• Hee hoi!

    Een groep jongeren moet van hun ouders vakantiewerk gaan doen op een tropisch eiland. Er worden feesten georganiseerd op het eiland en daar moeten ze dan helpen, of bijvoorbeeld in het hotel moeten ze helpen met de bediening e.d. Maar werken is natuurlijk niet het enige wat er is op het eiland: Er onstaan vriendschappen, liefdes, drama en ga zo maar door. Ze hebben 2 dagen in de week vrij (zaterdag en zondag) om te doen wat ze willen. Sommige gaan feesten, anderen gaan op avontuur uit.




    Personages:


    Tyler Jay Martinez - 19 - Bar van de strandclub (Kayal)

    Dolphin (Dolf) Carson - 19 - strandwacht, surfdocent, huur van de surfplanken e.d. (FennaFriend)

    Ethan Tyson William Johansson - 19 - Bediening van het café (Device)

    Penelope Victoria McCea - 18 - Strandbar + Serveerster (Pebble)

    Satana Mikayla Lockheart - 18 - Serveerster (Sk8terboy)

    Adrianna 'Andy' Louise O'Donnell - 18 (bijna 19) - Evenementenorganisator (Mono)

    Bethany Roselyn Smiths - 18 - Receptioniste in het hotel + zangeres in het café (DisneyDreams)





    Invullijstje:

    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Werk (Café in het hotel, feestbediening, piccolo, etc):
    Extra:


    Regels

    *Je mag zo veel karakters als je wilt maar dan moet je er ook echt wat mee doen
    *Niet te korte berichten posten (min. rond de 100 woorden)
    *Geen andere personages besturen tenzij je daar toestemming voor hebt
    *Als je iets wilt zeggen dan graag tussen haakjes doen
    *Als je stopt met het topic doorgeven dan haal ik je van de lijst
    *Houdt het netjes (niet schelden OOC, IC mag wel)
    *Geen perfecte mensen graag, iedereen heeft zijn 'quirks and flaws'
    *Samenvatting geven wanneer er vraag naar is
    *Maar heb natuurlijk veel plezier met schrijven!


    Strong minds discuss ideas, average minds discuss events, weak minds discuss people. - Socrates

    MT


    If you want someone to trust you, you should give them a reason.

    We beginnen bij het aankomen (of het weggaan van thuis)


    Strong minds discuss ideas, average minds discuss events, weak minds discuss people. - Socrates

    okay :)


    If you want someone to trust you, you should give them a reason.

    DevIce schreef:
    MT


    El Diablo.

    Mijn topics.


    † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

    MT.


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

    Penelope Victoria McCae.
    Met mijn zware koffers in mijn hand stapte ik de lobby van het dure hotel waar ik deze zomer zou werken binnen. Mijn zonnebril zette ik op mijn hoofd en keek verwonderd rond. 'Wauw,' fluisterde ik zachtjes. Onzeker wat ik moest doen liep ik naar de balie toe, waar een vrouw me toelachte. 'Wat kan ik voor je doen?' vroeg ze, waarna ik naar haar lachte. 'Ik ben Penelope McCae, ik kom hier om te werken,' vertelde ik haar, waanra de vrouw door papieren zocht. 'Oh ja, natuurlijk! Ik laat even iemand meelopen naar je strandhut.' Strandhut? Wat gaaf! Een man liep voor me uit naar buiten en ik volgde hem op de voet. Mijn taf hing ik beter over mijn schouder en ik sleurde mijn zware koffer achter me aan, binnensmonds mopperend dat er zand tussen de wieltjes zou komen.
    Toen ik bij mijn hut aankwam stopte het mopperen echter en viel mijn mond van verbazing open bij het zien van de hut.
    'Mijn god,' fluisterde ik, waarna ik gretig de sleutel van de man overnam en die in het sleutelgat stak.
    Binnen was het huisje al net zo mooi als van buiten.
    Ik bekeek de kamers even snel en zette mijn koffers bij het bed, waarna ik mijn outfit in de spiegel bekeek en vervolgens mijn weg weer naar buiten vervolgde, het strand op. Het geluid van de golven vulde mijn oren en een rustig gevoel overnam me. De zon brandde op mijn huid en ik glimlachte in mezelf. Het was hier prachtig. Tot nu toe was die werkvakantie al een succes!

    [Ik heb maar gewoon een foto van een strandhut gepakt. Als er iets niet goed is, verander ik het (:
    Iemand voor Penelope trouwens?]

    [ bericht aangepast op 3 jan 2014 - 0:16 ]


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

    Adrianna 'Andy' Louise O'Donnell

    Nog een laatste check in de spiegel, waarna ik mijn outfit goedkeur. Een snel knikje in de spiegel is het laatste wat ik doe in mijn kleine appartementje bij de baai. Mijn vader had dit voor mij gekocht aangezien wij hier elke vakantie komen, maar sinds hij het nu erg druk heeft ben ik dit jaar alleen. Niet voor het eerst trouwens, vorig jaar ook al, maar toen was hij er op het laatste bij. Snel liep ik mijn appartementje met mij Ipad in mijn hand de deur uit. Ik was hier al een paar dagen. Ze hadden mij gevraagd of ik het eerste feest wilde organiseren. Ik had een DJ, een plaats en het enige wat ik nu nog moest doen is een bubbel machine regelen. Voor de rest is alles op voorhand al geregeld. Ik had met de eigenaar van het gebouw alles afgesproken. Van de geluidsinstalatie tot het licht. Alles had ik met hem besproken en alles moest ook perfect zijn! Ik wist nog niet of ik zelf wel op het feest wilde zijn, maar de optie stond nog open. Langzaam begon ik mijn tempo op te voeren en al snel kwam ik bij de persoon waar ik naartoe wilde. "Hey, hoi!" riep ik opgewekt en een man van ongeveer 40 lachte me toe. "Andy! Dat is lang geleden!" Ik grinnikte en mijn rood gestifte lippen maakten een grijns. "Wat kan ik deze keer voor je doen?" "Ik heb een bubbelmachine nodig!" zeg ik opgewekt. Ik was echt opgewekt over dit feest. Ik had er al lang over nagedacht, ook thuis. Een feest is niet iets wat je van het ene op het andere moment bedenkt. Tenminste ik niet. Ik moet er altijd eerst goed over denken. Waar ik het wil. Wat voor thema het word. Ik hield er echt van om dingen te organiseren, maar soms kan het ook stress vol zijn. Dan moet je dingen van het een op het andere moment veranderen en dan gaat alles natuurlijk fout. Waarom niet. "Dan heb je geluk! Ik heb er een paar achter staan. Wat is de oppervlakte?" Ik gaf hem de oppervlakte van het gebouw en hij knikte. Ik volgde hem naar achter en zag een paar bubbelmachines staan. Ik reserveerde er vier voor me omdat de oppervlakte groot was. Een deel van het feest vond binnen plaats, maar een deel ook buiten. Dus een deel was overdekt en het andere deel niet. Ik gaf hem de hand en begaf me naar de strandclub. Hier wachtte ik netjes op mijn beurt.


    † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

    Tyler Jay Martinez

    Ik loop mijn strandhuis uit, nou ja. Eigenlijk Strandhuisje. Ik ben hier voor het 3e jaar toch weer alleen, waarom zou ik een groot huis nemen? De feestjes zijn toch nooit bij mij, en veel thuis ben ik niet. Dus ja. Het lijkt nu wel eenzaam, in mijn eentje op vakantie. Maar ik maak hier altijd nieuwe vrienden, of ik zie bekende gezichten. Ik zet mijn Rayban op en loop naar mijn werk, naar de strandclub dus. Ik werk daar achter de bar, dat is echt chill. Het enige wat je doet is drinken en soms eten geven. Voor de rest is het gewoon veel praten, lachen, flirten en een grote kans om naar meisjes te kijken. Een kleine grijns speelt op mijn lippen als ik eraan denk en snel loop ik de strandclub in. 'Tyler! Hoe gaat het?' vraagt de baas, Paulo. 'Ja, wel chill. Blij dat ik terug ben, studeren is echt... Klote..' zeg ik en ik lach even. 'Dan pas zie ik een bekend gezicht voor de bar staan en ik grijns even. Ik loop naar de bar. 'Adri! Did you miss me?' grijns ik en leun nonchalant op de bar.


    El Diablo.

    MT


    Now life has killed the dream I dreamed

    Bethany "Beth" Roselyn Smiths

    Ik kijk in de spiegel of mijn outfit goed zit. Een witte blouse met een zwarte broek. Ik ben net aangekomen en meteen willen ze al dat ik aan het werk ga. Snel kijk ik op mijn horloge, over 10 minuten moet ik alweer in de lobby staan.
    Ik maak een nette knot en trek vlug mijn zwarte Dr Martens aan. Mijn mobiel laat ik achter, die mag ik toch niet gebruiken. Als ik richting het hotel loop geniet ik van de zon die vel op mijn huid brand. Gelukkig had ik me vanmorgen al goed ingesmeerd, anders was ik nu al zo rood als een kreeft.
    Als ik het hotel in loop staat mijn manager al te wachten. "Ah, Beth, precies op tijd! Het is druk, dus snel aan het werk." Voordat ik op haar kan reageren is ze al weer druk bezig met iets anders. Dan niet. Snel loop ik richting de balie en zie dat de computer gelukkig al aan staat, anders had dat nog wel even geduurd.
    "Goedemiddag." Zeg ik vriendelijk tegen de vrouw die voor de balie staat. Meteen begint ze te zeuren over te weinig handdoeken en een volgens haar niet mooi opgemaakt bed.

    (Reageer vanavond pas weer, ben de hele dag weg.)

    [ bericht aangepast op 3 jan 2014 - 9:11 ]


    Now life has killed the dream I dreamed

    Ethan Tyson William Johansson

    Op mijn gemak loop ik richting het hotel. Ik was net aangekomen en mocht meteen aan het werk. Ze hadden mij de strandhut laten zien waar ik mocht vertoeven deze vakantie, en het was zoals altijd behoorlijk naar wens. Een kleine grijns speelde dan ook om mijn mond, ik had er zin in om te mogen werken in het café dit jaar. Het was vooral vriendelijk glimlachen en bestellingen opnemen enzo. Dat was niet al te moeilijk, en het hield me bezig. Even dwaalden mijn gedachten af naar Nathalie, maar ik schud ze van me af. 'Het is over Ethan, wen eraan.', mompel ik zacht. Ik loop het hotel binnen waar de manager van het café op me staat te wachten. Ik schud hem de hand en stel mezelf voor. 'Ik ben Ethan.', zeg ik vriendelijk. De man stelt zichzelf ook voor en loopt met me mee naar het café. Hij laat me de keuken en de bar zien, en vervolgens laat hij me zien hoe het kassasysteem werkt. Ik probeer alles goed in me op te nemen zodat ik niet al te veel fouten ga maken. Het café is nog niet open en dus besluit ik richting de strandclub te lopen. Daar zie ik al een aantal mensen aan de bar staan die ik niet ken en ik kijk om me heen. Hier ga ik vast veel tijd doorbrengen.

    Ja ff kort stukje waar je niet zo veel mee kunt, maar ik ben vanavond wss pas weer terug :


    If you want someone to trust you, you should give them a reason.

    Penelope Victoria McCae.
    Na een aantal minuten op het strand gestaan te hebben, liep ik terug naar mijn hut om me om te kleden voor werk. Ik was hier net en moest al meteen werken. Uit mijn koffer haalde ik een rood strak topje waarvan de bovenkant kant was en een verwassen short met zwarte riem, waarvan ik het topje in het broekje stopte. Als schoenen trok ik mijn lage witte Allstars aan, deed mijn haar in een slordige vlecht die ik over één schouder hing en sloot de deur achter me. Ik liep richting de bar die ik eerder al had gezien, maar zag de man die mijn 'baas' was nergens. Wel zag ik een jongen staan. Ergens durfde ik niet naar hem toe te lopen, maar als ik hier nog graag wilde werken deze zomer zou het toch moeten. Ik zuchtte zachtjes, haalde diep adem om al mijn moed bij elkaar te schrapen en stapte op de jongen af. 'Eh, hi,' zei ik, mijn stem net luid genoeg voor hem om te horen. 'Ik kom hier om te werken, kan je me vertellen waar ik Paulo kan vinden?' Mijn groene ogen stonden onzeker gefixeerd op zijn gezicht, waarbij ik mezelf dwong om te glimlachen.


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

    Tyler Jay Martinez

    Nadat ik Adrianna had begroet was ik maar langzaam aan het werk gegaan. Ik zette de glazen op een rijtje en begon het drinken en eten uit de koeling te halen. Om ze vervolgens in de minibars achter me te plaatsen. Ik kijk over het strand en als de hoogstaande zon in mijn ogen schijnt zet ik mijn Rayban weer op. 'Eh, hi,' zei iemand opeens en ik draai me om. Ik kijk recht in een onbekend gezicht en glimlach naar het blonde meisje voor me. 'Hey!' zeg ik met een glimlach. 'Ik kom hier om te werken, kan je me vertellen waar ik Paulo kan vinden?' vroeg ze terwijl haar groene ogen onzeker op mijn gezicht gefixeerd waren. Ik kijk haar aan en lach even. 'Paulo is momenteel weg. Maar aangezien jij mijn nieuwe collega bent.. Ik kan je wel op weg helpen?' stel ik voor..


    El Diablo.

    Penelope Victoria McCae.
    'Hey!' glimlachte de jongen naar me, waardoor de glimlach op mijn gezicht meer gemeend werd. Hij klonk al aardig en was duidelijk enthousiast, dat was al niet slecht. Liever dan dat ik de hele zomer met een chagrijn op gescheept zou zitten. De jongen keek me aan en lachte even. 'Paulo is momenteel weg. Maar aangezien jij mijn nieuwe collega bent… Ik kan je wel op weg helpen?' stelde hij voor, waarna ik glimlachend knikte. 'Oké,' antwoordde ik kort, maar met een zeker enthousiasme in mijn stem. 'Ik ben Penelope trouwens,' stelde ik mezelf voor.


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel