelijke lach. haar uiterlijk speelt ook een rol, ze ziet er apart uit maar toch is ze erg knap.
    Extra; Rox heeft in totaal 6 katten waar ze heel veel om geeft.
    1. de gelaarsde kat
    2. Blaf
    3. Bullseye
    4. Golden-heaven-cat
    5. Vampire
    6. vlooienbal

    [ bericht aangepast op 18 aug 2010 - 9:50 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Torres is mine, buh. :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol; Vriendin van David Villa ;]
    Naam; Alessandra
    Achternaam; Evenio
    Uiterlijk;[ het liefste foto. ] Alessandra.
    Karakter; Alessandra heeft veel gevoel voor humor en is heel erg aardig. Wat mensen zo leuk aan haar vinden, is dat ze erg betrouwbaar en behulpzaam is. Alessandra kan soms heel erg koppig overkomen, maar alleen als ze iets doet tegen haar zin. En ze kan heel goed opschieten met nieuwe mensen.
    Extra; Ze is model.

    [ bericht aangepast op 17 aug 2010 - 19:06 ]


    Fighting for peace is like fucking for virginity.

    Rol; Vriendin David Villa
    Naam; June
    Achternaam; Alonso (Ja, zus van Xabi Alonso)
    Uiterlijk; June!
    Karakter; June is een vrolijk meisje dat bijna nooit droevig is. Ze heeft een hart van goud en probeert mensen altijd een goed gevoel te geven. Iedereen houdt van June! Ze heeft een goed gevoel voor humor, ze voetbalt graag, ze staat altijd klaar voor haar vrienden en ze houdt met heel haar hart van hen. June is geen bangerik en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Met haar nieuwe voetbalvrienden, die ze door David en Xabi heeft leren kennen, wed ze vaak om de stomste dingen. Met Xabi wed ze vooral of Real Madrid gaat winnen of niet. Met Fernando Torres wed ze over het weer en nog meer onozele dingen waar de twee zich kostelijk mee amuseren. Door haar goed humeur en gevoel voor droge moppen werd June al heel snel in de groep van de voetballers en hun vrouwen opgenomen. Haar beste vrienden zijn Gerard Pique, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Iker Casillas en Fernando Torres. June houdt zoveel van Cesc; hij is absoluut haar ware liefde. June zou alles kunnen opgeven voor Cesc, al een geluk vraagt hij daar niet om.
    June is een echt familie-kindje. Ze houdt verschrikkelijk veel van haar ouders en haar twee jongere zusjes. Vele van Cesc's vrienden en hun vrouwen beschouwen June als hun jongere zus. zo heeft June de grootste familie en de liefste die ze maar kon dromen.
    Verder is June zeer gewoon, ze gaat niet altijd naar David's wedstrijden kijken zoals de meeste vrouwen wel doen. Zij nodigt een paar voetbalvrouwen, wie tevens haar beste vriendinnen zijn, uit en dan kijken ze samen met June's hond naar voetbal op tv terwijl de vrouwen bij kunnen praten. June houdt ervan om gewoon fashionable in haar joggingbroek boodschappen te gaan doen. Ze is één van de best gekleedde vrouwen deze tijd en dat komt doordat ze haar eigen kleding maakt. David is haar al een half jaar aan het overtuigen om haar kleren op de markt te brengen maar June twijfelt nog.
    Extra; June houdt ervan om met David te voetballen in hun achtertuin. Het is dan altijd David tegen June en Zambo, hun zes maanden oude duitse herder. June en Zambo verliezen altijd. Vroeger zat June op streetdance. Ze was over de hele wereld bekent geraakt door haar vele titels als Miss Street. Op haar achttiende stopte June met dansen en verkoos voor te zingen. Ze is één van de best betaalde meisjes en heeft al vele nummers opgenomen met Enrique Iglesias, Lady Gaga, Beyonce, Miley Cyrus en nog veel en veel meer bekende sterren. Ze heeft haar eigen ster op de walk of fame en ze is zeer trots op wat ze tot nu toe bereikt heeft. June zou graag een duet opnemen met David maar Dave houdt maar vol dat hij niet kan zingen, hoewel June hem al vaak heeft horen zingen onder de douche. David is samen met Fernando Torres een plan aan het bedenken om June ten huwelijk te vragen..

    [ bericht aangepast op 18 aug 2010 - 11:27 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol; Toekomstige vriendin Sergio Ramos
    Naam; Loleta
    Achternaam; Casillas

    Karakter: Loleta is een lief en behulpzaam meisje van 21. Ze komt voor nog onbekende tijd naar Spanje om de Spaanse taal te leren. Ze gaat helemaal alleen, op deze manier probeert ze over haar bescheidenheid/verlegenheid heen te komen. Door haar verlegenheid heeft ze nog nooit een vriendje gehad. Loleta is sportief, ze tennist al vele jaren. Daarbij heeft ze een hard van goud. Ze staat altijd klaar voor iedereen en haar vriendinnen komen altijd naar haar toe als ze problemen hebben.

    Extra: Ze draagt haar hele leven al 1 groot geheim met zich mee. In een kettinkje om haar hals draagt ze een oude familie foto van vroeger met zich mee. Niet zomaar een familiefoto, Ze is het 'onbekende'zusje van de spaanse keeper Iker Casillas. Ze wil dolgraag haar grote broer ontmoeten.


    uiterlijk: http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://thelovemagazineblog.files.wordpress.com/2009/12/blake-lively-809250011.jpg&imgrefurl=http://thelovemagazineblog.wordpress.com/2009/12/31/loves-most-stylish-people-2009-number-13-blake-lively-2/&usg=__qlAsvF6lycLxZnexJajShBNQesY=&h=798&w=550&sz=136&hl=nl&start=57&tbnid=Fg_bhokLF5tSGM:&tbnh=137&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dblake%2Blively%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D583%26tbs%3Disch:10%2C1197&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=270&ei=_OxrTNu6A6ajOImV6U8&oei=7exrTKX5C9q5jAez8uSfCw&esq=4&page=3&ndsp=29&ved=1t:429,r:19,s:57&tx=31&ty=83&biw=1366&bih=583

    Laat je me wat weten?:D

    [ bericht aangepast op 18 aug 2010 - 16:22 ]

    Rol; vriendin van Xabi Alonso
    Naam; Savannah Eliza Maria
    Achternaam; Serratos
    Uiterlijk; Savannah
    Karakter; lief, behulpzaam, verlegen en eigenwijs
    Extra; Savannah is heel creatief en houdt van kunst. Ze is een modeontwerpster en heeft een eigen kleding lijn. Xabi kwam haar tegen op een vakantie in Ibiza en ze werden verliefd op elkaar ...

    [ bericht aangepast op 19 aug 2010 - 12:12 ]


    When words fails, music speaks

    Dankjewel (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.