• Hey ik wil graag een RPG starten en ik heb een paar ideetjes, de eerste drie lijken een beetje op elkaar & alle ideeën moeten dan natuurlijk nog uitgewerkt worden. Wat vinden jullie ervan?

    Idee 1:
    Een groep jongeren waren goed bevriend op de middelbare school. Ze hadden de tijd van hun leven samen. Maar aan alles komt een eind, net als aan hun. De vriendschappen en relaties die gemaakt waren kwamen tot een eind. Nu ging iedereen zijn eigen weg uit.
    In hun laatste jaar van de middelbare school hadden ze een reis uitgestippeld die ze gingen doen vijf jaar van toen. Nu vijf jaar later heeft één van de jongeren het initiatief genomen om de reis werkelijk uit te voeren en terug contact opgenomen met de andere. Sommigen studeren nog anderen zijn getrouwd of hebben zelf kinderen. Hoe zal het zijn om je vrienden na al die tijd terug te zien? Is het idee om nog eens samen te reizen wel een goed idee?

    Idee 2:
    Dit was een dag die voor altijd in het geheugen van dit vriendengroepje staat gedrukt. 17 juli, de vrienden zijn samen op reis naar een eilandje van Spanje. In de nacht verdwijnt één van hun groepje, Cheryl is sinds die nacht nooit meer teruggevonden. Nu vijf jaar later zijn er resten van Cheryl aangespoeld op het eiland en worden de jongeren weer ondervraagd over die nacht. Alles wat er toen gebeurd was komt terug.

    Idee 3:
    De vrienden die ooit zo hecht waren kennen elkaar niet meer, iedereen is vervreemd van elkaar en is zijn eigen weg opgegaan. Door de dood van Christian komen ze allemaal weer samen en besluiten ze om samen een nog een laatste reis te doen. Om nog eens samen weg te gaan zoals ze vroeger deden. Maar het zal nooit hetzelfde zijn zonder Christian, de een heeft er veel moeite mee en de ander vind het helemaal niet zo erg dat hij er niet meer is.

    Idee 4:
    De geheime dienst is ten einde raad en besluit om de vrouwen eindelijk eens in te zetten. De vrouwen krijgen de taak om zoveel mogelijk te weten te komen over de mannen en misschien wel te krijgen wat ze willen. Hoe ver zouden ze gaan? Onderschat deze vrouwen niet.

    [ bericht aangepast op 20 maart 2016 - 9:28 ]