• Ugly said it all.
    I played with light,
    Smeared the glass,
    Blurred my vision -
    Still an arse, my face.
    I drank a little more,
    Talked it up - tanked up!
    Still the hideous whore
    Was howling in disdain,
    Took a hefty pill.


    Ugly died an ill.



    Het leven is kut en daarna ga je dood, zo wordt het gezegd. Je bent zoals mensen willen dat je bent, anders wordt je vernederend en buitengesloten, of zelfs erger. Hevig pesten is daarom geen uitzondering, tot fysiek geweld aan toe, tot zo erg dat je jezelf gaat haten. Dus je zet een masker op, of die wordt je opgezet, er is geen keus. Zolang je buiten de deur loopt ben je wie je "hoort te zijn" en niks anders. Thuis kan je eindelijk jezelf zijn, samen met je geliefde. Misschien ben je thuis wel de grootste softie die er is, en buiten een hardcore type, of precies andersom. Problemen genoeg, als je in conflict komt met je partner of je alsjeblieft een keer normaal wil doen, terwijl zij exact hetzelfde doen. De een drinkt het verdriet weg, de ander zoekt zijn uitvlucht in drugs, weer een ander gebruikt scherpe voorwerpen om de innerlijke pijn te verminderen. Het lijkt allemaal niet zo erg, maar als je nou een spiegel wordt voorgehouden? Is het dan nog niet zoiets groots? Ben je zoals beloofd echt bij jezelf gebleven?

    Rollen •
    Harry Edward Styles • Valiente
    Louis William Tomlinson • Vlierbes
    Niall James Horan • aestivate
    Zayn Javadd Malik • LouisPan
    Liam James Payne • Poepiedoe
    [R] Onbekend persoon • iMickeyMouse

    Invullijstje •
    Naam •
    Leeftijd •
    Nationaliteit •
    Karakter •
    Uiterlijk •
    Voorkeur partner •
    Geschiedenis •
    Probleem •
    Extra •

    Regels •
    • Minimaal 7 regels, 200 woorden.
    • Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    • OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    • Als je een week niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon uit.
    • Reserveringen blijven 48 uur staan.
    • Geen Mary Sue's.
    • Naamsveranderingen doorgeven.
    • Geen personages van anderen besturen.
    • Alleen Vlierbes maakt de nieuwe topics.

    [ bericht aangepast op 1 mei 2014 - 20:03 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    FIRST


    How far is far

    Second


    Bowties were never Cooler

    Harry?


    "Family don’t end in blood”

    Ik twijfel tussen Zayn en Niall


    Bowties were never Cooler

    Ik zet je erbij Ferb, en neem je tijd Mir.


    Because I love him, do I need another reason?

    Oh haha, toen ik het eerste deel van de titel las dacht ik eigenlijk hieraan:


    Maar ja. Ik weet het, ik ben irritant:Y)


    Peertjes zijn cool :3

    Zet me maar ergens neer. Als m'n posts te grafisch worden moet je het zeker bij dit soort rpg's gewoon aangeven, om jullie en misschien ook een beetje mezelf te beschermen


    Bowties were never Cooler

    Geen zorgen, daar had ik al aan gedacht, ik heb zelf de neiging om daar een beetje in door te slaan.


    Because I love him, do I need another reason?

    Dan ist goed


    Bowties were never Cooler







    Naam • Zayn Javvadd Malik
    Leeftijd • 21
    Nationaliteit • Brits-Pakistaans, Bradford
    Karakter • Zayn is van nature vrij kalm, enigsinds ijdel en extreem relaxed, met een goed gevoel voor humor, maar tegenover vreemden is hij vaak nog erg terughoudend. Ook is hij zowel tegen vreemden als bekenden vaak vrij stil, bijna tot in de extremen. Hierdoor wordt hij ook vaak als mysterieus aangezien. Hij bezit natuurlijke charmes, maar niet ver eronder ligt een deel van hem waar je liever niet mee in aanraking wil komen. Zayn is loyaal aan zijn vrienden en familie en is ondanks dat hij erg kalm en relaxed is een lief en zorgzaam type voor degenen om wie hij geeft. Hij is een harde werker en doet er ondertussen alles aan om zijn duistere zijde te onderdrukken, die naar voren komt als zijn hele korte lontje doorbrand. Hij wil namelijk niet dat die naar boven komt in de buurt van de mensen om wie hij geeft, al laat hij zich vaak wel gaan als je hem minder goed zint. Zayn kan door zijn charmes makkelijk omgaan met meisjes, en mensen in het algemeen. Toch speelt hij niet graag met mensen hun emoties en wil alleen vrienden die ook echt om hem geven. Al heeft hij absoluut niets tegen one-night stands. Als hij dan toch in een langdurige relatie terecht komt is hij wel extreem loyaal, maar dit is eigenlijk nog nooit gebeurt. Hij houd van spelletjes en gezelligheid met zijn vrienden of familie of andere bekenden. Toch is hij ook graag alleen. Hij vind het namelijk heel moeilijk zijn emoties te uiten. Dit doet hij alleen door te schrijven en tekenen. Hij heeft daarom ook altijd een schrijfblok en een schetsblok bij zich. Je ziet hem dan ook wel op feestjes of verjaardagen eerst gezellig meedoen, maar als het hem te veel wordt gaat hij toch weer ergens stil in een hoekje zitten. Door zijn verleden is Zayn eigenlijk een gebroken persoon, al laat hij dit niemand zien. Dit speelt zowel zijn korte lontje, als zijn timide gedrag in de hand. Ook vertrouwd hij mensen een stuk minder snel en is de enige die hij compleet vertrouwd zijn hond Harley.
    Dit is Zayn voor zijn vrienden, familie en andere mensen om wie hij geeft. Voor de rest van de wereld is het een heel ander verhaal. Dan is hij koud, wreed, meedogenloos en sadistisch. Hij mag dan ongevaarlijk lijken, met zijn hondje en zijn schetsblok stil in een hoekje, het absolute tegendeel is waar. Zodra je je in zijn ogen ook maar verkeerd gedaagd of verkeert naar hem kijkt is het mis. Het ligt heel erg aan zijn stemming wat hij besluit te doen, maar prettig is het nooit. Zeker niet als hij de pik op je heeft en dit eigenlijk dagelijkse kost is. Om hem van zijn korte lontje af te helpen heeft zijn moeder hem als kind al naar kickboks les laten gaan. Dit heeft hem eigenlijk alleen maar gevaarlijker gemaakt. Pas sinds de geboorte van zijn zoontjes is Zayn echt rustiger geworden en minder agressief. Hij wil een goed voorbeeld zijn voor zijn jongens.
    Ondanks dat hij eigenlijk van binnen gewoon een gebroken jongetje is met een klein hartje, is hij van buiten keihard, bloedlink en geen jongen waarmee je problemen wil.
    Uiterlijk • Zayn is een getinte jongen van zo'n 1,77m met zwart wild pluizig maar stijl haar. Zayn heeft vaak een stoppelbaardje omdat hij te lui is om zich te scheren. Hij is dun tot in de extremen, maar ook erg gedreven in vechtsporten, en dus gevaarlijk en sterk. Zijn lichaam zit onder de tatoos. Sommigen waren erg impulsief, maar de meesten heeft hij met zorg uitgekozen en laten zetten. Dit is een van de conflict onderwerpen die hij met zijn vader heeft. Toch is hij erg trots op de meeste van ze. In tegenstelling tot zijn tatoos houd hij zijn littekens zo geheim als het maar niet kan en probeert op elke mogelijke manier de bleke lijnen op zijn getinte huid te verbergen. Zayn heeft hele diepe donkere ogen die zowel als poorten naar de zevende hemel als poorten naar de diepste krochten van de hel kunnen fungeren. Soms verschuilt hij ze achter zijn bril, maar meestal draagt hij toch liever lenzen omdat hij vind dat zijn bril hem op een stuudje laat lijken.
    Voorkeur partner • Iemand die de jongen weer kan laten zien dat niet de hele wereld hem pijn zal doen.
    Geschiedenis • Zayn was ooit een vrolijke, open en lieve jongen, maar door zijn verleden is die heel erg ver verdwenen. Zayn is geboren in Bradford als oudste in een relatief groot gezin van een Pakistaanse vader en een Britse moeder. Hij heeft nog een paar zusjes, over wie hij extreem beschermend is, net als over zijn moeder. Omdat Zayn de oudste is heeft hij in zijn jeugd het zwaarst geleden en al helemaal omdat hij zich altijd op worp als het erop leek of een van de vrouwen in huize Malik het te voor duren zouden krijgen. Zijn vader is namelijk zeker niet de liefste, met een heel kort lontje en hele losse handjes. Zayn heeft dat korte lontje heeft, al is dat van hem een stuk langer dan die van zijn vader. Er hoefde maar iets te gebeuren tijdens de dag en iemand in huize Malik had een groot probleem, en vaak was Zayn het, eigenlijk altijd. Over de tijd werd het alleen maar erger omdat Zayn dingen begon te doen waar zijn vader het niet mee eens was. Hij wilde een illustrator worden, liet tatoos zetten en nam een hond mee naar huis. Voor elk van deze dingen is Zayn, soms een aantal keren, bijna het ziekenhuis in geslagen door zijn vader. Niet alleen met zijn hand, maar vaak genoeg ook met een stok of een riem. Over zijn hele lichaam heeft de jongen hierdoor littekens, maar hij gaat thuis ook niet weg tot zijn zusjes uit huis zijn. Ook wil hij zijn moeder beschermen, maar die heeft hem op het hart gedrukt dat ze zou scheiden als het een keer mis zou gaan. Voor nu ondergaat hij stil de haast dagelijkse martelingen zonder klagen en wordt met elke klap harder en kouder van buiten en minder het zingende jongetje wat hij ooit was. Zijn status als zwart schaap werd alleen maar erger toen hij en zijn vriendin aan zijn ouders vertelden dat ze zwanger was. Het begon na de middelbare school op de kunstacademie. Daar leerde Zayn al snel Kate kennen. Ze kregen een relatie en hadden het heel fijn samen. Op een avond werden ze intiem, maar de condoom brak. Hierdoor was al snel duidelijk dat ze ouders werden. Dit heeft veel problemen opgeleverd bij zowel Kate als Zayn thuis. Geen van beiden kon eigenlijk sinds ze het hadden vertelt meet met goed fatsoen thuis komen. Ze vonden samen een klein flatje naast de kunstacademie en alles leek goed te gaan, maar niets was minder waar. Tijdens de bevalling kreeg Kate last van excessieve bloedingen. Deze waren niet op tijd gestopt en ze stierf in Zayn's armen. Haar ouders nemen dit hem nogsteeds kwalijk en proberen hem zo veel mogelijk dwars te zitten. Zo bleef de jongen alleen achter met twee kindjes en een gebroken hart. Langzaam raapte hij zichzelf weer bijeen en voedde de kleintjes op terwijl hij geld verdiende in het lokale cafe als ober. Hij trok weer in bij zijn ouders en zusjes, omdat hij alleen leven met twee babies gewoon niet aan kon en echt hulp nodig had. Zijn moeder verwelkomde hem en de twee kleintjes van harte, net als zijn zusjes, maar zijn vader wil niets meer van hem weten. Dit heeft ervoor gezorgd dat de mishandelingen erger zijn geworden. Het heeft er alleen ook voor gezorgd dat Zayn het nog meer verstopt om ook zijn zoontjes voor te houden dat er niets met hem aan de hand is en er geen aanvaringen zijn tussen zijn vader en hem, wat toch zeker dagelijkse kost is voor de jongen.
    Probleem • Zayn rookt al jaren, dit is gestart toen hij er voor het eerst in aanraking mee kwam en het de pijn van de mishandelingen leek te verzachten. Het is langzaam steeds erger geworden tot Kate zwanger raakte. Toen is hij cold-turkey voor haar gestopt. Alleen sinds haar dood rookt hij weer als een schoorsteen, het enige is dat hij het niet doet in de buurt van zijn zoontjes, maar zodra die niet in de buurt zijn, steekt hij de ene peuk aan de andere aan.
    Sinds de dood van Kate is Zayn naast zijn roken ook nog eens flink gaan drinken om zijn pijn te laten verdwijnen. Een fles sterke drank per dag is niets vreemds meer voor de jongen. Ook dit doet hij alleen uit de buurt van zijn jongens, 's nachts dus, als zij liggen te slapen. Zijn moeder maakt zich hierom erg zorgen om haar zoon, maar durft niets te zeggen omdat hij heel erg onvoorspelbaar wordt van alle drank en er overdag, als hij sober is, niets van wil weten en vaak toch het huis uit is.
    Zayn heeft zijn hele leven al last van woedeproblemen en weinig zelfbeheersing. Ondanks dat het in zijn jeugd door kickboksen is vermindert en nu met zijn hond en zoontjes wat minder is geworden, moet je echt geen ruzie zoeken met de schijnbaar zwakke uitgemergelde jongen. Huj staat erom bekend namelijk dat als zijn korte lontje doorbrand, zeker als hij dronken is, het heel snel heel erg fout kan aflopen met je. Zeker omdat dan niet alleen die woede, maar al zijn opgekropte emoties van de tijd ervoor er dan uit komen.
    Extra •Zayn heeft een hond, Harley. Hij neemt hem altijd overal mee naar toe, al weet niemand waarom. Zelfs zijn vrienden niet. Hij houd dit dan ook strikt geheim: Zayn's thuissituatie is namelijk niet zo geweldig. Vooral zijn vader ziet hem liever gaan dan komen. Er zijn al vaak dingen voorgevallen, van woordenwisseling tot geweld. Zayn is daarom als de dood om Harley thuis te laten omdat hij bang is dat er iets met hem gebeurt. Hij is ook niet graag thuis en neemt ook eigenlijk nooit vrienden mee. Ondanks dat hij 21 is en hij het thuis haat, blijft hij wel thuis wonen, al is het maar om te zorgen dat hij het zwarte schaap van het gezin blijft en zijn moeder en zusjes buiten kijf blijven van zijn vaders tirades.
    Zayn tekent en schrijft veel. Al zijn emoties legt hij hierin. Deze schetsblokken en schriften zijn dan ook strikt privé en hij zal letterlijk je hand eraf rijten, of hem in elk geval breken, als je er ook maar aan probeert te komen. Hij zal zijn zachte kant namelijk nooit laten uitkomen als het aan hem ligt. Ook rookt hij om zichzelf rustig te houden en zijn emoties te onderdrukken.
    Zayn is ook nog eens biseksueel, maar over uit de kast komen durft hij niet eens te denken. Nu lijdt hij al zwaar onder zijn verleden, maar zodra dat uitkomt hoeft hij ook nooit meer zijn gezicht te laten zien bij zijn familie. Ook is hij erg bang dat dit hem op school ook alles zal doen verliezen, wat hij echt niet wil riskeren. Daarbij hoopt hij erop dat hij uiteindelijk valt voor een meisje in plaats van een jongen en daarmee trouwt, al is hij ook erg bang dat dat juist niet gaat gebeuren.
    Zayn is op zijn 19e vader geworden van een tweeling: Jona en Azra. Hij houd ontzettend veel van ze en probeert ze nu zelf met de hulp van zijn moeder en zusjes zelf op te voeden, al vind hij het nogsteeds erg lastig.

    Kan worden aangepast naar iedereens wensen. Geen probleem

    [ bericht aangepast op 26 april 2014 - 13:26 ]


    Bowties were never Cooler

    Naam • Louis William Tomlinson.
    Leeftijd • Tweeëntwintig. (Vierentwintig december.)
    Nationaliteit • Brits, Doncaster.
    Karakter • Louis is de grappenmaker van het stel, hij is dol op allerlei dingen uithalen op het moment dat je het minst verwacht. Soms is hij net een klein kind wat dat betreft, als je hem snapt als hij iets wil uithalen gaat hij in een hoekje zitten mokken. Hij is iemand die graag lacht, en anderen ook wil laten lachen. Hij zal er dus ook alles aan doen om je op te vrolijken als je down bent, zelfs al kan dat als irritant ervaren worden. Hij geeft erg veel om zijn geliefden, en laat zijn serieuze kant zien als ze een probleem hebben of ergens mee zitten. Naar hun toe is hij ook aanhankelijk maar erg jaloers als hij het idee krijgt dat hij buitengesloten word. Hij heeft wat vreemde trekjes, maar die moet je maar negeren, hij bedoelt het toch wel goed. Soms, als hij echt doorslaat is het net een onbedwingbare stuiterbal, wat ontzettend vervelend kan zijn voor anderen in zijn buurt. Ook kan de jongen, al ziet hij er niet zo uit, ontzettend dominant en intimiderend zijn. Dan snoert hij je met een simpele opmerking of blik je de mond, er heb je er niks meer tegen in te brengen. Sarcasme of dubbelzinnige opmerkingen zijn hem ook niet onbekend, en meestal lacht hij er zelf nog het hardste om. Met vier jongere zusjes weet hij prima hoe hij met vrouwen moet omgaan en maakt daar dan ook graag gebruik van, aangezien hij best een flirt kan zijn. Alhoewel, als Louis eenmaal een vaste relatie heeft is hij nog trouwer dan een hond en zal zijn best doen zijn vriend of vriendin gelukkig te maken met alles wat hij in zich heeft. Wel is hij dan redelijk snel jaloers, en heeft de neiging overdreven duidelijk te maken dat diegene bij hem hoort en ieder ander maar geen poging moet doen hem of haar van hem af te pakken. Dan is hij geen lieverdje en is hij zeker niet bang om een keer flink uit te halen als hij het echt zat wordt.
    Uiterlijk • Louis is vrij klein voor zijn leeftijd, ongeveer één meter vierenzeventig. Toch kan je hem gewoon niet over het hoofd zien door zijn grote mond. De jongen is in het bezit van lichtbruine warrige haren, die hij redelijk vaak in een ander model heeft, wat verschild per situatie. Gewoon, omdat het kan. Als hij nergens zin in heeft blijft het gewoon in zijn natuurlijke warrige staat, maar als er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid is heeft hij nog wel eens de neiging het in een nette kuif te houden. Nu is het eigenlijk te lang geworden, maar hij weigert gewoon naar de kapper te gaan. Een hele rits tatoeages sieren zijn lijf met elk hun eigen speciale betekenis, al heeft hij van sommige wel degelijk spijt. Ondanks dat hij op het eerste gezicht redelijk smal lijkt, is Louis zeker wel gespierd, waar hij hard voor heeft gewerkt en ook redelijk trots op is. Maar zelfs de tatoeages zijn nog niet het opvallendste aan hem, dat zijn namelijk zijn ijsblauwe ogen, met weliswaar een heel klein tintje groen erin. Ogen die dwars door je heen kijken en waarvoor je niks kunt verbergen, hoe hard je het ook probeert. Aan de andere kant kunnen ze ook veel verbergen, voor hemzelf dan. De jongen heeft namelijk al veel meegemaakt, meer dan hij zou willen, wat hij liever voor zichzelf houdt. Zijn kledingstijl kan nog wel eens variëren, van truien en vesten naar tanktops en dunne shirtjes. Niet echt een vast patroon dus. Toch zie je meestal wel zijn afgetrapte Vans er onderaan, en dan negen van de tien keer nog zonder sokken ook.
    Voorkeur partner • Een persoon die hij genoeg kan vertrouwen om zichzelf bij te zijn.
    Geschiedenis • Louis is in eerste instantie geboren in een liefdevol gezin als oudste en enige zoon, waardoor gelijk een grote verantwoordelijkheid op zijn schouders rustte. Hij vond het niet erg, hij zorgde eenmaal graag voor zijn zusjes. Zonder problemen ging hij zijn tijd op de basisschool door, maar op de middelbare begon alle ellende. Louis was anders, hij was kleiner dan de rest en had een vreemd gevoel voor humor, wat eerst wat plagerijtjes veroorzaakte, daar kon hij best tegen. Maar langzaam verergerde het en vonden de pestkoppen steeds meer dingen om hem op te pakken, ze wisten met gemak al zijn onzekerheden te vinden. De speelse vrolijke jongen verdween langzaam op de achtergrond en Louis zelf werd steeds stiller en ongelukkiger. Thuis waren opeens zijn zusjes belangrijker en moest hij maar voor zichzelf gaan zorgen, wat echt hard was voor een jongen van veertien. Het was dan ook logisch dat hij depressief werd en probeerde de pijn te verlichten door te beginnen met zichzelf te snijden. Hij kon het niet meer aan toen zijn klasgenoten er ook nog eens achter kwamen dat hij gay was en hem ook fysiek pijn begonnen te doen. School was als zijn eigen persoonlijke hel, en hoopte zo dat het op ging houden toen hij ging studeren. Dat was zo, maar de enkele opmerking die heel af en toe gemaakt werd was genoeg voor hem om opnieuw in te storten. Echte liefde heeft hij niet gekend, een relatie heeft hij ook nooit gehad, dus schaamt hij zichzelf er wel voor dat hij op zijn leeftijd nog maagd is, al doet hij er bij lange na niet alles aan om dat te veranderen, daarvoor vertrouwd hij mensen niet genoeg.
    Probleem • Sinds zijn veertiende snijdt Louis zichzelf, om afgeleid te worden van de vreselijke dingen die hij dagelijks meemaakte. Niet op zijn polsen, dat viel teveel op volgens hem, maar zijn heupen en bovenbenen staan vol littekens en verse krassen. Hij let heel goed op dat niemand erachter komt. dus je zal hem niet gauw zien in een korte of zwembroek, laat staan alleen in zijn boxer. Spontane huilbuien zijn dan ook niks nieuws voor hem. Ongeveer vier jaar geleden heeft de jongen een eetstoornis ontwikkeld, anorexia nervosa om precies te zijn. Dat was omdat de andere leerlingen vonden dat hij best wat kilo's kwijt mocht raken, terwijl hij al redelijk smal van zichzelf was. Dit verbergt hij door veel te wijde kleren te dragen, daaronder lijkt hij nog kleiner dan hij al is, en als je hem ooit zonder zijn shirt zal zien merk je hoe erg zijn situatie is, hij is inmiddels meer bot dan vlees. Hierdoor is hij ook erg snel moe, toch blijft hij proberen om actief mee te doen met dingen.
    Extra • Louis is gay, maar kan dit nog niet volledig accepteren terwijl de meeste mensen het al weten door de pestkoppen in zijn verleden. Ondanks alles probeert hij zich groot te houden, al breek je hem simpel door een verkeerd woord of blik en dan kost het hem aardig wat tijd om zichzelf weer bijeen te rapen. Daarom is hij graag alleen, waar niemand hem pijn kan doen.


    Because I love him, do I need another reason?

    Awh, ik wil Lou knuffelen


    Bowties were never Cooler

    Mag ik Niall Horan alsjeblief? (:


    "Music expresses everything I can't say in words."

    Natuurlijk.


    Because I love him, do I need another reason?

    Dankje :D!


    "Music expresses everything I can't say in words."