• Wellicht is bij de meesten dit nieuws al bekend, maar gister is er op de E34/A67 een zwaar incident gebeurd:

    Vrachtwagendieven hebben gisteravond rond 20 uur Belgische verkeersagenten beschoten met kalasjnikovs op de E34. De gangsters probeerden eerst in Arendonk een vrachtwagen te overvallen, maar dat mislukte. De opgetrommelde politie kwam daarna in Eersel oog in oog te staan met de overvallers, die intussen net een andere vrachtwagen gestolen hadden. De agenten werden met zware wapens onder vuur genomen.

    De politiewagen werd door de kogels uit de kalasjnikovs doorzeefd, waarop de gangsters met de gestolen vrachtwagen de interventiewagen nog eens ramden. Als bij wonder raakte niemand bij het zware incident gewond. De gestolen vrachtwagen werd wat later uitgebrand teruggevonden langs de E34 in Nederland. Van de dieven is er geen spoor. De Nederlandse politie voert het verdere onderzoek.


    Ik woon dus waar die dieven hun eerste vrachtwagen probeerden te stelen. Omdat het vrachtwagen moest uitgebrand worden, moest het verkeerd omgeleid worden, weer door Arendonk. Maar nu is het er Vraai kermis, dus daar moet je 30 rijden. Dus zag je op slakkengang rijen vrachtwagens en auto’s voorbijrijden. x]

    Ik vind zoiets dus echt verschrikkelijk. Als ze die gasten vatten, dan krijgen die serieus naar hun oren.

    Bronnen: RTV
    Nieuwsblad
    NU


    I'm just a musical prostitute, my dear. - Freddie Mercury