• tyd voor een verhaal. nee, hij komt niet op q. of misschien.
    Helderziende :


    Mensen kunnen niks weten over de toekomst. Ze verwáchten alleen bepaalde dingen in de toekomst. Sommigen gaan naar waarzeggers of mensen die in de toekomst kunnen kijken. Maar daar zijn er maar weinigen van. En er is niemand die meteen weet wat er op een moment kan gebeuren. Dat weet niemand, want dat is er niet in de natuur. Althans..
    Annabel ziet beelden, die nadat ze die gezien heeft, echt gebeuren. Het was net een cadeautje op haar 15e verjaardag. En het werd in de jaren van haar leven in plaats van een cadeautje, een vriend. De beelden hadden maar één ding met elkaar gemeen. Ze waren verschrikkelijk. En Annabel en alle mensen om haar heen waarmee ze vóór dat de beelden kwamen, was gingen dood. Het is net een bovennatuurlijke gave, waarmee ze iedereen kan uitmoorden. Soms komen de beelden wel, soms komen ze niet. Als ze niet komen kan Annabel gerust ademhalen.
    Na een voorval met vuurwerk waar niet zíj of haar vrienden doodgingen maar een vervelende stalker, wordt Annabel 7 maanden niet gepest door deze beelden. In die tijd woont ze in een huis met 2 meiden en 2 jongens en wordt ze verliefd op Robert [nééé, geen pattinson], van de Universiteit. Maar dan ziet ze weer beelden waarin Annabel en vooral Robert de dood tegemoet gaan. Kan Annebel en haar vrienden dit tegenhouden?


    we've only said goodbye with words

    dat betekent, dus niet doen?


    we've only said goodbye with words

    lijkt me wel een leuk verhaal :)

    x

    Mij spreekt het jammer genoeg niet aan.
    Sorry.