...en wilde het graag een beetje gezond aanpakken. Normaal gesproken eten we twee of drie keer per week patat, shoarma, pizza, chinees, etc. en anders eten we vaak iets uit blik. Dat was ik een beetje zat, dus bood ik aan om één week lang te koken voor degenen die er die dagen zijn. Meestal zijn we met z'n drieën, één dag met twee en één dag met vier. Maargoed. We hebben niet veel geld te besteden en ik ben geen kookgenie — laat eerder de keuken in vlammen opgaan — maar ik wilde het wel eens proberen.
Dingen die ik sowieso van plan was te maken:
• komkommer-tomaatsalade met kipschnitzel
• bloemkool of broccoli met kaassaus, aardappel en tartaartjes
• groentesoep ofzo
Nouja verder kook ik nooit dus iemand gezonde ideetjes en tips? :')
[ bericht aangepast op 10 juli 2014 - 20:12 ]


)
Zo heb ik een keer couscous gemaakt (maar doe wel handschoenen aan als je de knoflook gaat snijden en zet de afzuigkap aan, want die geur blijf je echt nog een week ruiken. Of gebruik knoflookpoeder)
