• Dit RPG is een vervolg op het RPG Forgotten Friendships. Het maakt niet uit als je in dat RPG niet mee hebt gedaan, er zijn gewoon een paar die elkaar al kennen.

    Twee jaar geleden is er een meisje overleden Alice, haar vrienden en vriendinnen lijden er nog steeds onder en ook op de school heeft het grote gevolgen. De school heeft verschillende groepen. Nerds, Gothics, Emo's, sporters, cheerleaders enz. Alice was een meisje die met iedereen wel omging en door haar dood zijn de groepen veel meer uit elkaar gevallen. Sinds haar dood heeft de school een soort sombere uitstraling over zich heen gekregen. Er zijn mensen die het onzin vinden om zo te rouwen om haar dood, maar er zijn ook een paar die daar te diep in mee zijn gegaan.
    De school is geen één geheel meer. Je hebt groepen. Iedereen heeft zijn eigen vriendinnen en niemand bemoeit zich meer met iemand met wie hij of zij niet meer om zou horen gaan. Je wordt dan ook raar aangekeken als je dat wel doet. Het is raar dat alles zo verandert dankzij één persoon, toch is het gebeurd. Zelfs leerlingen die nieuw komen op de school gaan mee in de groepen en hebben automatisch geen contact meer met de andere. In klassen zie je ook duidelijk de groepen.
    Komt de school ooit weer in een vrolijk zonlicht te staan? Vergeten de leerlingen het verschil tussen elkaar en vergroten ze hun vriendengroep?


    Als je mee wilt doen graag! :)

    Wat ik wil weten:

    Naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd(Tussen 13 en 18):
    Groep:
    Karakter:
    Uiterlijk(liefst met foto):
    Extra:

    De 13jarige zijn nieuwe leerlingen, de 18 jarige zijn laatste jaars.

    Hoop dat jullie meedoen! x

    Gothic:
    -
    -
    -

    Cheerleader VOL:
    - Jasmine Eberson - xkimx124
    - Hayden Noralie Everett - Jaimyhoi
    - Audrey Gwyneth Zaviera - Dreamwishes
    - Katherine Jolie Maer - HurtedHeart

    Sporters:
    - Austin Treves - Quin98
    - David Johnson - Memoria
    - Aiden Samuel Dream - HurtedHeart
    - Matthew Daniëls - Lotttx

    Nerds:
    - Darla Madison Hoekstijn - NerdieMe
    - Darrel McConwell - MakeMeIrish
    -
    -

    Muziekale groep VOL:
    - Eveline Mc'fail - Demonisch
    -Camille Aurora McFloorn - xClove
    - April Riley Stone - Arriver
    - Zara Elisabeth McFly - Lifeisajoke

    Badboy's:
    - Ian Silvas - Coockies
    -
    -

    Verwende kinderen:-
    - Danny Sebastiaan Brantston - MakeMeIrish
    - Allison Isabelle Collins - Pebble
    -

    Skateboarders enz.: VOL
    - Jayson Cole - Quin98
    - Jade Maysilee Ruby - HurtedHeart
    - Casey Cardona - Gancanagh
    - Alejandro Diego Bjorn Fernandez - Lifeisajoke

    Homoseksuelen:
    - Andrew Brown - Quin98
    -
    -

    Overig:
    - Isabella Jennifer Jones - Coockies
    - Kate Adler - NerdieMe
    - Kayleigh Beale - IrishCharm
    - Rosie Harries - xhansjee

    Sommige groepen kunnen wegvallen, als niemand in zo'n groep wilt.

    Regels:

    - Elkaar niet buiten sluiten
    - Maximaal 3 personages
    - OOC: Tussen haakjes: (),[], {} enz.
    - 16+ mag
    - Elkaar niet uitschrijven, bijv. door te vermoorden, weg te pesten enz
    - Goed kijken naar elkaar stukjes, zodat er geen misverstanden ontstaan
    - Minimaal 3 regels schrijven
    - Geen oneliners
    - Reserveringen vervallen na 5 dagen


    ROLLENSTORY
    PRAATTOPIC

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 23 nov 2012 - 22:02 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    ik doe al mijn karakters weer xD, ga ze even opzoeken bij die rollentopic

    Ik doe Danny weer :P


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Naam: Austin Treves
    Bijnaam: Austi
    Leeftijd: Net 17
    groep: Het verschild nogal.Hij is vaak bij 'muzikanten' maar ook vaak bij de 'sporters'. Hij zit er een beetje tussenin
    Karakter: Austin is een erg lieve jongen die het altijd voor zijn vrienden opneemt. Hij kan daar soms wel iets te ver ingaan en dat kan die zichzelf niet meer beheersen. Austin is erg sportief en sport dan ook vaak. Hij is ook nog muzikaal. Vroeger was hij elke dag erg vrolijk en maakte overal wel iets positiefs van. Hij was hele goede vrienden met Alice, Na de dood van Alice is hij erg veranderd. Nadat hij op vakantie is geweest met de rest is hij weer een beetje de oude geworden. Hij is nu eigenlijk weer bijna altijd vrolijk behalve als de naam Alice te spraken komt, dan kan hij weer even een momentje down zijn maar hersteld zich dan al snel weer.
    Uiterlijk


    Extra: Austin speelt gitaar en kan ook erg goed zitten ook al vindt hij zelf van niet. Hij heeft sinds de vakantie met Isabella en is daar erg trots op.

    [ bericht aangepast op 19 nov 2012 - 21:39 ]

    Naam: Jayson Cole
    Bijnaam: Jay
    Leeftijd: 16
    groep: skater
    Karakter: Jayson is een jongen die eigenlijk best zorgzaam en lief is.Alleen laat hij die kant niet vaak zien en houdt meestal afstand van mensen. Waarom hij dat doet weet hij zelf ook niet precies. Hij kan soms wel gewoon zijn lieve kant laten zien, eigenlijk altijd wel naar zijn vrienden alleen naar nieuwe mensen niet echt. Jayson is best sportief en doet aan skateboarden en freerunnen. Hij doet vooral erg veel aan skateboarden, je zal hem eigenlijk ook bijna altijd met een skate board zien. Hij is best goed maar dat mag ook wel na de lange tijd dat hij het nu doet en hoeveel hij er voor oefent.
    Uiterlijk(liefste met foto):


    Hij heeft bruin haar met blauwe ogen. Zijn kleding style is een beetje skater-boy,hij heeft altijd een beanie of pet op en meestal een simpel shirt met een spijkerbroek. Hij is redelijk gespiert door het free runenn en skate boarden. Hij heeft een six pack maar het is ook weer niet zo dat hij er super gespiert uitziet en heel sterk is, gewoon een beetje.
    Extra: Jayson heeft een relatie met Jasmine

    [ bericht aangepast op 20 nov 2012 - 22:27 ]

    Naam: Andrew Brown, iedereen noemt hem Drew
    bijnaam: Drew, Drewie
    Leeftijd: 17
    Groep: Homoseksueel
    Karakter: Drew is een lieve jongen die heel spontaan is,hij maakt snel vrienden en heeft eigenlijk nooit ruzie. Soms kan hij wel iets te enthousiast zijn en dan wordt het irritant. Veder is Drew best sportief. Je kan eigenlijk altijd wel met hem lachen maar als er iets is wordt hij serieus en kan je altijd bij hem terecht. Hij probeert altijd zijn vrienden te helpen en staat voor ze klaar. Hij zet zichzelf vaak op de tweede plek om voor andere klaar te staan. Hij zorgt er altijd voor dat je je bij hem op zijn gemak brengt.

    Foto:


    Extra: Hij heeft een relatie met Danny, ze hebben elkaar op de vakantie leren kennen en Drew was eigenlijk al snel verliefd op Danny. Toen hij terug kwam van vakantie is hij van school gewisseld zodat hij bij Danny op school zat. Nog steeds is hij heel erg verliefd en wil Danny echt niet kwijt.

    [ bericht aangepast op 19 nov 2012 - 21:46 ]

    Kan je wel iets anders doen:) Want staan iets andere vragen, wat ik wil weten over je karakter haha x


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Naam:
    Danny Sebastiaan Brantston
    Bijnaam:
    Dan, Sebas.
    Leeftijd:
    17 en 16 december wordt hij 18
    Groep:
    Verwend en homoseksueel.
    Karakter:
    Vergeleken met eerst is Danny veel aardiger geworden. Soms kan hij nog bot zijn maar dat is dan niet zijn bedoeling, hij biedt dan vrijwel direct zijn excuus aan.
    Heel af en toe wil zijn verwende kant omhoog komen en wil hij graag wat hij vraagt, maar dit gebeurd niet heel vaak.
    Uiterlijk:


    Danny is nog altijd dat kleine jochie met de fel blauwe ogen en het donkere haar. Hij is 1,78 lang en daarbij niet een van de grootste.
    Extra:
    Op de vakantie heeft Danny, Andrew leren kennen, het klikte meteen tussen hen. Andrew heeft ervoor gekozen om over geplaatst te worden naar de school van Danny en daar is hij zo blij om. Iedere dag weer is Danny blij als hij Andrew ziet.
    Er staat een ding in de weg voor de twee jongens; Danny's ouders. Zij zijn er strikt op tegen dat hij en Andrew een relatie hebben en willen het liefst ervoor zorgen dat ze uit elkaar gaan. Ze willen niet dat hun zoon op jongens valt en gewoon naar huis komt met een gezellige meid.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Ik doe ook mijn oude karakter weer:) vul ik morgen denk Ik in

    Naam: Isabella Jennifer Jones
    Bijnaam: Isa, Bella, Ies of Bel
    Leeftijd:17
    Groep:Overig, ze hoort niet echt ergens bij. Buitenbeentje, beetje zieligtype.Ze valt niet echt op, maar dat maakt haar niet uit.
    Karakter: Isabella was vroeger altijd vrolijk en spontaan. Ze had veel vrienden en genoot van het leven. Ze had veel begrip voor andere en was een open persoon. Ze hield van feesten met haar vrienden, leuke dingen doen met zijn alle. Alleen zijn wilde ze liever niet en ook stiltes kon ze niet hebben. Nu is ze juist het tegenover gestelde. Door de dood van Alice is ze verandert. De dood van alles betrekt ze op zichzelf. Ze deelt met niemand haar emoties en ook is ze niet meer vrolijk. Ze is bijna al haar vrienden kwijt en brengt de meeste tijd alleen door. Je ziet haar niet veel meer lachen, het enige wat ze nog doet is muziek maken, zingen en gemiddelde cijfers halen op school. Het lijkt alsof het vrolijke meisje van vroeger totaal verdwenen is, maar dat is niet zo. Ergens schuilt dat vrolijke meisje nog. Diep vanbinnen. Ze kan het alleen niet laten zien omdat haar schuldgevoel haar in de weg zit. Isabella neemt de dood van Alice kwalijk en heeft daardoor een foute instelling. Ze is er van overtuigd dat ook zij moet boeten voor de dood van Alice. Doordat ze zo ongelukkig was, is ze zichzelf gaan snijden. Na een paar keer kwam haar moeder daar achter en is ze gestopt. Nu heeft ze een eetprobleem. Niemand weet dat, behalve Austin. Ook de psycholoog bij wie ze loopt weet dat niet. Die weet alleen van haar snijprobleem.
    Uiterlijk:


    Extra: Isabella was de beste vriendin van Alice. Ze deed met Alice heel veel samen. Dansen en zingen. Daarom doet ze dat ook niet meer in het openbaar, het ligt haar te gevoelig. Dat is best zonde want ze kan goed dansen en zingen. Isabella voelt zich zo schuldig omdat ze bij het auto ongeluk was van Alice. Stiekem verlangd ze naar haar oude leventje en wilt ze weer worden zoals ze eerst was.
    Ze heeft sinds de vakantie met Austin en is daar erg blij mee, want hij steunt haar enorm.

    [ bericht aangepast op 20 nov 2012 - 21:34 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [ow sorry was vergeten bij te zetten dat ik ze nog even ging aanpassen maar moest eerst douchen]

    Naam: Ian Silvas
    Bijnaam: Hij wordt vaak bij zijn achternaam aangesproken, dus Silvas. Vrienden zeggen Ian, mensen die hem haten noemen hem achter zijn rug om koudbloedige klootzak of iets dat daar op lijkt.
    Leeftijd: 18 jaar
    Karakter: Ian was vroeger altijd een vrolijke vriendelijke jongen. Hij had veel vrienden, hield zich altijd redelijk aan de regels en hield van gezelligheid en plezier hebben. Nu is hij doorgedraaid. Hij houdt van gezelligheid en plezier hebben. Op school is hij daar veel te ver in gegaan. Sinds de dood van Alice kent hij geen grenzen meer. Na de dood van Alice is hij eigenlijk begonnen met drinken om zijn zorgen te vergeten. En hoewel je niet verwacht dat hij bot en gemeen is, is hij dat wel. Emoties van andere doen hem vrij weinig, het liefst neemt hij afstand van iedereen. Hij wilt geen verlies hebben van vrienden en leven zonder zorgen. Iets wat natuurlijk niet kan. Daardoor is hij zijn echte vrienden verloren en is hij opgenomen in de badboy groep. Hij drinkt veel, rookt af en toe en moet zeker elke dag wel nablijven. Hij staat bekend als koudbloedige klootzak omdat hij niks laat merken. Hij flirt met meisjes, om ze vervolgens als oud vuil aan de kant te gooien. Alice was de enige die hij leuk vindt en hij denkt dat dat ook zo zou blijven. Zijn ouders begrijpen hem nog niet, ze begrijpen wel dat hij zo veel verdriet heeft, maar ze waren nog redelijk jong. Alice kon niet al de ware zijn, toch houdt hij vol van wel en laat daarom geen ander meisje de kans hebben. Hoe hard je ook probeerd hij wimpelt je koelbloedig af of hij gebruikt je eerst.
    Uiterlijk(liefste met foto):


    Typetje:Badboy
    Extra: Hij doet alsof de dood van Alice hem niks kan schelen, maar vanbinnen heeft het hem kapot gemaakt. Hij is bang om weer iemand te verliezen die hij zo dichtbij laat komen. Hij houdt van sporten, skateboarden, maar is eigenlijk ook erg intelligent. Hij haalt expres lage cijfers. Ook kan hij veel meiden om zijn vinger winden, maar bedriegd hij ze keihard. Hij heeft maar voor één persoon echte liefde gehad en dat is voor Alice. Hij wilt haar niet vergeten, dus sluit hij zich af van liefde.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 19:05 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Bij Austin en Danny weet ik niet waar ik ze bij moet zetten, aangezien ze bij 2 kunnen, welke op nummer 1? x


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    doe austin maar bij sporters

    Danny dan, uh.... Verwend? xD


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Mijne hoort natuurlijk bij de cheerleaders:)