• Hello, wij zijn opzoek naar mensen die rollen voor onze nieuwe story, Smooth talks, willen invullen.
    We hebben de volgende rollen openstaan:

    1) Vriendin Liam
    2) Vriendin Niall
    3) Beste vriendin Alizé
    4) Collega (female)
    5) Collega (male)

    Wat moeten we weten?

    Naam (voor+achter)
    Leeftijd
    Afkomst
    Uiterlijk (afbeelding+uitleg)
    Karakter
    Gezin
    relatie
    extra


    alvast bedankt xx


    Made in China

    Rol: Beste vriendin Alizé
    Naam: Caitlin Warren
    Afkomst: Amerkaans maar ze is op haar 5de verhuisd naar Engeland
    Uitelijk:



    Caitlin heeft lang bruin haar dat ze soms stijlt. Ze heeft mooie bruine ogen. Ze vind zichzelf lelijk maar er zijn mensen die zeggen van niet. Maar die gelooft ze niet.
    Karakter: Caitlin is super lief maar kan scherp uit de bocht komen. Ze heeft veel vrienden maar minstens evenveel vijanden. Ze is ook een beetje een perfectioniste. Ze is prettig gestoord en babbelt heel graag.
    Gezin: Ze heeft 2 broers. En gescheiden ouders. Haar mama woont sinds 2 jaar geleden in Ierland en haar papa in Parijs. Ze is het meest bij haar mama maar in de vakantie's gaat ze vaak naar haar papa.
    Relatie: Ze is eigenlijk verliefd op Harry maar dat houd ze geheim. Momenteel heeft ze geen relatie.
    Extra: Normaal had ze ook een oudere zus maar die is vermoord toen Caitlin 9 was. Caitlin was er kapot van. Het was 2 dagen na haar verjaardag. Ze hadd toen een armbandje gekregen en die doet ze nu nooit uit. Maar echt nooit.



    is ie een beetje goed ?? xx

    Rol: Vriendin Niall

    Naam: Lauren McCity

    Leeftijd: 17

    Afkomst: Lauren is geboren en getogen in Engeland! Ze is Half Nederlands en Half Engels (zie meer bij het stukje gezin xd)

    Uiterlijk:


    LINK: http://s3.favim.com/orig/43/beautiful-brunette-girl-hair-mimmy-Favim.com-365867.jpg

    Lauren is 1,70 en slank, ze heeft bruin haar tot net onder haar schouders en blauwe ogen! Ze heeft een hele lieve en schattige uitstraling en look

    Karakter: Lauren is een lief en vrolijk meisje! ze is erg nieuwsgierig en slim, ze is eigenlijk best onzeker maar dat laat ze niet merken! voor haar vriendje doet ze alles en ze denkt meer aan andere als dat ze aan haarzelf denkt, ze kan met bijna iedereen goed opschieten! Ze spreekt Engels en Nederlands vloeiend

    Gezin: Lauren haar vader(Engels) en moeder(Nederlands) zijn 6 jaar getrouwd, Lauren was bruidsmeisje! Ze heeft 1 Broer die Dylan heet en 1 klein Zusje die Miley heet. Ze zijn best rijk en ze word erg verwend!

    relatie: Ze heeft al 2 jaar met haar lieve vriendje Niall, ze waren van tevoren al beste vrienden maar durfde elkaar nooit te vertellen wat ze nou echt voor mekaar voelden! Uiteindelijk heeft Niall haar op een vakantie verteld wat hij voor haar voelde en kregen ze een relatie.

    extra: Lauren is dol op honden en wil heel graag een puppy, ook kan ze stiekem erg goed dansen en zingen alleen laat ze het nooit aan iemand zien/horen.

    Wil je waarschuwen?^^ xx

    Rol: Collega
    Naam: John Richards
    Leeftijd: 45
    Afkomst: Engeland
    Uiterlijk:


    Een coole dude met een eigen kledingstijl. Blond haar, al enigszins aan het vergrijzen. Hij is 1,75 m lang en heeft blauwe ogen.
    Karakter: Hij is altijd erg vrolijk en optimistisch ingesteld. Het is bijna onmogelijk hem boos te maken. John houdt wel van een feestje en heeft een tijd lang een alcoholprobleem gehad, daar is hij echter nu vanaf. Hij is trouw naar zijn vrienden en vrouw toe.
    Gezin: Getrouwd met Dorothea Richards-Hurley, al vijftien jaar nu. Ze hebben drie kinderen: Stephanie (14), Jesse (9) en Jacob (7).
    Relatie: Getrouwd.
    Extra: Kettingroker.

    [ bericht aangepast op 29 okt 2013 - 17:04 ]


    "She was fury, she was wrath, she was vengeance."

    Naam: Eralin Amy Prior
    Leeftijd: Negentien, 19-12-1993
    Afkomst: Engeland
    Uiterlijk:


    Shailene Woodley
    Karakter: Eralin is een impulsief meisje dat graag in de spotlights staat, maar dan niet in een negatieve zin. Ze gaat graag met mensen op en wilt het liefst alle doelen die ze heeft opgesteld toen ze elf was, bereiken. Zelfs alle gekke dingen. Eralin is nogal onzeker over haarzelf en draagt niet zo vaak opvallende kleren, soms wel, maar dan is daarvoor in de bui.
    Gezin: Haar vader is een zakenman, die de hele wereld reist en haar moeder is overleden. Eralin heeft een oudere broer, Stephan van vierentwintig die nogal beschermend over haar is.
    relatie: Met Liam, al bijna twee jaar.
    extra: /

    [ bericht aangepast op 29 okt 2013 - 17:37 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol:Beste vriendin van Alize
    Naam:Avelaine Bridgett Jones
    Afkomst:Half Frans Half Engels
    Uiterlijk:


    Alexandra Daddario
    Karakter:Avalaine is een sarcastische meisje. Ze ziet het leven soms als een hel en dan weer als een paradijs. Met haar weet je nooit in wat voor bui ze is , haar gezicht is ook moeilijk te lezen omdat ze haar emoties achterlijk vind en ze die liever voor zich zelf houd. Ze is niet erg sociaal en mensen blijven ook liever bij haar uit de buurt. Ze heeft maar een paar vrienden en daar is ze ook tevreden mee want die weten hoe ze echt is.
    Relatie:Avalaine doet niet aan relaties.
    Gezin:Avalaine woont samen met haar broer [url=(http://robattack.wordpress.com)] Damian [/url]
    Extra:Haar ouders zijn altijd op hun werk. Ze kon er niet meer tegen dus is ze gaan samenwonen met haar broer.


    [ bericht aangepast op 29 okt 2013 - 17:35 ]


    A good book on your shelf is a friend that turns its back on you and remains a friend. ~Author Unknown