• Verhaal:

    Een groep vrienden zit op een gewone dag te zeuren dat ze zo graag in een film willen spelen. Ze besluiten met z'n allen auditie te doen voor een film. Het maakt niet uit welke. Ze besloten voor de film Howling Under The Moon te gaan. Ze krijgen allemaal een rol in de film. Het gaat over een groep weerwolven die in en rond Los Angeles wonen. (Toevallig wonen zij daar ook(cat)) Soms vermoorden ze per ongeluk een mens als avondeten maar vooral dieren, de wolven hebben verder een lekker leventje. Tot dat een groep vampiers in de buurt komt wonen en ze moeten strijden om het jachtgebied. De vrienden vinden het allemaal best. Nadat de film is afgerond gaat hun gewone leven door. Althans, dat denken ze. Maar wat nou als degenen die vampiers speelden steeds bleker worden en overdag niet meer biuten komen? en als degenen die weerwolven speelden 's nachts zodra de maan opkomt verdwijnen uit hun huizen?

    Invullijstje:

    Naam:
    Geslacht:
    Leeftijd: (van 16tm24)
    Weerwolfvampier:
    Kleur: (alleen als wolf)
    Uiterlijk(foto)
    Karakter:

    Regels:

    Geen 16+
    Schelden is toegestaan(alleen geen erge ziektes aub)
    Weerwolf vampier relatie is toegestaan
    Ik ben de enige die nieuwe topics opent
    Niet moorden zonder toestemming
    Geen tekst voor een ander
    Naamverandering doorgeven

    En vooral: Have fun!(Y)

    [ topic verplaatst door een moderator ]


    Do i believe in God? Do i believe in me? People wanna die, so they could be free.

    Naam: Nari Rin Sachi
    Geslacht: vrouwelijk
    Leeftijd: 17
    Weerwolf\vampier: vampier
    Kleur: (alleen als wolf)
    Uiterlijk(foto):

    Ze heeft zwart haar tot net op haar rug. Ze is ongeveer 1.76m en heeft een normaal tot sportief figuur. Ze is vrij sterk, al zou je het niet verwachten.
    Karakter: Ze is aardig, maar wordt snel boos. Ze is muziekaal [ze zingt & speelt gitaar] en houdt van tekenen. Ze is sportief maar lui, het liefst ligt ze de hele dag op de bank. Je ziet haar vaak alleen, omdat ze ergens wat verlegen is om op iemand af te komen maar ze wel brutaal, grappig en spontaan als je haar kent. Ze is geen typisch meisje, het tegenovergestelde zelfs; ze houdt niet van make-up en roze. soms heeft ze een jurk aan, maar meestal zie je haar gewoon in een spijkerbroek met haar rode All-Stars aan. Ze is deels Japans en is gek op anime.

    [ bericht aangepast op 7 juni 2012 - 20:05 ]