• Real.0.o Niet normaal.

    ZuidlarenAmerika is going crazy. Dat is wat de meeste mensen, met name fans, zullen roepen na het lezen van dit artikel.

    Vandaag is in Zuidlaren het een en ander uitgelekt over de meest geliefde band van de laatste 3 jaar. Onze Oosterburen kunnen dan wel modern zijn, maar op onze aardbol zijn er nog altijd mensen die deze denkbeelden niet kunnen waarderen. De zanger van de nu al legendarische band ‘Tokio Hotel’ heeft er een aparte stijl op na gehouden.

    Met zijn lange, zwarte lokken en zijn ogen omlijnd met oogpotlood, van een groot concern waarvan wij de naam niet zullen noemen, heeft hij heel veel weg van een meisje. Laat dit nou ook net de aanleiding zijn van dit krantenartikel.

    Het epicentrum van deze wereld, het grote Amerika, had het een en ander met deze jongeman te stellen. Toen hij en zijn overige bandleden vorige zomer in Amerika aankwamen om hun single, ‘Monsoon’, voor te stellen aan het grote publiek, werden ze resoluut afgewezen. Waarom, was de grote vraag!

    Daar zijn wij nu achter gekomen. Volgens bepaalde Amerikaanse radiozenders, zou Bill Kaulitz een meisje zijn, in plaats van de felbegeerde jongen. Dat leidde tot de vertoning van Amerika’s ware aard. De preutsheid in Amerika steeg tot immense hoogte. Ze konden toch niet zomaar een plaatje draaien van een meisje die zich voordeed als jongen?

    Na een lange tijd van getouwtrek tussen Universal, de platenmaatschappij van Tokio Hotel, en de radiozenders, werd er uiteindelijk toch een single van de beroemde Duitse band door de Amerikaanse radiozenders gedraaid. Al was het niet de single waar alles om draaide, maar een tweede. ‘Ready, Set, Go!’, werd een grote hit, waardoor Amerika wel verplicht werd ‘Monsoon’ te draaien.

    Nog steeds zul je ‘Monsoon’ niet vaak te horen krijgen op een Amerikaanse radiozender, aangezien ze nog altijd voet bij stuk houden over het gerucht dat de opvallende zanger, Bill Kaulitz, een meisje zou zijn.

    Amerikaanse preutsheid, tot hoever zullen ze gaan?

    -Zuidlaren de krant.


    x3.


    'Jesus said love one another, He didn't say love the whole world.

    dan zou ik als band zijnde daar niet eens meer doorwillen breken. ik zou denken: stik er lekker in. ><'


    De wereld is weer plat ja. Op je bolle bips na.

    Als wij zeggen dat je dit topic niet moet maken dan doe je dat ook niet. -slotje-


    BAM!