• Hi!

    Ik zat een klein beetje na te denken over studies, masters en weet ik het wat, en ik bedacht me dat ik eigenlijk een heleboel dingen leuk zou vinden om 'later als ik groot ben' te doen. Nu zit ik aan het eind van mijn tweede studiejaar Nederlandse taal en cultuur en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ik zou het onderwijs in kunnen als docent Nederlands, wat ik eigenlijk heel graag wil, maar Nederlands als tweede taal aanleren aan emigranten en/of vluchtelingen lijkt me ook heel erg leuk en leerzaam, omdat je dan toch weer op een ander niveau met de taal bezig bent. Auteur worden staat ook nog altijd op mijn lijstje, al betwijfel ik of ik ooit de motivatie en inspiratie bij elkaar zou krijgen om een (lange) roman af te maken. :'D Onderzoek doen vind ik ook heel leuk, maar ik denk niet dat mijn cijfers goed genoeg zijn om een onderzoeksmaster te doen, lol. Nu, dat is mijn soort van lijstje en wie weet ben ik nog allemaal dingen vergeten waar ik nu nog niet eens bij stilgestaan heb.

    Wat zijn jullie droombanen? Wat zouden jullie heel graag willen doen later? Ik ben erg benieuwd! ^^


    I, Tahani Al-Jamil, shall do my level best to make every event too much.

    Ik doe HRM als opleiding maar wat ik heel graag nog eens zou willen doen is in Disneyland werken, maakt niet uit welke baan, al ben ik schoonmaker hahahah
    En graag eens een boek uitgeven


    --

    Nou ja je kunt best parttime les geven en parttime vluchtelingen helpen. Al zou ik eerst de vluchtelingen doen want nou ja....ze zijn er altijd wel, maar op dit moment kun je er echt je brood mee verdienen. Een baan als leraar is er 'altijd' nog wel zeg maar :)

    Anyways, ik ga nu people and business management doen en dat vooruitzicht maakt me niet echt gelukkig.....maar ik las laatst hier op het forum dat iemand een master ging doen in de richting van uitgeverijen ofzo iets. Anyways iets in die specifieke richting lijkt mij echt gaaf; iets met boeken <3


    You were born original, don't die as a copy.

    ik wil graag iets gaan doen in de neurowetenschappen of anders psychiater (nerd)


    i can swear, i can joke – i say what's on my mind if i drink if I smoke – i keep up with the guys

    Dat is super cool. Ik wil graag zelf ook het onderwijs in, maar ik kijk op tegen de lerarenopleiding. Misschien het onderzoek in. Maar dokter staat nog altijd vrij hoog, ook al werk ik niet graag met levende mensen.


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Dit gaat waarschijnlijk heel stom klinken, maar ik studeer nu voor executive officemanager met een specialisatie in international business & languages en ik kijk enorm uit naar mijn kantoorbaan, haha.

    Ik wil graag personal assistent zijn voor en of andere grote CEO. Ik help graag mensen, ik hoef zelf niet in de belangstelling te staan, maar heb ook een grote voorliefde voor / behoefte aan structuur. Het is straks juist mijn baan om die structuur te brengen en iemand achter de schermen te helpen, dat vind ik echt heerlijk. :W


    everything, in time

    Mijn droomjob zal altijd acteren blijven, omdat dat de twee dingen die ik het liefst doe combineert: in de eerste plaats is er het creatieve aspect, de zelfontplooiing die me aanspreekt en in de tweede plaats heb je de inleving in anderen. Acteren, toch als je het goed wilt doen, vraagt een heleboel inlevingsvermogen en op die manier leer je nieuwe dingen over de mens en hoe die handelt in bepaalde situaties.
    Dat is onmiddellijk de reden waarom ik twijfel aan mijn studiekeuze voor volgend jaar (arabistiek en islamkunde), maar langs de andere kant is actrice een zeer risicovol beroep en als dat niet lukt, zijn er jobs als onderzoeksjournaliste, leerkracht, ontwikkelingswerk en een job in de politiek die me ook wel aanspreken. Al blijft mijn eerste keuze altijd het acteren.


    Even as we grieved, we grew; even as we hurt, we hoped; even as we tired, we tried

    @Ubuntu: daar noem je nog eens wat, die ben ik zomaar vergeten. :'D Ik heb jarenlang zelf geacteerd en vond het ontzettend leuk. Het zou mij heel, heel gaaf lijken om een keer in een film en/of serie te spelen. Op toneel zou ik het ook heel graag willen, maar ik kan niet zingen, dus musicals zijn niet (echt) voor mij weggelegd. :') Ik wil ook heel graag acteren, maar het is inderdaad heel risicovol, dus ik zie wel wat komt. c:

    Wat een leuke dingen allemaal, mensen! ^^


    I, Tahani Al-Jamil, shall do my level best to make every event too much.

    Stiekem wil ik dolgraag De Rijdende Rechter opvolgen. (nerd) Meer realistisch gezien kriebelt het toch wel een beetje om de advocatuur in te gaan, maar mocht het me niet lukken om ergens als advocaat-stagiaire aangenomen te worden, lijkt het me ook leuk om ergens als bedrijfsjurist te gaan werken.


    She's imperfect but she tries

    Ik droomde vroeger er van om makelaar te worden, maar door recente dingen gaat dat niet lukken, dus ga ik naar mijn plan B: Rechten studeren. Eerst wel via het MBO (Juridisch Administatief Dienstverlener) en daarna wellicht door naar de HBO Recht, maar ik moet maar gaan kijken of ik daar zin in heb. Eerst iig mijn MBO halen.


    — Inner peace, it's hard to find. —

    Yellowstone schreef:
    ik wil graag iets gaan doen in de neurowetenschappen of anders psychiater (nerd)

    Dit, of iets helemaal anders, namelijk architect of ingenieur (':

    [ bericht aangepast op 1 juli 2017 - 16:26 ]


    [Dragonneau > Osha] Valar Morghulis

    Ergens in Ierland(?) zochten ze nog iemand die katten aait om ze te kalmeren. Dat zou ik echt prachtig vinden.


    26 - 02 - '16

    Ik ben bijna klaar met mijn onderzoeksmaster en wil daarna heel graag verder binnen de wetenschap.


    I am an idiot, I move.

    Ik heb eigenlijk nooit echt droom beroepen gehad. Toen ik iets moest kiezen heb ik eerst een opleiding gekozen die ik niet bleek te kunnen. Daarna ging ik opzoek naar een opleiding die wel echt bij me zou passen. En officieel vandaag ben ik begonnen (maandag eerste werkdag) met mijn droomjob, waar ik dit schooljaar stage liep. Ik vind t er geweldig! Als administratief medewerker bij een accountantskantoor (het boeken van financiele administraties van allerlei bedrijven).

    Ik riep als klein kind dat ik paleontoloog wilde worden en ik wil dat eigenlijk nog steeds heel graag :Y)
    Ik ben dan ook erg blij dat ze komend studiejaar een paleontologie vak aanbieden :'D


    Stenenlikker

    I would loooooooove to work for Disneyland Paris, The Warner Bros Studio Tour London or Universal Studio Themepark in Orlando, in hun marketing of product development department, maar is verre van realistisch om te bereiken. Verder zou ik graag voor een non-profit toerisme bedrijf willen werken of voor de UNWTO (United Nations World Tourism Organization), maar dat laatste is helaas ook niet heel realistisch. Verder droom ik er stiekem ook wel van om een eigen bedrijf te hebben.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered