• Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier geweest ben, dus ik heb geen idee ofdat deze topic al bestaat of niet. Zo ja, sluit hem maar gerust. Iedereen mag gewoon meedoen en er is geen vaste verhaallijn. Het enigste wat je hoeft te doen is een lijstje aanmaken en vertellen in welke kamer je wilt, dus doe gezellig mee!

    Het verhaal in het kort.
    Wie goed keek, kon op de scheefgezakte gevel van het oude villa nog het jaartal 1530 ontcijferen. Al een paar eeuwen stond het grote huis aan de rand van een welgevaarde stad. Door de mooie ligging aan het water en de lage prijs kwamen steeds weer nieuwe huurders opdagen. Maar ze bleven echter nooit lang en waren snel als sneeuw voor de zon verdwenen. Het was het begin van januari 2012 dat een nieuwe koper op het punt stond zijn intrek te nemen, maar toch besloot om er een logement van te maken. Een simpele studentenhuis met een gemeenschappelijke badkamer en keuken waar tieners zich konden uitleven voor een zacht prijsje. Maar niemand had vertelt over de hartkloppingen, het uitbreken van angstzweet, gekreun of de scherpe gil. De dingen die verplaats worden, een aanwezigheid in de kamer, zou een van de tieners naar huis gaan? Of zouden ze samen het geheim van het huis proberen te ontrafelen? Drama, romantiek, angst, vriendschap, zijn een paar factors wat zeker zullen voorkomen.



    Regels.
    • 16+ is toegestaan, maar maak het niet te bont.
    • Lees alles eerst goed door, voordat je met vragen komt die in de tekst terug te vinden is.
    • Je schrijft stukken die langer zijn dan vier zinnen en gedetailleerd.
    • In algemeen beschaafd nederlands als het niet teveel gevraagd is.
    • Creativiteit en orginaliteit wordt zeer gewaardeerd aan je personage.
    • Geen eendagsvliegen, anders wordt er een vervanger voor je gezocht.
    • Wil je beginnen aan vriendjespolitiek, hoef je net zo goed niet mee te doen.
    • Geen onnodige drama en doorgedraaide romantiek, het is geen toneelvoorstelling.
    • Geen magische toverstokken of getekende poppetjes.
    • Geen perfecte mensen, het zijn geen barbie poppen.
    • Hou het leuk met elkaar, mag best wel geklets worden, maar maak er geen msn van.
    • Niemand wordt genegeerd of buitengesloten, anders is het doei met jou.
    • Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
    • Niemand heeft na de eerste ontmoeting een relatie, dus ook jij niet.
    • Waag geen reclame te maken.


    Jongens kamer 1 (max. 3)
    • Erik (Gespeeld door: Moonrise)
    •
    •


    Meisjes kamer 1 (max. 3)
    •
    •
    •


    Jongens kamer 2 (max. 2)
    •
    •


    Meisjes kamer 2 (max. 2)
    • Ella (Gespeeld door: CottonCloud)
    •

    [ bericht aangepast op 10 aug 2012 - 0:26 ]

    Ik wil wel een meisje invullen :3


    yeehh

    Jeej, maak maar aan. (:
    Ik ben ook nog even bezig met me personage.

    [ bericht aangepast op 9 aug 2012 - 20:56 ]

    Naam: Erik Marcus Rayfield.
    Roepnaam: Erik.
    Geslacht: Mannelijk.
    Geboortedatum: 08-12-1993
    Leeftijd: 19
    Economisch: Een gemiddelde modaal inkomen.
    Nationaliteit: Canadees, familie is geëmigreerd.




    Uiterlijk: Hij heeft zachtroze, volle lippen met een hagelwitte glimlach. Het plaatje wordt compleet gemaakt met bruine haren die in een modieus kapsel zijn geknipt en soms een stoppeltjes baard. Meiden vallen snel op zijn blauwe sprekende ogen met lange wimpers. Hij is iets kleiner dan de gemiddelde jongeman en heeft een natuurlijke bleke huid. Hoewel die erg breedde schouders heeft, is die slank en misschien zelfs wat aan de tengere vrouwelijke kant. Zijn gezicht heeft nogal wat schattige trekjes, en je zou hem zeker niet lelijk kunnen noemen, maar zijn uiterlijk doet hem niets. In de zomer willen er nog wel eens wat sproetjes op zijn gezicht verschijnen, maar dat was vroeger in grotere mate dan tegenwoordig. Zijn neus is niet al te groot en vrij fijn gebouwd. De kleding die hij draagt is veel bruintinten, afgetrapte schoenen en een versleten broek. Zolang het maar past en het aangenaam voelt. Mocht zijn moeder een setje voor hem klaarleggen is het een wereld van verschil. Met een leuke witte blouse zou die in de buitenwereld een stuk gewilder zijn, maar deze jongen is tevreden met zichzelf en zijn uitgelebberde star trek shirts.
    Innerlijk: Zijn energie lijkt nooit de bodem hebben bereikt, net zomin zijn eeuwige nieuwsgierigheid naar dingen die het onbekende betreden. Hij is daardoor vaak op de oude dingen uitgekeken, waarnaar hij weer verder stuitert naar het volgende wat zijn aandacht heeft getrokken. Erik wordt aangeduid als een echte nerd en geen ander kan om die feiten heen draaien. Zijn kamer is dan ook bedekt met computer draden, schermen, evenals een film collectie en andere “techie stuff” waar de rest van de mensheid niets van begrijpt. Hij is eerlijk en open, maar komt niet altijd subtiel over. Hij houd daarom ook absoluut niet van mensen die om de feiten heen draaien. Hij is niet gewelddadig, maar als je hem kwets, pijn doet of boos krijgt zul je er niet met een lichte klap vanaf komen. Mocht één van zijn vrienden in een gevecht verzeild raken dan zou hij er snel boven op springen, vaak zonder vragen te stellen. Zijn schaduwrijke blauwe ogen zijn geheimzinnig, en door zijn gebrek aan respect lijkt hij soms een beetje griezelig. Erik is grappig in een donkere sacarstische manier, lief, attentvol, maar door zijn lage zelfvertrouwen lijkt hij minder dan wat hij echt is. Een losbanige jongen die er altijd zal zijn en naar je zal luisteren, vaak gevangen in de “friendzone”, maar zeker geen maagd meer. Misschien een rare smaak in alles, maar zijn hart zit op de goede plaats en zijn verhalen zijn de moeite waard.
    Gespeeld door: Moonrise

    [ bericht aangepast op 9 aug 2012 - 21:02 ]

    Meisjes kamer 2
    Naam: Ella Padovano
    Roepnaam: Ella (soms El)
    Geslacht: Vrouwelijk
    Geboortedatum: 30-09-1994
    Leeftijd: 18
    Economisch: Iets onder het gemiddelde inkomen
    Nationaliteit: Heeft een Italiaanse vader
    Uiterlijk:


    Haar uiterlijk laat nauwelijks merken dat Ella een Italiaanse vader heeft. Ze heeft lang, roodbruin haar dat 's ochtends nauwelijks te kammen is. Ze heeft bruine ogen met een tintje geel en ze draagt een beetje een ouderwetse bril met vlekjes. Ze is iets langer dan gemiddeld en draagt meestal wijde shirts en spijkerbroeken. Ze draagt nauwelijks make up en het enige sieraad dat ze soms draagt is een simpel madaillon. Ze is niet zo'n hele bijzondere verschijning.
    Innerlijk: Ella is een nieuwsgierig meisje, maar niet altijd even dapper. Ze kan prima tegen horrorfilms, meer dan prima zelfs omdat ze met haar gezond verstand nadenkt en weet dat die dingen niet echt zijn. Toch kruipt ze in de werkelijkheid liever weg onder een deken. Ze heeft een passie voor klassieke talen en boeken, waar ze er dan ook erg veel van heeft. Ze leest graag, omdat ze graag in andere werelden zit en ze heeft een levendige fantasie. Ze gaat graag op onderzoek uit, zolang het haar maar niet te heet onder de voeten wordt. Tegen anderen kan ze soms nogal afstandelijk overkomen omdat ze sociaal ook niet zo dapper is. Tegen haar vrienden is ze ook niet zo'n prater, maar ze kan luisteren als de beste en bewaard geheimen met haar leven. Ella is in tegenstelling tot talen een ramp in exacte vakken.
    Gespeeld door: CottonCloud

    [ bericht aangepast op 9 aug 2012 - 21:44 ]


    yeehh

    Nice (:

    Naam: Amanda jonker
    Roepnaam: Amanda
    Geslacht: vrouwlijk.
    Leeftijd: 19
    Kamer: 1
    Economisch: Een gemiddelde modaal inkomen.
    Nationaliteit: haar moeder is servisch
    uiterlijk:


    Ze heeft blauwgele ogen
    innerlijk/extra: Amanda is nieuwschierig en best dapper, ze houd van games te spelen en achter de computer te zitten.
    ze doet in haar vrije tijd aan water sport waar ze redelijk goed in is.
    Gespeeld door:AkatsukiXxX


    You can't not look cool with a crossbow.