• Ik wil jullie even attenderen op mijn nieuwe story. Het is een vervolg op Guilt, maar kan ook heel goed zonder dat verhaal gelezen worden. ^^


    You said this could only get better
    There's no rush cause we have each other
    You said this would last forever
    But now I doubt if I was your only lover

    Are we just lost in time?
    I wonder if your love's the same
    Cause I'm not over you


    Elles heeft zich moedig door het eerste jaar heen geslagen en voelt zich helemaal gelukkig in de klas. Haar geluk wordt echter opnieuw op de proef gesteld wanneer er een nieuw meisje in de klas komt, waar iedereen het goed mee kan vinden, behalve Elles.
    Meer tegenslagen volgen. Mark blijkt niet het ideale vriendje te zijn en Elles ontdekt dat niet al haar vrienden even eerlijk en open tegen haar zijn. Het leven van de tieners is niet meer zo rooskleurig als de voorgaande jaren en ze hebben elkaar nodig om het hoofd boven water te houden. Maar wanneer Nico zich weer vertoont en vastberadener dan ooit is om bij Elles blijvend letsel aan te richten, lijken ook de laatste lichten te doven.



    En het proloog:
    Een traan glijdt langs zijn wang. Hij kan het wel uitschreeuwen van frustratie, maar er komen alleen zielige snikken uit. Hij zakt op de natte grond neer, terwijl de regen hem geselt. Het kan hem niet schelen. Niets lijkt meer uit te maken.
    Hij weet niet wie van hen kwaad bloed heeft gesticht. Misschien hebben ze dat allebei gedaan. Misschien is alleen hij verantwoordelijk. Maar een ding is zeker: hij is haar kwijt en deze keer gelooft hij dat het voorgoed is.
    Zijn vuisten ballen samen en zijn nagels priemen in zijn vlees, maar gek genoeg voelt dat goed. De pijn geeft hem verlichting en hij ramt met zijn vuisten op de natgeregende straatklinkers, net zolang totdat zijn knokkels openschaven en rood bloed over zijn handen glijdt en zich met zijn tranen en de regendruppels vermengt.
    Van binnen voelt hij zich leeg. Alle twijfels die zich de afgelopen maanden hebben opgestapeld en zijn angst voor verlatenheid opnieuw aanwakkerden, hebben hun hoogtepunt bereikt en uiteindelijk hebben ze de overhand gekregen. Ze hebben een beest in hem ontketent waarvan hij het bestaan ontkende en het is steeds wilder geworden. Het is ontembaar gebleken en de nachtmerrie die hij zo gevreesd heeft, is werkelijkheid geworden.

    Het beest in hem is hem de baas geworden.

    Hopelijk nemen jullie een kijkje. :)

    [ bericht aangepast op 8 maart 2013 - 12:21 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Niemand? :'(


    Every villain is a hero in his own mind.