• Party in the gym • onbekende personen.




    Miller Montgomery is een zeventien jarig meisje dat het gewend is om bijna ieder jaar wel te verhuizen en om vervolgens op een andere school te komen. Als ze haar examenjaar gaat volgen op het Jackson High, wordt ze acuut overvallen met het jaarlijkse prom dat eraan komt. Op het Jackson High is het Prom het belangrijkste evenement van het jaar en daarom is het ook werk voor een heel jaar lang.
          Miller wordt bevriend met Faye en Rhys, die al jaren lang met elkaar bevriend zijn. Er wordt Miller verteld dat ze er beter voor zorgt dat ze een leuke jongen bemachtigt om met haar mee naar het Prom te gaan, want als je alleen bent, is er ook weinig aan.
          Terwijl ze daarmee in de stress zit, wordt Miller benadert door het comité van het eindgala van de school. Er wordt aan haar gevraagd of ze bij hen wil horen en hen wil helpen met van alles te regelen voor haar prom. Hoewel Faye en Rhys meteen zeggen dat ze dat maar niet kan doen, doet ze het toch. Ze mag helpen met de versiering, muziek, het thema en het allerbelangrijkste: de verkiezingen voor Prom King en Queen.
          Ondertussen probeert Miller ook wat meer vrienden te krijgen en raakt ze eindelijk een beetje gewend aan haar nieuwe huis. Ook komt het eindexamen eraan en betekent het dus dat ze zich moet gaan inschrijven voor een studie, die ze natuurlijk al jaren lang voor zich heeft.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Chapter 1 | Miller Harmony Montgomery staat online. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Chapter 2 | Miller Harmony Montgomery staat online. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking