• House of Nightmares, hét nieuwe realityprogramma van het jaar. Acht mensen, vier jongens en vier meisjes, gaan het grote oude huis in om daar geconfronteerd te worden door hun grootste nachtmerries in de hoop te winnen. Wat ze niet weten is dat zodra ze het huis binnen zijn gegaan en de deur achter hun sluit, alle connectie met de buitenwereld verloren gaat. Maar dat was niet het orginele plan. De wezens die in dit oude huis wonen nemen de controle over. Nu is het een zaak van overleven geworden.


    De regels:
    - Geen ruzie OOC.
    - 16+ is toegestaan.
    - Niet moorden zonder toestemming.
    - Als je niet meer reageert, vermoorden we je karakter.
    - Alleen ik, DarkSavior en Rechazame openen nieuwe topics.
    - Geen one-liners, minimaal 5 regels. Als je dat niet doet, krijg je echt een waarschuwing.
    - Geen perfecte karakters die zich uit elke situatie kunnen redden etc.


    Rollen:

    Meisjes:
    - Dahlia Evangeline Orellana ~ Rechazame
    - Rikki Madeleine Beck ~ Assassin
    - Katherine Sarah Gray ~ Broadfields
    - Niamh Raine Pierce ~ Frey

    Jongens:
    - Matthew Freeman ~ InOblivion
    - Sal Levine ~ Kaien
    - Caleb Nathaniël Riverson ~ Sirens
    - Nathaniel Carter ~ Rizzoli

    Wezens:
    - Nightshade ~ DarkSavior
    - Parthenope ~ CottonCloud
    - Amartistus/Amy Jackson ~ RememberYoux
    - Ayaki ~ Ivan

    Even een kleine beschrijving van het huis:
    Het huis heeft in totaal vijf verdiepingen. De kelder, de begane grond, de eerste verdieping, de tweede verdieping en een zolder. Daarbij is er nog een achtertuin met een veranda waar je kan zitten. De tuin zelf is overwoekerd en er staat een hoge muur omheen. De achterdeur is dan ook de enige buitendeur die niet op slot is.
    De kelder is een donkere ruimte die amper verlicht word. Het is er net een doolhof met gangetjes en opgestapelde dozen. Er gaat een trap heen en bovenaan die trap zit een deur.
    Op de begane grond is alles een stuk normaler. Er is een keuken, een eetkamer, een huiskamer en een wc. In de hal is er een trap die naar boven leid. Er zijn verder geen tv's of radio's aanwezig. Ook is er geen Wi-Fi.
    Op de eerste verdieping slapen de kandidaten. Ze hebben allemaal een identieke slaapkamer met een kleine badkamer eraan. Het bevat een groot, houten bed, een kledingkast en een kaptafel. De badkamer heeft een wc en een kleine douche. Er is maar een beperkte hoeveelheid warm water.
    De tweede verdieping heeft ook allemaal kamers. Deze bevatten schilderijen, portretten, oude stoffige meubels met lakens erover heen, alles wat je je maar kan bedenken. Het is geen fijne omgeving.
    Op de zolder is geen licht en ook geen ramen. Daar kan je ook niet zien wat voor vreselijks zich daar bevind.
    Er zijn maar weinig stopcontacten in het huis. Die heb je ook niet nodig want telefoos, laptops, tablets etc. zijn dan ook niet toegestaan. Er is wel gewoon electriciteit.

    Rollentopic


    Your make-up is terrible

    [mijn topics]


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    [ Topics die mij toebehoren. (nerd)]


    everything, in time

    [BAM.]


    Your make-up is terrible

    > My tópicos. (cool)


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Nightshade

    "Laat het maar." mompelde ze zacht. "Het is geen belediging. Insecten zijn kriebelig en zoemend en ze steken vaak. Daarom zijn ze vies. Bloemen en planten zijn mooi." zegt ze. Ze lijkt net een klein kind. Ik glimlachte naar haar en knikte. "Ja, je hebt helemaal gelijk." zei ik en ging weer rechtop zitten. Ik bekijk haar even. Ze ziet er leuk uit, kinderlijk, een beetje onopvallend als je het mij vraagt. "En waar kom jij vandaag?" vroeg ik nieuwsgierig.


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    [Ga ik ook even douchen, haha. Word zijn hand doorboord.. xd]

    Sal Levine

    'Ja. Mijn excuses,' zei hij na even zijn ogen te hebben neergeslagen. Hij stond op en zette zijn kopje op de aanrecht. Ik nipte verder van thee en had een uitzicht op de rug van Ayaki. Hij draaide zich om naar mij toe. Een mes zag ik in zijn hand en mijn greep op mijn kopje versterkte. Ik keek recht naar Sal en zag een twinkeling in zijn ogen. Met brute kracht greep hij mijn pols vast die hij vervolgens plat drukte op tafel. Geschrokken keek ik van Ayaki naar Amy. Niemand die iets deed? Het kwam bij mij over als een verbeelding in mijn hoofd. Ayaki was niet de enige die slaap te kort had, maar dat ik zo veel slaap te kort was? Ook al was het dan misschien een verbeelding.. Het voelde allemaal mij toch net iets te echt. De vlijmscherpe mest drukte hij zonder moeite door mijn hand waardoor hij gepind stond aan de tafel. Ik gromde woest en pijnlijk en met een ruk werd de mes weer uit mijn hand gehaald. Hij omklemde mijn hand met die van mij. Het prikte en ik wou mijn hand terug trekken wat nogal slecht ging. Mijn aandacht om het weg te trekken werd half weggenomen door de gebiologeerde blik van Ayaki. Hij bracht het naar zijn mond en likte er vluchtig langs. Hij keek mij aan en veegde het restje bloed bij zijn mond weg.
    'Dank je, nu kan ik goed slapen,' zei hij met een zacht, bijna onderdanig stem. Woest keek ik hem aan en zocht gelijk naar een handdoek of een theedoek die ik er om heen kon binden.
    'Je bent gestoord!' gromde ik. Eindelijk had ik dan een theedoek gevonden. Ik bond hem er aardig strak omheen. Wat moest ik hier nu mee? Ik ging voor Ayaki staan en keek hem zo recht aan, niet van bewust dat hij een groot deel van mijn gezicht kon zien.
    'Fijn dat jij nu goed kan slapen,' siste ik. 'Moest dat nu ten koste gaan van mijn hand?' Ik schudde mijn hoofd en deed paar stappen naar achteren.

    [Sorry dat hij nogal prut is D:]


    Always though that I might be bad. Now I'm sure that it's true, cause I think you're so good & I'm nothing like you

    [Hahah lekker orgineel allemaal.]

    Rikki Madeleine Beck

    "Ja, je hebt helemaal gelijk." zegt hij. Ik hoor hoe hij rechterop gaat zitten maar blijf weg kijken tot mijn wangen niet meer branden van het schaamrood. Ondertussen voel ik zijn ogen ook op mij branden.
    "En waar kom jij vandaag?" vraagt hij nieuwsgierig. Ik glimlach licht.
    "Uit mijn moeders baarmoeder." antwoord ik omdat ik niet de neiging heb om alles over mezelf bloot te geven op tv, ik weet zeker dat mijn faal-moment van daarnet ook gefilmt word en dat is voorlopig wel even genoeg.
    "En jij?" vraag ik terug, voor het geval hij het wel wilt vertellen.


    Your make-up is terrible

    Nightshade

    Toen ik mijn vraag had gesteld glimlachte ze licht. "Uit mijn moeders baarmoeder." antwoordde ze. Ik keek haar verbaasd aan en mijn mond valt open. "Uuuh.." zei ik niet wetend wat ik daarop moest zeggen. "Dat is.. fin? Denk ik?" "En jij?" vroeg ze toen. "Nou ook uit mijn moeders baarmoeder, maar ik ken haar verder niet. Ik ben als een wees opgegroeid." vertelde ik haar en ik probeerde haar niet raar aan te kijken vanwege haar rare opmerking. Ik had haar toch verkeerd ingeschat, ze heeft scherpe opmerkingen, dus zo zwak zal ze niet zijn, helaas.


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Rikki Madeleine Beck

    "Nou ook uit mijn moeders baarmoeder, maar ik ken haar verder niet. Ik ben als wees opgegroeit." vertelt hij en als ik een schuine blik naar hem werp zie ik dat zijn gezichtsuitdrukking veranderd was. Ik glimlach zwakjes.
    "Dat is wel vervelend, het spijt me voor je." zeg ik er zacht op. "Dat zal niet zo leuk zijn denk ik." Ik bijt kort op mijn nagel en haal hem dan weer uit mijn mond omdat ik het niet mag van mezelf maar zijn aanwezigheid maakt mij redelijk zenuwachtig.


    Your make-up is terrible

    Nightshade

    "Dat is wel vervelend, het spijt me voor je." zei ze zachtjes, "Dat zal niet zo leuk zijn denk ik." Ze beet kort op haar nagel en haalde deze meteen daarna weer uit haar mond. "Ach ja, ik ben hier, ik leef en ik doe waar ik zin in heb. En zo erg is het allemaal niet meer." zei ik met een vriendelijke, iets wat verleidende glimlach, "Maar dankjewel." Ik streek even door mijn haar en glimlachte nog eens naar haar. "Ik ben benieuwd wat hier allemaal gaat gebeuren."


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Niamh Raine Pierce.
    Kritisch bekijk ik de voortgang van de tekening welke ik aan het maken ben, maar schud dan mijn hoofd. Helemaal fout, fout en nog eens fout. Mijn beste vriendin zou zeggen dat ik niet zo moet zeuren en de tekening goed is gelukt, dat het mij wel kan lukken en ik een mooie gave heb, maar ik geloofde haar vaak niet en maakte haar voor leugenaar uit. Ik weet ook wel dat ik mooi kon tekenen, maar nog steeds was ik erg kritisch en de helft van mijn tekeningen belandde dan ook in de prullenbak met een boogje, die mijn vriendin er dan weer uitviste om het zelf te houden, ze vindt het altijd zonde.
    Ik zuchtte diep, maar besloot deze tekening van een dansend stel er maar niet uit te scheuren, waarna ik weer door de tekeningen bladerde en sommige losse papieren die er tussen zaten weer goed deed, omdat deze ertussen vandaan kwamen. Sommige dwarrelden zelfs al richting de grond, omdat ik op de rand van het bed zat. Een diepe zucht slaak ik door mijn donker gestifte lippen en haal de papieren van de grond, waarbij ik het schetsboek naast me neer op het bed had gelegd. Toen ik ze bijna allemaal bij elkaar had, bevroor mijn hand bij één van de tekeningen die er nog lagen. Het was een jong meisje waarvan je duidelijk kon zien dat ze pijn leed, donkere vlekken onder haar ogen en een droevige blik. Toch zag ze er erg sereen uit, bleek, maar wel een harde vechter.
    Deze tekening had ik gemaakt op de dag dat ik verkracht was en nu ik het zag, kreeg ik weer flashbacks eraan. Toch bleef ik ernaar kijken terwijl ik de tekening voorzichtig in mijn handen nam en erover heen streek alsof het breekbaar was, net zoals het meisje op de tekening. Bang om haar te breken of kapot te maken.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    [Mag ik eventjes weten waar iedereen is? xd]


    Always though that I might be bad. Now I'm sure that it's true, cause I think you're so good & I'm nothing like you

    [Lonely in de woonkamer. (cat) Zichzelf bekijkend in een spiegel. (cat)]


    everything, in time

    -

    [ bericht aangepast op 14 aug 2012 - 22:41 ]


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    [Rikki en Nightshade zijn buiten. Niamh is op haar kamer, verder weet ik het niet.]

    Rikki Madeleine Beck

    "Ach ja, ik ben hier, ik leef en ik doe waar ik zin in heb. En zo erg is het allemaal niet meer." zegt hij met een vriendelijke, iets wat verleidende glimlach waar ik even van op kijk. "Maar dankjewel." Hij strijkt door zijn haar en glimlachte weer, ik glimlach zenuwachtig terug. Door zijn glimlach van net ben ik even ontsteld.
    "Ik ben benieuwd wat hier allemaal gaat gebeuren." zegt hij dan en ik knik.
    "Ja, ik ook. Tot nu toe ik het aardig saai, vind je niet?" vraag ik aan hem en volgens mij praat ik een beetje te snel. Ik kan het gewoon niet helpen, ik social situaties ben ik zo klunzig! Ik hoop maar dat dit helpt om het beter te doen, al die sociale dingen hier.


    Your make-up is terrible