• Dag lieve users,

    Niet enkel het jaar loopt op zijn einde, maar ook deze maand! Daarom verzamelden we voor jullie nog een allerlaatste keer dit jaar alle polls van de xOTM-wedstrijden.

    Zijn er mensen die helemaal zot zijn van bergen? Om op te skiën of gewoon om over te wandelen? Wel, dan moeten jullie zeker de twee inzendingen van Quiz of the Month maken! Stemmen kan nadien hier.

    Heb je het wat koud gekregen na al die vragen over bergen? Warmte kan je vinden bij de gedichtjes van Poem of the Month. Maar liefst zes users hebben een pareltje gemaakt. Kies je favoriet!

    Vandaag is het Kerstmis en daar hoort natuurlijk ook kerstlicht bij! Welke foto van Image of the Month bracht jou helemaal in kerststemming? Ook hier kan je zes inzendingen bewonderen!

    En als je maar geen genoeg krijgt van Kerstmis, zijn er ook nog de inzendingen van Column of the Month! Twee users hebben verteld over wat Kerstmis nu eigenlijk betekent voor hen. Stemmen doe je hier.

    Last but not least, Story of the Month! Wat wens jij deze kerst? Inspiratie kan je opdoen bij de twee ingezonden verhalen! Vergeet niet te stemmen!


    Als jij in 2017 ook kans wil maken op 25 credits, houd dan zeker onze topics in de gaten vanaf de jaarwisseling! Voor nu veel stemplezier gewenst en een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar! *O*


    [ bericht aangepast door een moderator op 25 dec 2016 - 17:25 ]


    How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.

    Laatste dag om te stemmen! ;D


    Ik wil een tuin vol egels

    Spannend *O*


    #WWED - What Would Emma Do?

    Gestemd! *O*


    I'm just a musical prostitute, my dear. - Freddie Mercury