• New York.. Misschien ook wel de stad van Dans genoemd. Het stikt er van de dansscholen, maar ook op straat zie je het genoeg. Laten we nou is de dansschool "White Rose" nemen. Je ziet altijd wel de jongeren die keurig al hun pasjes doen voor de spiegel, strak en netjes. Zo gaat het hier. Maar laten we nu is naar het plein een paar straten verder gaan. Waar je dagelijks een aantal jongeren ziet dansen op harde muziek. Ze bedenken hun eigen pasjes, hun eigen dans. Vol met salto's en andere snelle bewegingen. Maar wat als deze twee met elkaar te maken te krijgen? Want eerlijk is eerlijk, zo lijkt het wel. Terwijl de een een keurig persoon is, doet de ander wat hij wilt. En dat is maar een van de vele verschillen. Waarom krijgen ze met elkaar te maken? Sinds er is geklaagd wegens geluidsoverlast bij de jongeren op het plein, moesten ze een nieuwe plek zoeken om te dansen. En laat dat nou net de dansschool zijn. Maar hoe loopt het af? Levert het alleen irritaties op? Of vinden ze "Die andere wereld" wel leuk? We zullen zien..


    Oké, in elk groepje kunnen 6 jongeren. Géén uitzonderingen!

    Ballet: [Van de dansschool dus.]
    Meisje: - Slender
    Meisje:
    Meisje:
    Jongen:
    Jongen:
    Jongen:

    Streetdance: [Van het plein dus.]
    Meisje:
    Meisje:
    Meisje:
    Jongen: - Slender
    Jongen:
    Jongen:

    Invullen:

    Ballet of Streetdance:
    Volledige naam:
    Eventuele bijnamen:
    Leeftijd:
    Karakter (Uitgebreid! dus niet alleen een paar woordjes of RPG.):
    Uiterlijk:
    Hobby's:
    Extra:

    Regels:

    - Minimaal 3 regels
    - Geen perfecte personen
    - Je reservering blijft 24 uur staan
    - Als je langer dan een week niet meer gereageerd hebt (Behalve met een reden) lig je eruit
    - 16+ is toegestaan
    - OOC tussen haakjes
    - 2 personages per account, wel in verschillende groepen

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 23 okt 2012 - 23:34 ]


    El Diablo.

    Ballet of Streetdance: Ballet.
    Volledige naam: Chayenne Roselia Averes.
    Eventuele bijnamen: Chay, zo word ze door bijna iedereen genoemd. Behalve door haar ouders en de leraren op de school.
    Leeftijd: 16.
    Karakter: Chayenne wil altijd de beste zijn, wat haar nogal arrogant laat overkomen. Als je haar goed kent weet je dat dit eigenlijk niet zo is. als ze bij een groep mensen is die ze niet kent kan ze nogal stil zijn. Echter als haar vrienden erbij zijn, zegt ze wat ze wil. Kwetsend of niet. Door dit alles weten veel mensen niet hoe ze echt is. Het stille meisje of de arrogante bitch. Het is ook een meisje dat nooit hulp wil, ze denkt dat alles wel goed gaat. Ook al is dit niet altijd het geval. Als ze je om hulp vraagt heeft ze het vast en zeker ook al heel vaak geprobeerd.
    Uiterlijk:


    Chay heeft lang, blond haar. Eigenlijk heeft ze bruin haar, maar ze heeft het geverfd toen ze 8 was. Ze is slank en 1,71 lang. Ze vind zichzelf te klein, dus je zal haar vaak met hakken zien. Haar make up bestaat meestal uit wat mascara, oogpotlood en lipgloss. Ze heeft een litteken op haar been door een operatie, maar dat zie je eigenlijk alleen als je er op let. Ze wil eigenlijk nog een tattoo, maar dit mag niet van haar ouders.
    Hobby's: Naast ballet houd ze erg van keyboard spelen, ze heeft dit van haar oudere zus geleerd en kan dit dus ook best goed. Ook houd ze erg van shoppen, en ze doet dit elk weekend.
    Extra: Ze heeft erg strenge ouders, het lijkt ook alsof ze nooit wat goed vinden. Daarom wil Chayenne altijd de beste zijn, om eindelijk wat waardering te krijgen van haar ouders.

    Ballet of Streetdance: Streetdance.
    Volledige naam: Tyler Jay Montez.
    Eventuele bijnamen: Ty.
    Leeftijd: 18.
    Karakter: Komt nog.
    Uiterlijk:


    Hobby's: Tyler houd erg van sport, en doet dit zelf ook best vaak als hij niet aan het dansen is. Om het te kijken vind hij ook wel leuk. Verder speelt hij soms games, dit doet hij vaak met zijn jongere broertje.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 24 okt 2012 - 8:21 ]


    El Diablo.

    NVM

    [ bericht aangepast op 31 okt 2012 - 14:17 ]


    Do what people say you can't.