• Het is het jaar 2045, je probeert je land en huis weer op orde te brengen na een periode vol met orkanen en stormen. Je land word onderdrukt door de Unie en is communistisch geworden waardoor je meteen kan worden neergeschoten als je je mening geeft of ook maar iets ongepast doet.
    Acht jongeren vluchten hierdoor het bos in, de doden die om hun heen vielen waren ze te veel geworden.
    Twee dagen later kijk je vanaf een berg neer op je oude dorp terwijl je terug denkt aan deze dag. Je bent vandaag gaan kanoën in de rivieren van dit stukje vrij onbekende bergen, om de dingen om je heen te vergeten.
    Maar dan begint de schrik uit je leven, en wordt het er totaal anders op. De vluchting van de mensen, word nu een vluchting voor de dood.
    Een van de jongens verteld een eng kampvuur verhaal waar je kippenvel van krijgt. Iemand die aan het douchen was komt naar buiten en verteld jou en je vrienden dat het mooi weer van de dagen hiervoor zal verdwijnen. Er komt een ijskoude storm aan en iedereen in dit gebied wordt gevraagd binnen te blijven. Na een discussie om te bepalen of je blijven of niet, staat iedereen op om zijn spullen te pakken. Je gaan naar huis. Op dat moment slaat het weer om, de wind begint door de bomen heen te razen en dooft het kampvuur. Het enige licht wat je nog hebt is dat van het huisje en dat van de maan.
    Jij en je vrienden pakken de spullen die buiten liggen en lopen richting het huisje. Als je naar beneden kijkt zie je dat een dikke, witte mist het zicht op je voeten langzaam laat verdwijnen, alsof het je probeert te grijpen.
    Nu jullie allemaal binnen zitten, neemt de mist langzaam het hele gebied over en dan begint het te onweren. Na een harde knal valt de stroom ineens uit. Jullie steken een paar kaarsen op voor licht en pakken jullie spullen.
    Het plan is om diezelfde avond nog te vertrekken, wat het weer ook doet, anders kunnen jullie waarschijnlijk niet meer weg.
    Na een korte tijd zitten jullie naast elkaar in de auto. Buiten raast de storm en geeft alles in zijn omgeving een enge sfeer. De jongen die achter het stuur zit rijdt langzaam, want hij kan de wegen niet meer zien door de mist. De regen tikt op de ramen en iedereen is stil. Dan is er weer een felle flits die de hele hemel lijkt te verlichten, maar er komt geen donder, in plaats daarvan horen jullie een angstaanjagende schreeuw, maar het lijkt niet uit de auto te komen.
    Dan staat de auto stil, er is geen ontkomen aan. Langs de weg staat en schim die lijkt op een lifter. Hij komt langzaam naar jullie toe en als die bij het raampje staat breekt de angst in de auto los. De lifter ziet er afgrijselijk uit. Een gezicht zonder ogen en slecht twee zwarte gaten op die plek, een gezicht waarvan zijn mond met rottige tanden bloed over zijn kin naar beneden doet lopen. De man draagt kleding uit een totaal andere eeuw.
    Nog een schreeuw, deze komt wel uit de auto. Twee van je vrienden stappen uit en proberen te vluchten. Je kunt ze niet zien, ze lijken wel opgeslokt door de mist.
    De man loopt naar de dikke mist toe en je doet de deur van de auto snel dicht.
    Je roept tegen de jongen dat hij de auto moet startten en dat doet hij. Jullie rijden weg, maar er komt geen einde aan de weg, het lijkt steeds alsof jullie rondje rijden. Steeds hoor je overal geschreeuw vandaan komen en na de zoveelste keer bij het huisje uitgekomen te zijn, besluiten jij en de zeven moeten overleven en proberen te vluchten uit dit gebied voordat de mist ook jullie krijgt...


    Regels
    – Minimaal 4 regels, meer is natuurlijk altijd goed maar als je te vaak minder dan 4 doet (3 kan nog nét) dan word je er uit gegooid en dan moet je niet gaan zeuren.
    -16+ is toegestaan
    -Hou het realistisch, ze worden dus niet gelijk de eerste dag al verliefd op elkaar
    -Geen mensen die al na één dag of een paar topics stoppen.
    -Reserveringen blijven 24 uur staan
    -Geen perfecte personages, en liefst ook een beetje originele personages, dus niet die je al bij vijf andere RPG's gebruikt. Überzielige personages zijn ook niet erg geliefd.
    -Niet de personages van andere mensen besturen.
    -Topics worden geopend door mij. Wanneer ik niet online ben, opent de persoon die het laatste een bericht heeft geplaats het nieuwe topic, maar dan met bovenaan: Gemaakt door TheseWords of zoiets.
    -Maximaal 2 personages waarvan eerst maximaal één meisje.
    -Ga niet met z'n tweeën meerdere pagina's vol spammen, dan kan niemand het nog volgen.
    -Het liefst RPG'ers met al wat ervaring
    -Geen ruzie buiten het RPG

    Invullijst
    Volledige naam:
    Geslacht:
    Leeftijd: (minimaal 17)
    Uiterlijk: (beschrijving + foto)
    Innerlijk:
    Extra:

    Meiden:
    -
    -
    -
    -


    Jongens:
    -
    -
    -
    -


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ topic verplaatst door een moderator ]


    Keep your head up, keep your heart strong