• Oké, voor school gaan we iets doen met Oostenrijks eten. Nu hebben we al een boel recepten gevonden, maar het zou ook leuk om wat typische Oostenrijkse dingetjes te halen die mensen kunnen proeven. Maar - wáár halen we dat vandaan? Iemand een idee? En nee, een tripje naar Oostenrijk is geen optie ;D

    Ideetjes voor gerechten/producten/recepten mag natuurlijk ook altijd


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    Bak alles in paneermeel leg er een schijfje citroen op en noem het een wiener [ x ]


    i put the fun in funeral

    Spätzle. Je hebt Duitse spätzle (met sliertjes) en Oostenrijkse spätzle (met van die ronde noodlebolletjes). Knödle is ook Oostenrijks en heel lekker!
    En ik wist eerst meer, want mijn tante woont in Oostenrijk, maar ik kan er even niet meer opkomen.


    Take risks and conquer your fears.

    Apfelstrudel met vanille ijs!


    I'm living in dreamworld, where I make my stories and a dream.

    Holy moly.... Oostenrijks eten is hemels. 😍 Dus een leuke opdracht. ^^

    Typisch Oostenrijks eten is echt wel:
    sachertorte & apfelstrudel

    Je kan ze voornamelijk bij een bakker/gebakzaak halen, maar dan zijn ze echt vers en lekker haha. XD


    One Who Travels A Higher Path.

    Als drank is er altijd Almdudler ^^

    En inderdaad, taarten zijn heel typisch Oostenrijks (wist je dat elke Oostenrijkse stad haar eigen taart heeft? The more you know...)


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Kaiserschmarrn


    26 - 02 - '16

    ^ Ik krijg trek van je, Erieka, wat doe je me aan?


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Clowder schreef:
    ^ Ik krijg trek van je, Erieka, wat doe je me aan?


    Ik post mijn favoriete Oostenrijkse gerecht ^^


    26 - 02 - '16

    Tulip schreef:
    (...)

    Ik post mijn favoriete Oostenrijkse gerecht ^^

    * buik gromt gewelddadig *


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Clowder schreef:
    (...)
    * buik gromt gewelddadig *


    And so does mine, hehe. Ik moet echt eten gaan koken


    26 - 02 - '16