• Ik ga een Hunger Games Story schrijven en ik zoek:
    District 1: J/M(Careers)Jillana Merose
    District 2: J/M(Careers)
    District 3: J/M
    District 4: J/M (Careers)Cecelia Sunrose
    District 5: J/M
    District 6: J/M River Vondlles
    District 7: J/M
    District 8: J/M
    District 9: J/M
    District 10: J/M
    District 11: J/M
    District 12: J/M
    Meeschrijven is uiteraard het leukste.

    Vul in:
    Voornaam:
    Achternaam:
    District:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Talenten:
    Korte samenvatting van leven voor de spelen:

    [ bericht aangepast op 14 aug 2012 - 17:25 ]


    it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

    Ik vul wel het meisje uit 1 in (;


    El Diablo.

    Ik doe er morgen wel een. (:


    Great minds think alike.

    Voornaam: Jillana Merose
    Achternaam: Avery
    District: 1
    Leeftijd: 17
    Karakter: Ze is best arrogant, want ze vind zichzelf altijd de beste. Ook passen de karaktertrekjes Sluw, Gemeen en Bitchy bij haar. Het is niet voor niets dat ze zo is, want ze heeft altijd te horen gekregen dat ze de beste is. En ze heeft het zelf ook gezien. Tijdens het treinen (ze is een beroeps ) versloeg ze altijd iedereen. Veel mensen denken dan ook dat ze ver komt in de Hongerspelen. Verder is ze gewoon een heel moordlustig typetje, het boeit haar echt niet dat ze 23 mensen moet vermoorden om te winnen. Ze klinkt nu wel als een heel slecht persoon, maar als ze je mag is ze heel aardig, en de grappenmaker. Maar het is heel zeldzaam als ze je aardig vind, want ze haat bijna iedereen. Als laatst is ze echt een geboren leider, maar wel heel snel op haar teentjes getrapt.
    Uiterlijk:


    Wat bij Jillana meteen opvalt zijn haar volle lippen en blauwe ogen. Ook is ze slank, maar ze heeft mooie vrouwelijke rondingen. Ze heeft donkerbruin haar, dat is heel dik. Er zit ook een mooie slag in. Ze heeft een licht getinte huid.
    Adriana Lima
    Talenten: Messen werpen is haar grootste talent, ze mist ook echt nooit. Klimmen en hard rennen kan ze ook goed, heel handig als ze eventueel geen wapens meer heeft. Ze kan ook best goed met een zwaard overweg, niet perfect maar goed. Dat komt omdat ze zwaarden te zwaar vind. Ze is ook heel goed fysiek, en weet in een beweging je nek om te draaien.
    Korte samenvatting van leven voor de spelen:
    Jillana was een rijk meisje, en had veel vrienden. Alleen haar hele leven bestond uit trainen. Ze was uiteindelijk wel de beste van iedereen. Wat wel betekende dat ze een lopende moordmachine was. Haar ouders waren bijna nooit thuis, dus ze was al snel zelfstandig. Ze dacht dat haar ouders nooit thuis waren omdat ze niet trots op haar waren, dus ze besloot zich op te geven voor de Honger Spelen. Om haar ouders en district trots te maken.


    El Diablo.

    Oke Jillana jij mag zoieso in het volgende verhaal meedoen, of er nu nog meer mensen komen of niet! ;)


    it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

    Jeej


    El Diablo.

    Voornaam: River
    Achternaam: Vondlles
    District: 6
    Leeftijd: River is 17 en is jarig op 2 augustus
    Karakter: River is totaal niet social. Als het op andere mensen aan komt is hij vaak een beetje… onhandig. Als hij iets zegt komt het vaak botter over dan dat hij het bedoelde. Ook gaat zijn spreekvaardigheid ongelofelijk achteruit het moment dat hij moet praten met iemand die hij niet kent. Bij River duurt het wat langer voordat hij je vertrouwt. Maar als hij je eenmaal vertrouwt zit het wel goed. Voor de mensen van wie hij houd doet hij werkelijk alles, en falen is dan geen optie. Als hij iets beloofd doet hij er ook alles aan om die belofte na te komen. Zoals dat hij zijn kleine zusje beloofd heeft dat alles goed komt. Hij had het natuurlijk leuk gevonden als hij niet getrokken was, maar was ook blij dat er niemand in zijn plaats wou.
    Uiterlijk:


    Talenten: River is heel goed in bomen klimmen en verstoppertje spelen. Ook kan hij heel goed richten, op de millimeter af.
    Korte samenvatting van leven voor de spelen:
    River was een vrij vrolijke jongen, hij vond het allemaal el goed. Hij heeft twee goede vrienden, max en Oliver. Daar ging hij vaak mee jagen, vaak gewoon voor de lol. Het was namelijk niet noodzakelijk, hij iets ving, ging het vaak mee met zijn vriend Max. Of hij nam iets mee voor zijn zusje, Viviane. River was/is altijd relaxed. Zelf vindt hij het geen ramp dat hij mee moet doen.

    Als ik nog iets voor je kan doen

    [ bericht aangepast op 18 mei 2012 - 0:56 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Ik wil de jongen van district 1 wel maken


    Black is not longer dangerous, so what's dangerous now? Colour. Colour is super dangerous

    Vul in:
    Voornaam:Cecelia
    Achternaam: Sunrose
    District:4
    Leeftijd:12
    Karakter:Van de buitenkant lijkt Cece een lief en onschuldig meisje. Als je haar beter leert kennen zie je dat ze echter stoer, egoïstisch, moordlustig en pittig meisje is. Ze heeft er totaal geen problemen mee om iemand te vermoorden en/of ernstig te martelen. Ze is populair doordat ze van zich af bijt. Ze is ook een beroepstribuut, ze trainde al haar hele leven en vond dat ze er al klaar voor was in tegenstelling tot haar vader en moeder, die vonden dat ze zich pas vrijwillig mag aanmelden als ze 15 is. Bij de boete stapte ze als eerste naar voren om zich vrijwillig aan te melden, eerder dan de oudere beroeps (15, 16, 17 etc..). Ze is dus een wreed meisje die sarcastische en sadistische opmerkingen maakt, maar de weinige mensen die zichzelf ''haar beste vrienden'' mogen noemen, weten dat ze ergens toch wel lief en dapper is.
    Uiterlijk:

    Cece heeft donkerrood haar, en dunne maar rode lippen. Ze gebruikt geen Make-up, daar heeft ze een hekel aan. Verder heeft ze mooie groene ogen, waar je soms een twinkeling inziet. Ze ziet er vriendelijk uit van de buitenkant, maar de binnenkant is anders. Ze heeft haar haar meestal in twee staarten, en soms in een vlecht. haar haar rijkt tot over haar schouders. Ze draagt meestal stoere kleding, zwarte laarzen, een slordige spijkerbroek en een rood met zwart vest. Verder is ze mager, tenger en klein voor haar leeftijd.
    Talenten: Cece kan goed richten. Haar favoriete wapens zijn pijl en boog, een speer en een mes. Het nadeel voor haar met pijl en boog is dat ze niet goed aan dat touw ding kan trekken, om dat daar veel kracht voor nodig is. Ze kan dus alleen raken van korte afstanden. En ze is heel snel. Verder is ze heel populair, en weet ze een manier om sponsors over te halen.
    Korte samenvatting van leven voor de spelen: Cece leefde samen met haar moeder en oudere broer Larmond(14) in het rijke gedeelte van District 4. Cece is een beroeps en trainde dus elke dag voor de spelen. Haar broer Larmond ving altijd vissen samen met haar moeder. Niet heel boeiend dus. Maar ze heeft zich vrijwillig aangeboden voor de spelen en ze hoopt ook te winnen. (A)

    P.s. zeg ff als je verhaal online komt te staan :D


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    Hehe, als je nog co-auteurs nodig hebt...
    Ik wil wel (A)


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    Please meer mensen!!!


    it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

    Voornaam: Anna
    Achternaam: Unknown
    District: 11
    Leeftijd: 16
    Karakter: Strijdlustig, gepassioneerd.
    Uiterlijk: Dun, lang lichtblond haar dat niet netjes is geknipt. Lijkt er op het eerste gezicht onverzorgd uit te zien.


    Talenten: Ze heeft van jongs af aan geleerd om met haar handen te vechten, dat is alles wat ze ooit gehad heeft.
    Korte samenvatting van leven voor de spelen: Haar vroegste herinnering speelt zich af in het weeshuis warain ze is opgegroeid, vanaf de leeftijd dat ze mee moest doen heeft ze het altijd gedaan, meerdere malen, zo kwam het tehuis ook aan het eten waarmee de kinderen gevoed werden. Dit is ook de reden van haar dunne, onverzorgde uiterlijk, niemand heeft zich ooit over haar ontfermt. Ze had een armbandje met de naam Anna toen ze op de stiep van het weeshuis gevonde werd, verder weet ze niets van haar familie. Niemand in de wereld wacht op haar of geeft iets om haar, haar enige kans om wat te worden is door de Games te winnen.


    ''When I get to the bottom I go back to the top of the slide'' - Helter Skelter, The Beatles.

    Ik wil vanmiddag wel de jongen van vier invullen?


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Voornaam: Xavier
    Achternaam: Gonzalez
    District: 4 of een ander maakt niks uit
    Leeftijd: 16
    Karakter: Xavier is iemand die heel aardig en lief lijkt te zijn maar eigenlijk achter je rug om over iedereen roddelt hij neem iedereen in de maling en heeft een bloedhekel aan mensen maar als ze hem iets vragen doet ie of zijn neus bloedt.
    Uiterlijk:


    Talenten: Xavier kan heel erg snel rennen en springen en duiken en is ook erg lenig en kan goed versoppen. Xavier is alleen niet zo goed met wapens hij kan daar niet mee omgaan
    Korte samenvatting van leven voor de spelen: Xavier besluit zijn liefe karakter achter zich te laten door zich vrijwillig aan te melden voor de spelen. Hij wilt nu tonen dat het niet het liefe en aardige jongentje is die iedereen denkt dat hij is.

    [ bericht aangepast op 17 aug 2012 - 19:12 ]


    Mijn geheim is geheim

    Voornaam: Emily Georginia
    Achternaam: Sinclair
    District: 3
    Leeftijd: 15
    Karakter: Emily is een vastbesloten meisje die gaat voor dingen. Ze geeft dingen niet zomaar op. Maar soms drijft ze hier wat in door en gaan er dingen fout. Ze is best wel klunzig en ook nogal ongeduldig.
    Uiterlijk:


    Talenten: Zwaardvechten.
    Korte samenvatting van leven voor de spelen: Ze leefde in een redelijk normaal gezin. Haar vader was al jaren dood en ze had een broertje van 8 jaar oud.

    [ bericht aangepast op 17 aug 2012 - 19:17 ]


    26 - 02 - '16