• Lara Carter is een jonge vrouw van tweeëntwintig jaar met het bijna perfecte leventje. Ze heeft een leuke baan als modejournalist, handenvol vrienden en een geweldig appartement in het hartje van Amsterdam.
    Helaas is Lara niet goed in het onderhouden van relaties en nadat ze voor de derde keer in twee jaar gedumpt is, heeft ze de liefde voorgoed afgezworen. Want zeg nou zelf, zo’n lompe kerel heb je toch niet perse nodig? Buiten dat heeft ze al een man in huis, Bram, haar lieve, gevlekte kater met drie poten.
    Net op het moment dat ze haar leventje weer helemaal ziet zitten zonder bungelende lichaamsdelen in haar omgeving, vindt haar beste vriendin, Fay Hewitt, het tijd worden dat ze weer een knapperd ontmoet. Lara laat zich onder hevig protest overhalen om zich in te schrijven op een datingsite, maar wel onder één voorwaarde; ze zou zich niet meer zo makkelijk laten inpakken door ‘Mister Perfect’. Uiteindelijk vallen ze toch allemaal tegen.
    Maar wát doe je als je toch ineens iemand ontmoet die wel heel dichtbij het ideaalbeeld komt. je in een opwelling met hem meegaat op vakantie, en er dan pas achter komt dat hij in de verste verte niet lijkt op de foto’s die hij stuurde? Neem je de benen of probeer je er het beste van te maken?


    ~ Reacties?
    ~ Kudo?
    ~ Abo?


    Surprised!