• http://www.quizlet.nl/stories/68113/of-snakes-and-pearls-draco-malfoy/

    Dit is mijn story, met beschrijving, dit is een:

    Draco Malfoy Love Story



    Of Snakes and Pearls Deel I:
    Snakes and Pearls


    Melina en Adora Magic zijn twee zussen in Slytherin, die de strijd met elkaar aangaan om Draco voor zich te winnen.
    Melina Magic rent vaak met haar lange bruine haren door de gangen van Hogwarts om samen met haar beste vriend Blaise grappen uit te halen met de Gryffindors, en hangt het grootste deel van haar tijd rond met Malfoy, in tegenstelling tot haar zus. Adora Magic , die de vampier van Slytherin wordt genoemd, verschuilt zich vaak achter hare blonde haren bij de Weasleys en kan zich niet anders herinneren dan dat ze haar vakanties zoveel mogelijk bij Potter en zijn vrienden doorbracht, in plaats van de hatelijke Slyterins.

    Melina en Adora zijn niet alleen verschillend door hun uiterlijk, maar ook het innerlijk, achter de speelse gifgroene ogen van Melina schuilt een onzeker meisje, terwijl de lichtblauwe ogen van Adora een hel van opgekropte woede en jaloezie lijken te verbergen.

    Boven alles hebben ze echter één ding gemeen ze hebben allebei hun hart verloren aan de populaire, met haat en nijd voor modderbloedjes gevulde Draco Malfoy.

    Al denkt iedereen dat Melina de Slytherin Princess is, gaat het haar niet gemakkelijk af. Ze ziet zichzelf als de onhandigste persoon van de eeuw en dat zorgt ervoor dat ze onder andere schaamtevolle momenten bij de Malfoys krijgt, bijna alles kapot maakt wat ze aanraakt en alleen maar kan hopen dat Draco haar niet zal afkeuren om haar humor en onhandige acties.

    Wanneer Adora zich achtergesteld voelt en buiten spel gezet door Draco’s voorkeur naar Melina, besluit ze de strijd met haar zus aan te gaan en oplossingen te zoeken voor haar problemen. Maar alles heeft zijn prijs: om bij Malfoy in te buurt te kunnen komen zal ze haar trouwe ‘modderbloed’ vrienden moeten dumpen, uit haar schelp moeten kruipen en zorgen dat de Malfoys haar zien staan. Op het moment dat Adora met haar handen in haar haren zit maakt ze uit wanhoop een cruciale beslissing om Draco voor zich te winnen en begint er een onstuimige romance met een andere Malfoy dan die ze in gedachten had…



    Of Snakes and Pearls Deel II:
    Elusive Silk




    *SPOILER ALERT ALS JE DEEL I NIET GELEZEN HEBT*

    Nadat Adora uit wanhoop de tijdverdrijver van McGonagall heeft gebruikt om haar fouten met Malfoy te herstellen, komt ze weer terug in haar eigen tijd, maar niets is meer hetzelfde. Ze komt erachter dat die ene ontmoeting een enorme invloed had op haar leven, waardoor de magie van de tijdverdrijver op hol slaat en ze zonder kennis van haar nieuwe toekomst terug wordt gestuurd naar de receptie.

    Zonder te weten wat er in de weken tussen het Gala en Kerst is gebeurd, probeert Adora zich te redden en aan niemand te verraden wat ze heeft uitgespookt, wat erg moeilijk is als je je niets kan herinneren.

    Stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes in elkaar, maar roepen ook nieuwe vragen op: waar is de ring nu? Waarom doet Draco zo mysterieus en koppig over haar ontmoeting met LeBlanc? Waarom komt Nicholas Kachet nooit meer naar zijn werk?

    Adora is niet de enige met vragen: al heeft Melina nooit geweten wat Adora heeft meegemaakt en veranderd, ook zij krijgt zo haar twijfels van haar omgeving en gaat op onderzoek uit. Ze wringt zich in allerlei bochten om haar eigen geheimen en nieuwsgierigheid te verbergen, maar een zekere persoon maakt het moeilijk voor haar om ongestoord haar gang te gaan.

    Om antwoorden te vinden op haar vragen waagt ze zich in gevaarlijke en benauwde situaties en komt daarbij achter de meest afschuwelijke en onverwachte geheimen bij zowel haar eigen familie als bij de Malfoys en Zabini's..

    Ey kon je niet meteen effe onze promoten fzo :P Ipv je eigen :P

    Ach.. Once a Malfoy.. Always A MALFOY :P

    Kakkerlakje :P


    We Are All Illuminated