• 7 beste vriendinnen zijn altijd bij elkaar te vinden. Ze zijn al een groep sinds groep 4 en nu beginnen ze ook aan jongens te denken. Een van de vriendinnen begint op een dag met Quests uitdelen. Iedereen moet binnen een week de quest gedaan hebben. Als ze niet slagen moeten ze trakteren. Op een avond hebben ze een logeer partij en een van hen heeft het idee om jongens te versieren. Al gauw hebben ze allemaal een quest: ze moeten de jongens van het winkelcentrum veroveren.

    Als deze quest geslaagd is (het is dus de bedoeling dat iedereen een vriendje krijgt) gaan ze verder met quest bedenken en komen er nog gekkere quest......

    Dit zijn de personages die ik nodig heb.

    Meisje: Jongen te veroveren:
    AnneMalik de jongen van de supermarkt
    Cookies = de jongen van de mediamarkt
    Depay de jongen van de boekhandel
    Tsubaki = de jongen van de dierenwinkel
    xkimx124 = de jongen van de kapper
    MinimuisBeta = de jongen van de speelgoedwinkel

    Jongen: Werkt bij:
    BlueHope Mediamarkt
    Depay Kapper
    MinimuisBeta Dierenwinkel
    BleuHope Boekhandel
    AnneMalik Speelgoedwinkel
    MaraCroft Supermarkt

    Regels:
    - 16+ mag
    - Geen perfecte personages
    - Maximaal 2 personages per persoon
    - Alleen ik of xkimx124 mogen een nieuw topic openen
    - Je moet actief meedoen, als je er twee weken niet bent geweest lig je eruit (sorry klinkt hard)
    - Als je op vakantie gaat ofzo graag even melden anders is het sneu en lig je eruit.

    Invullen:

    Rol:
    Volledige Naam:
    Roepnaam:
    Leeftijd:Tussen de 14 en 17
    Karakter: graag allemaal een beetje verschillend
    Uiterlijk: (graag foto en niet link)
    Hobby's:
    Extra:
    Zonodig extra extra:

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 15 nov 2012 - 16:55 ]


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    [Mag ik meisje 2 ?]

    [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 19:46 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Ja wow dat was snel trouwens maar meisje 6 is sowieso al bezet (ben ik nu aan het maken)


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    Het lijkt me awesome! Maar ik denk niet dat ik mee kand oen


    Tijd voor koffie.

    Wy not? door de afwezigheid?


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    Trouwens, toch wel. Mag ik het meisje die met de jongen uit de dierenwinkel gaat?


    Tijd voor koffie.

    MinimuisBeta schreef:
    Wy not? door de afwezigheid?


    Nee laat mar ;P


    Tijd voor koffie.

    Rol: Meisje - Jongen Uit Dierenwinkel
    Volledige Naam: Eliza Alexandria McPhantom
    Roepnaam: Eliza/Liza
    Leeftijd: 16 jaar
    Karakter: Eliza is vaak de stillere en verlegene, bij andere mensen. Bij haar vrienden, is ze echter wel vrolijker, en is ze zeker niet op haar mondje gevallen. Of ze nou bij haar vrienden is, of bij andere mensen, kan ze soms te eerlijk zijn, wat haar soms in de problemen brengt. Ook heeft ze altijd een duidelijke mening, en is ze goed in debatteren.
    Meestal is ze verstandig en denkt ze dingen vaker over, maar toch verlangt ze naar impulsief gedrag, en heeft dan ook besloten zo vaak mogelijk 'Ja' te zeggen. Zie ook de quest. Eliza is namelijk ook nogal klunzig, en hopeloos in flirten. Zoiets doet ze niet zo snel, maar toch, heeft ze besloten met haar vriendinnen mee te doen. Ze kan soms verlegen zijn, vooral bij mensen die ze leuk vind. Verder wil ze atijd veel te veel gelijk, zo heeft ze 3 baantjes, waarvan een vrijwillig. Ook geven haar ouders haar weinig geld, omdat die voornamelijk aan het werk zijn, dus moet ze alles zelf betalen. Ook is ze heel onzeker, de reden is hieronder vermeld.
    Uiterlijk: {Komt later}
    Hobby's: Alles met dieren, Gitaar spelen, Dansen (Hiphop), zingen, lezen, tekenen, schrijven, koken
    Extra: Ze heeft twee honden, een Golden Retriever, genaamd Fletcher, en een klein vuilnisbakkie James. Ze heeft een bijbaante bij het asiel. Dit is vrijwillig, maar ook heeft ze een betaald baantje bij de supermarkt en doet ze op zaterdagochtend een krantenwijk.
    Zonodig extra extra: Ze heeft ook een kanarie Twix.
    Haar ouders zijn voornamelijk aan het werk, aangezien het belangrijke zakenlui zijn. Toch zijn ze wel rijk, maar laten Eliza daar niet veel aan meegenieten, en haar ouders verwaarlozen haar ook redelijk. Sinds Eliza jong was, moest ze al voor zichzelf zorgen, en kan dus ook goed koken, etc. Dit geeft haar wel een tik van onzekerheid mee, waar ze last van heeft.
    Ze schrijft op dit moment aan een boek, waar ze best een tijdje mee bezig is geweest.

    Vul later verde rin ;P

    [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 20:04 ]


    Tijd voor koffie.

    Tuurlijk dat is meisje 4 en meisje 2 ok die zet ik in de lijst


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    *ik doe meisje 5 en daar heb ik ook recht op toch) want ik heb mee bedacht:)

    Ja inderdaad is goed ik vul nu iedereen in en mak zelf een karakter aan


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    Rol: Beste vriendin die jongen van mediamarkt moet versieren.
    Volledige Naam: Evelynn Rosalie Flow
    Roepnaam: Eve of Eef
    Leeftijd: Net 16
    Karakter: Evelynn is een vrolijk en spontaan meisje. Een echte levensgenieter. Haar naam vindt ze veel te lang en te chique. Ze komt ook uit een rijke en chique familie. Zijzelf is niet zo chique, ze kan heel bekakt praten en netjes doen, maar liever is ze op straat of met haar vriendinnen plezier maken. Ze doet dan ook wel is dingen die niet mogen. Zo is ze net 16, maar kan ze heel dronken worden. Iets wat haar ouders niet accepteren. Ook kan ze best de flirt uithangen, als ze wel, maar ze is wel erg trouw. Ze zal nooit vreemd gaan. Als ze een vriendje heeft, blijft het bij ontschuldig flirten, maar dat is natuurlijk niet leuk voor haar vriendje. Evelynn haalt gemiddelde cijfers op school en dat vindt ze prima. Evelynn haalt wel van roddels en doet er graag aan mee. Ze is een echte roddelqueen en kan soms best bot en bitchie uit de hoek komen, terwijl ze voor echte vrienden heel lief en behulpzaam is. Dat ze zo roddelt en bitchie kan doen, komt doordat ze er een beetje gek van wordt dat haar ouders zo netjes zijn. Eigenlijk doet ze daarom vooral dingen die niet mogen, wat niet bij haar opvoeding hoort, zoals veel drinken, dronken zijn, overbodig veel flirten en af en toe een sigaretje opsteken. Roken doet ze heel weinig, want ze vindt het lelijk voor je huid. Evelynn eet weinig, omdat ze een goed figuur wilt houden, ook doet ze veel aan sport. Ze wilt een mooi figuur hebben, maar is niet constant met haar uiterlijk bezig. Evelynn heeft dus zowel een chique als stoere kant. Omdat Evelynn uit zo'n rijke familie komt boeit geld haar weinig en geeft ze graag cadeautjes en trakteert ze graag. Soms is ze daar iets te overdreven in en laat ze te veel zien dat ze rijk is. Iets wat mensen kan irriteren, maar soms heeft ze dat gewoon niet door. Dan is ze in een uitgeefbui.
    Uiterlijk:




    Evelynn heeft lange donkerblonde haren. De ene keer stijlt ze het, de andere keer krult ze het. Het is waar ze zin in heeft. Haar haren draagt ze het liefst in een hoge staart, in een vlecht of in een soort knot achtig iets. Evelynn heeft een gemiddelde lengte van 1.75 en is slank gebouwd, niet te dun, niet te dik. Ze heeft een stralende glimlach en van nature licht roze lippen, maar ze doet vaak lipgloss op. Het enige wat ze van make- up doet is mascara, een beetje eyeliner en nou ja de basis dingen. Ze draagt vaak hakken, jurkjes of strakke skinny's en blousjes. Als ze uitgaat draagt ze korte jurkjes en hakken. Met dansen heeft ze een hele andere stijl. Namelijk sneakers, shirts dat een schouder bloot geeft enz. Een hele andere kant, die je niet verwacht. Evelynn is bijna altijd wel een beetje bruin en dat wilt ze ook zo houden. Onder de zonnebank gaat ze dan weer niet. Verder heeft Evelynn groen blauwe ogen, die een schittering hebben in de zon. Ze vallen best op. Evelynn ziet er ouder uit dan ze is.
    Hobby's: Evelynn houdt heel erg veel van dansen en dan het liefst streetdance en hiphop, alleen weten haar ouders dat niet, maar alleen haar vriendinnen. Ze danst meestal op straat of verlaten gebouwtjes. Ook speelt ze piano en zingt ze. Dat doet ze omdat ze uit een chique familie komt, maar ze vindt het ook leuk. Als sport hardloopt ze en ook hockey't ze, maar dat vindt ze niet meer zo leuk.
    Extra: Evelynn valt op oudere jongens, meestal van 2 jaar ouder.
    Zonodig extra extra: misschien komt

    [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 21:20 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Rol: Meisje - jongen uit speelgoedzaak
    Volledige Naam: Annelieke Fay Yara Demario
    Roepnaam: Lieke
    Leeftijd: 17
    Karakter: Ze is een verlegen meisje tegenover jongens. Toch beweren haar vriendinnen dat ze er goed in is. Maar als ze bij haar vrienden is dan is ze altijd vrolijk. Ze houdt niet van arrogante mensen en doet altijd even arrogant terug. Zelf doet ze niet al te veel make-up o pmaar ze laat zich soms wel door anderen opmaken. Winkelen vind ze echter geweldig maar het deel van het geld uitgeven vind ze dan weer minder leuk. Ze draagt het liefst jurkjes met teenslippers. Ze bekijkt altijd alles van de zonnige kant en ziet soms ergens de droevige kant niet van in. Dat kan soms op sommige mensen hun zenuwen werken.
    Uiterlijk:


    Hobby's: Schilderen en dansen
    Extra: Ze kan niet wachten tot ze 18 is, dan kan ze de voogdij over haar broertje en stiefzusje overnemen. Haar stiefvader blijkt namelijk niet de lieve man te zijn dan dat hij was toen maar moeder nog leefde. Haar vader stierf toen ze 14 was, haar moeder had een nieuwe vriend en raakte al gauw zwanger. Ze had al een broertje en nu kreeg ze een stiefzusje. Ze ging heel normaal om met haar stiefvader en stiefzusje. Alsof het familie was. Maar toen haar moeder een jaar geleden stierf kon haar stiefvader dat niet aan en begon hij haar broertje en stiefzusje te slaan. Lieke kan hem vaak tegen houden maak vaak ook niet. Als Lieke er dan een keer tussen gaat staan krijgt zij ook klappen en die weet ze altijd weer te verbergen.
    Extra Extra: Ze heeft een tattoo van twee vlinders als teken voor haar vader en moeder. Ze blauwe vlinder staat voor haar vader en de roze voor haar moeder. Ze heeft ze vorrig jaar laten zetten en het is symbool voor 'Mogen ze verlost zijn van al hun zorgen'

    [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 20:28 ]


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    De jongen van de boekhandel, zou ik die mogen??


    We've lived in the shadows for far too long.

    Tuurlijk Ik zet je er wel bij


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    Rol: Jongen uit de boekenwinkel
    Volledige Naam: Mitchell Lars Thomas
    Roepnaam: Mitch
    Leeftijd: 17, geboren op 13 oktober
    Karakter: Mitchell houd van lezen, daarom is hij ook in de boeken winkel gaan werken. Vaak zit hij ergens in een hoekje een boek te lezen als hij even niks te doen heeft. Hij kan niet zonder muziek en houd ook veel van muziek maken, maar toch meer van lezen. Hij is vrij rustig, maar kan van tijd tot heel erg druk zijn. Hij is niet zo heel goed met namen en is vaak al blij dat hij zijn eigen naam onthoud. Hij kan soms zomaar zonder reden weglopen, maar bied daar later wel altijd zijn excuus voor aan. Hij houd heel erg van regen en kan er dan ook uren naar kijken. Hij houdt ook erg van thee, maar ook van koffie en warme chocomelk. Verder houdt hij erg van fruit. Hij is graag buiten, maar liever ’s nachts dan overdag. zijn favoriete muziek genre is toch wel punk, maar hij hou eigenlijk wel van alles. hij gebruikt vaak sarcasme, behalve als hij nerveus is, dan lijkt het wel net alsof hij niet weet wat sarcasme is. Hij is vaak met 3000 dingen bezig, maar maakt wel altijd alles af.
    Uiterlijk: (graag foto en niet link)




    Hobby's: Gitaar spelen, muziek luisteren, lezen, videogames spelen, hockey
    Extra: Hij heeft twee zusjes en een broertje, waar hij van houdt, maar hij vindt ze vreselijk irritant. Hij heeft een tattoo van een draak rond/op zijn arm, die hij heeft laten zetten omdat hij altijd al helemaal gek van draken en andere fantasie beesten is geweest. Verder heeft hij nog 'I am' Op zijn pols staan.

    [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 21:05 ]


    We've lived in the shadows for far too long.