• Is this our world?
    I look in the mirror
    And I try to see myself
    My head full of terror
    I try to forget the fires I started
    I try to be nearer
    To where you are
    I look in the mirror
    And I try to understand
    And piece it together
    Wash the blood from both my hands
    I can't see the ending
    There are people who know my every secret
    I'm tired of pretending
    You're in my heart
    In my heart

    Deze wereld waar we nu in leven ,bestaat alleen maar uit ongeluk en gevaar. Jonge kinderen, worden al opgevoed met vuile woorden en mensen vinden het normaal om wapens op zak te hebben. Nee hier was de aarde niet voor gemaakt. God schonk enkele jongeren met een gave in de hoop dat hun iets voor de aardbol konden doen, maar wisten de kinderen eigenlijk, dat ze bijzonder waren? Hadden ze door dat ze anders waren dan de rest? Dat iedereen om hun heen eigenlijk een leugen was? Want wie zijn we nou echt?



    Een prof, die zelf begaafd was besloot deze wonderkinderen op te zoeken en hun een nieuwe thuis te geven, want hun leventje bestond ook alleen maar uit ongeluk.In ruil moesten ze kleine testjes voor hem doen, zodat hij er onderzoek kan over doen. Er was wel een keerzijde van de medaille. De jongeren wisten echter niet wat hun geluk zou worden. De jongeren kennen elkaar enkel van zien en weten echter ook niet van elkaar wat er zal gebeuren. De jongeren worden goed opgevangen en hebben de luxe die ze nooit tevoren gehad hebben. Ontbijt op bed, een lekker donsdeken en hun eigen kamer. Als ze elkaar leren kennen lijkt alles ook goed en wel te gaan tot ze toch beginnen na te denken waarom ze hier zijn. Misschien weet de ene al van zijn gave en de ander weet niet wat zich overkomt. Wat als ze verliefd worden op elkaar of op een normale sterveling? Zulle ze effectief de wereld beteren, of word het alleen maar een puinhoop? Het antwoord ligt nu eenmaal in hun handen, maar er zijn andere mensen op de loer die ook wel die macht kunnen gebruiken.


    10 Jongeren worden uitgekozen door de super geleerde prof, die zelf ook mutant is. Hij weet namelijk wie de mutanten zijn over de hele aardbol. De jongeren hebben elk een andere kracht, dit kan van alles zijn, van elementen besturen tot vliegen.Hier heb je zelf de keuze in. De jongeren hebben ook nooit een goed leven gekend en het is dus hun eigen keuze wat ze er nog mee willen doen.

    Invullijstje
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd (16 - 24):
    Karakter :
    Uiterlijk (uitleg+foto graag):
    *Gave: (1 gave kiezen, je kunt niet onsterfelijk zijn of krachten afnemende kracht hebben+ alleen voor de mutanten)
    Familie:
    Geschiedenis:
    Extra:


    Mutanten
    (5 jongens, 5 meisjes)


    -Astrid Kimberly Emerson || Supersnel || Celebration
    -Emileigh Klaire Cherboury|| Genezer || Smother
    -Hazel Isis Mitchell || illusies || Wilted
    -



    -Ethan Russel Spielman || Telepathie || Raccoon
    -Aval Niméro White || Supersterk || H00k
    -Jack Tyler Wynter || Ijs sturen || NCIS
    -


    Vijanden
    (de jongeren kunnen later hier ook naartoe gaan als ze dat willen) (min2)
    -Lydia Dorothea Godess || Telekinesie || Raccoon
    -Nicandro Jonathan Sadler || Copycat || NeverIand


    Mensen
    (oneindig, houd deze wel gelijk)
    -Finley Martin Smiths || Bootin
    -Jim Daniels || Journalist || Wilted

    ...

    Rollenstory
    Praattopic 1

    Regels

    #1 Heb plezier ^^ , het heeft geen nut om met tegenzin te Rpg'en
    #2 Denk goed na voordat je meedoet, ik wil niet dat je na een dag/week stopt
    #3 Je moet minstens 200 woorden schrijven, dit is makkelijk haalbaar
    #4 Wees origineel (bv; geen 3 wezen, bijna vermoord, etc)
    #5 Bestuur de andere personages niet, dit vind niemand fijn. (mag wel als dit effectief gevraagd is aan je medespeler)
    #6 Probeer minstens 2 keer per week te posten
    #7 Naamverandering doorgeven + gelieve ook te melden als je een tijdje niet kunt posten of niet meer mee wilt doen
    #8 Alleen ik en Bootin maken de topics
    #9 Geen ruzie alleen IC
    #10 Dingen worden besproken in het rollen of praattopic
    #11 Vragen mogen altijd gevraagd worden
    #12 Sluit niemand uit!
    #13 Maximum 2 personages per persoon
    #14 +16 mag, maar hou dit netjes en zet dit misschien onder een spoiler

    * Als je meerdere keren de regels overtreed stuur ik je een waarschuwing, doe je het daarna weer dan vlieg je uit de rpg

    [ bericht aangepast op 12 jan 2014 - 12:57 ]


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Meisjesmutant voor mij? :Y)

    Graag met de kracht lichaam/bloed-besturen.

    [ bericht aangepast op 20 dec 2013 - 12:29 ]


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Mag ik een jongen, gewoon mens :'3


    Everything is illuminated by the light of our past.

    Okey :3


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Meisjes mutant voor mij :3


    That is a perfect copy of reality.

    Mag ik een jongen mutant. (:


    One Who Travels A Higher Path.

    staat er allemaal bij ^^


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    De letter 'I' is met een hoofdletter geschreven c:


    That is a perfect copy of reality.

    Zo, normaal moet het nu kloppen ^^


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Rol: Miss mutant.
    Volledige naam: Allison Riley McAllister.
    Leeftijd: Zeventien.
    Karakter: Allison heeft een harde persoonlijkheid, en kan wel lachen om blunders van anderen. Ze is gek op feesten, flirten en verleiden, en is dan ook dol op jongens. Dit is niet omdat ze een meisje-meisje is, maar meer omdat Alls one of the boys is. Ze heeft eigenlijk een hekel aan meisjes, en probeert ze zoveel mogelijk te vermijden. Als ze met een of meerdere meisjes in een ruimte is maakt ze rotte opmerkingen, en ze is maar al te graag sarcastisch.
    Uiterlijk:




    Gave: Bloedsturen, oftewel een menselijk lichaam laten doen wat zij wil.
    Familie: Allison had twee ouders, maar die zijn beide omgekomen bij een gevecht. Ze heeft nog een klein zusje van tien, maar die zit in de drugshandel en ziet ze zelden nog.
    Geschiedenis: Allisons ouders zaten beide in de wapenhandel, en haar zusje in de drugs. Doordat haar ouders een bestelling niet optijd hadden afgeleverd zijn zij doodgeslagen, en bleef Alls alleen achter om voor haar zusje Cindy te zorgen. Deze redt zich prima zelf, en is een populaire drugshandelaar ondanks haar leeftijd. Dit is niet vreemd meer, maar toch kan Allison er niet aan wennen. Zelf leeft ze van haar werk bij een kledingzaak, waar naar haar mening veel te vaak pedofiele mannen komen.
    Extra:

    Een beginnetje ˆˆ Als er iets niet goed is moet je het zeggen.

    [ bericht aangepast op 26 dec 2013 - 17:21 ]


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Meisjesmutant voor mij :Y)


    Because I love him, do I need another reason?

    Rol: Vijand, mutant
    Volledige naam: Lydia Dorothea Godess, ze heeft haar eigen naam veranderd. Eerst noemde ze Josephine Lydia Orvin, maar ze walgt nu van die naam.
    Leeftijd : ze is 18 jaartjes jong en verjaard op een koude 24 januari
    Karakter : Sinds haar ware nachtmerrie uitgekomen is heeft Lydia haar kindertijd verscheurt en is ze een sluw en gemeen persoon geworden, die nooit emotie toont .Net zoals de dorre ondergrond wat haar graf was, is haar hart als zond verkorrelt en heeft het plaats gemaakt voor een zwart gat. Alles wat ze ooit liefhad is er niet meer, die heeft ze in gedachten verbrand en doodgewenst. Nu is het enige waar ze nog van houd macht en haar eigen soort. De freaks, gekken, monsters noem maar op. Lydia is echt een vals iemand geworden die zonder moeite een mes in je rug zou durven steken. Bloed van andere deert haar niet meer ,ook niet als het van een kind is. Ze is een intelligent en iets wat naïef meisje die een leidersfiguur nodig heeft. Daarom zoekt ze ook andere mensen om haar groep zo groot mogelijk te krijgen. Ze is een creatief iemand die graag plannen verzint. Ze is een goede zangeres en luistert het liefst uren naar muziek, het maakt haar niet echt uit welke stijl.
    Uiterlijk:




    Lydia heeft lange blonde lokken, met slag die zo’n 5 centimeter over haar schouders komt. Haar grote oceaanblauwe ogen zijn verleidelijk en dodelijk, ze lijken net in je ziel en proberen je gedachten te doorboren. Ze heeft volle zalmrose lippen die ze vaak in een licht kleurtje stift en een lichte olijfkleurige huid. Ze is niet al te groot zo’n 1.71 m lang en is slank gebouwd. Ze ziet erg vriendelijk en lief uit, maar schijn bedriegt.
    *Gave: telekinesie , ze kan door haar gedachten voorwerpen verplaatsen, optillen of door de lucht laten vliegen, deze kracht is van een niet lange duur, maar hoe vaker je oefent, hoe langer en sterker het word
    Familie: Jammer genoeg heeft haar familie haar verstoten. Ze waren erg rijk en hadden 2 oudere zoons. Hun dochter was meer een last dan een gift en ze was een enorm blok aan hun been.
    Geschiedenis: Lydia was altijd het aardige leuke en populaire meisje van de school, maar dat kwam vooral door haar rijke stand en uiterlijk, want ze was geen mis meisje. Als 16 jarige, begonnen de dingen om te keren. Ze kreeg vage nachtmerries dingen rondom haar heen vlogen in het rond en ze werd gek verklaard, ook haar ouders konden er niet meer tegen en stuurden haar naar een gekkenhuis. Ze vervloekte haar ouders, wenste iedere dag dat ze dood zouden vallen. Zelf haar broers die haar af en toe kwamen bezoeken, wilde ze niet meer zien. Haar kleine tere hartje ,verpulverde zich langzaamaan. De enige persoon waar ze mee om kon gaan was Luke ,hij was 22 en vertelde dat hij een vreemde stoornis had en daarom alleen in het gekkenhuis zat. Alleen was Lydia te naïef om hem te geloven. Op een dag ontsnapten ze en vonden ze een hutje in een afgelegen bos. Ze woonden er een weekje en alles liep goed en wel tot Luke doordraaide. Hij schold haar uit voor heks en sloeg haar neer met een stuk hout. Toen Lydia wazig haar ogen opende zag ze niets anders dan zwart, de zachte ondergrond waar ze op lag was aarde en als ze hopeloos haar eruit wilde graven ,schraapten haar zachte vingertjes aan ruw hout. Die gek had haar levend begraven. Na enkele dagen van uithongering en barstende koppijn liet ze zichzelf uitgraven met haar krachten en kon ze eruit graven. Zodra ze terug gestrompeld was vond ze haar ‘vriend’ terug en sloeg ze hem met hetzelfde stuk hout de kop in. En opnieuw en opnieuw… Ze was inderdaad gek aan het worden, omdat iedereen haar als een gek behandelde.
    Extra: Ze heeft een haat ontwikkeld tegenover mensen die zich ‘normaal’ noemen. Ze wilt de mutanten ervan overtuigen dat zij de macht moeten nemen, dat de mutanten het betere ras zijn en niet gestoord zoals iedereen haar genoemd heeft. Ze wil haar wraak en die zal zeer zoet zijn.

    [ bericht aangepast op 20 dec 2013 - 17:21 ]


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Mag ik een meisjesmutant reserveren?


    Aerials, in the sky. When you lose small mind you free your life .

    Het wordt vakantie, dus ik heb genoeg tijd. Mag ik een meisjesmutant? c:
    Laat maar.

    [ bericht aangepast op 20 dec 2013 - 14:41 ]


    :)

    Mutantenjongen voor moi ^^


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Ik zet alles erbij ^^


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH