• Hellow,

    Ik zoek een aantal rollen voor mijn lopende verhaal Live While We're Young | Zianourrry.
    Laat je fantasie de vrije loop. Maar ik ben wel opzoek naar deze rollen;

    ~ De ex vriendinnen van de jongens.
    ~ Een Stranger ( Iemand die alles van de jongens weet, maar zelf niet bekend is bij ze)
    ~ Een journalist.
    ~ Broertjes/ zusjes van de jongens.



    Volledige naam:
    Bijnaam (eventueel):
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    *Karakter:
    Verleden:
    Familie:
    *Face-claim:
    Extra: (bijv. hobby's)


    * Karakter: Liever de goede en slechte eigenschappen.
    * Face-claim: beroemdheid die je voor jouw personage gebruikt.




    Action speak louder than words. We can apologizes over and over again.


    Larry/Lilo/Lirry/Nouis/Niam/Narry/Zouis/Ziall/Zarry/Ziam
    Bromance
    Bevat 16+
    One Direction (nog) bestaat niet



    Alvast bedankt! (:


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

Okee laat me even denken:)

Zusje van Louis
Volledige naam: Chelsey Laura Tomlinson
Bijnaam (eventueel): Chel, Chelly
Leeftijd: 16 jaar
Nationaliteit: Doncaster, South Yorkshire, England
*Karakter: Goede eigenschap is dat ze heel behulpzaam en grappig is en ze het altijd opneemt voor haar vrienden haar slechte eigenschappen zijn dat ze haar mond snel voorbij praat en vaak alles zegt wat ze denkt, ook is ze stiekum verlegen door haar verleden, maar heeft e dat uit haar hoofd gezet.
Verleden: Ze is erg gepest vroeger omdat ze anders was en een beetje mollig, nu is dat anders en heeft ze het perfecte lichaam en veel vrienden.
Familie: Ze heeft een broer Louis Tomlinson (is ze heel close mee) en hele lieve ouders, met haar moeder is ze heel close en die weet alles van haar.
*Face-claim: Voe
(link= http://www.spirit.no/wp-content/uploads/2009/10/voe.jpg )



Extra: (bijv. hobby's): Ze kan goed zingen al is ze te verlegen om zomaar voor publiek te zingen, ze zingt alleen wanneer ze zeker weet dat er niemand is of samen met vriendinnen. Louis heeft haar ook nog nooit horen zingen wat in het verhaal wel gebeurt

Ex vriendin Zayn
Volledige naam: Rachel Ruby Roobinsy
Bijnaam (eventueel): Rach
Leeftijd: 18 jaar
Nationaliteit: New York, Amerika
*Karakter: Ze is best een grote bitch en kan het niet hebben om gedumpt te worden en doet er alles aan om die jongen ( zayn) terug te krijgen. Wat mensen vaak neit doorhebben is dat Rachel heel slim (hoogbegaafd) en sluw is. Voor haar vriendinnen is ze er altijd en ze zegt alles recht voor ze raap.
Verleden: Ze is altijd miss populair geweest en heeft niks te klagen. Haar ouders geven haar alles omdat ze rijk zijn en ze een eigen huis in de imens grote tuin heeft waardoor ze dus "op zichelf"woont maar alles door de bediendes van haar ouders word gedaan voor haar.
Familie: Ze heeft 2 ouders die haar en haar broertje heel erg verwennen en een broertje die Jake heet hij betekent alles voor Rachel.
*Face-claim: Geen
(link= http://data.whicdn.com/images/59241268/large.jpg )



Extra: (bijv. hobby's): Ze is model en heeft een klein hartjes tattoo op haar enkel

Broertje Liam
Volledige naam: Bradly Jason Payne
Bijnaam (eventueel): Brad, Little B
Leeftijd: 6 jaar
Nationaliteit: Great Brittain (?)
*Karakter: Een heel vrolijk en nieuwschierig jongetje, hij wil overal bij betrokken zijn en wil alle aandacht. Liam is dol op hem en laat hem zo vaak mogelijk over vliegen zodat hij tijd met hem kan spenderen.
Verleden: Hij heeft veel vriendjes en vriendinnetjes en heeft in zijn korte leventje al veel dingen meegemaakt en de fans van One Direction zijn ook dol op hem omdat hij graag geknuffeld word
Familie: hij heeft 2 lieve ouders en 1 broer: Liam en 1 ouders zus Nicola
*Face-claim:
(link= http://data.whicdn.com/images/58961614/tumblr_mlijm16UnS1r0i9t4o1_500_large.jpg )



Extra: (bijv. hobby's): Hij danst altijd op de muziek van One Direction wat er heel schattig uit ziet.

Als je er 1 van mij gebruikt wil je het dan even melden :) bijv via een Mailtje of prikbordbericht:) xx

Rol: Maakt niet uit (:
Volledige naam: Crystel Dana Adams
Bijnaam (eventueel): Crys, Cryssie
Leeftijd: Achttien jaar, geboren op negen februari.
Nationaliteit: Half Amerikaans, Kwart Iersen kwart Portugees.
Karakter: Crystel is om te beginnen een erg aardig meisje. Als de ander dat tenminste ook is. Soms heeft ze namelijk nog wel eens last van stemmingswisselingen. Die aardig snel kunnen voorkomen. Ook maar door een kleine opmerking kan haar stemming in een seconde veranderen. Meestal, als er niks aan de hand is, is Crystel gewoon vrolijk. Als ze door de stad loopt met haar vriendinnen lijkt zij vaak de jongste. Crystel kan zich vaak als een kind van vijf gedragen. Als mensen vragen waarom ze dat doet, antwoord ze altijd: 'Omdat het kan.' Dat is vaak haar antwoord op alles. Crystel is ook nogal een kluns. Over haar voeten struikelen, dingen laten vallen en noem maar op. Crystel denkt dan ook nooit na voordat ze iets zegt of doet. Dan die ene keren doet ze dat doet, doet ze er te lang over. Zo lang dat het al bijna geen nut meer heeft in datgene waar het om ging. Crystel ook een soort van spiegel. Door haar stemmingswisselingen neemt ze snel het gedrag van een ander over. Haar humor snapt niemand. Bijna dan, alleen haar beste vriendin snapt het. Het is een vreemde vorm van sarcasme, droogheid en haar nogal vreemde fantasie. Haar fantasie snapt overginds niemand. Zelfs haar beste vriendin, die haar normaal altijd snapt, niet. Het is niet te beschrijven, zo raar. Crystel is als ze bij haar vriendinnen is vaak hyperactief en melig. Crystel is ook nog redelijk luidruchtig. Vaak schreeuwt ze eerder dan praat. Fluisteren is bij haar praten. Haar stem zal je dan ook vaak horen, want stil zijn is niks voor Crystel. Crystal is niet zo goed in vrienden maken, integendeel. Ze vindt het écht moeilijk. Crystel is nogal gesloten als mensen. Ook haar gevoelens kropt ze vaak op. Ze zit dan het liefst even alleen in haar kamer om een simpel boek te lezen of haar gevoelens op te schrijven. Over het algemeen is Crystel een meisje die aardig is als je haar goed kent, een meisje met stemmingswisselingen maar ook iemand waarmee je hardstikke veel lol mee kan hebben.
Verleden: Toen Crystel klein, ongeveer tien jaar, was werd ze gepest. Uitgescholden voor hoer, slet etc. Toen had ze ook nog maar een enkel idee wat dat betekende.
Familie: Crystel heeft één oudere broer en een jonger zusje. Haar ouders zijn getrouwd. Crystel heeft drie ooms en drie tante's. Ook heeft ze vijf neefjes en twee nichtjes. Crystel is, na haar broer, de oudste van de kleinkinderen.
Face-claim: Aurora Mohn


Extra: Crystal komt een muzikale familie. Ze is opgegroeid met muziek. Van rock tot klassiek. Crystal kan dan ook redelijk van instrumenten bespelen. Gitaar, piano, viool, blokfluit en triangel. Ook houdt Crystal erg van tekenen. Vooral mensen, dieren of 3D.


Do what people say you can't.

Ik ga zo een poging wagen (: -Mijn topics-


I don't want you to die, I want you to suffer.