• “Heaven or Hell, your choice.”

    --

    Op een dag, waren alle mensen op de aarde dood. Ze vielen allemaal neer, maar ze waren niet weg. Hemel en hel bevonden zich ineens niet meer boven de wolken of diep ondergrond, maar allemaal op die ene kleine aarde. De wereld bestond nog maar uit twee soort verschillende mensen, of eigenlijk drie, engelen, demonen en mensen die er precies tussen in zaten. De mensen die er tussen in zaten waren de mensen met het moeilijke leven waarin ze moesten beslissen of ze bij satan wilde horen of bij god. Maar de mensen die er precies tussen in zaten, waren té geliefd. Iedereen wilde ze aan hun kant slepen. De demonen vochten met de engelen om dat ene wezen over te halen naar hun slechte of goede kant. Het was een chaos op de wereld. De mensen die er tussen in zaten, werden de Zivotten genoemd. Zivot betekende leven in een andere taal, en de reden dat ze eigenlijk 'leven' heette was omdat deze mensen het goede en het slecht bevatten. En in elk kwaad zat een stukje goed en in elk stukje goed, zat een stukje kwaad.
    Je kon demonen makkelijk herkennen. Ze hadden een mysterieuze blik, donkere ogen, waren sexy en zochten altijd de hitte op. Op de aarde was het het een landklimaat geworden. In de zomer was het heet, de zomer was dan ook de zomer van de demonen. En de winter was voor de engelen. Niet omdat ze van kou hielden, maar omdat ze van alles hielden. Het maakte hun niet uit of het koud of warm was, ze waren altijd tevreden. Ze hadden prachtige witte vleugels die hun omhoog bracht. Meestal hadden ze die niet uitgeslagen maar als ze alleen waren of op prachtige natuurplaatsen, sprongen hun elegante vleugels er uit. Engelen waren beeldschoon. Eerder schattig dan sexy. Ze waren net zo charmant als de demonen op hun eigen manier. Ze straalde liefde uit en vrede. En dan, hadden we natuurlijk de Zivotten. Deze ware precies de combinatie tussen demonen en engelen. Sexy, beeldschoon, mysterieus, schattig. Ze waren soms vreselijke wezens maar soms ook geweldige wezens. Ze waren onvoorspelbaar en woest aantrekkelijk door hun onzekerheid. Ze waren onbetrouwbaar.
    Er was maar één man op de wereld waar alle demonen én engelen een hekel aan hadden en dat was de enige man die nóóit zou kiezen tussen het goed en het kwaad. Hij was de Satan en de God voor de Zivotten. Hij was Zaid. Niemand weet hoe hij er uit ziet. Er zijn veel verhalen over wezens die hem hebben gezien en die zeggen dat hij inderdaad op de zoon van God en Satan lijkt.
    Hij had geaccepteerd dat hij voor altijd tussen het goed en het kwaad zou zitten. Hij zou namelijk nooit honderd procent achter iemand staan, alleen achter zijn eigen volk, de Zivotten. Hij was hun leider, hun god en satan. Toch verliet zijn eigen volk hem voor hun geliefde die bij de engelen of demonen hoorde. De engelen en demonen dwongen de Zivotten om te kiezen. Want een engel of demon wilde niet een relatie hebben met een persoon die ze nooit zouden kunnen vertrouwen. Een engel zou nóóit van een demon kunnen houden of andersom. Dat was onmogelijk. Maar een engel of demon kon wel verliefd worden op een Zivot, maar die kon geen Zivot blijven. Een Zivot, moest kiezen, tussen het goede en het kwade.

    --

    Uitleg.
    Je speelt een Engel, Demon of Zivot. Het spel bevindt zich in het grootste 'dorp' tussen de natuur, het heeft een grote school waar zowel de basisschool tot de universiteit zich bevindt. Het is het bekendste dorp van de wereld omdat het het enige dorp is waar zowel Engelen, Demonen en Zivotten gezamenlijk bij elkaar op school zitten. De engelen gaan niet met de demonen om, maar maken ook geen ruzie. Dat doen ze wel na schooltijd. Ook Zaid woont ergens in dit dorp. Niemand weet ook of hij daar wel daadwerkelijk woont. Je bent vrij om te spelen wat je wilt, wie je wilt, alleen mensen bestaan niet meer. Iedereen is dus al dood gegaan en hééft een mensenleven achter de rug. Ze blijven altijd dezelfde leeftijd voor eeuwig. Ze eten nog wel en drinken al is dat niet nodig. Geen engel, demon of Zivot kan dood gaan, alleen nog vernietigd worden. Een engel kan vernietigd worden door de vleugels er af te scheuren, een demon door heilig water te drinken. Een Zivot kan niet vernietigd worden tot hij heeft gekozen, dus een engel of demon is. Een Zivot zal altijd kiezen, behalve Zaid.
    Je speelt dus gewoon een engel, demon of zivot in dit dorp, op die school.

    Engelen: Ze hebben witte elegante vleugels die ze kunnen spreiden wanneer ze willen, zijn beeldschoon, puur en zullen nooit iemand kwaad doen. Doet de engel dat wel, dan is het al officieel geen engel meer. Ook deze wezens kicken op de Zivotten en proberen hun over te halen om naar hun kant te trekken. Ze hebben zuivere stemmen net zoals hun zelf.
    Demonen: Ze hebben lange scherpe klauwen als ze willen, scherpe tanden en een donkere blik. Ze blijven mysterieuze, sexy wezens die je nooit zou kunnen vertrouwen. Ze vinden andere pijn doen fijn, kicken op slechtheid. Houden van warmte omdat dat hun doet denken aan hel. Ze zijn achterbaks, trots, zelfverzekerd en sterk. Ze hebben ook veel neigingen om te moorden of andere criminele activiteiten.
    Zivotten: Ze hebben zwarte vleugels en klauwen. Ze zijn onbetrouwbare wezens, ze hebben iets puurs in zich en iets wreeds. Ze hebben niet snel spijt, maar ze kunnen wel spijt hebben. Ze doen vaak per ongeluk andere pijn, van binnen al bedoelen ze het niet zo. Elke Zivot verschilt per karakter. Sommige lijken meer op engelen en zullen dan ook kiezen voor God en sommige lijken meer op demonen dus zullen kiezen voor Satan. Op het moment dat ze gekozen hebben, worden ze een volledige engel/demon. Dus hun zwarte vleugels worden wit/gaan weg of hun klauwen gaan weg/blijven. Deze wezens zijn woest aantrekkelijk, slim en licht onzeker over hun keuzes. Ze liegen regelmatig. En zelfs wanneer een Zivot een engel of een demon wordt, zal hij of zij altijd iets van zich zelf houden.

    sorry voor de ziek lange uitleg, ik hoop dat überhaupt iemand met me wilt rpg'en xd.

    --
    Vul dit in als je wilt mee doen:

    Naam + Achternaam [F,M/Leeftijd(mensen jaren!)] Engel, Demon, Zivot | Url foto/gif.

    --
    Personages die er al zijn!
    Zaid [M/21] Zivot | x
    Finn Harries [M/19] Engel | x
    Savannah Lopez [V/17] Zivot | x

    --
    vragen?
    Stel ze maar c:

    link naar de rpg:
    http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=154012

    [ bericht aangepast op 8 aug 2013 - 17:05 ]


    “Voel je het?”

    Savannah Lopez [V/17] Zivot | x


    Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable

    yay! welkom!


    “Voel je het?”

    naam: tulisa sommer
    geslacht: vrouw
    leeftijd: 17 jaar
    zivot