• Jurassic Park


    Regels

    ° Minimum van 200 woorden.
    ° Bestuur enkel je eigen personage, tenzij
    je toestemming hebt van een ander.
    ° Geen Gary-Stu's en Mary Sue's.
    ° 16+ is toegestaan.
    ° Naamsveranderingen doorgeven.
    ° Alleen ik maak nieuwe topics.
    ° Maximaal 3 personage's, in variatie.
    ° Ruziemaken doe je maar ergens anders.
    ° Reserveringen blijven 5 dagen staan.
    ° Geef mensen de kans om rustig te reageren.
    ° Hou het realistisch!

    Topics

    Rollentopics: 1
    Praattopics: 1
    Speeltopics: 1


    Het enorme Jurassic Park is net geopend! Bezoekers vanuit de hele wereld komen het park bezoeken, dat goed loopt. Maar zodra iedereen in het park is, gaat het ineens mis. De stroom valt uit, waardoor alle dinosaurussen weten te ontsnappen. Mobiele apparatuur is niet toegestaan op het eiland, voordat ze erheen gingen, moesten ze alles inleveren. Ze willen namelijk niet dat er beeldmateriaal van het park vrijkomt, de mensen moeten maar komen om het te zien. De taak van de medewerkers en de gasten is om de stroom aan te krijgen en levend te ontsnappen van het eiland.

    Rollen

    Vriendengroep 1 (16-20 jaar oud, Amerika)
    ° Alyssa Christine Benson - 19 - Khamul 1,1
    ° Catherine Mia Cassidy - 17 - Amphrobia 1,3

    ° Aaron Matthew Reynolds - 18 - drapetomania 1,4


    Vriendengroep 2 (19-25 jaar oud, Engeland)
    ° Madelyn Noëlle Kessler - 20 - Gustin 1,2
    ° Elisabeth Baker - 25 - OakenshieId 1,4

    ° Rhys Harrison Walker - 25 - Assassin 1,1
    ° Sebastian Ethan Moore - 23 - Elrohir 1,4


    Gezin 1 (Amerika)
    ° Moeder - Meredith Phelps - Bauer - 38 - NPC - 1,7
    ° Dochter - Annabeth Bauer - 6 - NPC - 1,7

    ° Vader - Tom Bauer - 34 - OakenshieId 1,3
    ° Zoon - Jay-Jay Bauer - 15 - Majikku 1,3


    Gezin 2 (Australië))
    ° Moeder - Tabitha Melany Dawsons-Grant - 52 - NPC - 1,7

    ° Vader - Dean Dawsons - 55 - NPC 1,7
    ° Zoon - Mike Rupert Dawsons - 14 - OakenshieId 1,3


    Medewerkers:
    ° Stagiaire - Marisa Fitzgerald - 17 - Assassin 1,4
    ° Marketing - Mariana Emilia de Santigo - 24 - Gustin 1,5
    ° Receptioniste - Cassandra Juliëtte Vinson - 24 - Ryess 1,5

    ° Informaticus - Andrew Alvin Norrell - 25 - Flatsound 1,4
    ° Beveiliger - Noah Lex Wright - 27 - Sigil 1,4


    Invullijstjes

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Extra:

    Rol: Medewerker
    Naam:
    Leeftijd: 22+
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Beroep:
    Extra:



    De stroomaansluiting zit vlak bij de grote poort, waar iedereen heen moet.

    [ bericht aangepast op 31 okt 2014 - 20:52 ]


    Your make-up is terrible

    MT


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Mag ik bij het gezin in Australië een dochter reserveren ?


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    --

    [ bericht aangepast op 16 okt 2014 - 22:43 ]


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    @Netzwerk, het is zomer in december in Australië, hoor.


    Your make-up is terrible

    Mag ik een mannelijke medewerker?

    Mijn topics


    Ich liebe dich 27.12.23

    Mag ik een jongen uit de Amerikaanse vriendengroep?


    Everything is illuminated by the light of our past.

    Rol:
          Vriendengroepje 2
    Naam:
          Rhys Harrison Walker
          Hij is vernoemd naar zijn opa, Harrison Walker.
    Leeftijd:
          25
    Geslacht:
          Mannelijk
    Innerlijk:
          Rhys is echt een stereotype jongeman. Hij is de typische grappenmaker die graag stoer doet en opmerkingen maakt. Hij is het halve badboy type dat tegen de leraren ingaat en relaties heeft met populaire meiden. Hij flirt dan ook graag op een overdreven manier en probeert altijd charmant naar vrouwen te doen. Hij heeft nog altijd hetzelfde gedrag als op de middelbare school. Hij probeert altijd zo zelfverzekerd en 'cool' mogelijk over te komen.
          Vertrouwen is voor hem geen probleem, maar hij valt zelf iets moeilijker te vertrouwen. Hij is geen type om te roddelen, maar je moet ook niet verwachten dat hij je geheimen perfect zal bewaren. Hij is ook niet erg trouw aan mensen, behalve aan zijn vrienden. Hij zal proberen voor je klaar te staan, maar het is slimmer om er niet op te rekenen.
          Behalve dat, is hij ook nog eens behoorlijk vergeetachtig. Hij kan slecht namen onthouden, hoewel gezichten hem toch wat beter liggen. Kleine gingen vergeet hij sowieso. Hij is ook chaotisch en raakt altijd van alles kwijt. Onhandig kan je hem dan weer niet noemen. Hij is juist erg behendig en heeft goede reflexen.
          Natuurlijk heeft hij niet enkel slechtere karaktertrekken. Zo kan Rhys echt een heel gevoelige jongen zijn, maar dat laat hij niet aan iemand merken. De enige die hiervan een glimp op vangen zijn zijn vrienden, maar ook niet al te vaak. Ze weten tenminste wel dat hij de meeste dingen die hij zegt toch niet echt meent. Hij zou dan ook nooit misbruik maken van de meisjes in zijn vriendengroepjes of de jongens echt belachelijk maken met dingen die ze raken.
    Uiterlijk:
          Rhys is van een nogal gemiddelde lengte met zijn 1,80. Hiermee is hij zeker ook niet de langste, maar gelukkig is hij niet zo vreselijk ijdel over zijn uiterlijk. Toch wilt hij er wel een beetje goed uitzien, hij kan behoorlijk bunkeren. Hierdoor sport hij wel redelijk veel en is hij goed in vorm. Je kan het zien aan zijn brede schouders, maar dat is ook alles. Hij doet veel aan hardlopen en traint elke avond met zijn gewichten.
          Deze jongeman heeft een blanke huid die snel bruin wordt, wat ook vaak gebeurd. Rhys hangt vaak buiten rond, overdag, maar ook 's avonds of 's nachts, gewoon als het maar even kan. Hij heeft verder een behoorlijk gave huid met maar weinig moedervlekken, enkel een paar hardnekkige littekens die hij voor anderen verbergt.
          Qua kledingstijl houd Rhys het ook behoorlijk simpel. Hij houdt van een wat stoerdere look en draagt hierdoor vaak leren jasjes of donkerdere kleuren. Zijn liefde ligt bij zijn motorlaarzen die hij werkelijk altijd draagt. Voor de rest is het behoorlijk simpel, een spijkerbroek en vaak gewoon een shirt of een hemd. Combineren is dan ook niet zijn sterkste kant, dus probeert hij het niet te vaak te doen.
          Rhys heeft een hoekig gezicht, met een scherpe kaaklijn, duidelijke jukbeenderen en een rechte, maar hoekige neus. Zijn ogen zijn het opvallendste punt, omdat ze erg licht zijn en een blauw/groene kleur hebben. Zijn lippen zijn vol en rozig. Dankzij zijn luiheid, laat hij altijd wel een baardje staan, maar laat het toch niet te lang worden. Zijn haar is middelbruin en iets langer in lengte.
    Extra:
          Rhys is nou niet bepaald een jongen die het altijd makkelijk heeft gehad. Zijn karakter is vooral thuis gevormd, waar hij altijd voor zichzelf op moet komen tegenover anderen. Zijn vrienden zijn eigenlijk de enige die het weten, maar Rhys heeft nooit echt een gewoon thuis gekend. Hij is al jong voor adoptie opgegeven, maar heeft het nooit tot zover gehaald. Hij heeft een korte tijd doorgebracht in een weeshuis, maar is daarna doorgegaan naar pleeggezinnen. Ondertussen woont hij op zichzelf.
          Een intelligente jongen is Rhys altijd wel geweest, maar hij heeft het nooit echt geuit. Hij haalde nooit echt hoge cijfers op school, maar gelukkig hielden ze rekening met zijn thuissituatie. Hij is een keer blijven zitten en heeft een groot deel van zijn tijd doorgebracht bij bijlessen en nablijven omdat hij spijbelde of weer eens iets verkeerds deed. Na een tijdje vonden ze dat nablijven niet hielp voor Rhys, waardoor hij andere dingen te doen kreeg. Zo moest hij bijvoorbeeld de hele school vegen, graffiti van de muur af poetsen of helpen opbouwen met de decors van de schoolmusical. Zo heeft hij zijn vrienden ook leren kennen.
          Rhys is nooit gaan studeren. Daar was het geld gewoon niet voor, hij kreeg geen beurs en zijn cijfers waren toch nooit hoog genoeg ervoor. Hij is na school gelijk gaan werken en op zichzelf gaan wonen zodra hij uit het systeem van pleeggezinnen kon. Rhys staat elke avond achter de bar van een kroeg en heeft enorm gespaard, vooral met fooien, om deze reis te kunnen betalen.

    [ bericht aangepast op 19 okt 2014 - 21:10 ]


    Your make-up is terrible

    Assassin schreef:
    (...)
    Rol:
          Vriendengroepje 2
    Naam:
          Rhys Harrison Walker
          Hij is vernoemd naar zijn opa, Harrison Walker.
    Leeftijd:
          25
    Geslacht:
          Mannelijk
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Omy, wat is hij lekker!
    Wie is het?


    'Nobody said it was easy



    Rol: Medewerker


    Naam: Adam Isaac Morris
    Leeftijd: Hij is 26 jaar oud en geboren op de zeventiende van augustus.
    Geslacht: Mannelijk.
    Innerlijk: Adam is een spontaan en energieke jongen. Op zijn gezicht is altijd een grijns te vinden. Door zijn vrolijke uitstraling, maakt hij makkelijk vrienden. Maar omdat hij altijd een grijns op zijn gezicht heeft, betekend het niet dat hij altijd vrolijk doen. Adam word vaak vergeleken met een papegaai. Dit omdat hij altijd het gedrag kopieert van de ander. Als jij aardig doet tegen hem, zal hij ook aardig doen tegen jou. Doe je dat niet, dan moet je dat ook zeker niet van zijn kant verwachten. Adam is niet snel op zijn teentjes getrapt en heeft altijd zijn woorden klaar liggen. Hij zorgt er altijd voor dat hij het laatste woord heeft. Een plus maar ook een negatief puntje is dat Adam altijd klaar staat voor de ander. Het maakt niet uit of je nou zijn vriend bent of niet, hij zal je altijd helpen. Hierdoor zet hij zichzelf vaak op de tweede plaats. Zelf zal hij nooit bij een ander aankloppen voor hulp. Hij kropt zijn gevoelens liever op dan dat hij erover praat. Hij wilt niet anderen laten worstelen met zijn problemen. Ondanks dat wel over heeft voor anderen. Verder houd Adam maar al te graag van feesten. Het liefst tot in de vroege uurtjes. Drugs, alcohol en seks behoren voor hem zeker tot deze categorie. Adam zegt wat hij denkt en neemt niet vaak aan blad voor de mond, iets waar mensen soms wel van kunnen schrikken. Als zesentwintig jarige jongeman heeft hij een aantal goede vrienden verzamelt en schrikt niet af van het ontmoeten van nieuwe mensen. Hij wilt het beste van zijn leven en daar hoort vallen en opstaan bij. Misschien komt deze jongen over als een wat afstandelijke jongen die zich niet snel laat bespelen, toch kan hij een enorme charmeur zijn als het om een serieuze relatie gaat. Hoewel hij met veel meisjes flirt, is het niet zo dat hij élke nacht een ander meisje naast zich heeft liggen. Hij moet ook denken om zijn reputatie en zijn naam. Hij behandeld wel alle meisjes netjes en met respect. Hij zal ze nooit na een nacht, weer zomaar de straat op gooien, met wat geld voor een taxi terug. Zo’n jongen is hij totaal niet. Hij heeft manieren en kent zijn gerezen.
    Uiterlijk: Adam is van gemiddelde lengte, 1.78, dus niet bijzonder lang maar ook niet klein. Hij heeft een ovaal gezicht met zachte vormen, smalle wenkbrauwen met groene ogen en lichtjes gevulde lippen met rechte, witte tanden.

    Hoewel hij nog een jongensachtig uiterlijk heeft, is hij op weg naar de transformatie van een volwassen uitstraling. Hij is niet drastisch gespierd maar heeft wel een lichte sixpack. Zijn kapsel is donkerblond en vaak warrig gestyled wat hem een nonchalant uiterlijk geeft. Op zijn gezicht ligt vaak een glimlach en zijn ogen staan vrolijk, maar wanneer die lach verdwijnt kan Adam er heel afstandelijk en zelfs kwetsbaar uitzien. Ook iets wat opvalt aan zin gezicht zijn de duizenden sproeten die over zijn hele lichaam verspreid zijn. De meste zichtbare plaatsen zijn - zijn gezicht, rug en armen. Dit geeft hem soms een wat speelse uitstraling, die maken hem uniek. Natuurlijk is elk mens uniek, maar zoals Adam is zie je niet vaak. Adam is best vaak met zijn uiterlijk bezig en wil er altijd wel leuk uit zien en lekker ruiken. Parfum en aftershave is dan ook onmisbaar voor hem. Hij is best modieus en heeft een goede kledingsmaak.
    Beroep:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 17 okt 2014 - 20:01 ]

    Amiable schreef:
    (...)

    Omy, wat is hij lekker!
    Wie is het?


    Yonas Naim. ;3


    Your make-up is terrible

    Mag ik een man uit vriendengroep 2 reserveren?


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Mag ik een vrouw uit vriendengroepje 1?


    26 - 02 - '16



    Rol: Meisje uit vriendengroepje 1
    Naam: Alyssa Christine Benson
    Leeftijd: 19
    Geslacht: Vrouw
    Innerlijk: Alyssa's karakter is in meerdere delen op te delen. Alyssa is aan een kant erg kwetsbaar. Ze is zeer meelevend en trekt dingen snel persoonlijk aan. Vaak als met het wijzende vingertje een schuldige aangewezen moet worden, wijst ze het liefst naar zichzelf. Ze is snel bang dat ze mensen kwetst en heeft een pessimistische denkwijze. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat, als ze iemand ziet, ze bij voorbaat denkt dat diegene haar niet zal mogen. Ze twijfelt erg aan zichzelf. Ze is nogal onzeker en doet haar best om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij mensen. Ze is ook bang om fouten te maken. Op een leeftijd van ongeveer veertien jaar werd faalangst geconstateerd. Ze raakt snel in paniek bij het maken van fouten of zelfs al wanneer ze vermoedt dat er fouten gemaakt kunnen worden door haar.
    Ze is echter niet altijd gevoelig. Haar gevoelige kant geeft ze eigenlijk pas bloot als ze zich vertrouwd voelt in een omgeving. Ze heeft ook haar minder kwetsbare kant. Dat zijn de muurtjes die ze op heeft gebouwd bij zichzelf. Ze kan erg onverschillig zijn en dan in een sombere tot neutrale gemoedstoestand blijven hangen. Ze is nooit echt super vrolijk, of ze nou minder gevoelig is of juist wel gevoelig. Haar emoties zijn enorm afgevlakt door de medicijnen die ze slikt tegen haar stemmingswisselingen. Ze zit vaak binnen en komt eigenlijk nooit buiten. Hierdoor is haar sociale ontwikkeling ook op een laag pitje komen te staan. Ze brengt hele dagen door achter haar laptop en verlaat haar slaapkamer eigenlijk nooit. Alleen als het écht moet. Ze ervaart de zomer als te warm en onprettig. Ze geniet daarentegen enorm van de herfst en winter met het idee dat dan alle insecten doodgaan. Ze heeft namelijk een afschuwelijke hekel aan insecten. Ze heeft ook een angst voor wespen dus zodra ze een wesp ziet raakt ze helemaal in paniek.
    Uiterlijk: Alyssa valt direct op door haar ontzettend lichte haarkleur met felle, blauwe plukken erin. Haar huid heeft een bleke kleur, bijna wit. Dat is het gevolg van weinig buiten komen en de zon vermijden. Door haar lichte huid komen haar ogen ook erg mooi uit. Haar donkerbruine ogen accentueert ze met een rand zwarte eyeliner. Verder gebruikt ze mascara om haar wimpers een boost te geven en heel soms een klein beetje foundation om oneffenheden te verbergen. Alyssa epileert ook haar wenkbrauwen regelmatig zodat ze er netjes uitzien en om die nog wat mooier te maken gebruikt ze een klein beetje wenkbrauwpotlood. Lippenstift vindt ze lelijk, dus dat gebruikt ze ook praktisch nooit. Alyssa's heeft geen hele ongewone kleding aan. Ze draagt meestal bandshirts, vaak het mannenmodel, met een skinny eronder met Dr. Martens. Ze heeft twee kleuren Dr. Martens, bordeauxrood en zwart. Dat zijn tevens ook haar lievelingskleuren.
    Extra: Ze heeft een obsessie voor katten. Als ze een kat ziet wil ze het beestje per se aanhalen en aaien. Ze verzamelt ook kledingstukken met kattenhoofden erop en heeft veel boeken over de dieren gelezen. Alhoewel het eigenlijk bijna onmogelijk is, zou ze graag kattendeskundige willen worden.

    [ bericht aangepast op 21 okt 2014 - 18:45 ]


    26 - 02 - '16

    Mag ik een jongen uit groep 1?


    night thinking, day dreaming