• Wat doe je als alle volwassenen spoorloos verdwenen zijn? Het ene moment stond de leraar nog over de Burgeroorlog te praten. En het volgende moment was hij weg. Leraar aanwezig. Leraar weg.

    Geen 'poef'. Geen lichtflits. Geen knal. Tijdens een doodgewone schooldag ziet de veertienjarige Sam tot zijn verbijstering zijn leraar pal voor zijn ogen verdwijnen. Zomaar ineens… weg! Algauw blijkt dat iedereen die ouder is dan vijftien jaar op hetzelfde moment is verdwenen. Bovendien is er een ondoordringbare barrière rond de stad opgetrokken, waardoor internet, televisie en mobieltjes geen enkel signaal meer ontvangen. Een enorme chaos breekt uit. Er zijn geen artsen en politieagenten meer. En wie zorgt er voor de achtergebleven baby's?

    Net buiten de stad neemt Caine de leiding over zijn internaat en daarna ook over het stadje. In het begin weet hij enige orde te scheppen, maar gaandeweg voert hij met een aantal volgelingen een waar schrikbewind.

    Hoewel Sam helemaal geen leidende rol wíl, besluit hij ten slotte toch dat hij de kwaadaardige Caine en zijn terreurbende moet tegenhouden. En dat kan alleen als hij Caine uitschakelt. Maar intussen komt de dag dat hij zelf vijftien jaar zal worden steeds dichterbij…
    het verhaal dat ik schrijf;
    Cheryl blogt over de laatste mode en liefde. Gewoon eigenlijk. Dan ontmoet ze een jongen die haar leven totaal op zijn kop zet. Ze vergeet haar blog en word verliefd. Maar dan gebeurt er iets wat ze niet verwachte. ze word over een jaar 15 maar hoe kan ze hem van haar laten houden in een jaar. Ze hoopt vurig dat alles weer normaal is voordat het gebeurt maar de tijd dringt.


    rollen;
    2X Coates leerlingen
    1X BFF van bijna 15 Vancha
    2X zussen van 17 en 18
    Bedenk iets;EstrellaVida

    naam;
    leeftijd{onder de 15!};
    karakter;
    uiterlijk;
    extra;
    gave (zo ja wat voor een)niet iedereen anders is het niet leuk!;

    Love,life,laugh

    [ bericht aangepast op 6 aug 2010 - 21:01 ]

    Rol: -Zelf bedacht- Een verlegen meisje dat Sam in het begin een beetje stalkt, en haar uiteindelijk helpt.
    Naam; Sevda
    Leeftijd{onder de 15!}; 11
    Karakter; Ze is slim, rustig, maar blijkt erg lief en ruimdenkend te zijn. Ze heeft veel respect voor mensen, maar Caine wil ze graag zien verdwijnen. Ze had eerst hevige ruzie met Caine. Ze is erg onopvallend, en niemand kijkt naar haar om. Ze voelt zich vaak alleen, en besluit daarom ook mensen te volgen. Ze vind het erg interresant hoe verschillende mensen, verschillende dingen doen. Ze word vaak 14 of 15 geschat, gezien ze er oude3r uit ziet, en zich ook naar de leeftijd van een 14/15 jarig meisje gedraagt. Ze is verstandig en koelbloedig, word niet snel boos, en is erg lief. Maar ze laat vaak dingen vallen, en loopt ook tegen veel dingen aan. Ze is nogal klunzig.
    Uiterlijk; Bruin/donker rood haar tot vlak onder haar schouders met een schuint pony. Zandlopenfiguur, niet dik niet dun, ongeveer 1.64, donkere kleding, zwarte nagellak, en kleurige accecares, bruine ogen, en een licht getinte huid, draagt vaak zilveren oorbellen.
    Extra; Ze weet mensen altijd te verbazen met haar leuke ideeen, en haar slimme opmerkingen. Ook willen mensen haar niet altijd geloven als ze zegt dat ze 11 is. Ze tekend heel erg graag, en kan het ook erg goed, ze tekend het liefst Victoria Frances tekeningen na. Ze is nieuwschierig, en soms ook een beetje een bemoeial. Ze stalkt iemand als ze die gene interresant vind en bewonderd.

    rol;BFF van bijna 15
    naam;Sophia
    leeftijd{onder de 15!}; bijna 15 ze is dus 14
    karakter;Hyper, stuiterbal achtig meisje wat veel te veel energie heeft te snel praat maar altijd voor haar vriendinnen en familie door het vuur zal gaan. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen en ze zal dus ook altijd zeggen wat ze denkt. Ze is niet bang om iemand op zijn nummer te zetten en Ze kan best lomp en gemeen over komen als je haar niet beter kent.
    uiterlijk; ze is 1, 75 lang heeft lange zwarte krullen die altijd in de knoop lijken te zitten (daarom draagt ze haar haren vaak in een knot) groene ogen, ze is niet zuper slank maar wel heel erg gespierd en ze is sterker dan de meeste jongens van haar leeftijd.
    extra; Sophia maar altijd bijdehante opmerkingen en ze zal zich nooit zomaar overgeven. Ze zal altijd vechten tot haar einde.

    Wil je er ook een gave bij die ze ontwikkeld. (ja ik heb Gone ook gelezen xD) Die is dat ze de bewegingen en gedachtes van andere mensen kan sturen...


    When words fail music speaks

    het eerste hoofdstuk staat online.
    het begint langzaam maar uiteindelijk word het spannend

    [ bericht aangepast op 6 aug 2010 - 21:02 ]