• (Betere beschrijving en cover)

    De man met het zwarte gewaad draaide zich eindelijk om zodat ze zijn gezicht kon zien.
    Hij sprak met een sisende toon, maar de woorden waren niet te verstaan.
    Zijn gezicht was bedekt in een zwarte kap, maar toen hij de kap naar achteren sloeg, leek het wel alsof de tijd voor eeuwig heeft stil gestaan.

    Twee jaar na de invasie besloten de groep vrienden om boven de grond te gaan wonen. In die zelfde jaar word een jongen geboren, maar hij weet niets over zijn vader. Hij kreeg te horen dat hij ooit na zijn geboorte is weggegaan. Keyte besluit om samen met Emayn de dochter van Elizabeth en Caine, het land te doorkruizen en erachter te komen wie zijn vader werkelijk is.

    Heb nog nodig aan rollen voor verhaal .

    -Nog 2 jongeren van boven de grond.
    - 2 pratende dieren. (liefst geen mythologische)
    - 2 buitenaards kinderen. (Liefst geen star wars figuren)




    Invul lijst:


    Naam;
    Rol:
    Leeftijd:
    Geslacht
    Uiterlijk:
    Karakter:
    geschiedenis:
    Boven/Onder de grond:
    Wapens : Geld alleen voor de mensen boven de grond en de buitenaardse wezens.)
    Extra:

    Ik hoop dat jullie me willen helpen om deel twee van mijn geweldige trilogie verder te schrijven.

    [ bericht aangepast op 11 april 2014 - 22:40 ]


    Vampire + Servant = Servamp

    Naam; Ruby Lavesta

    Rol: Meisje van Boven de grond

    Leeftijd: 17

    Geslacht: meisje

    Uiterlijk:


    Lauren is een mooi slank meisje van 1,73
    LINK: http://wallpaperpassion.com/upload/18151/emilia-clarke-beautiful-image.jpg

    Karakter: Lauren is altijd heel vrolijk en lief voor iedereen maar als ze je niet mag moet je oppassen want ze is heel sluw en kan zich goed verbergen. Ook is ze erg sterk voor een meisje wat niemand verwacht omdat ze een poppig uiterlijk heeft

    geschiedenis: Lauren heeft veel meegemaakt in haar leven... ze woont alleen bij haar Vader en broertje van 8... haar moeder is voor haar neus doorgeschoten en hier zit ze nogsteeds mee.. ook was ze altijd het buitenbeentje op school maar hier is ze overheen gekomen en nu kan ze dus met iedereen op schieten. Ze had ook een zusje maar die is helaas overleden aan leukemie

    Boven/Onder de grond: Boven

    Wapens : Glaive (Krull), Lightsaber and a gun

    Extra: Ze heeft een tattoo met 2 duiven achter haar oor die staan voor het verlies van haar Moeder en zusje

    Thanks kan haar goed gebruiken voor het verhaal.


    Vampire + Servant = Servamp

    Graag gedaan! moet ik er nog meer maken of..? x

    Dat mag. Als je wilt ten minste.


    Vampire + Servant = Servamp

    Naam; Sacha Lacoster

    Rol: Meisje onder de grond

    Leeftijd: 16
    Geslacht: meisje

    Uiterlijk:


    LINK: http://s5.favim.com/orig/53/alternative-beautiful-beautiful-girl-blue-eyes-Favim.com-496913.jpg

    Karakter:eigenwijs, altijd vrolijk, gek, enthousiast, nergens bang voor, houdt van gevaren opzoeken, niet bepaald netjes en kan geen dag zonder goeie muziek ook vind ze het geweldig om te chillen met vrienden en gwn lekker rustig aan te doen! ze is een deurval

    geschiedenis: Ze heeft het veel moeilijk gehad en verkeerde vrienden die gewoon niks goed in de zin hadden en ze is blij dat ze hier nietmeer mee om gaat
    Boven/Onder de grond: Onder

    Extra: Ze is een Alternatieve meid

    leuk., krijg leuke ideeen.


    Dat worden twee hoofdstukjes in mijn verhaal, aangezien ik dat ook had gedaan met mijn vorige verhaal.


    Vampire + Servant = Servamp

    Ik vul ook iets in!


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Shure

    Aangezien lea en luke de vorige verhaal hebben overleefd.


    Vampire + Servant = Servamp

    Naam: Elias "Eli" Benjamin Fischer. Je spreekt zijn naam uit als El-lye-yus.
    Rol: Jongen boven de grond.
    Leeftijd: Elias is nu achttien jaar oud en geboren op twaalf Januari.
    Geslacht: Jongen.
    Uiterlijk:



    Calum Hood.
    Elias is een lange, slungelige jongen van een goede één meter drieënnegentig. Veel spieren heeft hij niet, alleen in zijn armen. Ook dat is niet veel, maar het is genoeg om zichzelf mee te kunnen verdedigen.
    Hij heeft van nature weerbarstige, bruine haren. Als hij in de ochtend uit bed komt hoeft hij het een paar keer door te kammen en dan zit het prima voor de dag. Ten minste, hij vind dat het prima zit. Soms gebruikt hij ook gel en dan zit het wat netter dan normaal, maar als het echt niet zit dan draagt hij een muts of een pet om zijn haren enigszins te temmen.
    Zijn gezicht is vlekkeloos en normaal, voor zo ver de huid van een achttienjarige jongen vlekkeloos en normaal kan zijn. Elias geluk was dat hij nooit last had van jeugdpuistjes.
    Elias heeft eigenlijk een bril, een zwarte ray-ban model, omdat zijn ogen verweg niet goed kunnen zien. Maar hij heeft vrijwel altijd zijn lenzen in. Zijn ogen hebben een beetje een Aziatisch uiterlijk, hoewel hij dit niet is.
    Elias draagt vrijwel altijd kleding in de kleuren zwart en wit (en ook spijker). Hij draagt wel kleur, maar heel af en toe en dan combineerd hij de kleuren toch nog wel met zwart of wit. Hij draagt vaak en graag wat strakkere broeken en leren jasjes.
    Karakter: Elias is heel stoutmoedig, hij is namelijk totaal niet bang voor gevaar. Meestal stort hij zich er in zonder echt ergens over na te denken. Zijn redenering komt altijd pas later. Zo kun je hem ook wel een waaghals noemen.
    Verder is hij echt een liefdevolle jongen. Hij doet werkelijk alles voor zijn moeder en zijn jongere zusje, omdat zij de enigen zijn die hij nog heeft. Zo wilt hij nog wel eens helpen in het huishouden. Maar toch blijft het een jongen van achttien jaar oud. Hij heeft soms zijn benodigde stemmingswisselingen die alle tieners hebben en de streken die hij uithaalt met zijn jongere zusje (en zij met hem, maar dat is een ander verhaal).
    Hij is heel erg eigenwijs en volhoudend in zijn beslissingen. Elias wéét namelijk dat hij gelijk heeft, dus hij zal zijn gelijk pertinent bewijzen. Daarbij is hij een erg dominante leider, in groepen wilt hij altijd de leiding nemen. Hij is ook zelfverzekerd en totaal niet verlegen. Zoals met een grote groep aanspreken heeft hij geen moeite.
    Geschiedenis: Elias is geboren als zoon van Ava Fischer. Een maand of twee nadat Elias geboren werd, werd zijn moeder weer zwanger en dit keer van zijn jongere zusje Talisa. Daarna heeft de vader hen verlaten, waarna ze nooit meer echt iets van hem hoorden. Het is nog steeds voor Ava moeilijk om er over te praten, dus heeft ze nooit de naam van hun vader gezegd en heeft ze alle foto's en spullen van hem weggegooid. Toch werd Elias heel liefdevol opgevoed door alleen zijn moeder.
    Elias heeft altijd een voorliefde voor spanning en zelfs een beetje voor gevaar gehad. Hij wilde het liefst altijd klimmen in bomen en hij klom ook altijd op het dak van hun huis.
    Hij is al sinds dat hij jonger is aan het trainen voor allerlei vecht- en verdedigingssporten en inmiddel beheerst hij er al een aantal. Taekwon-do en karate doet hij het langst en dit vind hij ook de leukste om te doen.
    Boven/Onder de grond: Boven de grond.
    Wapens: Echt veel wapens gebruikt hij niet, hij moet het puur van zijn vechtkwaliteiten hebben. Toch kan hij ook goed met messen opschieten, en weet hij zijn doel op zijn minst te raken als hij messen gooit.

    [ bericht aangepast op 8 april 2014 - 20:34 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    --

    [ bericht aangepast op 9 april 2014 - 16:37 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Thanks voor de rollen.


    Vampire + Servant = Servamp

    Naam: Levy-Anne Bryant. Geen doopnamen, gewoon Levy-Anne. Over het algemeen is het gewoon altijd Levy (Lie-vaaj) voor iedereen.
    Rol: Meisje van onder de grond.
    Leeftijd: Levy is negentien jaar oud en geboren op eenentwintig Juni.
    Geslacht: Meisje.
    Uiterlijk:



    Rose Leslie.
    Levy is één meter zesenzestig groot. Daarbij heeft ze goedgevormde heupen en een voorgevel om wel trots op te kunnen zijn, niet te groot en niet te klein. Ze heeft na wat training door de jaren geen een platte buik gecreëerd en ook een stel sterke armen.
    Van nature heeft ze een bruin-oranje kleur haren, maar ze verft het elke keer een fellere kleur oranje, als vuur. Want dat is waar het voor haar voor staat. Als ze haar haar na het douchen laat opdrogen, droogt het op met een bepaalde slag. Het zijn net geen krullen. Soms wil haar haar nog al een stijler vallen dan normaal, maar over het algemeen zit er een slag in.
    Haar gezicht is wat vlekkeloos en ze draagt eigenlijk best weinig makeup. Een heel klein beetje mascara met labello is haar standaard makeup. Als ze echt haar best wilt doen gebruikt ze ook wat poeder en eyeliner, maar daar blijft het ook wel bij. Levy heeft het ook niet echt nodig want haar pikzwarte wimpers zijn al lang en haar huid is al vlekkeloos, maar wel wat bleek.
    Qua kleding draagt ze wat stoerdere kleding, zoals leren jasjes met stoere laarsjes met studs. Of een highwaisted short met een leuk topje of bloesje. Meestal is haar kleding zwart of wit, in combinatie met een leuk kleurtje.
    Karakter: Levy is een hele stoere meid; zowel in haar uiterlijk als in haar gedrag. Ze is voor maar heel weinig bang (wel voor hoogten) en ze gaan geen gevaar uit de weg. Mocht je haar uitdagen voor iets, dan zal ze het altijd wel willen doen. Ze durft gewoon heel veel.
    Meestal is ze wat in haarzelf gekeerd, ze houd zich in groepen op de achtergrond, maar als ze zichzelf wilt bewijzen dan laat ze die kans ook zeker niet zitten. Levy vind het heerlijk om af en toe op zichzelf te zijn en lekker in haar eentje iets te doen. Ze is een echte taaie meid die niet snel te kwetsen is. Daar is zeker wel heel wat meer nodig dan alleen een stootje.
    Toch is het een hele charmante dame, als het er op aan komt. Vindt Levy iemand heel leuk, dan weet diegene het wel. Dan is Levy niet te houden met kletsen en flirten. Vooral met haar leuke lach weet Levy iedereen in te palmen. Wat ze ook doet, ze doet het met elegantie. Zelfs vechten. Bij vechten kan Levy ook wel heel elegant zijn, je ziet er altijd wel wat elegants in.
    Levy is niet altijd goed gemutst. Als ze weinig slaap heeft gehad dan kan ze heel prikkelbaar en nors zijn, maar dan gaat dat gedurende een dag wel weer wat meer over. Ze blijft niet de hele dag nors en/of prikkelbaar. Dan weet je het ook wel, wanneer ze haar bui heeft.
    Geschiedenis: Levy komt uit een groot gezin, van twee ouders met zes kinderen. Hiervan is Levy de jongste telg van het gezin. Het begon allemaal met vader Jackson Bryant en zijn vrouw Lee Bryant-Miller. Als eerste kregen zij Robbie (26). Daarna volgden Lennon (25), Rose (23), Will (22), Fuller (20) en als laatste Levy.
    Boven/Onder de grond: Onder de grond.
    Wapens: Ze vecht graag met pijl en boog, daar is ze het beste mee en hier heeft ze ook vaak mee getraind. Met messen kan ze ook wel overweg, maar niet zo goed als met pijl en boog.


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    @Rakharo als je het leuk vindt om Lea eb Luke in volwassen mensen te maken. Mag dat.


    Vampire + Servant = Servamp

    LyraPhoenix schreef:
    @Rakharo als je het leuk vindt om Lea eb Luke in volwassen mensen te maken. Mag dat.


    Yeah, I will! Maar hoe oud zullen ze dan nu ongeveer zijn, en moet ik dan alleen foto's en naam en zo doen? Want ik denk niet dat ze heel erg van karakter zijn veranderd tbh..


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Nou ja Briz zoon is ongeveer 16 jaar oud.
    Dus dan zou Luke en Lea in de 40 moeten zijn.
    Karakter hoeft, niet. en misschien wat voor een wapens ze hebben en misschien wat hun geschiedenis van hun volwassen tijd is.


    Vampire + Servant = Servamp