• Anastasia "Anya" Barakova komt uit een arm gezin en woont samen met haar jongere zus in een oud dorp in Rusland. In het dorp is het erg onveilig, er wonen dieven, verkrachters, drugshandelaars etc. Maar die worden allemaal beschermd door Sergej Petrov die handelt in wapens en verkoopt ze weer illegaal door, het is zijn dorp en het liefst wilt hij nog meer overheersen.
    Anya werkt zich kapot om geld binnen te halen en brood op te plank te krijgen voor haar en haar jongere zusje, wanneer ze op een avond schoten hoort en haar jongere zusje neer ziet vallen. Zij komt te overlijden in Anya's haar armen en neemt de arrogante baas van het dorp kwalijk voor haar niet verdiende dood.
    Anya is het spuugzat, dit moet eindelijk een keer ophouden, zo kunnen de mensen in het dorp niet veilig door blijven leven dus belt ze een oude vriend op, de twee ontmoeten elkaar eindelijk rond middernacht en bedenken hun plan om de man die verantwoordelijk was voor Sergej's dood om te brengen, wat hun met geluk in een paar dagen lukt en Interpol al jaren mee bezig was. Interpol komt er vervolgens achter wie de daders waren en krijgt ze te vinden, van plaats ze in de bak te gooien geven ze Anya en Michael "Mikey" Lewis een voorstel. Meewerken met hun nieuwe programma of opdraaien voor de moord op Kira Barakova.
    Anya en Mikey bedenken zich geen moment en nemen het besluit aan. Zo maken ze kennis met nog meer mensen die net als hun ook mee doen aan Interpol's nieuwe programma. Ze worden met z'n allen opgeleid in Interpol's geheime spionnen, worden ze getraind in hand-to-hand combat en leren ze met wapens om te gaan.
    Zo wordt de een goed in veldwerk, de ander gespecialiseerd in techniek, en zo heb je nog veel meer.





    I woke up, I was stuck in a dream
    You were there, you were tearing up everything
    And we all know how to fake it baby
    And we all know what we've done
    We must be killers
    Children of the wild ones
    Killers
    Where we got left to run?

    -Mikky Ekko - We Must Be Killers.


    • ©Buchanan
    • NL/ENG
    • Onbekende Personen
    • Coming Soon

    [ bericht aangepast op 24 april 2014 - 23:15 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus