• Heeft mij beledigd. En volens mij mogen leerkrachten dat toch niet doen? En dan nog wel voor de hele klas -dus is het nog schaamtelijk ook.- Maar ik ga niet zeggen wat hij presies heeft gezegd omdat het gewoon mijn dag heeft verpest & ik het veel te onbeleefd vond. Maar het kwam er dus op neer dat hij me een "emo met scheven voeten & benen" noemden.
    En met leerkrachten kan ik niet praten want ze zeggen dan toch; 'hij lacht ermee.' Maar aan de toon waarop hij het zei en e blik in zijn ogen meende hij het ook, en een medeleerling van me keek hem ook aan van: 'dat doe je nu toch echt niet tegen een leerling.' Omdat hij nog iemand van mijn klas heeft beledigd. En hij het werkelijk echt meende wat hij zei. + andere leerlingen was 'vergeten' en hun gewoon had opgesloten. -Ik denk wel dat het opvalt als er 20 of meer man binnenkomt, en er maar misschien een stuk of 10 hem mee naar de gymzaal volgen- Naja, nu ga ik gewoon koppig zijn en elke keer dat hij iets vraagt om te doen zeg ik gewoon dat ik een mislukt kind ben. -heb er al veel mee gepraat, maar dat helpt niet echt.- Nu gaat mijn vader binnenkort toch misschien naar school stappen [/door nog een aantal andere gevallen ook. Omdat andere leerkrachten commentaar op mijn kleding aan het geven waren].
    Maar komaan, sinds wanneer heeft een leerkracht het recht om zijn leerlingen te beledigen waardoor hun zelfvertrouwen nog meer naar omlaag gaat --'

    pff.. wat een klootzak ;x


    We can only learn to love by loving.

    o.o
    Die gast is gewoon een klootzak ;x


    Only losers can act the way you do

    NIemand heeft recht om jouw te beledigen.Ik was echt weggelopen en geweigert nog 1 les van hem te volgen als hij geen sorrie zecht.
    En ookal maakte hij een grapje(dan heef hij een slecht gevoel voor humor).Het is pas grappig als bijde partijen er om moeten laggen.En jij moet duidelijk niet laggen.


    copnclusie jouw leraar is gewoone een zak.


    Hey you, don't tell me there's no hope at all. Together we stand, divided we fall

    Wat een lul o.o
    Zeg het tegen je schooldecaan ofzo?

    Wat een lul.:|


    - hoi ;D

    Wtf? Ja, ik zou zeggen dat het als geintje wel zou mogen (ik werd ook een keer hooligan genoemd door de gymleraar toen ik op een bankje aan het springen was) maar voor het eggie? No sir.


    No growth of the heart is ever a waste

    Schelden is niet toegestaan, ook niet in de titel, dat weet je.

    Mijn leraar Gym heeft dat ook. Die vent mocht mij niet vorig jaar omdat ik altijd buikpijn had (kan ik ook niets aan doen) maar hij vertrouwde mij niet meer en omdat ik dus niet goed mee deed begon hij mij ook half uit te schelden. Maar dat is nu gelukkig over.


    Can`t you see, can`t you see, what you do to me? </3

    Ik snap je probleem. >.<
    Mijn LO leerkracht zei twee jaar terug tegen mij: 'Ma jong toch, kunt gij nu echt niks?'


    Let the Night embrace you

    Nouja zeg! Hebben jullie een teamleiden of een mentor ofzoiets? Ga daar dan heen. Want hij heeft niet het recht om je te beledigen. Anders laat je je ouders naar school bellen.


    If the compass breaks then follow your heart and I hope it leads you right back into my arms.

    Nicol schreef:
    pff.. wat een klootzak ;x


    You've got to realize: you're the Devil as much as you're God.

    jemig, dat is echt niet normaal!! Wat een lul. 0__o
    heel veel ouders moeten gewoon een klacht indienen, dan word ie ontslagen. (heb ik gehad op de basisschool)


    You are beautiful, you are love.

    Wat een eikel.
    Serieus, het lijk wel of alle LO leraren eikels zijn.

    Nicol schreef:
    pff.. wat een klootzak ;x

    Jullie zitten precies allemaal in scholen waar de leerkrachten je uitschelden en niets doen Ö
    bij mij is da ni zo..


    Keep calm and love Zayn Malik =)