• Lieve SoccerGirlz,

    Ik ga een nieuw verhaal beginnen over niemand minder dan de enige echte Ibi!

    Het verhaal staat online: The two most interesting things in the life of a boy, soccer and girls

    Nu, ik zou het leuk vinden als jullie een aandeel hebben in dit verhaal. Dus als jullie een rol hebben uitgezocht, zie hieronder, en hem invullen hebben jullie misschien wel een aandeel in mijn story. En, je mag hier gerust mij tippen over jou eigen voetbal-verhalen. Als je zin hebt, neem een abo en promoot mijn story bij je mede SoccerGirls!


    Rollen:

    ~ Huisgenoot Becky
    ~ vrienden/vriedinnen (denk aan mensen in achterbuurten)
    ~ Vriendin Ibrahim Affelay
    ~ Hoofd massage-afdeling FC Barcelona

    Tip: kijk eerst naar de story voor je hieraan begint, dan begrijp je het beter.

    Invullen:

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Oorspronkelijke woonplaats, nationaliteit:
    Like:
    Hate:
    Extra's:
    Uiterlijk (het liefst foto van een beroemdheid of een normale foto):



    Ik hoop dat jullie het wat vinden, ik wacht vol spanning af.

    X

    [ bericht aangepast op 9 juni 2013 - 17:57 ]

    Rol: Huisgenoot Becky.
    Naam: Alexandra Cascata Georgio, haar naam wordt meestal afgekort naar Alexa. Ze haat het als mensen haar Alex noemen, want dat is een jongensnaam.
    Leeftijd: 18, geboren op 17 Augustus.
    Oorspronkelijke woonplaats, nationaliteit: Alexandra komt oorspronkelijk uit Lisbon, Portugal dus.
    Like: Real Madrid, de club waar ze mee op is gegroeid. Die kan ze natuurlijk niet haten. Uitgaan, ze houdt ervan om minstens een keer per week naar een club ofzo te gaan. Dansen, dit doet ze al sinds haar 6e en kan het ook best goed. Haar vrienden, ze zou niet weten wat ze zonder ze zou moeten doen. Tja, Alexa is een sociale vlinder. Basketbal, de sport naast voetbal die ze al heel lang doet. Voetbal, het is haar favoriete sport en zelf kan ze er ook aardig wat van. Zingen, ze doet het vaak onbewust en heel slecht is ze gelukkig niet. Ontwerpen, ze wou altijd al een mode ontwerpster worden maar tot nu toe lukt het nog niet echt ookal zijn haar ontwerpen niet vreselijk.
    Hate: Haar ouders, ze haat ze niet maar ze is wel kwaad op ze. Hoe kan het ook anders, ze hebben haar uit huis gezet. Lionel Messi, ze weet zelf niet wat het is maar ze heeft hem nooit geweldig gevonden. Als ze hem ooit tegen zou komen zou ze dus ook niet heel aardig zijn. Haar baas, het is een echte rotvent die gehaat wordt door heel het personeel. Ze werkt er dus alleen om geld te verdienen. Insecten, als ze iets haat is dat het wel. Ze haat die kleine, kruiperige beestjes en dan met name spinnen.
    Extra's: Ookal woont Alexa in Barcelona, ze is een echte Madridista. Ze is opgegroeid met Real Madrid en verandert dus niet zomaar van gedachten. Alexa woont nu in Barcelona omdat ze uit huis is gezet door haar ouders met maar 500 euro op zak. Haar ouders konden haar brutale en koppige gedrag niet meer aan. Ze werkt in een drie-sterrenhotel wat best slecht betaalt, maar toch. Het verdient toch iets.
    Uiterlijk:



    Adriana Lima

    [ bericht aangepast op 8 juni 2013 - 0:41 ]


    El Diablo.

    Rol: Hoofd massage afdeling FC Barcelona.
    Naam: Aimé Rodriguez Cuencelia Santos
    Leeftijd: 19, 10 December 1994
    Oorspronkelijke woonplaats, nationaliteit: Aimé woont in Barcelona en is zelf ook in Spanje geboren.
    Like: Gek doen, uit gaan, mensen plagen, grappen uithalen en sporten. Ook houdt ze erg veel van voetbal, af en toe doet ze mee met de jongens voor de lol als het kan, ze houdt ook erg veel van het Spaanse zon, zwemmen en naar het strand gaan. Ze houdt erg veel van Yelly Beans en chocolade, verder houdt ze nog van gympen, FC Barcelona en de spelers daar. En als laatste erg veel slapen
    Hate: Mensen die denken dat ze alles kunnen maken, spinnen en slangen. Mensen die haar telkens dingen opdragen om te doen, mensen die de hele tijd zeggen dat ze iets foutst doet terwijl ze zelf niks doen. Iemand die te veel aandacht vraagt en erg zielig doet om niks. Barbie's en té hoge hakken die echt overdreven zijn. Iemand die iemand anders zit te gebruiken zodat ze zelf er van kunnen profiteren. Vervelen en saai zijn, dom moeten doen, haar werk niet af hebben en mensen die te veel over bezorgd zijn en denken dat ze een kind van 10 is die alle hulp van de wereld nodig heeft terwijl dat niet zo is. Iemand moeten bedienen en geen nachtrust kan krijgen. Verder haat ze het als ze de enige is die iets niet begrijpt, mensen die gelijk opgeven en niet hun best doen, haar vrienden die gebruikt worden voor iets en mensen die veel te snel beoordelen over je terwijl ze je nog niet eens persoonlijk kennen. Maar gebruikt worden haat ze toch het meest van alles.
    Extra\'s: Ze moet telkens met de fiets naar Camp Nou omdat ze haar hele auto kapot gereden heeft omdat ze te snel afgeleid werd door iets anders en nog geen geld heeft om het te repareren, waardoor ze meestal uitgelachen word door de spelers van FC Barcelona, waardoor ze vaak grappen over hun begint te maken dan. Maar gelukkig voor haar is Camp Nou niet ver vandaan.
    Uiterlijk (het liefst foto van een beroemdheid of een normale foto):

    Rol: Vriendin Ibrahim Afellay
    Naam: Adalia Florentina Elia Estevez., ze wordt door al haar vrienden Lia genoemd.
    Leeftijd: 21 jaar oud, geboren op 23 april 1992.
    Oorspronkelijke woonplaats, nationaliteit: Adalia woont al haar hele leven in Barcalona, maar haar beide ouders komen uit Brazilië en daar is ze ook geboren. Een half jaar na haar geboorte zijn ze verhuisd.
    Like: Adalia is een echt doe-persoon. De hele dag door is ze bezig. De hele dag door is ze bezig met tuinieren, leest ze boeken, poetst ze het hele huis, gaat ze fitnissen, schilderen en zingen en kijkt ze naar de trainingen van Ibrahim. Ze zit geen minuut stil. Ze is dol op voetbal en speelt dit al 10 jaar. Haar favoriete club is FC Barcelona. Haar kledingstijl is sportief, maar kan wel heel netjes zijn. Ze heeft ook een paar huisdieren en daar is ze helemaal dol op. Voor de rest is ze heel sociaal, ze heeft veel vriendinnen en gaat veel uit met hun.
    Hate: Adalia heeft een hekel aan barbiepoppen die achter haar vriend aanzitten. Ze haat uggs, en ze zou ze niet aantrekken ook al kreeg ze er een miljoen voor! Ook heeft ze een hekel aan die mensen die de hele dag achter de computer of televisie zitten en niet bewegen, Ze kan niet tegen luiheid en alles wat daarmee te maken heeft.
    Extra's: Adalia woont nu 2 jaar bij Ibrahim en ze hebben 3 jaar een relatie. Ze willen graag een kindje, voordat ze gaan trouwen.
    Uiterlijk (het liefst foto van een beroemdheid of een normale foto):


    Mila Kunis.

    [ bericht aangepast op 9 juni 2013 - 0:50 ]


    where would I be, if you didn't believe?