• sorry als er een soortgelijk spel bestaat, maar ik ga niet ieder topic doorlezen :}
    ________________________________

    American horror story



    Het verhaal is gebaseerd op de serie 'american horror story'. Je moet de serie kennen om mee te kunnen doen, anders zul je er niet veel van begrijpen. Het huis heeft hetzelfde verleden, enkel andere inwoners die kampen met de ondoden. Het oorspronkelijke verhaal van het huis wordt in tact gehouden, enkel andere spelers en een ander plot. Het is geen grote rpg, dus aarzel niet te lang. Vol = vol.

    Rollen

    Mensen:

    Familie Sawfield (bewoners van het huis.)
    Dochter Evermore Sawfield
    Dochter eerst vragen, ik wil namelijk geen mary-sue.
    Zoon

    Overige mensen als buren/vrienden zijn onbeperkt.

    Geesten:
    Onbeperkt

    Regels
    Géén wereldberoemde acteurs/zangers/zangeressen nemen als foto. Ook gelieve geen mensen met namen uit de serie als 'Violet' en 'Tate' {:
    De overige regels spreken voor zich.

    Meedoen

    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Geslacht:
    Leeftijd:
    Biografie:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 18:20 ]


    Imagination is more important than knowledge



    Volledige naam: Evermore July Sawfield
    Roepnaam: Ever, EJ
    Geslacht: Vrouwelijk
    Leeftijd: Zestien
    Biografie: Evermore July Sawfield werd geboren als jongste uit een gezin van drie. Ze groeide op - op het platteland en is altijd al met zichzelf in de knoop geweest. Ever is een gevoelig, kwetsbaar type met een gesloten buitenkant en grote passie voor boeken, antiek en.. Horror. Ze is op geen enkele manier bang te krijgen en is daarom vaak graag alleen. Er is niet echt iemand die Evermore begrijpt en daar heeft ze mee leren leven. Ze is een apart buitenbeentje en heeft een depressieve kant. Zo nu en dan sluit ze zichzelf helemaal op in haar gedachten en maakt ze zichzelf langzaam gek. Op haar polsen staan enkele littekens die eerdere, depressieve tijden uitbeelden alhoewel in haar hoofd en hart de meeste littekens zijn vastgeroest. Wanneer Evermore je eenmaal mag zal je ontdekken dat ze een nieuwsgierig, avontuurlijk en bovenal zorgzaam meisje is dat gewoon iemand nodig heeft die haar zegt dat het oké is.
    Extra: Ze heeft veel problemen, van binnen. En die komen er vaak pas uit wanneer ze alleen is en zichzelf op die manier lichamelijk van alles aan kan doen.


    Imagination is more important than knowledge