• who is it ,who is the murder of this crime?
    Nobody knows or they just saying that to hide it from us.A crime at the highschool in New York.A school of more than 1000 students and a murder.All the students have to stay in school beacause the murder is still there but does that cause for more death people who knows?The murder know.


    Deze rpg speelt zich dus af in de middelbare school Belmont Preparatory High School.Een school met meer dan duizend leerlingen.Een gewone school waar niets mis kon lopen,maar daar hadden ze het mis.Een vermoorde cheerleader klonk het ze zeiden dat ze heel bekend was in school dat ze dus populair was.Maar dat betekend niet geliefd.De politie nam in en verplichte alle leerlingen in het schoolgebouw te laten blijven tot ze wat meer weten over de moordenaar,maar als de moordenaar nog steeds in het gebouw doolt betekend dat niet een groter gevaarvoor de leerlingen ?
    So who is it?


    Rol:
    Naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Familie:
    Extra:



    Rollen :
    Students(nerds ,populaire mensen(waaronder cheerleaders en footbal players) , pestkoppen(max2 kunnen ook footbal players zijn), seutenbitcherige types ,(max2 kunnen ook cheerleaders zijn)normale studenten , ...)

    -James Johnsen ~Moonly~Normale student
    -Isabel 'Bel' Melinda Silverson ~ Tsubaki ~Cheerleader
    -Kylie Louise Adams~carpediemx~Normale student
    - Yune Brighton~Memoria~Normale leerling, cheerleader
    -Charles Johnsen~Assassin~Alternatieve student
    -Rayn Maxwell Golddigger~Nyan~ Football speler, populair iemand
    -Jayden Brooks~Memoria ~Normale student, Football speler
    -David Pure~Moonly~Populair iemand, footballplayer
    -Lou Mc.Down~Nyan~Gewoone student,Nerd
    - Elena Yana Bennett ~LostMagic ~Normale Studente, nerd
    -Evalyn Janice Fisher~ Arriver~ Normale leerlinge
    -Riley Lauryn Mayer~Khione~Leerling, skatermeisje
    Moordenaar(s)
    (Max 2 dan moeten ze wel samen werken)
    -Aileen Sony Millers ~Rememberyouxx +Cheerleader meisje
    -Steven Gavin McLawerson ~Tsubaki ~Moordenaar
    Politie(max 3)
    -Angelica Wolfe~Assassin
    -Axel Cael Rebel~ Isuzu
    -


    Regels

    Reserveringen blijven 24 uur staan.
    ~Maximaal 3 character per persoon.
    ~Ruzies alleen IC
    ~OOC tussen haakjes
    ~Het liefst mensen die wat vaker online zijn en mee hebben gedaan aan meer dan 3 topics (ervaring)
    ~als je niet meer wil meedoen met deze Rpg meld het dan even aub
    ~Naamsverandering melden
    ~Speel niet voor een ander
    ~Begrijp je iets niet of zijn er vragen gb mij dan


    [ bericht aangepast op 7 okt 2012 - 22:11 ]


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    ik reserveer cheerleader meisje.
    Kan zij ook een moordenaar zijn? dat leerlingen de moord hadden gepleegd?


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    ok :3 en idd dat kan


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Klinkt leuk, ik wil wel een vrouwelijke politie agent maken. Trouwens, even voor de interpunctie haha, ik kon het niet laten. Je moet na elke punt en komma gewoon een spatie doen.


    Your make-up is terrible

    ok :3 en ja :$ ik zal er op letten.


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    oeh! me wants a murderer:D een meisje ik vul wel later in(flower)


    Because I love him, do I need another reason?

    Rol: Vrouwelijke politie agent.
    Naam: Angelica Wolfe
    Bijnaam: Angel
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk:




    In tegenstelling tot hoe ze altijd genoemd word, Angel, heeft ze geen engelachtig uiterlijk. Ze heeft een streng, maar mooi jong koppie. Volle, rozige lippen die ze vaak donkerrood stift. Haar diep donkerbruine haar is erg lang, al draagt ze het behoorlijk vast omdat los haar in de weg hangt. Haar ogen zijn ook een diep donkerbruin, met enkele gouden spikkeltjes er in. Haar huid daarintegen heeft weer een lichte kleur. Dit alles komt omdat ze Spaans bloed in zich heeft.
    Angelica is niet al te groot met haar één meter zeventig, daar door draagt ze altijd kistjes met dikke zolen, zodat er nog enkele centimeters bij komen. Ze is slank en heeft zeker wel de benodigde spieren en conditie. Haar blauwe uniform met riem laat haar heupen iets ronder lijken dan ze werkelijk zijn en over het algemeen zorgt het ervoor dat ze er een paar kilo's zwaarder uit ziet.
    Angel heeft een lelijk litteken op haar linkerdij, van zichzelf heeft ze prachtige benen, maar dat litteken vervloekt ze echt. Dit is gebeurd tijdens een oefening op de politie academie, een gek die met een pistool liep te zwaaien zonder de veiligheidspal erop te zetten. Dit pistool ging af en boorde zich door de zijkant van haar dijbeen heen, een stuk vlees met zich meenemend. Hier door heeft ze 6 weken in het ziekenhuis gelegen en nog een zes weken moeten revalideren, waar door ze later met de opleiding klaar was dan de rest.
    Karakter: Angelice heeft niet echt een lieflijk karakter. Ze is snel verveeld, wat arrogant en erg zelfstandig. Ze zal niet zomaar om hulp vragen en is een echte leider. Ze vind het niet erg om met een klein beetje onnodig geweld te werken of alles iets op te blazen, zolang het maar niet te erg is want daar kan ze dan weer niet tegen.
    Ze houd wel erg van avontuur en uitdagingen, die ze snel zal aannemen. Hier tegenover staat dat ze niet stil kan zitten en slecht kan luisteren. Ze kan soms een beetje rebels zijn, maar ze doet toch meestal wat ze denkt dat het beste is. Zelf kan ze erg gevoelig zijn, al duwt ze haar emoties vaak weg, zeker tijdens haar werk. Hier door kan je ook weinig medelijden van haar verwachten.
    Familie: Angel heeft een kleine familie. Haar moeder was een prachtige dame, half Spaans. Nu is ze een verbitterde oude vrouw, sinds Angels vader hen en haar jongere broertje verliet voor een jongere vrouw. Toch hebben ze zich prima gered zonder hem. Toen ze jonger was ging ze vaak in het weekend naar haar vader, die een alcoholprobleem had. Hij sliep vaak of was agressief, waar door zij en haar broertje op den duur gewoon weg bleven.
    Extra: Angelica komt vers van de politie academie af en wilt graag inspecteur worden. Hier door is ze mee gestuurd op deze missie. Ze rookt soms, vaker als ze gestrest raakt.

    [ bericht aangepast op 5 okt 2012 - 15:08 ]


    Your make-up is terrible

    Rol: Normale student
    Naam: James Johnsen
    Bijnaam: J.J.
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk:




    Hij heeft blonde slag en felblauwe ogen. Hij is lang en doet aan basketbal. Hij heeft niet veel met zijn tweelingbroer gemeen. Hij is 1.88, langer dan zijn broer.
    Karakter: Hij is best arrogant en houd van een geintje. Als je hem zou vragen of hij wat voor je wil doen zegt hij waarschijnlijk nee. Meestal komt hij op voor zijn broer, maar soms dan pest hij mee. Dat ligt aan zijn humeur. Hij is best populair en houd van lachen
    Familie: Hij heeft een tweelingbroer, Charles
    Extra:

    [ bericht aangepast op 7 okt 2012 - 11:13 ]


    And don't forget, Elvendork! It's unisex!

    Rol: Populaire footbal speler
    Naam: Rayn Maxwell Golddigger
    Bijnaam: Kaptein ,Rayray
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk:


    Rayn heeft licht blond haar en licht blauwe ogen,waar meestal contact lenzen opzitten,want Rayn draagt normaal een bril,maar dat vond hij te nerd-achtig omdat hij bij de ‘populaire hoort ’.Hij zit s’ochtends redelijk lang voor de spiegel,omdat zijn uiterlijk alles is.Hij heeft een gespierde torso door het jaren lang trainen om top sporter te worden in het American Football. Na zoveel jaar is het hem dan toch gelukt om kapitein van het football team te zijn. Verder nog is hij erg lang 1m82.Soms zit hij wel vol blauwe plekken ,maar dat is het allemaal waard ,vind hij.
    Karakter: Hij heeft een erg bazerige persoon en erg betweterig.Hij probeert stoer te doen en pest soms mensen die voor hem niet belangerijk zijn. Hij is nogal erg ijdel en vind zichzelf god .Hij is erg gevoelig als ze beginnen te roddelen over hem of te praten over zijn vader.Ook kan Rayn erg nerveus zijn.Bv als ze een belangerijke match moeten spelen.
    Familie: Rayn is enigskind en had een paar jaar geleden zijn vader verloren. 11 september is nogaltijd een moeilijke dag voor hem,want zijn vader werkte daar en met de aanslag op de twintowers in 2001 was hij er niet meer .Rayn moeder heeft ondertussen al een nieuwe man gevonden,maar is er nog niet mee getrouwd.
    Extra: Het meisje die vermoord werd was zijn ex vriendin,des te meer een rede om hem te verdenken van iets dat hij niet gedaan heeft.

    [ bericht aangepast op 7 okt 2012 - 10:19 ]


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Rol: Cheerleader, moordenaar.
    Naam: Aileen Sony Millers
    Bijnaam: Ai, Sonn
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk:



    Aileen heeft lang, lichtbruin haar met een lichte slag. Haar heldere blauwe ogen vallen vaak meteen op, en ze heeft eigenlijk gewoon het uiterlijk wat je verwacht van een cheerleader. Mooie volle rondingen, vrij slank en lenig. Ze misleid mensen er ook mee, en ze doet alsof ze een lief meisje is die niemand kwaad doet.
    Karakter: Aileen haar karakter is precies het tegenovergestelde van haar uiterlijk. Ze is stiekem (dus als de leraren haar niet in de gaten hebben) heel gemeen. Ze pest veel kinderen, omdat dat haar een machtig gevoel geeft. Ze maakt misbruik van haar populairiteit, bijvoorbeeld door andere kinderen van de bankjes af te drijgen, omdat ze ze anders sociaal kapot maakt. Ze komt dat soort afspraken altijd na. Ze is een enorm flirterig type, die na een paar dagen een bepaalde jongen te hebben er alweer genoeg van heeft.. Aileen is gek op liegen, en heeft hier mee geoefend. Dus nu merk je het verschil niet meer tussen de waarheid en de leugens.
    Familie: Haar vader was drugshandelaar. Hij heeft Aileen de kneepjes van het vak geleerd. Na dat haar vader in de gevangenis was gekomen en zelfmoord had gepleegd, werd haar moeder zwaar alcoholistisch. Hierna was Aileen helemaal op haarzelf aangewezen. Ze nam de verkooptactiek van haar vader over, en ze is nu een populair handelaar in de achterbuurt van de stad. Haar moeder leeft nog wel, maar meer is het ook niet. Ze drinkt constant en heeft amper zelfbewustzijn. Ze maakt zich totaal niet druk om haar dochter, wat Aileen wel goed uitkomt.
    Extra: /


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Ik heb nog mensen nodig Wie is er nog geïntereserd en wil meedoen ;3 ?


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Moonly schreef:
    Rol: Normale student
    Naam: James Johnsen
    Bijnaam: J.J.
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk: Hij heeft blonde krullen en felblauwe ogen. Hij is lang en doet aan basketbal.
    Karakter: Hij is best arrogant en houd van een geintje. Als je hem zou vragen of hij wat voor je wil doen zegt hij waarschijnlijk nee
    Familie: Hij heeft een tweelingbroer
    Extra:


    Mocht iemand de tweelingbroer van James willen zijn mag dan:)

    [ bericht aangepast op 5 okt 2012 - 19:21 ]


    And don't forget, Elvendork! It's unisex!

    Misschien dat ik nog een jongen aan maak als er weinig jongens zijn.


    Your make-up is terrible

    Assassin schreef:
    Misschien dat ik nog een jongen aan maak als er weinig jongens zijn.


    Tweelingbroer van James?


    And don't forget, Elvendork! It's unisex!

    Moonly schreef:
    (...)

    Tweelingbroer van James?


    Ééneigig of twee-eigig?


    Your make-up is terrible

    Assassin schreef:
    (...)

    Ééneigig of twee-eigig?


    Maakt mij niet uit, haha. Kies jij maar


    And don't forget, Elvendork! It's unisex!